Stop WHO! – Nemzetközi összefogás a szabadságért!

WHO tervezett diktatúrája elleni nemzetközi tüntetés a Kossuth téren.

https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/2023-11-05-who-tuntetes:d


9 thoughts on “Stop WHO! – Nemzetközi összefogás a szabadságért!

 1. Ezen a rendkívül színvonalas, és hihetetlenül fontos eseményen, amit a létező mindenféle eszközzel próbáltak “fentről” akadályozni, nagyon kevesen voltunk, de azért hangerőben és lelkesedésben ennyien is sokkal-sokkal több embert tettünk ki.
  Azt lehetett tudni, hogy ha esik, nem tudják fényképezni rendesen a résztvevőket, és végül “csak” kb. 10 perc intenzívebb esővel próbálkoztak be. A sátán is kíváncsi volt, így félrehúzta a ránk terített eső függönyt.
  A provokátor, akinek ügyködését pár méter távolságból békésen szemlélte a “Rendőrség”(ketten), póráz és szájkosár nélküli törpe Lassie beküldéssel próbálkozott. Hátha véletlenül rálép valaki a kutyára, és azt a kutya megkaphatja, végülis terelő kutya. Elég feltűnő volt a fickó egyébként, nem lehetett nem észrevenni. Halállal randevúzó szerkóban és direkt csak égési sérülés okozására alkalmas módon, és erre a célra kifejezetten ott előtte meggyújtott szivarral járt körbe, eltartva, hogy hátha kiéget, megéget valamit, valakit. Ha a kutya harap, ő véletlenül éget. Kedves emléket is készített magáról, persze a mögötte állókat fényképeztetve. Ezen extra műsorszám, látva, hogy látva van, figyelik, hamar végetért.
  Szerintem ez a három említett ‘apróság’ is mutatja az erőt. Mekkora erőt kellett az előkészületek és az esemény zavarásához kifejteni: az eső csináláshoz, a készenléti rendőrök jelenlétéhez, az oldalak elérhetetlenné tételéhez, a sok kémkedéshez, még szivart is kellett erre a célra vásárolni és zöld körömlakkot, valamint egyéb buzis ruházatot, nem beszélve a kutya eledelről stb. Sajnos erre van erő “fent”, és úgy látszik csak erre van, másra nincs is.
  Remélem, sokakhoz eljut a felszólalások felvétele, és ha személyesen jelenlétükkel már nem, de más módon hozzájárulnak a célhoz utólag. Hiba lett volna nem megrendezni az eseményt. Én nagyon jól éreztem magam. Köszönet a szervezésért!

 2. Most találtam interneten. A WHO-nak van egy Immunizációs Agenda 2030 (IA2030) stratégiája, mely szerint életen át tartóan kell vakcinákkal biztosítani az emberek immunizálását.

  https://www.immunizationagenda2030.org/strategic-priorities/life-course-integration

  A kulcs szó amivel lehet keresgetni neten: “IA2030 life course vaccination”

  már ha jól értem, hogy a life-course az egy életen át tartót jelent, attól tartok, jól értem.

  “Objectives:
  Strengthen immunization policies and service delivery throughout the life-course, including for appropriate catch-up vaccinations and booster doses.”

  “Vaccination throughout the life-course is integrated into other health care services for different age groups, according to the needs of individuals.”
  stb.

 3. … ugye nem Gebrejesus fogja megmondani, hogy nekem kötelező e X időnként oltatni magam, ha dolgozni akarok/ lakásomat elhagyni?

  A WHO-t 88%-ban Bill Gates finanszírozza, maradék részében “Big Pharma” (gyógyszergyárak), és az államok hozzájárulása. Miért nem rakják össze az emberek, hogy ez egy abszurdum, hogy egy ilyen szervezet akar diktálni?

  1. Key areas of focus:
   ha tudunk olvasni a sorok között:

   “(…) Policy environment: Promote changes in legislation or in the policy of immunization and other programmes to extend the national focus beyond early childhood immunization.”

 4. Fantasztikus volt a rendezvény, ütős beszédekkel.
  Felemelő érzés volt jelen lenni.
  Ezúton is hatalmas tisztelet és köszönet Valamennyiüknek a fáradozásukért!

 5. Hiába kerestem a hírt a tüntetésről.Végtelenül elszomorít hogy az egészségügyben dolgozók nem foglalkoznak a kérdéssel ?

 6. Nagy hibának tartom az emberek szabadságának elvételét, állandó ellenőrzését célzó amerikai terveknek az emberiség legjobbjai által megálmodott kommunista rendszerrel való azonosítását. Az a társadalmi rendszer, amely hazánkban és a világ 1/6-án a rendszerváltásig uralkodott, nem kommunizmus volt. Aki akkor élt, tudhatja, hogy ami abban a rendszerben tiltva volt, azt azért tiltották, mert az nem a népi demokrácia, a nép érdekét szolgálta. Sajnálom, hogy általam egyébként tisztelt orvosok az ilyen hamis felfogás hirdetésével akarják helyes törekvésük sikerét előmozdítani.

 7. Az emberek a pénzükért tízezres tömegben lódulnak ki az utcákra/terekre, mindegy esik-e vagy fújj a szél. Fő a haszon a harácsolás, mert a megélhetéshez ehhez semmi köze.
  Ha az ÉLETÜKRŐL van szó, erőtlenek és ostobák – mint látszik a videón -, sehol sem voltak hogy kiálljanak érte!
  Agyilag merre jártok és azt mire használjátok? Nem lesz több nyereség, megtakarítás meg utazgatás – ez mind véget ér, mert nem lesz mivel végrehajtani a jövőben! Becsípeltetett beteg birkákká váltok, akik bégetve hajtják végre a pár ezer agyukat és tudásukat használt elit utasításait. Miért hagyjátok hogy folyton túljárjanak az eszeteken? Úgy hiszem éppen elég adat és történés áll rendelkezésre ahhoz, hogy végre észre vegyétek mi is folyik a bolygónkon, a mi kis világunkban. Még a vak is látja és érzi, ti miért nem???

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük