Utolsó munkanapját töltötte a Bugát Pál Kórházban, Dr. Pócs Alfréd

Az utolsó munkanapját töltötte a Bugát Pál Kórházban, dr. Pócs Alfréd, akivel egy hónapja bontott szerződést a kórház vezetése. A munkájáról, a betegekről és a városról Erbeszkorn Tamás újságíróval beszélgetett.

6 thoughts on “Utolsó munkanapját töltötte a Bugát Pál Kórházban, Dr. Pócs Alfréd

 1. Tisztelt ORVOSOK A TISZTÁNLÁTÁSÉRT!
  Férjemmel együtt elismerésünket fejezzük ki az Önök kitartó munkájáért .Isten áldja mindnyájukat. Erőt,. egészséget kívánunk a további küzdelmes munkájukhoz. Örömmel tölt el bennünket,hogy vannak igazi orvosok kis országunkban,akik nem a gyógyszeripar és a politika kiszolgálói,hanem az emberiség felvilágosításáért is bátran felveszik a harcot még akkor is, ha ezt a jelenlegi hatalom nem díjazza.
  Külön üdvözölném Dr Pócs Alfréd doktor urat,akinek a hozzáértő szakmai tudását mindig is csodáltuk. F
  érjemen térdműtétet hajtott végre,aminek áldásos eredménye az lett,hogy nagy fiammal az a tervük,hogy végig járják az országos kék túra útvonalát,amiből már 200 km-t legyalogoltak panaszmentesen.Engem pedig évekkel ezelőtt a csuklóbetegségemből gyógyított meg két hét alatt közel egy éves szenvedés után. Hiába próbálta más orvos gyógyítani,a helyzet csak rosszabb lett.Köszönet Neki ez alkalommal is.
  Amúgy nyugdíjasok lévén,minden előadásukat megnéztük,terjesztjük a valóságot a falunkban, ezért is tudjuk,hogy milyen nehéz feladatra vállalkoztak.Bízunk a sikerükben és abban, hogy ébresztő előadásaik hamarosan célba érnek.
  ERŐT,EGÉSZSÉGET,KITARTÁST MINDNYÁJUKNAK!

 2. Köszönjük a mindenkori méltóságteljes kiállást az igazság védelmében

 3. Abból a kórházból mozditották el Dr. Pócs Alfrédot, amely hatalmas történelmi orvosi háttérrel rendelkezik ,névadója a nagy hirű polihisztor Dr Bugát Pál, forditotta le, Dr. Hahnemann Organonját – a homeopátia bibliáját – , ami most ebben a koronavirusnak kikiálltott helyzetben, tudástartalmának felhasználásával, értékes segitség lehetne. Elég groteszk helyzet , hogy egy hasonló karizmatikus orvos talpa alá, utilaput kötöttek.. Aki, ki mer állni a véleményével, tudásával, Hippokráteszi esküjét betartva az emberek védelmébe, csak azért mert nem követi a mainstream narrativát, azt elbocsájtják. Új időket élünk, egy kórház, aminek az alapitása pont nemes cselekedeteken alapult – A kórház alapító tőkéjét Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői gyűjtötték össze. Az ünnepélyes felszentelés 1838. szeptember 16-án volt. – itt még nemes egyszerüségnek sem irható le, hogy az utcára dobtak, egy olyan értéket, mint Dr Pócs Alfréd, aki elődeihez hasonlóan, a kórházhoz méltóan szolgálja a köz érdekeit. Lábjegyzetben meg kell jegyezem, anno a kórház ágyszáma az évek során ahogy lassan emelkedett, 1881-ben a ragályos betegek részére külön osztályt nyitottak. A. Horner-Vezekényi vezette be először Magyarországon a homeopátiás gyógymódot, kórházi körülmények között és a járványhelyzetben a homeopátia felhasználásával jelentős eredményeket ért el. Ehhez ugye nem kell komment. Én nagy tisztelettel nézek fel a kollégámra és megvetem azt a kórházvezetőséget, aki Őt kivetette magából, mikor ennek pont fordítva kellet volna történnie. Egy ilyen történelmi múlttal rendelkező kórháznak kell, egy ilyen kórházvezetőségtől megszabadulnia. Dr. SzP klasszikus homeopata orvos.

 4. Feltámadott a Tenger a népek tengere ! Habár fölül a gálya alul a víznek árja, de azért a víz az úr ! Ne tartsátok rettegésben az embereket , hanem a cselekedeteitek bűnös okai miatt és a felelősségre vonás valószínűsége miatt mostmár “rettegjetek” Ti !

  1. IGY LEGYEN!!! EZ AZ IGAZSÀG!!! LE A KORMÀNNYAL MAGYARORSZÀGGAL MERT VÈGTELENÜL CSALÒDTAM BENNÜK ÈS EGYRE ALJASABBAK A MAGYAR NÈPHEZ!!! NEKEM EZUTÀN NEM KELL SEMILYEN PÀRT SOHA TÖBBÈ!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük