A PCR teszt NEM ALKALMAS…(tudtuk eddig is, mégis használják)

Az osztrák bíróság hatályon kívül helyezte a döntést: a PCR-teszt nem alkalmas a diagnosztikára.

“A köztársaság nevében” március 24-én VGW-103/048/3227/2021-2 ügyszámon szenzációs ítélet született, amely egy hatalmas pofon a Kurz-kormány pánikpolitikájának. A bíróság több helyen is megállapítja, hogy a PCR-teszt nem alkalmas a fertőzőképesség megállapítására. Ez az ítélet, amely valószínűleg tényszerűen helyes, közvetve elutasítja az egész Corona-politikát Ausztriában, amely pontosan ezen a teszten alapul.

A bécsi közigazgatási bíróság helyt adott az FPÖ fellebbezésének a január 31-re Bécsbe bejelentett gyűlés betiltása ellen. “A tiltás indokolatlan volt” – áll a köztársaság nevében. Az ítélet indoklásában a bíróság tudományos vizsgálatok alapján megállapítja, hogy a Bécsi Regionális Rendőrigazgatóság által a tiltás indoklása teljesen alaptalan. A bíróság “minden ponton” egyetért a panaszban foglaltakkal, sőt messze túlmutat az FPÖ által felhozott érveken. Különösen a Coronában szenvedők számának meghatározására használt kritériumok és definíciók kérdőjeleződnek meg.

“A PCR-teszt nem alkalmas a diagnózis felállítására”.

Kifejezetten rámutatnak arra, hogy még az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint is “a PCR-teszt nem alkalmas diagnózis felállítására, és ezért önmagában semmit sem mond egy személy betegségéről vagy fertőzéséről”. Az egészségügyi miniszter azonban a Covid 19 betegségekre egy egészen más, sokkal tágabb esetmeghatározást használ, amely nem használható a találkozó betiltásának indoklására, mert:
Ha a Corona-bizottság az egészségügyi miniszter esetdefinícióját használta, és nem a WHO-ét, akkor a “beteg/fertőzött” számadatok megállapítása téves.

A bíróság megállapítja, hogy Bécs város egészségügyi szolgálatának “tájékoztatásában”, amelyre a Bécsi Tartományi Rendőrigazgatóság tiltása alapult, “nincsenek érvényes és bizonyítékokon alapuló megállapítások és megállapítások a járvány előfordulására vonatkozóan”.

A bíróság szó szerint:
Ha az egészségügyi miniszter 2020.12.23-i “Covid-19 esetmeghatározása” meghatározásai szerint “megerősített eset”: 1) minden olyan személy, akinél SARS-CoV-2 specifikus nukleinsavat mutattak ki (PCR-teszt, megjegyzés), függetlenül a klinikai tünetektől, vagy 2) minden olyan személy, akinél SARS-CoV-specifikus antigént mutattak ki, és megfelel a klinikai kritériumoknak, vagy 3) minden olyan személy, akinél SARS-CoV-specifikus antigént mutattak ki, és megfelel a járványügyi kritériumoknak. Így az egészségügyi miniszter által meghatározott három “megerősített eset” egyike sem felel meg a WHO “beteg/fertőzött személy” fogalmának. A WHO elutasítja a PCR-tesztre való kizárólagos támaszkodást (1. megerősített eset) (…).

https://www.ris.bka.gv.at/Dokumente/Lvwg/LVWGT_WI_20210324_VGW_103_048_3227_2021_00/LVWGT_WI_20210324_VGW_103_048_3227_2021_00.pdf


7 thoughts on “A PCR teszt NEM ALKALMAS…(tudtuk eddig is, mégis használják)

 1. Igen, eddig is tudtuk, csak éppen eső után köpönyeg. Lesz valami következménye ennek a bírósági döntésnek? Felelősségre fognak vonni bárkit is? Aligha. Ez egy következmények nélküli világ – mármint a parazita kaszt és csicskásai számára. Az elkövetők élnek, virulnak és tovább gazdagodnak, esetleg felfelé buktatják őket, ha nagyon kompromittálódtak a birkanép szemében. Talán egy-két balekot majd odadobnak a farkasok elé. A pszichopaták a háttérben biztosan röhögnek a markukba, hogy ilyen könnyen bepalizták az agyatlan barmokat. A kamujárvány “áldozatai” – a 99% – pedig viselhetik az összes egészségügyi, gazdasági, pszichológiai, morális, stb. következményeket, ahogy mindig is. Aztán a globalogazdi előhúzza a kalapból a megoldást: jön az Új Világrend + Nagy Újraindítás, ahol senkinek nem lesz semmije, gondolkodni nem kell, sőt nem is szabad, csak azt kell tenni, amire a központi szerver utasít. Szép új transzhumán világ, tele olyan visszataszító ember-utánzatokkal, mint Harari, Schwab, Gates, Fauci, stb., stb.

 2. Ez sem fog változtatni semmit. Már eddig is kimondta 3 bíróság is, hogy a PCR teszt alkalmatlan, mégis folyik tovább a Covid diktatúra!

 3. Szépen, lassan, lépésenként lerántják a leplet az egész kovid históriáról.
  Sajnos, azt gyanítom mégis az “oltásFanatikusok” továbbra is ragaszkodnak a hipnotizált állapotukhoz. A minap a Főváros egyik nagy forgalmú útján, a ragyogó napsütésben haladtam és utolértem, és le is hagytam a széles járdán egy ~50 körüli maszkos Nőt. Amint meglátott jóval odébb ment és a maszk alatt valamilyen káromkodásfélét hallatott. (nem értettem mit)
  Aztán kb. 3-4 perc múltán a piros lámpa miatt a zebránál utolért, de NAGY ívben kikerült 🙁
  Sajnáltam. Nem kevéssé.
  Bebizonyosodott:
  „A félelem nagy úr”
  „A gondolkodás művészet”
  Sajnos jobbára műkedvelőkkel hoz össze az élet. Hál’ Istennek van néhány kivétel.

  1. Nem különösen kedvelem a “lájtos igazmondást”, bizonyos dolgokban meg egyáltalán nem kedvelem, ami miatt meg engem nem különösebben kedvelnek, de löfosé, rohadtul nem érdekel !!! Aki hülye haljon meg ! Soha igazabb közhelyet !!!

   Maszkos degeneráltak úton, útfélen. Korra, nemre való tekintet nélkül. Nem sajnálom őket, és undorodom tőlük ! Többször leírtam, az agyatlan, mindere rávehető tömeg, a háttérhatalom legélesebb kése !!! Még pontosabban, a leghatásosabb fegyvere az emberiség ellen.

   Ami meg a PCR tesztet illeti, most siránkozott két hivatásos idióta a TV-2-n, hogy mekkora “borzasztóan nagy hiba a járvány elhárításában nem használni a PCR tesztet” !!! Egy Póta György nevű fiókból előrángatott “tekintély”, meg egy Duda Ernő nevű, régről ismert barom, akiről képtelen vagyok eldönteni, hogy saját maga képezte magát, hogy ennyire hülye legyen, vagy csak megfizetik, hogy eljátssza !? A végeredmény természetesen ugyanaz.
   A mainstream politika, és csatolt részei mint a média szócsövei, meg a tudományosnak beállított tizedrangú senki megmondóemberek, olyan szinten hazudnak, hogy az már nem csupán zavaró, de elviselhetetlenül fájdalmas, egy normális embernek.

   A tenyésztett idióták, a “drága nép”, a “tömeg”, meg zabálja két pofára, megint csak, korra nemre, és VÉGZETTSÉGRE VALÓ TEKINTET NÉLKÜL !!! Az elviselésük a legnagyobb teher számomra. A puszta létük mérgezi a Földet. A létezésük elviselése az elviselhetetlen !!!

 4. Gyorsan reagált is a hatóság itthon is:
  Napi Téma: „…teszt nélkül is karanténba kerülhet egy ember”című cikk megemlíti a most hatályba léptetett eljárásrendet szerint:
  2022.04.07 NNK Eljárásrend, Sars-Cov-2 okozta fertőzés esetén: gyanús eset, ha a kettő kritérium teljesül ezekből:
  köhögés,
  láz,
  nehézlégzés,
  hirtelen kezdetű szaglásvesztés, ízérzés hiánya vagy zavara.
  A szakorvos döntésére van bízva, hogy végeztet-e tesztet, vagy csak covidnak minősíti az esetet.

 5. A
  „köhögés,
  láz,
  nehézlégzés,
  hirtelen kezdetű szaglásvesztés, ízérzés hiánya vagy zavara.”

  Lehet a fokozottabban megfigyelhető chemtrail “akciók” eredményeként is szerintem. De akár tévedhetek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük