Másfél éve kerekesszékben ül a ma 18 éves, 3-szor géninjekciózott lány

Az Epoch Times a lány apjával, Thomas Bodewiggel beszélgetett.

https://www.epochtimes.de/gesellschaft/ein-vater-klagt-an-meine-tochter-sitzt-seit-dem-booster-im-rollstuhl-a4341304.html

A lány óvónőnek tanult, így számára kötelező volt a kovid elleni géninjekció, ha folytatni akarta a tanulmányait. 2021 augusztusban kapta az első két Biontechet, 2022 januárban pedig a harmadikat. Azóta a nap nagy részét kerekesszékben tölti, a rövidebb távokat mankó segítségével teszi meg.

A harmadik “oltást” követő néhány nap fejfájásokkal telt, majd a harmadik héten elkezdtek remegni a lábai, nem bírt aludni és a pulzusa olykor 170-re is felugrott. Folyton kimerült volt, pár héttel később már a kezei is reszkettek és légzési problémái is voltak.

A schwabingi kórházba került, ahol számos vizsgálatot végeztek, kielégítő eredmény nélkül, ezért megpróbálták az orvosok a tüneteket pszichoszomatikusnak beállítani. Ezután egy második, majd egy harmadik kórházat is felkerestek és végül a harmadik helyen, ahol a differenciáldiagnózis érdekeben sok-sok vizsgálat történt, kimondták, hogy oltáskárosodott.


Biró Éva

21 thoughts on “Másfél éve kerekesszékben ül a ma 18 éves, 3-szor géninjekciózott lány

 1. A kovid injekciók hatásán kívül, felhívom szíves figyelmüket a “szokásos, tudományos”, mellébeszélésre !

  Amikor fogalmuk nincs semmiről, akkor azonnal minden “pszihés”, és “pszihoszomatikus”, ami természetesen itt sem igaz, és megmagyarázni is úgy szokták, hogy “nehéz elmondani, túl bonyolult, de tessék elhinni !” . Ez a felelősség alóli “tudományos” elmenekülés !

  Nem rögeszméim vannak, hanem kőkemény tapasztalataim, de mert önvédelem is van a világon, nem osztom meg a történteket.

  Van a psziho, a pszihoszomatikus, és közvetlenül elöl, hátul a pszihológia ! Felőlem Bagdy Emőke tíz diplomával, meg ezer phd-vel is azt magyaráz, amit akar ! Nem könyvből ítélem el -és meg a dolgokat, hanem a rohadt valóságból.

  ( Pszihoszomatikus tünetek, illetve betegségek létrejötte természetesen van, csak a betegség kialakulásához egy beteg lélek is szükségeltetik, hogy kialakuljon. Amit az újkor egyik “világrengető nagy tudománya, a pszihológia”, ebben a büdös életben még nem gyógyított meg. Dumálni meg mindent lehet, sőt, arra felé kötelező, lásd “tudományos cikkek”, “tudományos folyóiratokban” !)

  Újra, újra, újra, Julius Andan, “A Világ a színfalak mögött”, tessék megcsócsálni újra a “tekintélyt” !!! Akinek feladata nem csak politikailag, de tudományosan is hazudni, és úgy a legjobb, ha önmagával is elhiteti a mantrát !!!
  Biztos és nagyszerű megélhetést jelent, hírnevet, “tudományos megbecsülést” !!!

  Na, ennek a díszpéldánya a pszihológia, az univerzális adu ász, ami mindenre ráhúzható, és a végtelenségig lehet pofázni róla, zagyva szövegekkel, totál értelmetlenül, és érthetetlenül.
  Hiába na, “tudomány”, amihez a hétköznapi ember soha nem ér fel ésszel !
  Bezzeg a “kiválasztottak”, ők minden tudnak, értenek, megoldanak !
  Valóban ???

 2. És akik nem oltatták be magukat, hányan vesztették el a munkájukat? Hánynak ment tönkre a vállalkozása, megélhetése? Hányat diszkrimináltak az egészségügyi ellátásban? Hányan nem kaptak ellátást egyszer sem? Hány ember előtt vágták be az ajtót? Hányan nem mehettek nyaralni külföldre, nem ülhettek repülőre, nem mehettek színházba, moziba? Hány embert zártak ki a kultúrából, továbbtanulásból? Hány oltatlan gyermeket zavartak haza diszkriminálva az iskolából? Hány gyermek kezét kellett elengedni a gyermekintézmények kapujában? Hányszor nézték hülyének az oltatlanokat a “hiedelmeik” miatt? Hány oltatlan halt meg egyéb, normál esetben gyógyítható betegségben? Hány oltatlan kapott eddig bárminemű kártérítést vagy kártalanítást az őt ért atrocitások miatt? Hány oltott kért eddig bocsánatot az oltatlan embertársaitól ostobasága, együgyűsége, félelmei miatt? Hány oltott kezdett el küzdeni a gyógyszeripar, a politikusok, az aljas orvosok ellen? Hányan ismerték be tévedéseiket? Hány oltott szólalt fel eddig bármi ellen is? Semennyi. Ennyit róluk és a témáról. Majd ha egyensúlyba került az oltatlan-oltott kérdésköre, akkor érdemben lehet foglalkozni vele, de addig sehogyan. Egy hajszálon múlott, hogy ez a rengeteg semmirekellő vadbarom magával ne rántsa a tulajdonképpeni enyészetbe az egészséges, gondolkodásra képes, ellenálló, védelmező oltatlanokat! És akkor most az ember orra alá dörgölik, hogy mi lett a vakcinázott ember sorsa, miközben a vakcina egyrészt soha nem volt kötelező egyik ágazatban sem, mert volt választási lehetőség, csak annak a sok hülye félkegyelműnek kényelmetlen volt ennek felvállalása, másrészt az oltás előtt a minden felelősségről lemondó papír készséges aláírásával minden oltott vállalta a következményeket! Lehet rinyálni tovább meg bújni a szakirodalmat, hogy mit is tartalmaznak a géninjekciók, aztán írni ide az értekezésnyi okosságokat!

  1. Tisztelt Sine Lege,

   Elég régóta követi az oldalt, és bizonyára találkozott a kötelező oltások információival is. Azért visszaidézem.
   Mivel az oltások várható gyors megjelenésének beharangozása folyamatosan ment 2020 Q2-Q3-Q4 alatt, végig sejthető volt, hogy kötelező lesz. Én felmondtam 2020 legvégén-ez mekkora választási lehetőség!!! Vagy beadja egy oltó orvos akármelyik munkahelyen, vagy kivonom magam a forgalomból, és ez volt nagyon sokak számára a valós opció.De biztos Ön sokkal jobban ismeri mindenki helyzetét, és mindenkinél jobban tudja, kinek mit kellett volna tenni.
   Idézet az első cikkből: „Sejtettem, hogy ez lesz, ezért aztán a hír hallatán nem is vártam, benyújtottam a felmondásomat.”
   https://index.hu/belfold/2021/07/21/orvosok-hagyjak-el-az-egeszsegugyet-a-kotelezo-oltasok-miatt/
   https://eduline.hu/kozoktatas/20211214_tanarok_oltasa_hatarido
   https://infostart.hu/belfold/2021/10/28/bevezetik-a-kotelezo-oltas-lehetoseget-a-munkahelyeken-ime-az-osszes-tudnivalo

   A magyarországi oltás kár felelős még mindig a magyar OGY, a magyar kormány, a magyar média és celebjei és a magyar orvosi oltó közösség, magyar oltó munkáltatók, különböző mértékben, a fő felelős pedig az oltás gyártó és forgalmazó. A kár tény, és a felelősség mértékében semleges tényező az, hogy tévedtek-e a károsultak, vagy sem. Ön csak gondolja, hogy az ’emberek semmirekellő vadbarmok’, és ezt pont Önnek, pont itt meg is kell állapítani, kb. havi rendszerességgel.
   Mivel kb. havonta leírja fenti véleményét, szívesen emlékeztetem a részletekre, amit mindig figyelmen kívül hagy.
   A kényszerítés-zsarolás pedig letagadhatatlan, és a felelősségről lemondó papírról már többen megállapították, hogy a körülmények ismeretében érvénytelen.

   Felejteni egyetlen oltásos élményem sem fogom, amik életemben voltak. Ezt a fel nem vett oltás sort pedig pláne nem.

   1. Kedves Hegedűs A. !

    Akiknek az egzisztenciális gondjaik “többek”, mint a saját életük, azok beoltatták magukat, most leszámítom az idomított csőcseléket, ezek rohadtul megérdemlik a sorsukat .
    Nincs, nem létezik olyan, hogy a pénzt az élet fölé kellene helyezni, csak mert ez, vagy az van ! Indok mindig lenne ezer !
    Messzire vezetne a miértek boncolgatása, de gyenge jellemek buktak csak el . Nem baj, ha nem ért egyet senki sem !
    Nem sajnálom őket, részemről megvetés tárgyai .
    Valaki írta másik kommentben, amit én is ezerszer, hogy magukat értelmes embernek mondott kétsegghülye tömegek taposták egymás sarkát, hogy minél előbb megkapják az első, vagy a sokadik “vakcinájukat” !???
    Kortól, nemtől, vallástól függetlenül !

    És mennyien vannak még mindig az egészségügyben, akik “tökéletesen tisztában voltak, és vannak”, az oltás “szükségszerű, kötelező, gyógyító” felvételében, és akár erőszakkal is beoltatták volna az általuk csak “vírustagadó, konteos idiótáknak”, nevezett, józan paraszti ésszel gondolkodókat, ha megtehették volna !!!???

    És leminősítették, és üldözték őket, utóbbit verbálisan, de elképesztő agresszióval, és becsmérléssel !!!
    Hányan haltak meg, vagy “csak” nyomorodtak meg a saját hülyeségük következtében ???
    Mert, hogy “nem volt más választásom” !!!???

    De volt !

    Otthagyom őket a francba, és mert életben maradok, és mert egészséges maradok, és mert értelmes ember vagyok, találok megélhetést, és kiutat !
    Minden esetre megőrzöm a maradék egészségem, és az emberi tartásomat is !

    A vakonhülyék mindent elhisznek, vagy elhitetnek önmagukkal mindenkor, már többször, többen leírták, kényelmes hülyének lenni, csak hát van amikor vissza nyal a fagyi . És most nagyon visszanyalt .

    Másik opció, elvágom pár erőszakos senkiházinak a torkát, és megoldottá válik hosszú távra az ellátásom, és a lakhatásom .
    Ez is kiút ám, csak ehhez még erősebb jellem kell, mint a szimplán visszautasításhoz.

 3. A Vatikán és a kamu kovid feldolgozása ?

  Àh dehogy.

  Nézzétek meg, hogy a pápa milyen szélsőséges kanadai ( cseh ) személyt nevezett ki kúria kardinálisának!

  Forrás: https://www.vaticannews.va/de/vatikan/news/2023-06/kurienkardinal-czerny-welt-nach-covid-immer-noch-unter-schock.html

  A kardinális atya még mindig félrebeszél, vagyis sokk alatt van, ebben a fontos ( kardinális ) kovid ügyben.

  Na ez lenne a kedves kardinális atya életútja.

  Forrás: https://de.wikipedia.org/wiki/Michael_Czerny

 4. Ennek a lánynak megérte egy bizonyítványért tönkretenni az egészségét 18 évesen? Ha esetleg meg is szerzi / szerezte az óvónői képesítést, hogyan fog ilyen állapotban dolgozni? És egyébként hol voltak és mit csináltak a kedves szülei a 3 méreginjekció beadása előtt, alatt és utána?

  Sokan csak azért adatták be maguknak a méreginjekció(ka)t, hogy szabadon utazhassanak, tanulhassanak, és megtarthassák a munkájukat. De ha oda az egészség, akkor hogyan utaznak, tanulnak vagy dolgoznak? Akkor meg minek kellett magukat ekkora veszélynek kitenni? A butaságért, a hiszékenységért és a megalkuvásért túl nagy ár az egészség elvesztése, főleg 18 évesen!

  Ha elegen növesztettek volna gerincet már a kovid-terror elején és mondtak volna NEMet, akkor eleve nem fajulhatott volna idáig a dolog. Lehet, hogy ez átmeneti nehézségekkel járt volna, amíg a kovid-csicskások visszavonulásra nem kényszerülnek, de hosszú távon mindenképpen megérte volna!
  A mondás szerint, ha egészség nincs, semmi sincs! Ez a lány az élő példa rá. És még ki tudja, hányan vannak.

 5. https://szmm.substack.com/p/romania-a-bukaresti-fellebbviteli?utm_source=post-email-title&publication_id=1059304&post_id=135300861&isFreemail=true&utm_medium=email

  https://szmm.substack.com/p/valaki-szoljon-mar-a-magyaroknak?utm_source=post-email-title&publication_id=1059304&post_id=135301903&isFreemail=true&utm_medium=email

  ha esetleg valaki nem ismeri…bár kétlem
  Orbán most éppen Tusnád fürdőn okosítja a székely testvéreket (akik kb 25%-ban oltottak a Romániai 18%-os átlagban), Abban az országban, ahol a legfelsőbb bíróság törvényen kívülinek nevezte a kovidos intézkedéseket.
  Nyilván itthon a Hungarikum ebben is megnyilvánul.

 6. Az oltásellenesek viszik halálba az oltottakat egy tudományos kutatás szerint!?

  Eredeti cikk:

  Az oltásellenesek viszik halálba az oltottakat egy tudományos kutatás szerint!? Szóval a hirtelen és váratlan tömérdek haláleset az olyanok miatt van, mint én is. Az oltásnak köze nincs hozzá…

  KARIKÓR, 2023. JÚL. 20.

  Úgy látszik, hogy az “angol tudósok” aljasságának nincsen alja, valami “negatív végtelen”, új fizikai mértékegység az aljasság meghatározására !

  ( Remélem, hogy nem másodszor tettem be ?)

 7. Kedves S.G.!

  Van az a pénz, amennyiért áltudósok és álszakértők hajlandók ekkora hülyét csinálni magukból. Szerintem arra bazíroznak, hogy az emberek túlnyomó többsége annyira leépült agyilag (vagy eleve nem rendelkezett túl sok intelligenciával), hogy úgyse veszik észre, bármekkora baromsággal is állnak elő az ügyeletes megmondóemberek. Mi, az elenyésző kisebbség meg nem számítunk, legalábbis ők ebben a tévhitben vannak. Csakhogy elég, ha egy precíz gépezetbe pár homokszem belekerül, és máris komoly működési problémák lépnek fel. Szerintem most is ezt látjuk, mert megszólalt a vészcsengő, és a kontrollmániás “urak” és “hölgyek” pánik üzemmódra kapcsoltak, ami a legrosszabb rémálmuk, hiszen mindent pontosan előre megterveztek és megszerveztek, mégsem úgy sült el minden.
  Ezért aztán most mindent bevetnek, minden szögből záporozik ránk a félelem-pornó: klíma-hisztéria, transz-idióta pszichiátriai esetek köztéri randalírozása, digitális pénz-diktatúra, totális cenzúra és törlés-antikultúra, orwelli újbeszél-típusú neurolingvisztikai programozás, újabb hamis “vírusok” hamis variánsai mint állítólagos biofegyverek, agent provocateur-ök által keltett zavargások, III. világháborús uszítás, meg ami a csövön kifér.

  Már csak a blue beam technológiával az égre vetített hamis megváltók, szentek, próféták és idegen űrhajók hiányoznak a repertoárból. De szerintem arra sem kell már sokat várni. Vajon mivel állnak elő azután?

  1. Ahogy várható volt. JÖNNEK AZ UFO-k!
   Bizonyos jelek már utaltak rá. Most rövid időre hisztériás UFO híreket tolnak a médiákban szenátusi meghallgatás UFO témában meg mittudomén. Közben csendben a hátsó szobában, az Unió kovid bizottságának ülésein, a kovid rémek egymás után vallják be bűneiket, ismerik el, hogy az oltásuk semmitől se véd, hogy grafén oxidot adagoltak bele, hogy nincs izolálva semmiféle covidsars2….. és ez még csak kezdet!
   De ez nem szerepel hírekben. Se Brüsszelben, se Budapesten, se Kairóban, se Washingtonban. Sőt….. Tel-Avivban se.
   A kérdés csak az, hogy milyen újabb rémtettel köszönnek be billg*ciék és abba hány ember fog belehalni? Hogy melyik új vírusra fogják majd rá, amikor az emberek ténylegesen és tömegesen hullani kezdenek az oltástól, de úgy, hogy minden sarkon lesz egy oltáshalott?

   És vajon akkor, hányan fognak hinni mainstream propagandának?

 8. Megdöbbenve néztem hogy”értelmes”, “okos” emberek tömegei álltak sorban az oltóhelyek előtt.hogy aláírhassák a papírt miszerint tudomásul veszik hogy a gyógyszergyárak nem vállalnak felelősséget az oltásokért, és ezután boldogan bedatták maguknak azt a szemetet 2-3-szor is. És a felcsúti hízott disznó még a katonákat is az utcára küldte a nyomaték kedvéért. Őrület hogy így meg lehet hülyíteni a honfitársaimat. És mindezt tette a “nemzeti”kormány. Persze azt nem mondták hogy melyik nemzeté. Ha meg akarjátok tudni melyiké, akkor nézzétek meg a szakállas ereszmászó ocsmány képét. Szegény Hazám !!!! Szegény Magyarország !!

  1. Kiegészítés !!!

   Új oltópontok vannak kialakítva, és ezerrel építik a vakcinagyára !!!
   Nagy kussban, és kis hírekben.

   1. Kedves S.G.,

    Ide írok, mert leírta a lényeget.
    A nyíltan nagyhangú eltévedőket mindig meg lehet kérdezni arról, hogy mit milyen alapon gondolnak és hirdetnek. Mindig újra lehet tervezni, egy nem jól tudtam után. Ettől igazán nem sérül senki. Van ilyen.
    A veszélyes az alattomos.
    Az áruló. Ami jellem, és nem pénzkérdés.
    Az árulóvá nevelést pedig az XX előírás teljesítésként, mint feladatot végzi.

  2. Sütő Gábor: Kedves Unokaöcsém! (Negyedik levél) – 2. Része vagyunk-e a magyar nemzetnek?

   A szerző közíró, nyugalmazott nagykövet

 9. Jobaratom szulei azert oltottak be magukat, mert az anyjat nem kezeltek volna rakkal a korhazban. MEgmondtak kerek-perec, hogy vagy oltat vagy mehet amerre akar, hiaba a TB, ot nem fogjak ellatni! S mivel az apja hozta-vitte, igy egyszerre sajnos mindketto beadatta ott, helyben a pfizert! Holnap temetik el az anyjat, a rakbol kigyogyult tavaly, de 3 hete az apjaval egyutt kaptak ket oras kulonbseggel agyverzest hajnalban. A mentos azt hitte, hogy etelmergezes volt. Az apja tulelte. Sajnos hullanak nagy szamban az oltottak! Bill Geci beharangozta, mint a nagy jovobe lato, hogy 2025-ben jon az ujabb virus, ami mar a gyerekekre lesz veszelyes. Ez a legutobbi hiszteria lofutyi lesz ahhoz kepest, amit majd a szulok, nagyszulok fognak muvelni. Bayer Zsauti is szepen megmondta a covid orulet alatt, hogy o bizony taborokba zarna az oltatlanokat es eroszakkal oltana be oket. Hisz egeszsegugyi veszelyt jelentenek! Csak azt nem tette hozza ez a hot hulye megmondoember, ha be van oltva o is meg a tobbi agyhalott is egy vedooltassal, akkor miert is lenne ra veszelyes az, aki nem oltatott? Csaladi korben is apam es neje, ha lehetett volna, ramhivtak volna siman Bayer COVID-gestapojat, hogy vigyenek minel elobb, persze a sajat erdekemben. Most meg, hogy o is meg a neje is lepukkantak a 3.oltas utan, mar nagy a csend es lapitas. De ugyanez van ismeretsegi koromben is, a hangoskodok elhallgattak. Az egyik egeszsegugyis hazaspar noi tagja, aki nem allt velem szoba 2 evig, azt mondta legutobb, hogy nagyon betegek az emberek. Ez tole amolyan elismerese volt, hogy elbaxtak. Nem kicsit, de nagyon. Pedig hogy mondtam, hogy a mellekhatas mivel nem ismert, s minden gyogyszernek van mellekhatasa, igy lehet a fejfajastol a halalig barmi. Buszken mondta, hogy ok az uttorok, mert ha ilyenek lettek volna , mint en a pestis alatt is az emberek, akkor sose lett volna meg az ellenszere. Belatom, egy fosos szar vagyok, mert nem mertem magam beoltatni egy kiserleti szerummal. Az igazi faxagyerekek pedig azok, aki buszken es boldogan adtak oda a vallukat! Az jutott eszembe, amikor a ferfiak enekelve, vidaman mentek a haboruba…meghalni.

  1. Senki ne felejtse el !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Orbán fenyegetett, rémísztgetett, hogy “aki nem oltat az meghal”, miközben ők maguknak megszavazták, hogy a képviselőket nem kell, nem szabad ( !!! ), beoltani !
   Hányan emlékeznek csak erre az egy orbitális aljasságra !?

   Bayer- gajdics propaganda kommandó milyen alpári módon pocskondiázta a normális embereket !?
   Ők simán kivégezték volna aki nem oltat, ha megtehették volna !!!
   És ők, ők hol és mivel oltatták be magukat ???
   Fogadni mernék nagyon nagy tételben, hogy sehol, és semmivel ! Mint a kedves vezető !

   Kimondhatatlanul undorodom a fidesztől, híveitől, szekértolóitól, és vazallusaitól.
   Csak azért nem írom le, hogy gyűlölöm őket, mert nem ismerem az érzést, csak a fogalmat.

 10. Kedves H.S.!

  Az ismerőse utánanézhetne a pestis hivatalos történetének, ugyanis soha nem lett meg az “ellenszere”, pláne nem “oltás” formájában, nem attól múltak el a középkori járványok. Úgyhogy a félművelt illető példálózása úgy baromság, ahogy van, a laborpatkányként való büszkélkedése meg egyenesen nevetséges – lenne, ha az ilyenek nem kényszerítették volna rá a saját ostobaságuk és hiszékenységük következményeit másokra, pl. a betegségipari intézményekben a nekik kiszolgáltatott páciensekre. Amit ott műveltek, az több, mint büntetőjogi kategória, NINCS RÁ MENTSÉG és NINCS BOCSÁNAT!

  1. Csak helyeselni tudok !!!

   Az egészségügyben annyi félművelt szakbarbár tevékenykedik, hogy hihetetlen !?
   És mindenkor fitogtatják a hülyeségüket a “tudatlan kívülállóknak”, és eljátsszák a féleszűek szokásos jeleneteit, mely szerint rajtuk kívül mindenki hülye, és tudatlan.

   Egyre kevesebb a normális és valódi tudással rendelkező szakápoló(nő).

 11. Minden tolókocsiba került, meghalt, megnyomorodott megbetegedett embert sajnálok. Rettenetesen sajnálom őket. Ugyanakkor…
  most a 21. század elején tudni kellett volna, hogy a butaság, hiszékenység, tudatlanság immár nem hiba, hanem egyenesen bűn! Hiszen hogy felejthették el az emberek, a 2008-2009-es kamu H1N1 járványt, amiről végül az EU egészségügyi bizottsága is kimondta, hogy kamu volt! A mostani “járvány”-hazugságok egyik nagy hangadója éppen az az Áder János volt, aki 2011-be gyújtó hangú beszédben kritizálta, a H1N1 oltásgyártók gátlástalanságát, a kamujárvány hiszterizálást, nem beszélve a hatalmas pénzekről, amit az egyes Uniós képviselők kaptak az oltásgyártóktól! Ha ebből se esett le valakinek, hogy átvernek minket (illetve sokunk esetében csak próbálnak), akkor miből? Na és mi van a H5 N1 oltással aminek méregtartalmát egy osztrák újságírónő leplezte le, majd bírósági eljárás keretében foglaltatta le a teljes európai oltásanyag készletet? Véletlen, hogy éppen Ausztriában csapott legmagasabbra az oltáskötelezés aljas hulláma? Nyilván bosszú volt.

  Szóval, milliónyi jelből lehetett tudni, mi folyik. És ha ez nem lett volna elég, miért nem tűnt fel senkinek, hogy virológusok, engedélyeztető hatóságok, orvosok úgy beszélnek az oltás hatékonyságáról és megbízhatóságáról, hogy ha valaki felteszi a kérdést, hogy – elnézést, megnézte valaki ez sz*rt mikroszkóp alatt? – akkor egyből oltástagadónak, vírustagadónak minősítették elhallgattatták lecsukták stb? Ez se volt elég jel?

  Az se volt elég jel, hogy miközben az összes halálos vírus fénykpével, videófelvételével van tele a net, addig se a kovidról, se a tüskefehréjéről még egy homályos fénykép sincs??? Ez se volt elég?

  Sajnálom az oltás károsodottakat. De most őket mindannyiunk pénzéből, az én befizetett adómból kártérítik, miközben magam is az oltáskötelezés miatt voltam kénytelen illegalitásba vonulni, fizetésnélküli szabadságra menni és tűrni a munkatársak hülyézését, sötétnek nevezését, az otromba kérdéseket, hogy “miért félsz egy kis szuritól”. Most meg kártérítsem őket ÉN???????
  Egy lótúrót már elnézést.
  Az hogy sajnálom őket csupán az emberségemből fakad, de mindent csakis saját maguknak köszönhetnek! Egyedül ők a felelősek!!! Mert ha mind, egységesen kiálltak volna, akkor bukott volna az oltáskötelezés is, bukott volna a lezárás is, bukott volna az egész ocsmány terv. És ez rajtuk, oltottakon állt nem rajtunk!
  Az együttérzésem az övék – de kártérítést biztosan nem érdemelnek.

 12. És a kis magyar valóság:
  Rémhírterjesztés bűntettének gyanúja miatt feljelentést tett az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) a Budapesti Rendőr-főkapitányságon – közölte az intézet hétfőn az MTI-vel.

  Az OGYÉI azért tett feljelentést, mert 2021 decembere és 2022 januárja között különböző internetes médiumokban félrevezető állításokat tartalmazó cikkek jelentek meg a favipiravir hatóanyagú gyógyszerekről.

  A cikkekben közölt állítások a favipiravir hatóanyagú gyógyszerek hatásosságát kérdőjelezik meg, melynek következtében a koronavírus-járvány elleni védekezés eredményességét is akadályozhatják, és alkalmasak lehetnek arra, hogy a betegek bizalma a gyógyszerekben és a gyógyszer által kiváltott gyógyhatásban megrendüljön

  – fogalmaztak a közleményben. Még mindig itt tartunk.

  1. A legnagyobb rémhírterjesztők feljelentik a kérdezni vagy – ne adj isten – kételkedni merészelőket rémhírterjesztésért. Szép új sátánista világrend, ahol az égvilágon minden fordítva van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük