Így működik a tüdő

Ezt a felvételt még érdekesebb annak fényében látni, hogy személyes ismerősömtől tudom, egy olyan nővértől, aki kovid-intenzíven dolgozott, hogy a lélegeztetőgépek nem a megszokott módon voltak beállítva a kovidos betegeknél, hanem teljesen másképp. Más nyomásra és lényegesen magasabb légzésszámra.

Nem kell hozzá nagy képzelőerő, hogy elképzeld, mekkora roncsolást okozhat egy gyulladt tüdőben egy helytelen gépi lélegeztetés.


Biró Éva

One thought on “Így működik a tüdő

 1. CSATOLOK EGY CIKKET, AMIT TELI TÜDŐBŐL KELL VILÁGGÁ KIÁLTANI- NÁCI IDEOLÓGIÁVAL LEROMBOLJÁK A VILÁGOT!

  “Ha évek óta feltetted a kérdést: „Hol lesz ennek vége?” most megvan a válaszunk, ami utólag elkerülhetetlennek tűnik: háború. Ártatlanok halálát nézzük, és valószínűleg ez csak a kezdet.

  A bezárások nemcsak a régi erkölcsi kódexeket és az államhatalom megállapodott korlátait törték meg.
  Megtörte az emberi személyiséget és szellemet az egész világon.
  Az államok megőrültek állampolgáraik megfélemlítésében és megosztásában.
  Ez az incidens felbátorította és szabadjára engedte az apokaliptikusokat, megteszik a következő lépést a lakosság elembertelenítésében, és szörnyű terveik vannak az elképzelhetetlen megvalósítására: népirtás.

  Schmitt véleménye szerint a barát/ellenség megkülönböztetés a legjobb módszer arra, hogy az embereket egy nagy ügy köré vonja, amely értelmet ad az életnek. Ez az impulzus az, ami erőt ad az államnak. Tovább megy: a barát/ellenség megkülönböztetés leginkább a vérontás valóságában lángol fel:
  „Az állam, mint meghatározó politikai entitás hatalmas hatalommal rendelkezik: a háborúzás lehetőségével, és ezáltal az emberek életének nyilvános rendelkezésével. A jus belli olyan diszpozíciót tartalmaz. Ez kettős lehetőséget rejt magában: jogot követelhet saját tagjaitól a halál készségét, és habozás nélkül megölni az ellenséget.

  Végre eszünkbe jut, milyen hihetetlenül törékeny a civilizáció – és az azt eredményező béke és szabadság .
  Aggódnunk kell, hogy a pillanat drámájában a fent leírt történelem kikerül az emberi emlékezetből.
  A vírusirtási tervek annyira kudarcot vallottak, hogy sok elkövető kétségbeesetten vágyik a drámai témaváltásra, hogy elkerülhesse a felelősségrevonást.

  Minden háborút megelőz a demoralizáció (nem számítok), a demotiváció (nem tehetek semmit) és a dehumanizáció (ezeket az embereket nem érdemes megmenteni) időszaka.
  Innen már egyszerű a kapcsoló megfordítása.

  Közülünk kevesen ismertük a civilizáció vékony héja alatti romlottság mélységét, amely korábban is uralta életünk nagy kiterjedését. Csak néhány évvel ezelőtt a betegség elleni küzdelem mániákus kísérlete váltotta ki az ember embertelenségének rohamát az emberrel szemben.
  Égető szükség van arra, hogy tudjuk, hogyan és miért történt ez, és tegyük meg a most kétségbeesett intézkedéseket, hogy visszahelyezzük a Pandora szelencébe mindazt, ami kiszabadult. ”
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/triumph-apocalyptics

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük