Dr. Ritter Gergely háziorvost a Buda Környéki Televízió kérdezte

Érdemes 3:56-tól és 8:00-tól belehallgatni a riportba.

http://budakornyekitv.hu/

Videó megtekinthető a Buda Környéki Televízió csatornáján: https://www.youtube.com/channel/UCl0vWvWsD-qFzQkx-Bj5pPw

10 thoughts on “Dr. Ritter Gergely háziorvost a Buda Környéki Televízió kérdezte

 1. Az influenzavírus “nem él meg” a koronavírus mellett?! Anyám, borogass! Az influenzát egész egyszerűen ÁTCÍMKÉZTÉK koronavírusnak, így egyetlen húzással mindenhol eltüntették a statisztikákból, és helyette megteremtették a kovidot, ill. annak a látszatát!
  Szegény doktor bácsi, hiába találkozik a valósággal nap mint nap, még mindig a hivatalos baromságot szajkózza.
  Szomorú, hogy a “szakemberek” ennyire agymosottak, főleg miután részt vettek valamilyen “szakmai továbbképzésen” (= valamelyik multi által pénzelt gyógyszerügynöki eligazításon).
  Akkor mit várjunk az “egyszerű” emberektől? Vagy azoknak még maradt némi józan paraszti eszük, és nem veszik be ennyire a mainstream maszlagot?

  1. RE: “Az influenzát egész egyszerűen ÁTCÍMKÉZTÉK koronavírusnak”

   Az átcímkézés kapcsán a neves epidemiológus Knut Wittkowski hasonló véleményt fogalmazott meg 2020-ban.
   https://justthenews.com/politics-policy/coronavirus/influenza-levels-continue-cratering-some-cite-covid-measures-even-covid 2021.01.01.

   Állítólag a CDC még múlt év októbere tájékán (mikor máskor?) felfüggesztette a nátha, influenza (A & B?) monitorozását, természetesen azért, mert a “gyilkos Covid-1984” a felső légúti megbetegedések minden más kórokozóját egyszerűen “kiszorította” – micsoda “csodákra” képes a természet?!
   https://www.targetliberty.com/2020/10/shady-cdc-cancels-flu-data-collection.html

   Az Új Világrend hű kiszolgálójaként az érintett hazai laboros patkányok is megtesznek mindent a “csak Covid” látszatának fenntartásáért:

   “A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint november 1. és 7. között az országban 11 100-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ hétfőn a honlapján…
   a 40-44. hét között vizsgált 227 mintában influenzavírus okozta fertőzést nem igazoltak.”
   https://kuruc.info/r/2/236107/ 2021.11.15.

   A korábbi halálokok (szív, tüdő, stb. betegségek) Covid-1984 mortalitásként történő újrakategorizálását valószínűsítette Genevieve Briand (Johns Hopkins Egyetem, Alkalmazott Közgazdaságtan tanszék) elemzése:

   “Amikor Briand megvizsgálta a 2020-as adatokat ebben a szezonális időszakban, a COVID-19-hez kapcsolódó halálesetek meghaladták a szívbetegségek okozta haláleseteket. Ez nagyon szokatlan volt, mivel a szívbetegség mindig is a halál vezető oka volt. Azonban, amikor közelebbről megnézte a halálozási számokat, valami furcsát vett észre. Ahogy Briand összehasonlította az egy okra jutó halálesetek számát ebben az időszakban 2020-ban a 2018-as [okonkénti halálozással], észrevette, hogy az összes ok tekintetében várt drasztikus növekedés helyett jelentősen csökkent a szívbetegségek miatti halálesetek száma. Még meglepőbb…hogy ez a hirtelen csökkenés minden más [kiváltó]okból következő haláleseteknél megfigyelhető.
   Ez a tendencia teljesen ellentétes az előző években megfigyelt mintával. Érdekes, hogy…az egyéb okok miatti halálesetek teljes csökkenése szinte pontosan megegyezik a COVID-19 által okozott halálesetek növekedésével. Briand szerint ez arra utal, hogy a COVID-19 halálos áldozatainak száma félrevezető. Briand úgy véli, hogy a szívbetegségek, a légzőszervi betegségek, az influenza és a tüdőgyulladás miatti haláleseteket ehelyett a COVID-19-ként kategorizálták újra.”
   https://blog.nomorefakenews.com/2020/11/30/johns-hopkins-study-explodes-covid-death-hoax/

   A fentiekhez kapcsolódó mém itt:

   https://dailystormer.su/wp-content/uploads/2021/09/E-oDRokXMAgiwr6.jpeg

 2. Tavaly nem volt influenza vírus a maszk viselés miatt. Biztos ez? a Covid vírus ezek szerint átmegy a maszkon, csak a többi nem?
  Nem címkézték át véletlenül az összes légúti vírust?

  Egyébként egy jó riport, nem tussolta el a valóságot a kötelező mantrázás mellett.

 3. Ez egy bátor háziorvos, aki ki meri mondani az igazat köntörfalazás nélkül. Milyen érdekes, hogy itt is az oltottakkal van a gond. 🙂

 4. Kedves Tisztánlátók !
  A virushelyzetben új fejlemények jeletkeztek, mert megjent az új koronavirus, az omikrom.
  Ez a virus a zsidó Izraelben jelent meg, Ez csak az én véleményem, megsejtésem. Ne hogy má a világ legjobban beótótt országa
  legyen a bünös. Mert a vakcinák még mindig hatásossak és még müködnek is.

  De ezt nekünk most nem igy mondják, hanem rátúlták a rúdat Dél Afrikára, amely nagyon tiltakozik ezen galád vád ellen.
  Most újabb korlátozások és lezárások lesznek várhatók.

  Akinek a pcr-tesztje negativ, az is 14 napra karanténba kerül, ha az omikron országokkal kapcsolatban volt.
  Vonatkozik mind ez Izraelre és azt hiszem Belgiumra is.

  Forrás: https://www.srf.ch/news/schweiz/neue-virus-variante-omikron-bund-stoppt-direktfluege-aus-laendern-mit-neuer-virus-variante

  Akit érdekel, itt képiesen meg lehet nézni, hogy milyen országokat sújtják a korlátozások.
  Jaj nektek most, Ti oltóttak ! De az oltatlanoknak is, akiket anyagilag akarják vegzálni !

  Mert valakire rá kell tolni a politikai felelőséget, mert nyilván a mi megválasztott, vagy meg sem választott vezetőink minden
  felelőség alól mentesülni fognak. De ide tartoznak még a nagyon lassan dolgozó jogi bírák is, akiknek a munkája igy semmit sem
  ér.

 5. Egy nagyon jó propaganda interjú, de a doktor úr is elszólta magát (akaratlanul). Azonban úgy gondolom, hogy hiába vannak ezek az elszólások (akár a virológussá avanzsált celebek körében is), a nemzetközileg tudományosan alátámasztott eredmények, nem engedik a kormányok elhatalmasodni, jelentőséggel felruházni, ellenpólusként tovább mossák az emberek agyát, még erőteljesebben rukkolnak elő a megfélemlítésekkel, ami eltereli a figyelmet a lényegről, és a túlélésért küzd az ember.

 6. Én nagyon hálás vagyok azoknak, és nagyon köszönöm mindenkinek, akik tesznek a leleplezések ügyéért, és a felvilágosítás, és életvédelem érdekében is, világszinten, itthon.
  A terjedés formáihoz egy észrevételemet szeretném megosztani:
  Ezt ismerjük, Dr. Koch egyik tétele: “A kitenyésztett mikroorganizmust érzékeny állatba oltva ki lehessen váltani a betegséget.”
  A két hír alapján, attól függetlenül, hogy a mikroorganizmus, ami a covid, az vírus-e, vagy csak valami vírushoz hasonló, módosított és más dolgokkal kombinált részegység?, ennek a valaminek a tünet kiváltó képessége alapján mindenesetre nemcsak azt érdemes figyelni, hogy ki hova utazik, hanem azt is, hogy ki betegszik meg. Három oltott közül egy biztosan, kettő pedig gyanúsan. Mi lehetett abban a három oltásban? Az oltások hatóideje általában azonnal-tól 4-6 hónap-ra becsült.
  Oltott nem utazhat. Az is sok helyről tudható már, hogy nem olyan nehéz mutánsokat gyártani laboratóriumban. Klasszikus evolúciósan pedig nehéz, nagyon lassú. -:(
  https://informatialibera.ro/hu/a-vakcina-fagylalt-maris-visszanyal-portugalia-utan-svedorszag-sem-engedi-be-a-beoltott-izraelieket-az-orszagba-ez-var-magyarorszagra-is/ 
  https://www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/omikron-ez-lett-a-koronavirus-szupervariansanak-a-neve/r3e9vjt

  1. Teljesen laikus kerdes ehhez a ponthoz:
   “A kitenyésztett mikroorganizmust érzékeny állatba oltva ki lehessen váltani a betegséget.”

   Ha egy esoben azo ember ruhajabol a vizet atteszem (átoltom) egy masik ember esokabatja ala, akkor kivaltottam azt, hogy az o ruhaja is vizes legyen, mert megkerultem a vedelmet nagy okosan (esokabat). De mit bizonyitok ezzel?
   Azt biztos nem, hogy ha esik az eso akkor esokabatban is megazok, pedig itt logikailag errol van szo. Sot, “erzekeny” allat kell ami itt mondjuk a kisse szakadt, lyukacsos esokabat lesz.

   Egy masik kerdes, valaki vilagositson mar fel please!
   Miert azt mondjak otthon hogy “felveszem” az oltast? Ez nekem idiotan hangzik.
   Felvenni azt lehet ami leesett, es mondjuk a vallasokat, ha valaki ugy dont. Senki sem vett meg fel D-vitamin vagy erzestelenito injekciot (mondjuk fogaszaton), sem influenza elleni vedooltast, mert azokat beadjak illetve megkapjak az emberek.
   Teljesen olyan erzesem van, hogy ez mar tenyleg egy vallas, ezert is mondjak “felveszem”.

 7. 8:02-nél jól elszólta magát 😀
  A riporter mintha várta volna hogy “igen az oltatlanok betegek”, de “nem”et kapott.

  Egyébként ha valaki le akarna tölteni youtube videókat számítógéppel, hogy megvédje őket a törlés ellen, és esetleg nem tudna róla, akkor pl ezzel meg lehet tenni: https://yt1s.com/en90
  (Meg gondolom más módszer is van, de én számítógépen ezt használom.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük