“Anyu nem tudott róla. Egyet ígérek neked, a halálod nem lesz hiábavaló! Nem fogom megengedni! Volt egy célod, és látom, hogy ez érvényesül. Csak egy dolog változott, amikor elmentél: MINDEN”

Az édes Willownak,

Ma volt az a nap, amikor elvittelek az orvoshoz, hogy megkapd a 4 hónapos oltást.

Mielőtt elmentünk az orvoshoz, emlékszem, hogy készítettem egy képet rólad a zöld ülésedben, ahogy a pulton ültél és nézted, ahogy főzök. Ez egy átlagos nap volt.

A találkozód később délután volt. Ez volt az utolsó kép, ami normális volt rólad.

Mielőtt elindultunk volna az orvoshoz, még mindig a normális önmagad voltál. Olyan gyönyörűen mosolyogtál!

Nem tudtam, hogy a döntésem, amit ezen a napon hoztam, hogy elviszlek az orvoshoz, megpecsételi a sorsodat.

Olyan boldog voltál, amikor elhagytuk a házat. Emlékszem, ahogy a visszapillantó tükörbe néztem, és figyeltem, ahogy az autósülésben játszol a játékaiddal, miközben olyan édesen mosolyogtál!

Ahogy megérkeztünk az orvoshoz, megmértek téged. Boldog volt a szívem, amikor a nővér azt mondta, hogy 18 kiló vagy. Tökéletesen nőttél!

Visszaküldtek minket a váróterembe, hogy várjuk, hogy a nevedet mondják. Pillanatokkal később hátra vezettek minket. Soha nem fogom elfelejteni azt a szobát, ahol megkértek, hogy üljünk le, amíg az orvosra vártunk.

Georgia Bulldog motívum borította a falakat. Továbbra is játszottál a játékaiddal, miközben vártunk az orvosra. Az orvos megérkezett és mosolygott, ahogy rád nézett!

Soha nem fogom elfelejteni, hogy azt mondta: “Hűha! A mosolya csak feldobta a napomat, mert a mai egy nehéz nap volt”…. ahogy bólintott a fejével. Emlékszem, hogy nevettem és olyan büszke voltam rád és arra, hogy milyen hatással voltál másokra. Mindig megvilágítottál minden szobát, ahol voltál!

Miután az orvos felmért téged és elmondta milyen egészséges vagy és milyen tökéletesen fejlődsz elhagyta a szobát. Megérkezett a nővér, és ahogy jött egy tálcát hozott az oltóanyagokkal.

Levetkőztettelek és az asztalra fektettelek. Folytatta azt amiért bejött, ahogy először beléd bökött, sikítottál, az arcod vérvörös lett és nem bírt veled, ahogy küzdöttél ellene, hogy hagyja abba.

A nővér ezután megkért, hogy fogjalak le az utolsó injekcióidhoz. Ez a mai napig kísért engem. A sikolyaid újra és újra lejátszódnak a fejemben.

Azt tettem, amit kértek tőlem, mert azt hittem, hogy csak azért teszem, hogy megvédjelek téged!

Lefogtalak. Kínok között bámultál rám. Kaptál Hep B-t, Prevnar 13-at, DTAP-et és rotavírust. Az FDA 5mcg alumíniumot hagy jóvá biztonsági intézkedésként, neked majdnem 2000 mcg alumíniumot adtak be ezen a napon az abortált magzati sejtekkel, fagyállóval, formaldehiddel, stb… együtt.

Ahogy elhagytuk az orvost, percekig magas hangon sikoltoztál a kocsi hátsó ülésén, majd elaludtál.

Ekkor vesztettelek el. Amikor felébredtél, már nem voltál a régi, nagyon letargikus voltál. Nem voltál önmagad. Azonnal nagyon beteg lettél.

Próbáltam megfékezni a sikolyaidat és a lázadat. Azt hittem, hogy a legjobbat teszem, amit tudok. Nem ettél és nem ittál.

Folyton azt mondogattam magamnak, hogy majd meggyógyulsz!

Tévedtem. Fogalmam sem volt arról, hogy a lelked készül elhagyni az enyémet. Pár nappal később megtaláltalak.

Élettelen voltál. Az agyad bevérzett. Egy vérrög volt az orrodon. Megráztalak és kiabáltam, hogy ébredj fel és nézz rám. Soha nem tetted….

Eltűntél. Hideg voltál. Annyira féltem. A szíved megállt, miközben az enyém még dobogott. Az egész világ megállt. Az agyad bevérzett a nehézfémektől, a májad is. A tested túl gyenge volt a nehézfémek és mérgek túlterheléséhez. Minden homályos volt.

Emlékszem, hogy örökkévalóságnak tűnt, mire az első mentő odaért, pedig csak percek kérdése volt, nem ismert téged, és emlékeim szerint a tornácról figyeltem, ahogy olyan keményen próbált visszahozni téged a kocsi platóján, miközben a szíve mélyén tudom, hogy tudta, hogy már egy ideje elmentél.

Emlékszem, hogy a rendőr előre lépett, hogy felmenjen a veranda lépcsőjén, és ahogy azt motyogta, hogy elmentél, olyan hangosan sikítottam, hogy semmit sem tudtam kinyögni a számon, annyira rémült voltam.

Emlékszem, hogy olyan gyorsan kellett döntenem, hogy inkább hamvasszanak vagy eltemesselek. Kiválasztottam az apró ruhádat és a koporsódat. Olyan döntéseket kellett meghoznom, amelyeket egyetlen anyának sem kellene meghoznia.

Hiányzol kislányom! Kérlek maradj velem a következő napokban, mert anyu gyenge, ha rólad van szó.

Mióta elmentél, anya harcol. Ahogy sokan mások is. Többször utaztunk az atlantai Járványügyi Központba (CDC), sok találkozóra a fővárosba. Robert F Kennedy Jr. is eljött, hogy a törvényhozókat felvilágosítsa a HB416-os törvényjavaslatról, amely megtanítaná a szülőket a vakcinák ártalmaira és a megháromszorozott ütemtervre és összetevőkre.

Több óriásplakátot helyeztek ki a te emlékedre, hogy másokat is felvilágosítsanak.

A te történeted világszerte ismert, több ezer más elsöprő történettel együtt, amelyek ugyanolyanok, mint a tiéd. Több dal is megjelent a tiszteletedre. Az emléked határozottan él, és nagyon sokakat megmentettél!

Annyira büszke vagyok rád kislányom, és arra a hatásra, amit a mennyből elértél! A szellemed erős.

Annyira sajnálom ezt az egészet kicsim, anyu nem tudott róla. Egyet ígérek neked, a halálod nem lesz hiábavaló!

Nem fogom megengedni! Volt egy célod, és látom, hogy ez érvényesül.

Csak egy dolog változott, amikor elmentél: Minden”.

Forrás: https://www.facebook.com/photo/?fbid=10208567607144642&set=a.1445508314695

CDC gyerekkori oltási rend: 1962-től 2016-ig.

* 1986-ban az oltóanyagokat gyártó gyógyszergyártókat a gyermekkori oltássérülésekről szóló törvény felmentette MINDEN felelősség alól, amely az oltás okozta sérülésből vagy halálesetből ered.

Ezzel a vakcinák rendkívül jövedelmezővé váltak. Jelenleg 271 oltóanyag van fejlesztés alatt, és a legtöbb államban kötelező oltási törvényeket szorgalmaznak a gyermekek – és a Felnőttek – számára.


Forrás: https://karikor.substack.com/p/anyu-nem-tudott-rola-egyet-igerek

12 thoughts on ““Anyu nem tudott róla. Egyet ígérek neked, a halálod nem lesz hiábavaló! Nem fogom megengedni! Volt egy célod, és látom, hogy ez érvényesül. Csak egy dolog változott, amikor elmentél: MINDEN”

 1. Csak egy kérdésem van.

  Milyen anyák lesznek az ilyen klimaragasztással megtévesztett fiatal német lányokból ?

  https://twitter.com/AmiriKing/status/1679428780505350145
  https://kuruc.info/r/6/261953/

  Nagyon sokaknak fel sem tünik, hogy az emberi bőrszöveteket nem azért kaptuk a teremtőtől, hogy ha azokat valami bakelittel
  összeragasztjuk. Mivel nagyon kérdéses, hogy ezen anyagot hogy lehet onnan eltávolítani. Én olyan szakvéleményeket hallottam,
  hogy ez az örültség a kéz amputációjához is vezethet.

  Egyébként a Letzte Generation ( utolsó kihalt fiatalság ) tagjait valamilyen gazdag háttérerők fizetik. No. erős migrációs nyomásnak
  van kitéve. És az utolsó kihalásra kárhoztatott fiatalok saját magukat viszik a pusztulásba, az örült életvítelükkel és nem a meg-
  változott klima miatt.

 2. https://www.bitchute.com/video/9nXMhfplRRdV/
  DR TOM COWAN, DR BARRE LANDO DISCUSS OUR DIVINE BIOLOGY. SO MUCH WISDOM, KNOWLEDGE, & TRUTH.
  Az oltások rendjéhez kapcsolódóan szeretnék hozzászólni az interjú alapján. Bár a teljes beszélgetésből már külön írtam részleteket, de ide is tartozik.
  Dr. Cowan azt mondja, hogy a sejtek működése elektromágneses működés tekintetében hasonlít a kondenzátorhoz. A Tadzs Mahal dóm kupoláját, rajta az antennával, és az előtte levő vízzel és párával teli környezet energiáját hozza fel példának ennek az elképzeléséhez.
  Kiegészítem azzal, hogy a sejtek egymásutánja pedig kondenzátor sorozat. (Kapcsolódó Wikipédia szócikkek például a: Kondenzátor (áramköri alkatrész), Permeabilitás, Permittivitás stb., de a töltés tárolás elvén működik az akkumulátor is.)
  Az a sejtésem, hogy a teljes vírus, fertőzés és genetika hókuszpókusz (ami egy ’hoax’, illetve ’bunch of hooey’) nagyon-nagyon szándékos elterelés arról a nagyon-nagyon szándékos és valódi fekete mágiáról, hogy az emberi gondolkodást és a testet tönkretegyék, vagy kiszolgáltatottá tegyék a hatalmi manipulációknak. Legjobban pedig úgy lehet minden funkciót elvenni a testből, ha a testi kondenzátorok működését gátolják, az oltásokban beadott oldott fémeken keresztül.
  Jó lenne tudni, hogy az orvosira jelentkezők az emelt fizikát mennyire választják a belépéshez. Az biztos, hogy nekem fizikai ismeretekre alig volt szükség, szinte semmi, amikor anatómiát vagy élettant tanultam. Közgazdászként pedig biztos nem volt szükséges fizika tudásra.
  Az oltások, injekciók tartalmának ismerete nagyon is nélkülözhetetlen annak kimondásához, hogy ez a fajta fekete mágia a testi funkciók szándékos elvételére irányul.

 3. Miután leírtam a Divine Biology című beszélgetésről a hozzászólásom, még néhány kapcsolódó dolog eszembe jutott.

  A természetben a leghíresebb kondenzátor elven működő termény a búzakalász. A mindennapi kenyerünkről nagyon szép beszélgetések találhatók itt:
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/tallian-hedi-mas-vilaga-21-a-kovasz-ereje
  Az uránnal dúsított GMO búza már egy hibás kondenzátor! Nem természetes táplálék.

  A világ leghíresebb dóm kupolája és az egyik legősibb kondenzátor a magyar Szent Korona azzal a személlyel együtt, aki a hordozására érdemes. A vezetőnek tiszta égi tudatosságot adhat, vagy azt szimbolizálhatja.

  Ami még eszembe jutott, a tiszta energia kérdése. Minden élőlény önmagában tiszta energia, a leghatékonyabb munkavégző képességgel, a legkevésbé “szennyező”, ha nincs ez a tisztaság megzavarva. Igazából nem lehet arról beszélni, hogy bármilyen mesterséges energiafelhasználás valaha is tiszta lehetne. Valamit minden mesterséges energia szennyezni fog. A pofátlanság legteteje az, amikor a legtisztább és legtermészetesebb élőlényekre van hárítva a “szennyezés”. Az élőknek van a világon a legkisebb ökológiai lábnyoma. Az ipari forradalommal kezdődött az ipari szennyezés, az ipar ökológiai lábnyomának megjelenése. De ez nem szükségszerűség, csak profitérdek.

  1. https://huntv.info/video/tessek-egy-picit-szamolni/

   Attól végképp nem lesz fenntarthatóbb a világ, ha mindenkinek ‘jól viselkedve’ azt kell gondolni, amit az önkiválasztott megalomán szennyezők megengednek. A szabad szólás korlátozással csak szabad utat adnak maguknak az NWO elemek a saját fenn nem tarthatóságukhoz.
   Úgy kerülhet sor az aksi gyárak telepítésére is, hogy nincs korlátja a megalomániának.

 4. Azt írta az anyuka, hogy a 4 hónapos oltásra vitte a gyermekét.
  Pár sorral lejjebb a következő írja:
  ” …a nővér azt mondta, hogy 18 kiló vagy. Tökéletesen nőttél!”
  Az én kisfiam most volt 2.5 éves és 13.6 kg.
  Szóval hány éves volt ez a gyermek akiről szó van?? (mert ugye 4 hónaposan elképzelhetetlen hogy egy baba 18 kiló legyen)
  Kíváncsian várom a választ!

  1. Végre valakinek feltűnik, hogy valaki/valami (mesterséges unintelligencia?) megint alaposan félrefordította az eredeti angol nyelvű szöveget, amelyben 18 font szerepel, azaz kb. 9 kg. Mivel értelmes emberi lények újabban nem lektorálják a ferdítéseket, a közreadóknak meg láthatóan fel sem tűnik, így a legnagyobb blődségek jelennek meg.
   Ma pl. azt olvastam a Napi Téma c. honlapon az EBS (kb. vészhelyzeti adás) kapcsán, hogy “…ez nem fúró”, mivel az eredeti angol nyelvű szövegben nyilván a “drill” szó szerepelt, amelynek egy másik jelentése a “gyakorlat(oztatás)”, vagyis valójában arról van szó, hogy “Ez nem gyakorlat!”, hanem valódi vészhelyzeti adás. Na, ehhez kell(ene) némi emberi intelligencia, amely/aki felismeri, hogy itt melyik jelentésről lehet szó, mert a másik egyenesen értelmetlen és/vagy nevetséges. De mivel a mesterséges unintelligenciának nincs humorérzéke, mint ahogy kreativitása sincs, így nem ismeri fel azt, ami nem odaillő, vagy egyenesen nevetséges. Ami viszont még szomorúbb, hogy az emberek többségének, akik ezeket a olvassák, még csak fel sem tűnnek a totálisan értelmetlen, félrefordított mondatok. Mint ahogy sajnos az összes többi szemenszedett hazugság és égbekiáltó baromság sem, úgy általában.

 5. Merkely Béla, hivatásos bérgyilkos ( a WHO, és a magyarnak mondott kormány részéről megbízva ), ott ugrált piros, fehér, zöld zászlóval a kezében, a spanyolokat legyőző Magyar Vizilabda válogatott meccsén Fukuokában !!!
  Ilyenkor hová kéne hánynom ?
  Isten ne adja neki, hogy szembe jöjjön velem !

 6. Jó, hogy ez az anyuka legalább felvállalta a nyilvánosságot, és elmondta a történetét. Ezt minden kisgyermekes szülőnek látnia kellene! Ki tudja, hány szülő törődött bele a történtekbe, főleg külső kényszer hatására, és választotta inkább a hallgatást?

  A mérgező kotyvalékokat beadó dr. mengele vajon hogyan néz a tükörbe vagy a saját gyermekei szemébe esténként, ha vannak neki? Vajon hány áldozata van idáig?

  Hány kisbabának és kisgyermeknek kell még meghalnia és megnyomorodnia ahhoz, hogy az illetékesek hajlandók legyenek észrevenni, mi folyik itt nagyüzemi méretekben?

  1. Kedves Cassandra !

   Nem véletlenül írtam, amit írtam !
   Merkely hírdette magát, vagy a média hírdette Merklyt, de anno le van fényképezve több várandós anyukával, mint a “nagy megmentő” !
   Merkely ott sertepertél a vizilabda körül, hisznek neki, mert “tekintély” ( megint csak ajánlom ismételni, Julius Andan, “Világ a színfalak mögött”,
   a “tekintély” részt ), és mert láttam, hát kiborult belőlem.
   Egy ” lelkes nagymagyar hazafi” ( én megszűzlány 16 gyerekkel !), aki teljesen mindegy, hogy miért, de megtette amit megtett, nincs rá semmilyen mentsége, és az sem mentség, hogy “de hát a fél világ is ezt csinálta” !!!

   Némi adalék, nevek nélkül .
   “Foglalkozási ártalom”, hogy rengeteg emberrel voltam, vagyok kapcsolatban. Adott egy úr, és a lánya, aki orvos.
   A kovid hisztéria közepén ki volt vezényelve “kovid osztályra”, ahol szakmányban ölték az embereket a lélegeztetőgéppel, és a hozzá tartozó protokollal. Személyesen az édesapjától tudom, hogy esténként sírva hívta fel, hogy már megint meghaltak ennyien, meg annyian !!!
   Egy betű sem kitaláció amit most leírok !
   Az édesapával kemény vitáim voltak, hogy nincs kovid, és hogy ölnek, nem gyógyítanak, stb.
   Egy éve nem beszéltünk személyesen, de pár videót gondoltam, és elküldtem neki egy hete, amit innen, illetve a szilajcsikoról töltöttem le.
   Megjött a válasz azonnal, és az a következő volt, ” sajnos mára tisztában vagyok mindennel, és Önnek X úr, teljesen igaza volt mindenben ”
   !!!
   Mivel 20 éve ismerem, el tudom képzelni, hogy a lánya miket élhet át, mikor mára tudatában van a félrevezetésének, és amit a legnagyobb lelkiismerettel csinált, hiszen felettesei utasításait, szakmai véleményét eszébe nem jutott megkérdőjelezni !
   Ennyit a merkelykről, a rusvaikról, a szlávikokról, meg a többiről, “aki nem oltatja be magát, meg fog halni !”, mondta “nemzetünk szent vezére”, és mára teljesen tiszta, hogy mindegyikük hazudott !!!
   Van még kérdés ?

   1. Kedves S.G.!

    Úgy látszik, mégsem veszett kárba a felvilágosító munkája, még ha adott pillanatban teljesen reménytelennek is látszott a helyzet. Néhanapján mégis csak sikerül némi fényt gyújtani a sötét fejekben…
    Én csak azt nem értem, hogy az illető orvosnak hogyhogy csak most kezdett derengeni, mi folyt/folyik a betegségiparban? Miért kellett ehhez a felismeréshez a kovid-terror összes szörnyűsége? Eddig nem tűnt fel neki, hogy amit ott művelnek futószalagon és a profit érdekében, annak már régen semmi köze a valódi orvosláshoz és gyógyításhoz? Hol volt a lelkiismerete annak az orvosnak, amikor kérdés nélkül végrehajtotta a hivatalos protokollokat? Nem szívesen lennék az illető bőrében, amikor majd végre elvégzi az elkerülhetetlen lelkiismeret-vizsgálatot, és rájön, hány embert tett el láb alól, betegített meg vagy tartott betegen szükségtelenül. A kérdés csak az, hogy mit kezd vele a továbbiakban: tanult belőle, és a lelkiismeretének megfelelően cselekszik, vagy sunyin lapít és hallgat, ahogy az orvoskollégái túlnyomó többsége, hátha ez is elmúlik egyszer. Pedig nem fog.

    1. Kedves Cassandra !

     Nem minden nap beszélek az édesapával, csak amikor “fennforgás esete forog fenn”, ezért ezt csak most tudtam meg .
     Nyilván a kedves leánya és ő is már korábban rájött, hogy amikkel bombáztam anno, nála jártakor, az az igazság, és nem az, amit az orvos barátja, ( aki számomra ismeretlen, de sokat lett rá hivatkozva ),és a kovid osztály vezetése hírdetett .

     De beírtam, betettem, hogy “lőn világosság” ! Csekély eredmény, de eredmény .

     NEM AZ ÉN ÉRDEMEM, CSAK KIDERÜLT, HOGY BEBORULT !!!

     A további “harcot” átengedem nekik.

 7. Érdemes elgondolkodni még a vérnyomáscsökkentők hatásain.
  Folyamatos oxigén-hiányban tartják az agyat és a többi szervet.
  A magas vérnyomással és agyvérzéssel riogatják az embereket, pedig a vérnyomás emelésével a test csak küzd(ene) az oxigén-hiány ellen. Utóbbit kell megszüntetni és a vérnyomás magától visszaáll. Mellesleg az agynak természetes védelme van az agyvérzés ellen: folyadékkal van feltöltve.

  Vagyis a vérnyomás csökkentők csak rontanak a helyzeten, és ezek idézik elő a bénulást, szédülést, szellemi leépülést, és közvetve az agyvérzést.
  Aki nem mozog, annak kevés a vére. Mozgással lehet ezen javítani, ez utóbbit az orvosok is tudják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük