Dánia föllélegezhet a totális terror alól!

Dániában új „Járványjog”-ot vezettek be. Ennek értelmében bárki gyógykezelhető akarata és tiltakozása ellenére is. Tehát a hatóságok dönthetik el az emberi szabadságjogok legdurvább megsértése mellett, hogy kit mikor szállítsanak kényszergyógykezelésre és milyen „kezelés” alá vessenek! És elszigeteljenek! Bárkit kényszerrel beolthatnak! Aki pedig ellenáll, annak fizikai erőszakkal is az életére (betegségére vagy egészségére) törhetnek. A csörömpölő tüntetés, mely 9 napon át éjjel-nappal tartott, arra késztette a dán kormányt, hogy ezt a statáriális törvénykezést mégis visszavonja…

Nem különös, hogy Dánia kormánya a totális terrort készült bevezetni, és nem is tudunk róla?! Nem különös, hogy a dán fővárosban 9 napig folyt a hatalmas tömegtüntetés éjjel-nappal, és nem is tudunk róla?! Nem különös, hogy a dán tömegtüntetés a totális terror ellen sikerrel járt, és nem is tudunk róla?! Mert egyetlen hírcsatorna sem tett említést sem róla… Az emberi jogok elleni sikertelen merényletről mélységesen hallgat a média …

Eredeti cikk itt megtalálható:

www.szegedem.hu/szegedem_cikkek/2020/11/16/dania-follelegezhet…

23 thoughts on “Dánia föllélegezhet a totális terror alól!

 1. Igazán félelmetesek ezek a hatalmi játszmák.
  Szívből gratulálok a dánoknak, de itt nem szabad megállni!
  Haladéktalanul ki kell nyomozni, kik álltak pontosan egy ilyen
  ember- és életellenes törvény felterjesztése mögött és bíróság
  elé állítani az összeset!

   1. A fenti link egy picit fura… nem működik minden eleme 😉 ám, ha csak egy részét másoljuk a böngésző címsorába:
    https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215
    akkor, vélhetően egy valós weboldalra jutunk, itt minden eleme működik az oldalnak és így is érdekes az összefüggés, bár a 300215 sz. termék, már “Medical Test kits” -ként szerepel.
    Mondhatnánk, hogy az vmi más is lehet, de 2017 előtt nem volt ilyen és a WCO kritikus fontosságúnak minősíti a Covid19 elleni küzdelemben… 2017-től kezdődően! 😮

 2. Csak a tisztánlátás kedvéért: a magyar kormány is törvénybe hozta január elsejétől a kényszeroltást!

  “Az Eütv. – 1997. évi CLIV. törvény módosításának értelmében, mely január 1-től lép hatályba, öt hónapon keresztül a beteg beleegyezése nélkül kényszeríthetik rá a koronavírus elleni vakcinát az emberre. A törvénymódosítás értelmében nincs szükség a beteg beleegyezésére az oltás beadásához, függetlenül attól, hogy mennyire bízik meg az illető az oltás minőségében.”

  https://olkt.net/egeszsegugyi-torveny-szerint-beleegyezes-nelkul-is-beadhato-a-koronavirus-elleni-vakcina/?fbclid=IwAR2XKpeT0NEv65jUS1vZKeuozfX5aff0jLRZsvm5iwIYW_p4zUhDY4jchg0

 3. Ok nem oltatnak, de Te neked kotelezove teszik. Jogom van nem oltatni. Ember vagyok, nem kiserleti patkany‼️

  1. Jogod van de a következmények vállalása is kötelező. A TB biztosítású jellegű mint a Casko ha szándékosan balesetet okozol még börtön büntetés is járhat! Így betegség a Covid orvosi költségeket is neked kellene fizetned, és ha másokat megfertőzöl akkor gondatlan emberölésért is felelősségre vonható lehetsz!
   Minden döntésnek van következménye!
   “Kísérleti patkány” 8 milliárd oltás után ez a megállapítás ordas hülyeség!
   Minden új gyógyszert néhány ezres használat után engedélyezik humán felhasználásra!

   1. Amiről senki nem beszél soha!!! Egy gyógyszert amit felír az orvos azt vagy beveszem vagy nem!!!! Én döntöm el, még akkor is ha kiváltottam!!! Van jogom elolvasni a mellékhatásait és még akkor is eldönthetem hogy beveszem-e vagy sem!!! Az én döntésem!!! A doki egyébként nekem írta fel az én betegségemre!!! Világos??? A vakcinát mindenkire rá akarják erőltetni, erőszakolni, zsarolnak vele. Nincs lehetőség semmire csak odamenni és szuratni!!! Érti a különbséget??? El kéne már gondolkodni mindenkinek aki olyan hüye, hogy a gyógyszerek mellékhatásaival hasonlítgatja ezt az egész őrületet ami van!!! GONDOLKODNI KELLENE MÁR VÉGRE!!

   2. Ha oltott fertőz oltatlant? És az oltatlanok miért fizetik a Társadalombiztosítást ha nem látják el őket? (Az egyik barátomat az oltott apja fertőzte meg)

    1. Sase! Amit írsz nagy részben badarság!
     Az oltott ember is fertőzhet és fertőzhető, csakúgy, mint az oltatlan.
     A kísérleti szakaszt egy vakcina eseteben nem a felhasználások száma hitelesíti, hanem a szervezetre kifejtett hatás. Ehhez kellenek először az állatkísérletek, majd a kísérletbe vont önkéntesek kontrollcsoportjaiban a hosszútávú élettani hatások megfigyelése. Ennek a végeredménye adja a biztonságat, vgy küldi vissza további módosító kisérleti szakaszba a gyógykészítménynek szánt anyagot.
     Ezért a egészségkockázatértfizettek az önkénteseknek a gyógyszergyárak. Eddig! Minden esetben.
     Ez az első alkalom, hogy emberek millióin indult el a kísérleti tesztelés, méghozzá kötelező módon.
     Közben pedig egymásnak feszül a két pólusra szakadt, zsákutcába kényszerített “saját igazát” szajkózó emberiség.
     Kínáról, Dél-Koreáról miért nem hallani mostanság. Ott máskép fickándozik ez a vírus? Nekik nem kellett 3, vagy 4, vagy öt oltás? Csak neked Sase?
     Sase! Gondolkodj többet és írkálj kevesebbet! Lszi!!!

 4. Orbán Victor! Mi a fene történt veled, megvakultál, megsüketültél, már nem hallod meg a néped szavát. Ugy néz ki mintha az EU-ban kicserélték volna az agyadat.

  1. Mikor hallotta meg ? A hatalmon kívül soha semmi nem érdekelte. Már a Nagy Imre újratemetésén világos volt.

 5. Az izraeli hatósàgok közzé tettek az internetten egy grafikont amely a fertőzöttek szàmàt jelzi hétröl hétre. Ez agrafikon az oltott- oltatlan arànyt is mutatja a fertőzöttek esetében.
  Nos, sajnos egyértelmű hogy az utolsó két hónapban kétszeresére szökött a fertőzések száma az év elejéhez képest, amikor elkezdték az oltàst, és a fertözöttek nagyobb része volt Coviddal fertözött. MOST VISZONT A FERTÖZÖTTEK TÚLNYOMÓ ARÀNYA AZ OLTOTTAKBÓL KERÜL KI.
  https://data.gov.il/dataset/covid-19/resource/9b623a64-f7df-4d0c-9f57-09bd99a88880
  Adja mindenki tovàbb!

 6. Én azt mondom erre hogy csak az oltottak betegszenek meg mivel a vakcinaban lévő grafenoxid vagy Grafen-hidroxid amely 1 atom nagysagú reszecskekből áll elvágja az ereket mert pengeket fecskendeznek az emberi testben ami nem bomlik le hanem benntmarad a szervezetben ezek az éles pengék elvágják az ereket es halalt okoznak ezzel ezert nem tudjak kimutatni a micro nagysaguk miatt de ezt a kemikusok nagyon jól tudják hogy mi van benne! Nem szabad oltakozni hiszen ez a népírtásról szól ! Sokan vagyunk a földön es nepesseg csökkenesre van szükség mondják a nagyhatalmak ! Amikor elerik a tervezett elhalálozasi mennyiséget megszünik a vírus ! Bejelentik hogy az oltás miatt ! Sajnos a fasizmus eleri a célját mert az emberíseg nem akar felállni de kenytelen lesz hamarosan! Ha meg nem akkor elpusztul a nép ! Sajnos a sok birka hiszékeny es belemegy ebbe az oltakozásba!! Én ellenes vagyok mindenfeleképp meg a csaladom is! De hala istennek egészségesek mind Akik meg felvettek az oltast az ismerősök körében minden bajuk van betegek es van aki meg is halt mar közülük fiatalon ! Azelőtt nem volt semmi bajuk ! Felvettek az injekciót aztan a fölbe kerültek ! Fel kell állni ! Es nem kell hagyni , hogy kiirtsanak bennünket es a gyerekeinket is !!! Halál a fasizmusra!!!!!!!!!!!!

 7. Én Dániában élek 5 éve… Rendszeresen tájékozódom a helyi eseményekről, így az alábbiakat tudom megosztani:
  Általánosságban sokkal lazábbak a “megszigorítások” mint magyarországon. Amikor otthon elkezdték a szigort hullámonként, addig itt 1-2 hét, vagy akár 1-2 hónap késéssel került sor hasonlóra.
  Kijárási tilalomról hallani sem lehet, a dán ismerőseim vagy kiröhögtek ennek hallatán vagy elszörnyűlködtek rajta, belegondolván abba, hogy megfoszthatják őket a szabadságjogaiktól (hétvégi piálás).
  Az óvodák, iskolák hetekkel korábban nyitottak.
  A maszkviselés már olyan régóta nem volt szükséges sehol, hogy már nem emlékszem hová tettem az enyémet (és csak most hétfőtől kell újra a boltokban, stb zárt térben).
  A fent leírt cikk tartalmáról sem angol, sem dán nyelvű hírt nem találtam, Koppenhága belvárosában napi rendszerességgel jára nem találkoztam tüntetéssel, de még nyomaival sem. Dán ismerőseim pedig nem hallottak róla.

  Mindenki tegye össze a képet magának. Az én szubjektív javaslatom az, hogy kevesebbet tessék foglalkozni a médiával és többet azzal ami valóban fontos (kinek mi). További minden jót! 🙂

  1. Érdekes, hogy nem tudsz erröl, mikor videófelvételek is készültek a tüntetésröl. Én pl a világ másik részéröl még akkor hallottam a hosszas csörömpölésröl (VPN segítségével láttuk és olvastuk az eseményeket), és már akkor feltünt, hogy sehol nincsen visszhangja. Mondjuk annyira ezen nem csodálkoztam azért.
   Az eredeti cikk linkjét követve, videófelvételeket is láthatsz:
   http://www.szegedem.hu/wp-content/uploads/2020/11/Denmark_Say_NO_To_Lockdown_Law_-_Government_Relent.webm

   1. Természetesen szegeden jobban tudják, hogy mi történik Dániában, mint a dániában élők. Arról nem beszélve, hogy egyesek szerint erről csend van, márpedig amit 5 millióan tudnak, az lehet titok? Lehet elhallgatni? Egyik legdemokratikusabb országban el lehet hallgattatni mindenkit? Emberek, legyetek már eszeteken!

 8. Ez egy burkolt eutanázia-vagy emberkísérlet de ebben az egész családom nem vesz részt 62 éves vagyok 47 éves munkaviszonnyal ha kötelezik az oltást,hogy nem dolgozhatunk akkor 4 emberrel kevesebb lesz a dolgozók száma

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük