30 thoughts on “Gyermekeink, unokáink érdekében

 1. lányom eü-i szakgimnáziumba JÁRT. Sikerült 2 teljes évet lehúzni. Idén szeptemberben közölték, hogy aki nincs szurizva az nem mehet gyakorlatra és akkor sem vizsgázni sem érettségizni nem tud. Átment 3 osztálytársával esti gimibe szeptember végén. Tegnap közölték velük, hogy dec-1-től nem léphetnek be az iskola épületébe szuri igazolás nélkül. Most akkor hogyan tovább??? Itt már nincs jog, nincs semmi segítség. A gyerekek teljesen maguk alatt vannak.

  1. Az Európai Unió Alapjogi Chartája, 14. cikk – Az oktatáshoz való jog:
   (1) Mindenkinek joga van az oktatáshoz, valamint a szakképzésben és a továbbképzésben való részvételhez.

   Vagyis ezt nem lehet sem faji, etnikai, vallási vagy bármiféle megkülönböztetéssel korlátozni!

   Sajnos pereskedni kell. De valahol olvastam, hogy egy – azt hiszem a miskolci – orvosi egyetem diákönkormányzata pereskedett, és megnyerte.

   1. Tudtommal nincs Miskolcon orvosi egyetem. Ami ide asszol, az az marosvásárhelyi orvosi egyetem esete a Iasi.i egyetemmel együttes pereskedése, amit itt az oldalon vissza lehet keresni cikkben.

    Megértem a gondot, amit Nagy Zsuzsanna írt, nem lehet könnyű.
    Tanácsként azt javaslom, hogy nézzenek át minden jogi lehetőséget, ami itt ezen az oldalon is korábban megjelent, és, ha úgy gondolják, hogy utolsó lehetőségként beadatják a szurit, (talán a kínait, vagy oroszt választva, ha lehet, még), akkor írassák alá a korlátozást kihirdető intézmény vezetővel a felelősségvállalásra szóló nyilatkozatot, amit itt letöltve, kinyomtatva az orra alá dugnak. Bármilyen ártalom esetén a felelősség őket terheli ekkor már.
    Persze, értem a dilemmát, nekem könnyű.

    1. 1. Mindenki tudja, hogy NEM egy “szuri” beadásáról van szó. (miért használják egyáltalán felnőtt emberek ezt a gyermekded, bagatelizáló szót, hogy “szuri” ???) Akit az év elején oltottak először, az már a harmadiknál tart, és a negyediket fontolgatja! MINDENKIT oltani fognak negyedévente, aki beáll, hogy az ő szabályaik szerint játsszon.

     2. Bosszantó már, hogy még mindig vannak, akik ezzel a “told az orra alá a felelősség vállalási nyilatkozatot” butasággal jönnek! Miről beszélnek ezek az emberek ??? A kísérleti oltóanyag beadatásának súlyos KÖVETKEZMÉNYEI vannak. Akiket beoltottak, azok a KÖVETKEZMÉNYEKKEL fognak együtt élni – vagy a KÖVETKEZMÉNYEK miatt távoznak az élők sorából!

     Mire megy egy oltáskárosult ember, ha “valaki” vállalta a “felelősséget” ???

     A KÖVETKEZMÉNYEKKEL senki nem fog együtt élni a beoltott ember helyett!

     1. Ráadásul iszonyú nehéz bebizonyítani az egyénnek, hogy az oltás mellékhatása okozta a problémát. Simán ráfogják, hogy post-covid. Ha nem is volt beteg, akkor meg azt, hogy tünetmentesen volt covid-s.
      Ergo: nemcsak, hogy nem vállalja senki a felelősséget, de még csak bizonyítani sem lehet, hogy az oltás miatt. Ezt a dupla védelmet szinte lehetetlen áttörni.
      És igen nagy a morális felelőssége annak, aki rá ill le-beszél valaki mást/másokat az oltásra/ról.
      Ezt mindenkinek magának kell eldönteni! Ha eldöntötte, tartson ki döntése mellett, és gondolja azt, hogy ez volt a lehető legjobb döntés. Úgy sem tudja meg, hogy mi lett volna ha…

  2. Igen, úgy tűnik egyelőre, ennek a rendszernek az oltatlanok a kárvallotjai. Azt is látom, hogy akiknek most leginkább szükségük van a Tökéleletes Védőoltásban való hitre, azok éppen az egészségügyi dolgozók, akik az intézkedések suttyugó, hunyász végrehajtói. Nyilván megpróbálják majd néma kritikusaik utánpótlását meggátolni. Mintha nyílt ateistaként a protestáns teológia lelkészi képzésére jelentkeznék… A gond, hogy egyikünk sem tudja, hogy az ellenállás sikeres lesz-e, valljuk be. Nem tudjuk, hogy meddig tart, és nem jutunk-e jövő év közepéig az ausztráliai típusú koncentrációs táborok szintjére. Ma nincs jövőnk, azért mert a jövő a miénk, – mert integritásunkat értékesebbnek tartjuk az azonali, tervezhető életútnál. Azt is látom, hogy a táborok közötti kommunikáció olyan retrográd, szimplista nívóra jutott, hogy nyílt vitát kezdeményezni felesleges, de esetleg megpróbálható. Talán megkísérthetők ott is, hogy írásban közöljék a dec. 1-től érvényes oltási kötelezettségről szóló határozatukat. Mivel a feleségem pegagógus, és az ő állása is december 15. + 2 hét után megszűnik, összeállítottunk magunk is egy “keresetet”, egyelőre vázlatos formában, amely itt elérhető, és, amely, bár a jogi botnyelven van fogalmazva, ügyvédi felülvizsgálásra javasolt. Hajlítsák át, úgy, hogy alkalmazható legyen. Alapgondolata az intézkedés felfüggesztése az elmaradt (munkáltatói) tájékoztatás a fertőzöttség és a veszélyztetettség tényének indoklása tekintetében, a felelősség átvállalása, és a rendelet által alkalmazott pontatlan, megtévesztő szóhasználat és fogalomzavar. Amit egyelőre látok, hogy értelmetlenség a pártfrakcióként üzemelő álkotmánybíróság elé járulni vele, helyi peres szinten talán még érvényesíthető. Azonban, ahogyan mint mi is, mérlegeljék a személyes(kedő) retorzió lehetőségét. Elérhető itt: https://disk.yandex.com/i/u3hgyU2iHBZcEA
   Kitartást. Tudom, hogy a komfortzónánkon kívül is van élet. Sőt nagy valószínűséggel éppen ott kezdődik.

  3. Mindez azért mert a történelem egyik legembertelenebb korszakát ismételtetné el velünk (is) a világvezetés.
   Kérem olvassa el az alább közölt hosszú kommentem, ott részletezve.

  4. Kérdezzétek meg ajánlott, tértis levélben a tankerületnél, esetleg két példánnyal a kezetekben személyesen, és az egyiken a másik példány átvételét igazoltatva, hogy milyen jogszabályra hivatkozva tiltják ki az oltatlan gyerekeket az iskolából a gimnáziumban. Azt tippelem, hogy az lesz a válasz, hogy a felnőttképzésre fognak hivatkozni, mivel a gyerekek csak 16 éves korukig tankötelesek, ez esetben kérjétek írásban, hogy pontosan melyik jogszabályra hivatkoznak.

   A három család mindenképpen együtt intézze a gyerekek ügyét. Ha megvan a válasz írásban, és elutasító, akkor mindenképpen tegyétek közzé minden lehetséges internetes fórumon. A nyilvánosság sokat számít, a többi hasonló helyzetbe került család is felbátorodhat tőle, hogy ők is összefogjanak és tiltakozzanak, és a nyilvánosság elé vigyék az igazságtalanságot.

   A gyerekeket pedig be ne oltassátok. Nem tudnátok a gyerekek szemébe nézni pár év múlva.

 2. A fasisztává vált Ausztriában hogy probáltak tönkre tenni egy kedves tanárnőt.

  A nőnek volt több orr és száj operációja.
  Ezért a szájmaszkot egyátalán nem tudta hordani.
  Erre egy levelet írt az oktatási muftinak.

  A levélre válasz nem érkezett.
  De az ukázt kiadták felülről, hogy a nőnek rögtön, szóban fel kell mondani és az iskola épületét el kell hagynia.

  Erre ez, meg az történt. És most a nő az iskola főbejáratán nem mehet be az iskolába.
  És ezért megengedték neki, hogy a pincén keresztül jut be az iskolába.
  De a nőnek 3 méter feletti távolságtartást kell betartani a többi kollégéjától.

  A nőnek az a legföbb erénye, hogy a kínzóinak nem rója a bünt.
  A nő azt is elmondja, hogy sok beoltott kollégája psychikai problémákkal, egzisztencia és a fasisztáktól való félelemben élnek.

  Érdemes megnézni a videó végét is, amikor a nő nagy őrömmel a harmonikájával zenél nekünk nézöknek.

  Forräs:
  https://de-de.facebook.com/herbertkickl/videos/475375277227347/

  A hölgy azt is elmondja, hogy is keresi a lelki megnyúgvást. Mert csak igy tudja megtartani a lelkiegyensúlyát.

 3. A 2. videónál a hang annyira gyenge a legtöbb hozzászólónál, hogy teljes hangerőn is nagyon fülelnem kellett hogy megértsem a mondandókat.
  Nagy Imréné, igaz ő már nyugdíjas pedagógus, így a helyzete könnyebb az aktíva pedagógusokénál, ennek ellenére a felvetése, az ötlete nagyon tetszik. Valóban csak ilyen módon lehet előrébb haladni. Össze kell fogni, felállni és kimondani azt végre hogy elég volt! Nem engedjük a gyermekeinkkel való szórakozgatást, kísérletezgetést, sem pedig a velünk szülőkkel, pedagógusokkal szemben alkalmazott megszorításokat.

  1. Azért nagyon gyanús ez a hír, mert egy főápolónő honnan a fenéből tudná, hogy a különböző kódok pontosan mit takarnak? Valaki elmondta neki, hogy figyelj elmondom én most teneked, de ne add ám tovább!
   Nem szabad mindenféle kamura rögtön ugrani, mert könnyen szavahiteltelenné válhatunk.

   1. A lányom ápolónő volt egy gyermek korházban. Volt. Mert nem olttatta magát!
    Szóval! Nem a kezébe adnak egy fiolát, hogy ezt ekkor és ekkor kell beadni.
    Igen is vannak elég komoly képzések és autodidakta tanulás, az orvosok részvételével az osztályon a gyermek ágya mellett.

   2. DPed!

    Sok gyanúsnak tűnő hír kering, de amikor kiviláglik, hogy miért nem szóltunk már előbb, akkor már kár károgni. Sajnos ilyen a Római Jogrendszer is, miközben a tömeggyilkosok élnek is virulnak a sóoldatukkal. Nekünk be kell tartanunk a törvényeket, de akik írják azokra nem vonatkozik. Nekünk engedélyt kell kérnünk mondjuk ez már tízéves dolog, a Fejér Megyei Levéltártól hogy kutathassunk a férgek után, sőt még egyetemi kérvényt is mellékelni kell, meg a tudomásunkra jutott anyagot nem szellőztethetjük meg, s jobbat mondok miért az ajkai tározót kellett felrobbantani, s nem az almásfüzitőit, a felelősök pedig ott téblábolnak a Szeméttelep parlamentjében. Úgyhogy el kellene végre dönteni GYÁVA EMBERNEK, NINCSEN HAZÁJA!

   3. Ez a hír számomra sem tűnik hitelesnek.
    Viszont az bizonyos hogy az első körben a nagy többség placebót kapott és kap.
    Így oldják meg a fokozatosságot, egyébként túl gyorsan kiderülne mi zajlik.
    A politikusok és egyéb kiváltságos körök mindvégig placebót kapnak, vagy semmit, a Covid-igazolványért cserébe.
    Csak nekünk hagyják meg a választást a kirekesztettségből adódó halál és a vakcina-halál közt.

 4. Csak hogy meg maradjon.

  Világ
  Oltóbotrány Szlovéniában – A palackokon a Placebo, a Vax vagy a KILL SHOT kódszáma van
  Szlovéniából olyan hír járja, hogy ha bebizonyosodik, elképzelhetetlen világreakciót vált ki.

  November 20-án, szombaton a Ljubljanai Klinikai Központ Egyetemi Orvosi Központjának főápolónője (a fenti képen, aki az oltóüvegek beadásával foglalkozik és mindent intéz) felmondott, TV kamerák elé lépett és oltóanyag-palackokat vett elő.

  Megmutatta az összegyűlt újságíróknak a palackokon lévő kódokat, amelyek mindegyike a kód utolsó 1-es, 2-es vagy 3-as számával, majd elmagyarázta ezeknek a számoknak a jelentését:

  Az 1. számú a placebo, a szóoldat.

  A 2-es számú a klasszikus mRNS “vakcina”

  A 3. számú RNS-rúd, amely az adenovírussal rokon ONC gént tartalmaz, amely többek között a rákos kialakulásához is hozzájárul.

  Azoknál, akik a 3-asra végződő fiolából szúrnak ki, azt mondja, hogy azok, akik kaptak, 2 éven belül lágyrészrákban szenvednek.

  Elmondta, hogy személyesen látta az összes politikus és iparmágnás oltását, és mindannyian megkapták az 1-es számú készítményt.

  A médiának azt mondták, hogy teljesen temesse el ezt a történetet, és jelenleg is az információk visszatartására.

  További részletek, ha elérhetővé válnak.
  Ezt a videót minden féle képen menteni és magyarra fordítva közzé kell tenni. Szó szerint, ahogy a főnővér szájából elhangzik!!!

  Ivana Pavlovic
  @ivanajpavlovic
  ·
  19 h
  The head nurse at the #UniversityMedicalCenter in #Ljubljana, #VeraKanalec, resigned and explained in front of the cameras what is in the vaccines.
  https://twitter.com/SnjegotaR/status/1463682667166285824

 5. AZONNAL LEÁLLÍTANI EZT A FOLYAMATOT, A COVID-HOLOKAUSZTOT, MINDEN HOLOKAUSZT KORONÁJÁT

  Ahogy Auschwitz sem az égből pottyant le, hanem egy hosszú bevezető előzte meg, úgy halad egyre gyorsabban a Covid-fasizmus is a haláltáborok felé.

  “A túlélő arra kérte az embereket, hogy maradjanak hűek a tizenegyedik parancsolatához: Soha ne legyél szemlélődő. Ezután lányaihoz és unokáihoz fordult, és arra figyelmeztette őket, hogy “védjék meg az alkotmányt, védjék meg a jogaitokat, védjék meg a demokratikus rendet, védjék meg a kisebbségek jogait”, és mindenekelőtt: “Ne legyetek közömbösek”. Turski kifejtette: “Ha önelégülté válsz, mielőtt észrevennéd, egyfajta Auschwitz fog hirtelen a semmiből előbukkanni, és rád és az utódaidra lesújtani.”

  Holland cikkből részletek arról miként mutatja a jelen ugyanazon tüneteket mint a 2 vh előtti idők, (fordítás):

  „Az állami propaganda szerint az oltatlan emberek megölik az oltottakat azáltal, hogy elfoglalják a kórházi ágyakat, és megakadályozzák, hogy a jó oltottakat műtétre vigyék.

  Megdöbbentő párhuzamok

  Hatmillió zsidó nem egyezett bele abba, hogy gázkamrákban haljon meg. Apró, megfontolt lépésekkel kezdődött.

  Baudet az oltatlanok szisztematikus kirekesztését a zsidók kirekesztéséhez hasonlította az 1930-as és 1940-es években. Megdöbbentő módon sok hasonlóság van abban, ahogyan a zsidókkal a háború előtti években bántak. A meghozott “intézkedések” között is van hasonlóság. A német állam már 1933. április 1-jén bojkottot szervezett a zsidó vállalkozók és szakemberek ellen. 1935 szeptemberében az állam kiterjedt és korlátozó törvényt fogadott el a nemzetiségről és az állampolgárságról. Ezek a törvények a zsidókat a “német népközösségen” kívül helyezték.

  Hollandiában 1940. július 1-jén kezdődött, amikor a zsidóknak megtiltották, hogy a légvédelmi szolgálatban dolgozzanak. Ezt követte a zsidók állami szolgálatban való munkavállalásának tilalma. Ezt követően a zsidókat már nem látták szívesen az amszterdami piacokon. Novemberben bejelentették, hogy a zsidó köztisztviselőket felfüggesztik; később, 1941. február 21-én elbocsátották őket. Január 7-én megtiltották a zsidóknak, hogy moziba járjanak. Néhány nappal később minden zsidónak regisztrálnia kellett. Különböző nyilvános helyeken táblák jelentek meg, amelyeken az állt: “Zsidók nemkívánatosak”.

  Lezárások csak a zsidóknak

  Ausztria és Hollandia a közelmúltban kizárólag a be nem oltottak számára vezetett be zárlatot. A múltban Hollandiában is voltak olyan zárlatok, amelyek csak zsidóknak szóltak. Baudet FvD pártja részletesen ismertette a második világháború előtt a zsidók ellen hozott intézkedéseket:

  1941. január 10: Kötelező regisztráció Hollandiában minden “teljesen vagy nagyrészt zsidó vérű” személy számára.

  március 12.: A zsidó diákok nem tanulhatnak tovább az egyetemen. A zsidóknak többé nem volt szabad saját vállalkozásuk.

  Május 1.: Zsidó orvosoknak megtiltják, hogy nem zsidókat kezeljenek.

  Április 1.: Haarlemben tilos a zsidóknak belépni a kávézókba, éttermekbe, mozikba, színházakba, könyvtárakba és uszodákba.

  Május 31.: Zsidóknak tilos uszodákat és strandokat látogatni. Egyes tengerparti üdülőhelyeken már nem bérelhettek szobákat és nem látogathattak nyilvános helyeket.

  Szeptember 1.: A zsidó diákoknak megtiltották a rendes iskolák és oktatási intézmények látogatását.

  Szeptember 15.: A zsidóknak megtiltották a parkok, állatkertek, kávézók, éttermek, könyvtárak, szállodák, színházak, mozik és múzeumok látogatását. A zsidók többé nem utazhattak és nem költözhettek engedély nélkül. Ettől kezdve az utcákon “Zsidóknak tilos” feliratok jelentek meg.

  Október 20.: A Zsidó Tanács köteles volt nyilvántartásba venni az összes hollandiai zsidót. Volt egy új rendelet is, amely megtiltotta a zsidóknak bizonyos szakmák gyakorlását.

  Október 22.: A zsidóknak ki kell lépniük a nem zsidó egyesületekből és alapítványokból.

  december 5.: Minden nem hollandiai zsidónak jelentkeznie kellett “önkéntes kivándorlásra”.

  Január 9.: A zsidók közoktatása tilos.

  1942. január 23: A zsidók személyes iratait “J” betűvel jelölik.

  Május 3.: A zsidó csillag bevezetése, amely megpecsételte a hollandiai zsidók sorsát.

  Június 5.: A zsidóknak teljes utazási tilalmat rendelnek el.

  Június 12.: A zsidók bizonyos időpontokban már nem vásárolhatnak a szabadban, és csak korlátozott számú üzletbe léphetnek be. Többé nem sportolhattak.

  Június 30.: Kijárási tilalom. A zsidóknak este 8 és reggel 6 óra között otthon kell lenniük.

  Július 6.: Zsidók többé nem látogathatják a nem zsidókat.”

  A cikk így folytatódik:

  „Megdöbbentő a hasonlóság a Hollandiában és a világ számos országában jelenleg oltatlanul élőkkel. A törvényeket kizárólag az oltási politika végrehajtása érdekében változtatják meg, és a be nem oltottakat ugyanolyan ijesztő helyzetbe hozzák, mint a zsidókat az 1930-as évek Európájában. A be nem oltottakat sok országban már most is kirúgják, amit a holland miniszterelnök, Mark Rutte törvényként próbál megvalósítani. Az oltási igazolvánnyal vagy “zöld útlevéllel” (ahogyan azt Európa nagy részén nevezik) nem rendelkezők többé nem utazhatnak tömegközlekedési eszközökön. Kanadában az oltatlanok még az országot sem hagyhatják el.

  Ausztria mintegy kétmillió be nem oltott emberre próbál zárlatot elrendelni. Most az állam kötelezővé teszi a védőoltásokat a teljes lakosság számára. Nézze meg az alábbi felvételeket az osztrák rendőrökről, akik a be nem oltott emberekre kényszerítik a zárlatot:

  Auschwitz nem az égből pottyant le.

  Tavaly év elején a 94 éves auschwitzi túlélő, Marian Turski beszédet mondott a tábor felszabadításának 75. évfordulóján tartott megemlékezésen. A lengyel, aki 1944-ben a táborban raboskodott, figyelmeztetett: Ismerd fel a jeleket. “Auschwitz nem a semmiből jött. Tehát mondhatnánk, ahogy lengyelül mondjuk: nem volt implicit nyilvánvalóság.”

  Hollandiában – az esetek 39%-ában menedékkérők állnak a háttérben

  A náci tábor nem a semmiből jött, emlékeztette hallgatóságát, hanem egy olyan folyamat végpontja volt, amely a kirekesztéssel kezdődött: a parkok padjaiból, az élelmiszerboltokból, a kórusokból, az uszodákból és a társadalmi klubokból. Miután létrehozták a megbélyegzés, szegregáció és kirekesztés új valóságát, könnyű volt a következő lépés, hogy még több jogtól fosszák meg ezt a kisebbséget, dehumanizálják és brutálisan kiirtják őket.

  “De vigyázat, vigyázat, már hozzászoktunk ahhoz a gondolathoz, hogy valakit ki lehet zárni, meg lehet bélyegezni, el lehet idegeníteni. És lassan, lépésről lépésre, napról napra az emberek hozzászoknak ezekhez a dolgokhoz. Az áldozatok és az elkövetők és a szemtanúk, azok, akiket szemlélőnek nevezünk, kezdenek hozzászokni azokhoz a gondolatokhoz és elképzelésekhez, hogy ez a kisebbség, amely Einsteint, Nelly Sachsot, Heinrich Heinét és a Mendelssohnokat hozta, más, hogy őket ki lehet száműzni a társadalomból, hogy ők furcsa emberek, hogy ők olyanok, akik bacikat, betegségeket és járványokat terjesztenek. Ez szörnyű és veszélyes. Ez a kezdete annak, ami gyorsan kialakulhat.”

  Turski, akit családjával együtt a lodzi gettóba kényszerítettek, majd Auschwitzba deportáltak, felszólította az embereket, hogy ne maradjanak közömbösek, amikor embereket diszkriminálnak, és “amikor egy kormány megsérti a már meglévő, közös társadalmi szerződéseket”.

  A túlélő arra kérte az embereket, hogy maradjanak hűek a tizenegyedik parancsolatához: Soha ne legyél szemlélődő. Ezután lányaihoz és unokáihoz fordult, és arra figyelmeztette őket, hogy “védjék meg az alkotmányt, védjék meg a jogaitokat, védjék meg a demokratikus rendet, védjék meg a kisebbségek jogait”, és mindenekelőtt: “Ne legyetek közömbösek”. Turski kifejtette: “Ha önelégülté válsz, mielőtt észrevennéd, egyfajta Auschwitz fog hirtelen a semmiből előbukkanni, és rád és az utódaidra lesújtani.”

  Nézze meg Marian Tursk erőteljes beszédét:
  Videó látható itt:
  https://rumble.com/vphg60-warning-from-an-auschwitz-survivor-recognize-the-signs.html

  Forrás:
  https://www.frontnieuws.com/feit-de-ongevaccineerden-zijn-de-nieuwe-joden-laat-links-je-niet-anders-vertellen/

  Megj:
  Ha majd miután a Covid-holokausztot, a minden holokausztok koronáját megcsinálná Magyarország is, és tegyük fel néhány év múlva egy napon hivatalosan is lelepleződik a vakcina-biofegyverrel történő népirtási akció, akkor megint csak néhány ország lesz elmarasztva, lerohanva, lefasisztázva, vesztesként kikiáltva stb, ezek közt elsősorban mi magyarok persze, a nyugati államokkal szemben ahol pedig még nagyobb léptékben tombol a fasizmus. Mint pl Ausztria, Ausztrália, stb, vagy Hollandia.

  1. A legjobb összehasonlítás, amit eddig olvastam. El is mentem, önálló cikként is megállja a helyét. A társadalom kettéhasadásának gondolata ellen valahol most is tiltakozom. De lehetetlen nem látnom, hogy ennek a szegregációs folyamatnak értelme nincs, iránya van, és a párhuzam hátborzongató. Egyikünk sincs felkészülve arra, hogy befagyasszák bankszámláját, mert nem vetette magát alá egy génterápiás kezelésnek. Mégis előbbre vagyunk, mint a múlt század harmincas évei. Megfogalmaztuk az “informed consent” () elvét. Ha elfogadjuk, hogy vészhelyzet van, és minden jogunk felfüggeszthető erre hivatkozva, a tájékoztatáshoz való jogunk már nem. Véleményem szerint ez a rendszer gyenge pontja. Nekünk legalább észre kellene vennünk, hogy nem minősül tájékoztatásnak az olyan információ, amely után odabiggyesztik a mondatot, “ha jól emlékszem”. (Gulyás Gergely). Ezen a ponton naprakész, nyers, ellenőrízhető adatokat, tájékoztatást követelünk. Nem százalékos, átlagolt, súlyzott, gulyásgergely adatokat és plakátkiáltványokat. Oltatlanok világjárványa? Rémhirterjesztés, egészen addig, míg nyers adatokkal nem igazolja. Oltatlanok halálveszélyben? Rémhírterjesztés, egészen addig míg nyers korrelációs adatokkal nem igazolják. Ebbe az utcába kényszeríteném be őket. Ha az alkotmánybíróság úgy dönt, hogy az oltást tájékoztatás nélkül kell bevennem, ezzel létezésének morális indoklását felszámolja. (nincs kétségem, megteszi). Ha tehetném, és abban a helyzetben lehetnék, keresetet indítanék, mellyel követelném a nyílt, rendszeres tájékoztatást a kormánytól az oltás hatékonyságára vonatkozólag, a korházban kezelt ‘kovid’ betegek oltottsági státuszáról, és az oltások bevezetése után a teljes és korcsoportok szerinti halálozási adatokról… Egy alapot, – ha még nem létezik, – létrehozhatnánk, mellyel egy ilyen kereset összeállításának költségeit lehetne támogatni. Ezt a koncentrációs táborokból, néhány hónap múlva? elég nehéz lesz majd megtenni. A nyílt, rendszeres tájékoztatás az oltottak érdeke is lenne.

   A Történetnek az a fejezete jut eszembe, amikor a megvakított Sámson, két oszlopot kimozdítva az épületet a főniciaiak fejére döntötte. Itt tartunk. Már paródiának számítunk, már a medvetáncot járatják velünk.

   1. Abszolút egyetértek mindenben. Most kellene lépni amíg még lehet, összefogni minden téren, és cselekedni.
    Nyomtatványokat osztogatni, helyi ad-hoc gyűléseket tartani, az adott házban, szomszédságban, kerületben. Felvilágosítani mindenkit. Tudom, hogy irdatlan nehéz, mert a szélhámosság zseniális alapokon áll: manipulációs technikák, álszakértelem, áltudomány, álmoralitás.

    Amióta hallottam a túlélő szavait és olvastam a cikket, még inkább kötelességnek érzem hogy folyamatosan tiltakozzak ahol és ahogyan tudok. Felvilágosítani az oltottakat, bátorítani az oltatlanokat a kitartásra, áttörni a média-hiányon, elérni azt a jól tudom kb 4 millió magyart akik nem mentek el oltatni maguktól. Elérni mindenkit külföldön is. Nincs sem vesztenivalónk, sem időnk. Az elit és valószínűleg az orvosok többsége is, meg lettek véve, a dollár-bónus mellé a placebo-val és annak ígéretével. Nincs bennük gerincesség, aljas, menekülő patkányok a süllyedő hajóról, arra a csónakra amit a világelit szintén kilő majd idővel. Végiggondoltam, ha ma azt mondja nekem valaki, jó megkapod a placebót és a vakcina-kártyát ami majd megment míg mások mennek a süllyesztőbe, NEM fogadnám el. Elvből. Ha elfogadnám, egy kis hitlerré válnék magam is. Nem tudnék szembenézni sem a Teremtővel, sem embertársaimmal, sem önmagammal.

    Gyakorlatból sem akarnék egy ilyen megalkuvó és egyéni megoldásba belemenni. Mert tudom hogy csak az érdekem ami mások érdeke is. Ha nem lépünk fel közösen ellenük, a Gates és Schwab féle főpatkányok mindenkivel végezni fognak, a velük behódolókkal is. Csak idő kérdése. A behódolók nem ismerik a pszichopaták ellen való védekezési módszereket. Megegyezni, kiegyezni zsarolókkal? Hát tudjuk mit tesznek, amit ígérnek soha nem tartják be, ölnek de azért elviszik a váltságdíjat is.

    David Icke-nak van igaza, nem lehet hátrálni, csak előre lehet rohanni. de azt nagyon. Gibraltár ismert fejleményei most már az 1000 százalékos bizonyítékot adják erre.

 6. Nekem az jutott eszembe, hogyha tényleg placebot is adnak, akkor lehet direkt úgy kódolják, hogy csak a gyártó ismerje ezeket a kódokat, hogy legalább ő meg tudja különböztetni, hogy melyik adag volt a placebo és melyikben volt hatóanyag is, aztán úgy kozmetikázza ahogy akarja, mert úgyis csak ő tudja az igazságot.
  Egyébként ha tényleg vannak ilyen kódszámok akkor azért jó lenne tudni, hogy hol kell keresni ilyet az üvegen, meg hogy tényleg azt jelenti-e amit állít az illető!

  1. A mai informatikai rendszerben nem kódolnak ilyen egyszerűen, hogy a végén lévő számból meg lehessen állapítani ilyen fontos információt. Véleményem szerint ha létezik ilyen, akkor a kód csak a központi adatbázissal való azonosítás után mondja meg, hogy placebó-e vagy sem. Így a Phizer-Biontech cégen kívül senki meg nem tud semmilyen információt. A cégen belül is olyan hozzáférési / jogosultsági szinteket lehet kialakítani az adatbázison belül, hogy csak pár embernek lehessen hozzáférése az információhoz.
   Ebben szinte teljesen biztos vagyok.

  2. Igaz a nővér megfigyelése vagy téves, ettől függetlenül azon gondolkodom, hogy az oldalt figyelő nemzetbiztonságiak, – ebben ne legyenek kétségeink, nem bélyeggyűjtők vagyunk, hanem, egyelőre, jogszabály hiányában pszeudoterroristák, vagy valami hasonló meredek jelzővel jelölhető csoport, – tehát azon gondolkodom, hogy az oldalt figyelők közül hányan veszik elő titokban az oltási igazolásukat abban a reményben, hogy ama sorozatszám 01.-es. Tudom, most gonoszkodom egy kicsit. És egyáltalán nem esik jól. Akarom hinni, hogy minden visszafordítható.

 7. Reiner Füllmich Lengyelországban vett részt a lengyel a Nürenberg 2 Kezdeményezés keretében megtartott tanácskozáson.

  Forrás: https://uncutnews.ch/reiner-fuellmich-zu-gast-beim-start-von-nuernberg-2-0-in-polen/

  Érdemes meghallgatni az angol nyelvü videót, mert ebben az ember betekintést kap a lengyel egészségügyi helyzetről is.

  Az én meglátásom szerint, ezt az életünkre fontos kérdésben az embereket annyira megosztották, hogy már itt nem szabad pártokban
  gondolkodni. Itt már csak az embert szabad nézni. Itt már egy családon belül sem egységesek az emberek.

 8. Korlátozások az osztrák uralkodó elit számára:
  Amig a alatvaló polgárnak a maszkban kell megfulladni, addig a romlott erkölcsi führer-ek mulatnak és tapsolnak a szenvedők
  kínján. És a kéteshirü Alexander Schallenberg osztrák kancellár bejelenti, hogy nem volt más választása, csak a lezárás.

  Nem kell nekik még maszkot sem hordani.
  Forrás:
  https://youtu.be/AlbbMoU7yuk
  Meg a kopasz ŐVP boss az eltárs miniszter asszony hátsó fertáját fényképezi le.
  Forrás:
  https://youtu.be/D50reKS2Wag

 9. Nem csüggedni!

  “A Policy Solutions nevű szervezet felmérése szerint ritka egyetértés mutatkozik a kérdésben a politikailag mélységesen megosztott magyar társadalomban: minden politikai csoportban abszolút többségben vannak a kötelező oltás ellenzői.

  ‘A Lélekben a járványon túl – a magyar társadalom a koronavírus-járvány negyedik hullámában’ című most kiadott felmérés szerint az összes megkérdezett 61 százaléka mond nemet a kötelező oltásra, míg 35 százalék fogadná el az intézkedést.

  A biztosok ezer embert kérdeztek személyesen úgy, hogy a csoport életkor, nem, iskolai végzettség és településtípus szerint reprezentálja az ország felnőtt lakosságát.

  A kormánypárti táborban kiegyensúlyozottabb a támogatók és az elutasítók aránya: 44 százalék az 52 százalékhoz. Az ellenzéki érzelműeknél viszont markánsabb a különbség: 37 százalék mond igent és 59 százalék mond nemet rá. Azok pedig, akik nem sorolják magukat egyik nagy politikai tömb támogatói közé sem, még határozottabban elutasítók: 80 százalékuk ellenzi a kötelező védőoltást, és csak 18 százalékuk támogatja.”
  https://www.szabadeuropa.hu/a/a-legtobb-magyar-nemet-mond-a-kotelezo-vakcinara/31579021.html

  “A harmadik hullám kezdete óta 9 százalékponttal megnőtt, és csaknem megduplázódott a vírustagadók száma. Bár a nagy többség (72 százalék) még mindig elutasítja ezt az elméletet, 21 százalék teljesen vagy valamennyire biztos benne.”
  https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/koronavirus-jarvany-magyarorszag-negyedik-hullam-kozvelemeny-kutatas/nrmtpwz 2021.11.25.

 10. KANADA – A teljesen beoltott kanadai szenátor halálának oka: covid

  56 éves korában meghalt Josée Forest-Niesing ontariói szenátor.
  Autoimmun betegségben szenvedett, amely állítólag a tüdejét érintette.
  Az oltás után megbetegedett, és kórházba kellett szállítani, ahol
  egy hónapig kezelés alatt állt.

  https://mediaforras.com/kanada-a-teljesen-beoltott-kanadai-szenator-halalanak-oka-covid-1210

  “Forest-Niesing szenátor szeretne emlékeztetni minden kanadaiat a védőoltás fontosságára”

  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  Ez olyan, mint amikor Nagy Imrét halálra itélte a komcsi bíróság.
  De még az utósó szó jogán is meg volt győződve arról, hogy a kommunizmus egy jó eszmerendszer.
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  Ha ezt a hírt egy covid-19-el belőttnek küldöd el, akkor az azt mondja, hogy ez nem igaz.
  De rögtön jőn azzal, hogy a Kóbor János celeb a mélylélegeztetőn van.

  Bravó, minden meghalunk, még én is. De az utolsó napon majd csak feltámadunk.
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  De hogy veszi be a következő hírt a magyar ember ?

  A gyerekek oltása miatt lobbizta vissza magát az uniós vakcinabeszerzésbe a kormány
  Forrás: https://kuruc.info/r/2/236621/

  Akkor most már a magyar gyerekek, a mi kdves és életerős unókáink sincsenek biztonságban a covid-fasisztáktól ?

  Nem hiába mondják a mai kór élesszemü megfigyelői, a kedves kortársaim, hogy van összefüggés a mai kor és a kemény fasiszta
  rendszer között. Ezt most már tagagni sem kell, de nem is lehet. Mert ime, itt vannak a bízónyítékok.
  Ezt már csak a vakká vált alkotmány bíróság nem veszi észre !!!
  De ez igy volt a fasizmus és a kommunizmus alatt is.

  De ha megint valamai szabad újvilág köszönt rá az emberiségre, akkor majd el fogják itélni ezt a vészhelyzeti covid-19 politikát
  megint és az jövő emberének megint lesz egy ünnepnapja, amikor a mai jogtiprását fogják elitélni. És a mai kor bünei miatt
  bánkodni fog a jövő “demokratája”, amit már nem annak fognak nevezni. Mert akkor már a demokrácián gűnyolódni fog a
  jövő embere.
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 11. ://odysee.com/@vilaghelyzete:2/Izraeli-oltottak-nyilatkozatai-magyar-felirattal:1
  Egyébként a szlovéniai botrány kirobbanását én linkeltem be ide.Merő csodálkozásom van azon,hogy sokan kétségbe vonják annak igazát!
  Ráadásul még mindig vannak olyanok ,akik szidják a kommunizmust!Olyanok,akik a jelen kényszerítő időszakot összetévesztik a szocializmus állítólagos kegyetlenségével!Azoknak pedig a kérdésem az,hogy emlékeznek-e arra,hogy volt-e ingyenes egészségügy,volt-e munkalehetőség, viszonylagos létbiztonság!A példa kérdésének megválaszolásához segítek egy mondattal!
  Az utolsó választásoknál az egykori magyar moszkvai nagykövet kijelentette,hogy elégedett a mai rendszerrel,Nagy Imre is ezt akarta!!!
  EZT!?!?

 12. Valami,számomra érthető ok miatt a videó linkje nem műkszik!Találjátok ki miért nem?!
  De megtalálható az alternatív hírek cím alatt!

 13. Egy édesapa gondolatai a gyerekek oltásáról.
  A munkám folytán rengeteg emberrel találkozom.Sokan kérdezték tőlem, hogy mi a véleményem a gyerekek oltásáról, mert
  ők a (szülők) tanácstalanok.
  Én nem vagyok egészségügyi szakember, ezért felelőségteljesen nem
  tudok állást foglalni.

  Én inkább elmesélnék egy történetet, ami a döntéseink következményeiről
  szól.


  Volt egy család ahol született egy késői gyerek, mindenki nagyon örült
  neki. Ez a család az újszülöttnek a legjobbat akarta, és eltervezték,
  hogy lesz neki egy kis testvére. Jött is nemsokára az örömhír, az anyuka
  újból várandós lett. Teltek az örömteli napok, míg egyszer csak
  megérkezett a genetikai vizsgálat eredménye, Down-szindróma. És ebben a
  percben szembekerült egymással a szellem és a lélek. A lélek az élet
  mellett tette le a voksát, a szellem pedig a halál mellett.
  A család nem tudott dönteni. A tudós doktorok széttárták a kezüket, ez
  egy 99,9% ig pontos diagnózis, az összes jelenleg elérhető vizsgálati
  módszer ezt támasztja alá.
  A lélek várt, húzta az időt, kereste a megoldást, a szellem is érezte,
  hogy ez nem helyes, nem sürgetett. Ekkor az orvosok közül a
  legracionálisabban gondolkodó feltette a kérdést, hogy ugyan mikor
  szándékoznak megölni a magzatot, hogy ha már beszélni tud?

  A család meghozta a döntést, győzött a szellem, a józan ész, az
  orvostudomány által igazolva a döntés helyességét.

  Telnek az évek, és a lélek nem nyugszik, minden nap felteszi a kérdést a
  szellemnek, miért döntöttünk így? Képzeld el, ha egész életünkben egy
  beteg gyereket kell gondoznunk, oda lesz minden kényelmünk. Igen most
  megvan a kényelmünk, de milyen áron. És mondd mi van akkor ha az orvosok
  tévedtek????

  Visszatérve az eredeti kérdéshez, azok akik belső meggyőződésük szerint
  fontosnak tartják az oltás beadását a gyereküknek, azok adassák be
  nekik, de azok akik külső nyomásra ,saját meggyőződésük ellenére , mások
  elvárásaihoz igazodva, csupán kényelmi szempontokat figyelembe véve
  adatnák be az oltást, azoknak azt mondanám, hogy mindenképp mérlegelje
  az előnyöket, és a lehetséges hátrányokat.
  Bárhogy is döntenek, a lélek minden nap fel fogja tenni a kérdést: ” És
  mondd mi van akkor ha az orvosok tévedtek????”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük