Tornádó rombolt le egy Pfizer gyárat

A Pfizer észak-karolinai, Rocky Mountban található gyárát július 19-én lerombolta egy EF-2-es erősségű tornádó. 50.000 raklapnyi termék semmisült meg.


https://exxpress.at/50-000-paletten-medikamente-zerstoert-tornado-verwuestet-pfizer-zentrale/

6 thoughts on “Tornádó rombolt le egy Pfizer gyárat

 1. Nahát, ezek a tornádók! Milyen kár, hogy csak ez az egy talált célba! A találati arányon még jócskán javítani kell.

 2. A Nagy Figyelmeztetéskor minden telekommunikáció megszűnik 6 és fél hétre, amiket fellőttek le fognak esni, csak az a kérdés hová és kikre. https://www.bitchute.com/video/6hOGVl1WS6cm/ Plussz akik a sötétséget választják holtan fognak összeesni, annyi lesz a halál, hogy több hónapig is bűzlenek, míg valakinek lesz gyomra eltemetni. S a Földünkbe becsapódó aszteroida a legkevesebb lesz, part menti régiók eltűnnek, a víz vérré változik, hány éve fel lett hívva a figyelmünk, csak sokan még most is képtelenségnek tartják, de mikor valami megtörténik akkor meg kimagyarázzák. Van egy nagyon jó szakdolgozat: http://katolikus-honlap.hu/2301/dani.htm hogy végre felébredjenek, s felfogják ez már csak egyre rosszabb lesz: https://vkpatriarhat.org/hu/orvossag/ , mert már a nyomorúság időszakában élünk, s egyre gyorsabban kerülnek felszínre azok a megtörtént események, amely rombolják az emberiség EGÓCENTRIKUS VILÁGát. 2023. augusztus 1-eje SZUPERHOLD, valószínűleg nappali világosság lesz még éjjel is

 3. MILYEN ÉRDEKES DOLGOK TÖRTÉNNEK AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN?

  A Pfizer-ügy után itt a következő véletlennek nem igazán nevezhető esemény.
  Rand Paul szenátor irodáját tűz pusztította el. Nagy valószínűséggel gyújtogatás történt.
  A gyújtogatás politikai indíttatású lehet, mivel a NIAID korábbi igazgatóját, Anthony Faucit nemrégiben a DOJ-hoz küldte vádemelésre.
  https://www.infowars.com/posts/arson-sen-rand-pauls-office-destroyed-by-fire/

  Így tüntetik el a kompromittáló nyomokat, erre számtalan példa volt az Egyesült Államokban, korábban is.
  Az oklahomai robbantás is azért történt, mivel el kellett tüntetni az összes terhelő dokumentumot Clintonék ingatlanbotránya miatt.
  Ezt az Oklahoma City-i épületet mindössze 4 nappal azelőtt robbantották fel és semmisítették meg, hogy Hillary és Bill Clintont vád alá helyezték volna a Whitewater-botrányban. De erre nem kerülhetett sor, mert minden dokumentum “véletlenül” odaveszett.

  Ha valaki erre azt mondja, hogy túl élénk a fantáziám, annak ajánlom elolvasásra azt az összegzést, hogy hány ember halála fűződik ennek a párosnak a dicstelenen tevékenységéhez. (130-ig számoltam, aztán feladtam)
  Érdekes módon az összes testőrük rejtélyes módon helikopter ill repülőbalesetben halt meg.

  Nagyon ajánlom elolvasásra:
  https://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/BODIES.php

 4. ÚTBAN A TOTALITÁRIUS DIKTATÚRA FELÉ

  A COVID az emberiség történetének legnagyobb átveréséről szól.
  A kezdeti teszt, hogy Great Reset tervüket el tudják-e adni a tömegeknek félelemmel, fenyegetéssel, megfélemlítéssel és narratív kontrollal.
  Több milliárd dolláros marketingkampányt hoztak létre a félelem, a kényszer nyomása alapján, és együtt dolgozva a Big Pharma-val , a Big Media-val és a Szilícium-völgy közösségimédia-zsarnokaival, hogy meggazdagodjanak és cenzúrázzák azokat, akik megkérdőjelezik a hivatalos narratívát.

  Ekkor a puha cenzúra proaktív, pusztító, halálos, demonetizáló cenzúrává alakult át. A Fauci , Biden, a rezsim média, a Sickcare komplexum, a Twitter, a Facebook, a Google és a Big Pharma által kiváltott cenzúra milliók halálát okozta.
  Milliók életét áldozták fel az istentelen génterápiás haszon oltárán, egy életet leromboló bezárkózást, hogy teszteljék a tudatlan tömegek által elfogadott határokat, és feldarabolják gyorsan pusztuló alkotmányunk utolsó maradványait is.

  Tudták, hogy a maszkok nem működnek. Tudták, hogy a társadalmi távolságtartás nem működik. Tudták, hogy az ivermektin és a hidroxiklorokin rendkívül hatékony, biztonságos és olcsó kezelés a covid kezelésére. Tudták, hogy sürgősségi felhasználási engedélyük és több százmilliárdnyi nyereség veszélyben van, ha nem cenzúrázzák az orvosokat, a tanulmányokat és az igazmondó újságírókat, akik mertek tényszerű bizonyítékokkal szolgálni arról, hogy ezek a kezelések rendkívül jól működnek a covid (más néven influenza) tüneteivel szemben. ). Ehelyett Fauci remdesivirével halálra ítélték az áldozatokat, és szellőzőnyílásokra helyezték őket.

  Tudták, hogy a biztonságos és hatékony vakcinaként árusított kísérleti génterápiájuk veszélyes és hatástalan.
  A Big Pharma cenzúrázta saját klinikai vizsgálati adatait, és az FDA néhány orwelli kettős beszédet használt az oltás több évtizedes definíciójának megváltoztatására.

  A rezsim médiája továbbra is a cenzúra fátylát borítja a fiatalok halálozásának hat szigma növekedése, a munkaképes korú felnőttek rokkantsági követelései, valamint a szív- és érrendszeri betegségek, a rák és a termékenységi problémák ugrásszerű előfordulása a normálisan egészséges egyének körében. A homlokzat továbbra is omlik, mivel az aktuáriusi adatokat nem lehet hamisítani. Az életbiztosítók pontosan tudják, hány 25 és 44 év közötti ember hal meg egy adott éven belül. A Covid nagyon kevés 25 és 44 év közötti embert ölt meg. Megölte a 80 év felettieket és a kórosan elhízottakat.

  A vaxx annyira biztonságos és hatékony volt, hogy a vártnál 80%-kal több halálesetet okozott a fiatalok körében.
  Soha nem fogja látni ezeket az adatokat a mainstream sajtóban. Ha mégis, akkor a „tényellenőrzők” hamisnak nyilvánítják az adatokat.

  A kognitív disszonancia tökéletesen ironikus csavarjaként a demokrata vezetés megkísérelte cenzúrázni RFK Jr.-t egy cenzúra-meghallgatáson, és miután nem sikerült cenzúráznia, gúnyolódni kezdett rajta.
  Nem maradtak tisztességes és pártatlan újságírók a mainstream média területén.
  Az egyetlen igaz tudósítás megtalálható a Substack-en és számos blogon, olyanoktól, mint Greenwald , Taibbi , Berenson, Hersh , Kirsch, Malone és még néhányan.

  „Igazán hatékony totalitárius állam az lenne, ahol a politikai főnökök teljhatalmú végrehajtói és menedzsereik hada irányítja a rabszolgák populációját, akiket nem kell kényszeríteni, mert szeretik a szolgaságukat.” ― Aldous Huxley, Brave New World

  Huxley lényegében úgy vélte, hogy egy totalitárius államnak nincs szüksége arra, hogy erőteljesen fellépjen a gondolatok cenzúrázására. Csak technológiát, kondicionálást és kábítószereket kellett használnia, hogy a tömegeket elterelje, szórakoztassa, meggondolatlan legyen és elaltassa. A kormány védelme és stabilitása érdekében készségesen elveszítenék szabadságjogaikat és szabadságjogaikat. Nem lenne szükség nyílt cenzúrára, amikor az engedelmes, bárányszerű tömegek készségesen cenzúrázzák magukat.

  Elérkeztünk egy fordulóponthoz, ahol a többség úgy gondolja, hogy a kisebbséget cenzúrázni kell és meg kell büntetni a gondolatbűnért.,miközben a másként gondolkodókat és az ellenkező vélemények hirdetőit a gulágba dobja. . Ez a közvélemény-kutatás bizonyítja, hogy a kormányzati iskolai indoktrináció és a végtelen propagandaüzenetek rábírhatják a tudatlan tömegeket, hogy elhiggyék a bizonyítható hamisságokat.

  A saját totalitárius disztópiánk felé irányuló könyörtelen menetelés a megfigyelés és a cenzúra alapjaira épül, amelyet meg nem választott, áruló Deep State szipofák, szabályozatlan szélhámos kormányhivatalok és árnyék- globalista milliárdosok kényszerítenek ki. Függetlenül attól, hogy ez az Új Világrend bevezetését célzó Great Reset terv része, vagy csak bűnöző degeneráltak, akik megerőszakolják és kifosztják egy haldokló birodalom utolsó maradványait.

  A végeredmény az lesz, hogy semmit sem birtokolunk, boldogok leszünk.
  A jövő menetrendje: 15 perces gulágvárosok, laboratóriumban termesztett húsok, tücskök-bogarak, Gates GMO-szúnyogjai, napelemes robogók, és az éves plandémia milliós pusztítása, röviden összefoglalva.

  Bradbury, Huxley és Orwell figyelmeztetett minket, de nem vettük figyelembe a felszólításukat. A következmények végzetesek lehetnek egykori nagy köztársaságunkra nézve.
  Minden, amit a tömegek hisznek, hamis. És még most sincsenek is tudatában a hazugságoknak, így soha nem fognak lázadni.
  A CIA és csoportjaik elérték céljukat.
  „Amíg nem lesznek tudatosak, soha nem lázadnak fel, és amíg fel nem lázadtak, nem tudnak tudatosulni.” – George Orwell, 1984
  https://www.zerohedge.com/political/jim-quinn-burning-books-brave-new-1984-world-part-2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük