A Pfizer volt alelnöke, Dr. Michael Yeadon figyelmeztet


https://rumble.com/vs97cg-a-pfizer-volt-alelnke-dr.-michael-yeadon-figyelmeztet-mindenkit.html

7 thoughts on “A Pfizer volt alelnöke, Dr. Michael Yeadon figyelmeztet

 1. https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-wef-elitjet-5000-fos-hadsereg-es-repulestilalmi-zona-fogja-vedeni

  Fontos felvetésnek tartom, hogy amíg valakinek semmi baja, jól érzi magát a bőrében, addig nem kell erőszakkal “megelőzni” a nem tudjuk, mit. A kis napi mérgezésekről már elég sokat tudunk, erre írtam, hogy az élelmiszerek mellé is mellékhatás listát kellene mellékelni. Hogy tudjuk, mitől van a későbbi baj, vagy mit fog (mit szeretne) rögtön méregteleníteni a szervezet. A mérgezések trükkösek.
  Különösen, ha esetleg oxigén felvételi zavart csinálhat az egyszerre sok oltott körüli mágneses tér. Az oltatlan pedig csak nézhet, érezheti. Ne felejtsük el, hogy a vérben a hemoglobin (vas) mágneses tulajdonságú. A bevitt, ki nem ürülő egyéb vegyületeknek, fém mérgeknek is van elektromágneses tulajdonsága, és az élettan is elektromágneses környezetben működik. Jó lenne, ha a fizikusok erről nyilatkoznának, ahelyett, hogy hagynák, hogy az életet bárki anomáliának minősítgesse.
  Örülök, hogy Dr. Yeadon beszélt a halálról, sokan félelemként élik meg, pedig az élet része. Aki utóbbit gondolja, tudatosabban készülhet arra a lehetőségre, amikor egyszer lejár az ideje. Fontos tisztában lenni azzal hogy ha bármitől lecsökken az életerő, egy egyébként veszélytelen ügy is lehet halálos.
  A mérgezés extrém módon el tudja venni, mérgezéstől függően el is veszi az életerőt.

  1. Újból kifejezem köszönetem és hálám egészen briliáns felvilágosító kommentjeiért, a fáradságos munkáért és a kitartó lélekerőért amit ez igényel. Remélem sokakhoz elérnek és értő szemekre találnak.

 2. Van benne egy nagyon fontos gondolat: Minden le van modellezve, mindenfélére számítanak, az események a tervek szerint zajlanak. Az ellenszer csak egy olyan meglepő, nem várt dolog lehet, amire nem számítottak, ami teljesen felborítja ezt a sátáni és évtizedek óta tervezett, jól átgondolt rendszert.

 3. Üdvözlet.
  Felmerülne egy kérdés számomra, amennyiben az oltott emberek halálát okozza a vakcina, kit fognak végül kontroll alatt tartani?
  Vagy csak addig míg meg nem halnak az oltottak 2030-ig? Nem tudom a két dolgot összekapcsolni. Választ várnék köszönettel.

  1. A pénzhatalmi világelit tervei szerint kb 500 millióra akarják leredukálni a bolygó népességét, és ezt aránylag fokozatos módon tervezik megtenni. A népesség ily drasztikus csökkentésével az egész bolygót mint életteret akarnák megnyerni, ugyanakkor elhárítani a veszélyt hogy uralmuktól megfosszák őket, a nem-kontrollált milliárdok, illetve azok közül egy csoport ami végre szervezkedne ellenük.
   A világelit halálosan fél, éppen azért mert tudják hogy tudjuk mit művelnek, és tudják hogy mit érdemelnek, ha a népharag és egy valós, hatékony és jól célzott ellen-szervezet megtalálja őket.

   A bolygó népessége csökkentése már régóta folyik – éppen erre a célra találták ki a “klímaváltozás” kamuját is, és erre való az álpandémiák, a szintén népirtó intézkedések és a valós méregoltás-kampányok is. Csak azok élik illetve élnék túl a folyamatos vakcina-kampányokat akik mindvégig a placebo-t kapják, de ők is csak addig amíg egyéb módon nem szabadulnak meg tőlük. A mesterségesen generált gazdasági válságok sora a fejlett világon, jelenleg Ukrajna-Oroszország ürügyén milliókat visz el a jelenben és még többet a jövőben, amely folyamat, miként a tömegvakcinázás is, már most is elsősorban a fehéreket sújtja. Akiket meghagynának majd, legalábbis egy időre, a nem fehér fajok közül néhány millió. Mert ők a legkönnyebben irányíthatók és leginkább motiválhatók a nemzetállamok/demokráciák/kereszténység ellen és a globalizmus/iszlám mint egyvilágrend mellett.

   Ha a vírus-pandémia pánikoltatást és tömegvakcinázást mint már részletesen bevégzett de a jövőben is érvényes tervet összevetjük a világelit egyéb terveivel, kiváltképpen a szemünk előtt zajló iszlám általi világhódítással, akkor egyértelmű hogy leginkább a fehérek kinyiffantása zajlik. Azok akiket majd meghagyna majd a szupergazdagok lobbija, legalábbis egy kis időre, a kínaiak közül a szuperintelligens egyedek, azért mert azokra még támaszkodnak a digitális világrendszer kiépítésében és ezek könnyen kontrollálhatók, plusz az arabok és a feketék, akik még könnyebben kontrollálhatók plusz motiválhatok a zsidók, vallás nélküliek és keresztények ellen. Az iszlám népei számára a totalitárius és hierarchikus parancsuralmi rendszer és a feltétlen vak engedelmesség a norma, a vallásos követelmény,mikroszinten is mindennapjaikban, amit ha nem tartanak be, és saját életük feletti döntésjogot szeretnének, akkor ezen a világon üldözés, diszkrimináció, börtön majd kivégzés, odaát pedig a pokol várja őket. A szabad akarat, ami a kereszténység alap-pillére, számukra magas mint nyúlnak a farzseb, plusz valami eretnekség-féle valami.

   A fehérek milliói ebben a hadműveletben segédkeznek, öngyilkos módon, saját maguk és utódaik ellen. Nem veszik észre mert nagy részük még csak placébo-t kapott (lásd a brit O’ Looney vonatkozó szakértői tanúvallomásait) de ha megmaradnak a tudatlanság állapotában és továbbra is vonulnak az “oltásokért” előbb vagy utóbb eléri őket is ezeknek a “vakcináknak” hatása.

   Hogy az átmeneti időszakban a fehér tömegek közt éppen ki mit kap “oltásként” az egyrészt szerencse és korrupció-készség kérdése illetve valaki kiváltságos státusza illetve annak hiánya. A kiváltságos, korrupt, áruló zsidó és fehér osztályok etetik a krokodilt, saját testvéreiket vetik oda az ellenségnek, abban a reményben hogy őket majd nem eszik meg. Végzetesen tévednek.

   Ha a fehérek nemzetei, társadalmai és egyes rétegei nem fognak össze mind hazai és nemzetközi szinten, hogy ezeket a terveket leleplezzék és meghiúsítsák, hogy visszaállítsák a nemzeti szuverenitást és visszaparancsolják a demokrácia-ellenes kultúrákat saját országaikba, nagylemezt venni már nem lesz érdemes.

   Mellékesen megjegyezve, az USA alkotmánya tiltotta az iszlám.vallása gyakorlását és a muszlimok belépését az országba, éppen azért mert az iszlám hiedelmek lényege ugyanaz mint bármely fasiszta-kommunista rendszer ideológiája. Nem túl meglepő módon ezt a kitételt éppen Obama az egyébként muzulmán volt USA-elnök törölte az USA-alkotmányból.

   A nyugati világ és Európa egyedül csak a nem-muszlim népeket szabadna beengedje akár menekültként vagy valami más státuszban, és az iszlámot mint vallást be kellene tiltani a nyugati és európai országokban, hisz ezek mind a demokrácia és egyéni szabadságjogok és emberi jogok ellenségei, ugyanakkor az egész.Közel-Kelet plusz a 3.világ rohamosan növekvő aránya most már iszlám terület – tehát van hová menjenek. Egyébként sincs olyan hogy muszlim menekült, csak muszlim hódító/honfoglalók léteznek. Azért mert az iszlám népeit senki nem üldözi sehol (ez a valóság, amit a médiáktól hallunk erről, az is hazugság), viszont számtalan olyan valódi menekült van, akik éppen az iszlám elől menekülnének, – többek közt éppen az ex-muszlimok – de ezekről a médiák nem szólnak, nyugaton senki nem segíti őket, sőt gyakran be sem engedik őket.

   Remélem ez az itt rögtönzött összefoglaló megválaszolja kérdését, ha nem, szívesen folytatom. További kérdéseire is szívesen válaszolok.

 4. Kedves Éva,
  Köszönöm szavait.
  Sajnos az ‘értő’ résszel aggályaim vannak.
  Arról keveseknek van fogalmuk, hogy az ionizáló sugárzás is felhalmozódik (röntgen pl), de ki nem igazán ürül.
  Az pedig csak egyszer hangzott el, hogy az infra típusú át tud alakulni ionizálóvá. Így a köztudatban még éljen a wifi, lakásonként, üzletenként, és a köztereken. Minél több, annál jobb.
  A wifi csomagolásán hiányzik a mellékhatások felsorolása. -:(

 5. Ha akár csak egyetlen szó is igaz abból ami a videóban elhangzik, Dr. Michael Yeadon saját magát kellene feljelentenie a 30 éves támogató munkájááért a fájzernél. Annál a cégnél mely talán már 70 éve mérgezi a föld népességét a kötelező gyerekkori oltásokkal világszerte, és önkéntes éllovasa a peren kívül kifizetett kártérítési összegeknek a károsultak részére és talán már milliók haláláért felelős.
  Ha Önök kaptak a 9db vagy talán már még több “kötelező oltásból” az életük során itt magyarhonban, úgy mind oltottak!!! Ez az elmúlt évtizedekben nem zavarta egy cseppet sem Önöket? A szülők évtizedek óta prezentálják szeretett gyermekeiket ÖNKÉNT a “vágóhídra”, a VÉDŐNŐ tolja a random szurikat
  beléjük ez is rendben van talán?
  Löki itt a süket dumát a doktorúr, miközben a jelenlegi cége a fájzer leányvállalata, tőle kapja a lóvét.
  Miben is jártas Ő pontosan?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük