Leleplező videó! Covid-halottnak számolják a statisztikában azt is, aki nem volt az

Egy magyarországi kórházban a nővérrel beszélget a család. Beszélgetés közben a nővér elismeri, tudja, hogy az elhunyt nem volt covidos, mégis annak könyvelték el.

https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/korhaz-leleplezes:6

https://www.bitchute.com/video/y1lGaITFbEQZ/

9 thoughts on “Leleplező videó! Covid-halottnak számolják a statisztikában azt is, aki nem volt az

 1. Tudjuk, hogy a világ többi részén a motorbalesetben elhunytakat, a létráról lezuhantakat, a lőtt sebbel kórházba szállítottakat, stb. is letesztelik a kamuteszttel, és ha pozitív, akkor kovid-halálesetként kezelik a kamustatisztikákban.
  A globális kovid-forgatókönyv szerint minden módon fel kell turbózni a halálesetek számát, hadd rettegjen a nép. Amikor valódi járványok söpörtek végig országokon és földrészeken, akkor nem volt szükség a napi 24 órás agymosó göbbelsi propagandára, hogy az emberek elhiggyék, mert a saját szemükkel látták. Sőt, ha valódi a veszély, akkor a pánikot csillapítani kell, nem fokozni. Ezért igyekeztek elhallgatni pl. a csernobili katasztrófát, és csak napok múlva került be a hírekbe, akkor is próbálták lenyugtatni a népet.

  Most meg egy B-kategóriás, ócska katasztrófafilmet látunk magunk körül megvalósulni, tele logikai bukfencekkel. Ha ezt csupán a mozivásznon látnánk, azt mondanánk, hogy a forgatókönyvíró nagyon be lehetett tépve, amikor ennyi hülyeséget összehordott, a rendező meg élete agymenését rendezte meg.

  A baj csak az, hogy ez az ócska, összetákolt katasztrófafilm itt körülöttünk sok gyermek, felnőtt és idős ember életébe és egészségébe kerül, és még csak nem is szórakozunk jól rajta, kivéve a pszichopata élősködő kasztot.

 2. Na végre.Ezért nem értettem,mi a túróért kell tévutakat keresgélni,megrendelt félrevezetésre alkalmas tanulmànyokkal.Erről van szó,igen!! Köszönjük,egy video arról,amit régesrég tudunk.Ha a gyümölcs belseje is covid-pozitív,ilyen protokollok működnek nonstop,hamis Pcr-t alkalmazva-akkor mi a lényeg? Hogy a covid-egy program neve,hagyni kell békén a vírusokat,ha nincs is bizonyítva.Ez viszont igen,bevett gyakorlat,és dr Köhlein is elmondta màr,hogy egyetlenegy újszerű esetük se volt a màsodik hullàm mese alatt. Tehàt- ez tisztàn büntetőjogi ügy,szélhàmossàg,megtévesztés,csalàs-mindez a kísérleti szerek beadàsa miatt is,ami a bűnözők új rezsimjéhez kell.Akkor-menni tovàbb így? Maszkokban? Vagy levenni végre,de nem csak nekem!

 3. A videó sajnos élvezhetetlen, nem lehet érteni amit mondanak benne, mert folyamatosan lefagy.

 4. Örülök hogy végre van egy család vagy hozzátartozó,akinek eszébe jutott ,hogy lázadjon, és merjen visszakérdni!. Remélem ez a felvétel sok oldalon lesz látható !!!!!ÉBREDJETEK EMBEREK!!!Nagyon Szomorú ezt látni,nekem volt egészségügyisnek aki szept. 15-ig 36 évet ledolgoztam-/körzetben/- és mentem, mert nem voltam hajlandó behódolni a hazugságnak !!! Ez a hölgyemény milyen iskolába járt?, milyen esküt tett le,?,mivé vált? Mit tett vele a pénz hatalma? Nem beszélve a többi maradt-ról. Én még annak idején tanultam etikát, járványtant, Ez nem tanult ,úgy látom!!! Pedig korombélinek tűnik a hölgy !! Az ami most zajlik, az Átverés, Amit a hírekből hallanak az Hazug Statisztika! Van egy OSZÍR rendszer ahova mennek a betegek panaszai amiket telefonon jeleznek természetesen el -látatlanul, aki él és mozog az mind covidos! Hazudnak az orvosok! a Háziorvosok nem látják el és nem vizsgálják meg a légúti panaszos betegeiket!
  2020 augusztusában Dr.Kasler Miklós körlevelet küldött minden háziorvosnak: -beteg nem látogathatja meg az orvosát,orvos nem fogadhat beteget!!! Természetesen betartják! Aki orvosnak érzi magát dolgozzon és viselkedjen orvosként, nem beszélve az ápoló személyzetről!!!! Most ki dolgozik az egészségügyben? Szerintem az aki nem oda való! Aki fél, az nem való emberek , betegek közé !!!! Már nem számít semmi, csak oltott legyél !!! EZ A NAGY BAJ!!!

 5. NANÁ, HOGY ÍGY VAN!!!…- KEZDETTŐL FOGVA!!!
  MI KELL MÉG, HOGY VILÁGSZERTE FELESZMÉLJEN a JÓ-NÉP?!…- HOGY a ROTHSCHILD FÉLE VILÁGKORMÁNY NÉPNYÚZÓ BÁBJAI 1 FORGATÓKÖNYV SZERINT GYENGÍTIK KI az ISTEN TEREMTETTE EMBER TERMÉSZETES IMMUNRENDSZERÉT (MEGSZABADÍTVA ŐKET ÖRANGYALUKTÓL!!!); -… és KERGETIK CSŐDBE és/vagy HAJSZOLJÁK HETEDIZIGLEN VISSZAFIZETHETETLEN HITEL-RABSZOLGASÁGRA a GYANÚTLAN “AGYON-OLTOTT” LAKOSSÁGOT és ORSZÁGAIKAT!!!
  „A Pfizerrel közösen koronavírus-vakcinát fejlesztő cég vezetője úgy fogalmazott: viszonylag hamar ki tudnak fejleszteni egy új vakcinát az omikron-variáns ellen, az viszont a következő hetekben dől majd el, hogy mikor lesz erre szükség.
  Én úgy látom, hogy valamikor mindenképpen szükségünk lesz egy új vakcinára ez ellen az új variáns ellen. A kérdés csak az, hogy mennyire sürgősen kell létrehoznunk
  – mondta a vezérigazgató, aki arra is emlékeztetett, hogy már dolgoznak ezen az új oltóanyagon. Ugur Sahin hozzátette: a harmadik oltásokkal szintén időt nyerhetnek ahhoz, hogy kifejlesszék a vakcinát, ami aztán majd jobb védelmet nyújt az omikron ellen”.
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-main-streambol-kimarado-irodalmi-hivatkozasok-uzenete-egyertelmu-csalas-egeszsegugyi-diktatura-ellenunk-gondosan-megtervezett-haboru-zajlik/
  https://eszenyieniko.blog.hu/

 6. Ez ügyes volt! Szerencsétlen ápolónőből minden látszik. Azonnal azonosítható. Vajon hozzájárult a felvételhez? Mellesleg, mindezeket eddig is tudtuk. Ahogy Müller Ceci többször és többféle ruhában, azaz számtalan különböző alkalommal hivatalosan, tévében, médiában jelentette be, hogy bárki, pl. aki – bár autóbalesetbe hal meg, ha előtte kovidos volt valamikor, már kovid halottnak számít. Vagy bármiben is hal meg valaki, ha kovidos volt, már kovid halottnak számít. Ha én holnap meghalok, mert agyonütött az áram, vagy épp infarktust kapok, kovid halott leszek, mert 3 hete kovid pozitív voltam. Mert ez a hivatalos protokoll
  Hát bravó!

 7. Amit elért ez a felelőtlen család, az az, hogy kirúgják ezt a szerencsétlen ápolónőt. Esetleges (???!!!!) jó szándékuk ellenére is felelőtlen, buta viselkedés, ezt másképp kellett volna csinálni.

 8. Ezt pofáztam facebook-on és a sok agybeteg egyből hazugsággal vádolt. Megérdemlik az oltottak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük