STOP!! Eddig és ne tovább!

STOP!  – a gyerekek és fiatalok kísérleti oltásának biztonságossága, értelme nem igazolt – így az idővel akár súlyos hibának bizonyulhat!

A felelősségnek nem csak egy oldala van, bár a médiában  kizárólag egyetlen oldalról közelítik meg. “Oltatni kell, mert ezt követeli meg a társadalmi felelősségvállalás!”

A gyermekeink vannak a legkisebb veszélyben a COVID 19 megbetegedéseket tekintve! Mind a szövődmények kialakulását, azok súlyosságát tekintve a gyermekek vannak a legnagyobb biztonságban!

Most mégis szeretnék a gyermekeket is elkezdeni beoltatni!

A vakcinákban sem a vakcinagyártók, sem a kormányok, sem az azokat beadó orvosok annyira azért nem bíznak, hogy vállalják a felelősséget értük! Ugyanakkor a propagandával, jogfosztásokkal, egyre erősebben presszionálnak minket  arra, hogy mi azért bízzunk!

Ezzel a történelem legnagyobb gyógyszerkísérletében való “önkéntes” részvételre kényszerítenek milliókat! 

A gyermekeink nem mérlegelhetnek, helyettük nekünk kell döntenünk, de az oltások, rájuk nézve eddig ismeretlen rövid és hosszútávú kockázatait viselni nekik kell! Ha pedig isten ments valami visszafordíthatatlan mellékhatás lép fel  gyermekünknél, annak minden jogi, erkölcsi és lelki terhe rajtunk nyugszik! 

Órási a felelősségünk ebben a helyzetben, de nem csak a médiában harsogott szempont alapján! Meg kell védenünk gyermekeinket attól, hogy kísérleti alanyokká váljanak! Ez a mi döntésünk! A mi felelősségünk! Gondolkodjunk tiszta fejjel!

5 thoughts on “STOP!! Eddig és ne tovább!

 1. Félelmetes az oltással kapcsolatos kommunikáció. Most hallottam, hogy mozijegyet adnak, ha beadatja, és arról beszélnek még mivel lehet ösztönözni őket.

  1. Igen, szomorú, hogy nemcsak a gyerekeket, hanem az esetleg rászoruló családokat is megvesztegetik (pl. Szlovákiában egy gyerek beoltása után kb. 300 eurót adnak). Hasonló a helyzet, amikor a hazai választások idején a kisebbséget kenyerezik le élelmiszerrel. Sőt már az Egyesült Királyságban megkongatták a vészharangot, hogy a teljesen beoltottak elhalálozását a gyerekek és a be nem oltottak okozzák.

 2. Határozottan megkülönböztetőnek, megosztónak érzem így ezt a felvetést!
  A döntő többség ugyanis nem gyere és nem kimondottan fiatal (ami nézőpont kérdése) !

  Helyesen:
  STOP! – a kísérleti oltások biztonságossága, értelme nem igazolt – így az idővel akár súlyos hibának bizonyulhat!

  Maradjunk talán következetesek!

 3. Tisztelt Vezetőség!
  A híradások arról szólnak, miszerint a Covid járvány ellen már a 16 és 18 év közötti fiatalok oltását is folyamatba tették: https://magyarnemzet.hu/belfold/matol-a-pfizer-vakcina-is-elerheto-a-regisztraltak-szamara-9792026/, de mint ismeretes, ilyen oltásokat várandós nőknek és csecsemőknek is javasolták korábban és ez nem került le a napirendről.
  Ismeretes továbbá, hogy hazánkban több ismertté vált virológus, infektológus beismerte, hogy a Covid elleni oltóanyagok kísérleti jellegűek, hasonlóképp ahhoz, ahogy ilyesmi az egész világon folyik : https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-magyar-beoltottak-a-kiserleti-egerek/. Ugyanakkor az is egyre inkább nyilvánvaló a külföldi beszámolókból, hogy az oltások, főként a génmódosító Pfizer és Moderna anyagok mennyi és milyen jellegű káros utóhatást eredményezhetnek, továbbá népitásra alkalmasak (pl. Sucharit Bhagdi, Dolores Cahill, Sherri Tenpenny, Geert Vanden Bossche, Vernon Coleman és sokan mások írásai és beszámolói alapján), vagyis mindazok, akik egy ideje és ma is az említett kísérleti oltásokat hajlandóak felvenni, azok a magukat és a társadalom egészét veszélyeztetik.
  Nincs olyan államvezetés, amelynek ne lenne tudomása a génmódosító oltóanyagok veszélyeiről, tehát ha mindezek ellenére mégis ilyesmit szorgalmaz, akkor azt rendkívül súlyos fenyegetés hatására vagy szervilis együttműködés okán teszi.
  A párhuzam a nemzeti szocialista (és sok hasonló) rezsim gyakorlata és a mai globális diktatúra között elkerülhetetlen.
  Javaslom tehát, hogy egy felvilágosító kampány nyomán és népszavazás keretében hozzunk létre egy” Dr. JOSEF MENGELE díj”-at és ítéljük meg mindazok számára, akik a kísérletinek mondott oltóanyagok, főként a génmódosító beavatkozást szorgalmazók számára jelentenének elévülhetetlen “kitüntetést”. Ebbe a körbe nyilván beletartoznak politikusok és vezető orvosok, közszereplők, oltást támogató ”hírességek”, stb. (https://hu.wikipedia.org/wiki/Josef_Mengele)
  Javaslom azt is hitelt érdemlően felkutatni, hogy politikusaink és orvosaink közül hányan oltatták be magukat, valamint közeli és távolabbi családtagjaikat a génmódosító anyagokkal. Ha feltételezem, hogy nem annyira tájékozatlanok, mint amennyire a lakosságot gondolják, akkor rendkívül kevesen lehetnek.
  A májusi nagygyűlés, melynek során az esemény és a feltehetően elhangzó meggyőző szónoklatok kellő publicitást kapnak, nagy hatással lehetnek a közvélekedésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük