Dr. Andreas Noack – Grafén-hidroxid a COVID-19 oltásokban

Dr. Andreas Noack egy kiváló német kémikus , akinek szakterülete az aktívszén, azon nagyon kevesekhez tartozott a világban, akik dolgoztak a grafén-oxiddal és a grafén-hidroxiddal. Európában gyakorlatilag szinte egyetlenként vett részt az ehhez kapcsolódó nagyobb projektekben.

Az oltásokban bizonyítottan jelen lévő grafén-oxidról szóló tanulmányok készítőjének, a spanyol Dr. Campra (Almería Egyetem, Madrid) anyagait felhasználva feltárta, hogy az oltásokban egy még veszélyesebb anyag, a grafén-hidroxid is jelen van. Ez az, ami állítása szerint a belső vérzéseket, a szív-, és érrendszeri problémákat, haláleseteket okozza.

Dr. Noack, aki már a kezdetektől harcol ez ellen a “járvány” ellen, november 23-án délelőtt 10 órakor hozta nyilvánosságra a grafén-hidroxidról szóló anyagot, ami bombaként robbant.

Aznap, még volt egy kb. két órás ZOOM videóinterjú Harald Thiers-szel, ami ezzel (is) kapcsolatos volt.
Az interjú után a terhes feleségével (barátnőjével?) volt, akivel készültek egy teljesen normális estét eltölteni. Noack-nak teljesen jó kedve volt, nevettek és beszélgettek.

A partnere elmondása szerint – amiről a videót itt tudod megnézni – nagyon rövid időre hagyta magára az emeleten Noack-ot, míg lement valami harapnivalóért a házuk földszinti konyhájába.

Ez idő alatt Noack rosszul lett, elkezdett rángatózni, amit a visszatérő felesége először viccnek gondolt. De nagyon hamar ráeszmélt, hogy Noack-kal valami nagyon nincsen rendben. Rendkívül heves testi reakciókat mutatott, rángatózott, görcsös tünetei voltak, nem tudott beszélni, nehezen lélegzett, csak fájdalmasan artikulált. A felesége szerint ebben a pillanatban még az áram is elment. Egy idő után a tünetek enyhültek, a reakciók csillapodtak. Noack fáradt volt, nem beszélt. Lefeküdt aludni.

Másnap azonban újra kitörtek rajta a tüntetek, bénulásos és görcsös rohamok, légzési nehézségek, ami végül ahhoz vezetett, hogy ki kellett hívni a mentőket, akik újraélesztették majd kórházba került, ahol 26-án meghalt. Teljesen egészséges volt, nem volt semmilyen betegsége. Mind a partnere, mind más, azóta a témában megszólalók nem zárják ki az idegenkezűséget.

Noack nagyon sokat foglalkozott olyan személyekkel is, akik komolyan jelen vannak az alternatív médiában és kritizálják a korona intézkedéseket (pl. Dr. Bodo Schiffmann, Dr. Reiner Fuellmich, stb). Róluk is azt állította, hogy gyakorlatilag szerepet töltenek be, a követőiket meggyőzik azzal, hogy valami történik a háttérben, eközben nem történik semmi, hanem gyakorlatilag “altatás” zajlik.

Halálával kapcsolatban több csatorna is tévesen azt terjeszti, hogy Noack-ra a rendőrség tört rá és verte össze, ez vezetett a halálához. Ez nem igaz. Noack-ra egy livestream közben valóban rátört a rendőrség egy speciális kommandója, de ez tavaly, 2020 őszén volt, amikor szintén egy élő adásban beszélt a megrendezett járványról. Ez is azt bizonyítja, hogy a hatóságok már régen figyelték, hiszen olyan hatalmas tudás birtokában volt, amit jelenleg az emberiség ellen használnak. Nem lehet tehát kizárni, hogy beavatkoztak a halálába.

Noack anyagai kint vannak a neten, ezeket bárki megtekintheti. Élő adásai sok emberhez eljutottak, volt saját telegram csatornája is, ahol szintén sok anyag fent van. Ehhez azonban kell a német nyelv.

A halálát kiváltó és bombahírként robbanó grafén-hidroxid videójából ez egy vágott anyag magyar felirattal, amiben elmondja a lényeget arról, hogy mit okoz a grafén-hidroxid a szervezetben, amit sem az orvosok, sem a szakemberek nem tudnak/ismernek.

Szerinte az mRNS is egy figyelemelterelés, amit azért dobtak be, hogy eltereljék a figyelmet magáról a valódi anyagokról, ami a vakcinákban van.

Nagy Mária

A képhez tartozó alt jellemző üres; scope2.jpg a fájlnév

És íme egy látványos, de ugyanakkor sokkoló felvétel a BioNtech Pfizer vakcinájáról sötétmezős mikroszkóp segítségével. A videóban látottak egyeznek a Dr. Andreas Noack előadásában elhangzottakkal.


Külföldi linkek:

https://www.ourdailyupdates.com/how-did-dr-andreas-noack-die-and-what-was-his-cause-of-death-is-he-murdered-by-german-police/

https://www.bestattung-wolfsberg.at/sterbefall/dr-ing-andreas-noack/

https://bluecat.media/dr-andreas-noack-death-update-from-anna-cause-of-death-heart-attack-due-to-tricuspid-heart-valve-failure/

https://www.vikendi.net/2021/12/03/dr-andreas-noack-died-in-carinthia-austria/

31 thoughts on “Dr. Andreas Noack – Grafén-hidroxid a COVID-19 oltásokban

 1. Jó estét!
  Sztem ki kellene mennie minden osztráknak az utcára, és addig nem menni haza, ameddig oltás van a piacon.
  Ők adták Hitlert ez igaz, de nem hiszem, hogy mindenki bűnös lenne. Nincs bűnös nép. Bűnös emberek vannak, de nem mindenki bűnös.

  1. Te szerencses vagy de mi lessz azokkal akikre koteleztek es szinte nem volt as lehetoseguk

 2. RE: “Másnap azonban újra kitörtek rajta a tüntetek…”

  Az első roham/”támadás” még valamikor november 23-a (kedd) dél után történt. Másodszorra v.mikor november 25-6-a éjszakáján/hajnalán lett rosszul.

  Bár nem orvos, hanem kémikus volt, azért mégis érthetetlen miért nem fordultak sürgősen orvoshoz még az első roham után.

  A wolfsbergi (Karintia, Ausztria – nem tudni, mikor költöztek át Németországból) kórházban Annának (feleség/barátnő?) azt mondták szívroham vitte el Andreast.

  ld. bővebben @tünetmentes szuperfertőző szerint:
  2021-12-02 – 15:32
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/covid-oltas-szupernatha-antitestfuggo-fokozodas-aids-rak-stb-es-mindez-kotelezo/

  RE: “Noack-ra egy livestream közben valóban rátört a rendőrség egy speciális kommandója, de ez tavaly, 2020 őszén volt, amikor szintén egy élő adásban beszélt a megrendezett járványról. Ez is azt bizonyítja, hogy a hatóságok már régen figyelték,…”

  Mindez múlt év novemberében történt egy Langenzenn nevű bajor településen. Az illetékes rendőrség (Polizei Mittelfranken) elismerte, hogy a rajtaütés megtörtént, de nem A. Noack volt a célpont (1). A berlini Főügyészség (Generalstaatsanwaltschaft?) később megerősítette, hogy az akciót végrehajtó egység (USK: Unterstützungskommando) az egész házra érvényes házkutatási engedéllyel rendelkezett, és hogy más lakókhoz is bementek/törtek. Noack ellen nem folyt eljárás, nem tartóztatták le, politikai nézeteinek semmi köze nem volt a művelethez – állítottták az illetékes hatóságok.
  Noack másnap a jutubon meg is jelent (ha egy célpontra letartóztatási paranccsal ráküldik a fegyveres kommandót, az aligha fog másnap ‘élőzni’), de nem oszlatta el a kételyeket. Azt állította, nem mondták meg neki, miért kutatták át az egész házat (esetleg drogügy miatt?), mindazonáltal azon a véleményen volt, hogy a hatóságok meg akarták félemlíteni. Annyit még hozzátett, hogy a szomszéd szobában tartózkodó barátja ellenállása váltotta ki a rendőrök heves fellépését. (2)

  (1) https://twitter.com/PolizeiMFR/status/1329685255427592192 2020.11.20.

  (2) https://leadstories.com/hoax-alert/2020/11/fact-check-police-in-germany-did-not-arrest-a-lockdown-critic-live-on-youtube.html 2020.11.30

  https://www.stefanraven.de/polizei/dr-andreas-noack-nicht-ziel-des-polizeieinsatzes/ 2021.11.20.

  ‘Video: Polizei-Razzia bei Youtuber live ins Internet übertragen’
  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/507710 2020.11.20.

  1. Frissítés:

   Halálhír megerősítve a temetés bejelentésével –
   https://www.bestattung-wolfsberg.at/sterbefall/dr-ing-andreas-noack/

   A wolfsbergi kórház orvosai szerint a tricuspidális/háromhegyű szívbillentyű rendellenessége okozta a halálát.
   https://bluecat.media/dr-andreas-noack-death-update-from-anna-cause-of-death-heart-attack-due-to-tricuspid-heart-valve-failure/ 2021.12.04.

   Noack utolsó lakhelye Lavamünd település (Karintia, Ausztria) volt.
   https://www.vikendi.net/2021/12/03/dr-andreas-noack-died-in-carinthia-austria/

   1. Ha valóban a 3-hegyű billentyű (jobb pitvar és kamra között) rendellenessége okozta a halált, elképzelhető, hogy ez a probléma vagy már régóta fennállhatott nála, csak tünetmentes volt, vagy egy hirtelen trauma (rajtaütések, megfigyelések, maga a tényfeltárás) okozta az elégtelenséget.

   2. Van nagyon kevés ember, aki ráhangolódva hangra, képre, még egy videó alapján is meg tud mondani egészségügyi problémákat. Szerencsére van egy ilyen ismerősöm, – nem engedi, hogy kiléte nyilvánosságra kerüljön és nem produkálja magát, – akit megkértem, hogy próbálja megmondani, mi baj volt Noack háromhegyű szívbillentyűjével. Azt a választ kaptam, hogy a grafénoxidos videó idején egyik szívbillentyűjével sem volt semmi baj. A hölgy beszámolójából pedig a hölgy auráján keresztül annyi jött át, hogy a háromhegyű billentyű idegi ellátásában volt valami blokk, ami ezekkel a területekkel való kapcsolatot érintette: pitvar-kamrai csomó, nyúltvelő és köztiagy. Persze ez csak egy közlés, amire bárki azt mondhatja, hogy nem hiszi el.

 3. Megölték mert rájött az igazra, szörnyű és félelmetes. Ráadásul a saját lakásában gyilkolták meg, elképesztő. Remélhetően széles körökbe eljut a videó. Schallemberg közben már lemondott, sőt a politikai életből is kilépett. Gondolta így megússza a felelősségre vonást.

 4. >> (pl. Dr. Bodo Schiffmann, Dr. Reiner Fuellmich, stb). Róluk is azt állította, hogy gyakorlatilag szerepet töltenek be, a követőiket meggyőzik azzal, hogy valami történik a háttérben, eközben nem történik semmi, hanem gyakorlatilag “altatás” zajlik.<<

  Egy ideje bennem is felmerült ez az "altatás", hiszen valóban nem történik semmi lényegi dolog. A magunkfajták még bízunk abban, hogy a jogállamiságnak bizonyos foszlánya még létezik, és ez fogja majd meghozni az áttörést. Ha az irányítás a világon ennyire központosított, és még központosítottabbá szeretnék tenni, akkor az ellenkezés is ugyanabban a kézben van, mint ahogyan ezt politikai színtéren tapasztalni lehet, fenntartva a demokrácia látszatát.

  Ha ezt a kémikust ezért megölték,a saját otthonában, akkor Fuellmich ügyvéd és csapata is veszélyben lehet(ne), hiszen viszonylag könnyű célpontként utazgat.

 5. Ez igen!
  Ha ez így van, akkor a Dr. Bill Gates által kifejlesztett tömegpusztító biológiai fegyver ellen (SARS-cov 2), olyan „ellen-fegyver” (COVID génterápiás halál injekció) kifejlesztésére kérték fel, a Bill Gates és Dr. Mengele Gates párost, ami ötvözi a hagyományos fegyverek „csonkoló” technikáját és a láthatatlan vegyi fegyverek kezelhetetlen, gyógyíthatatlan előnyeit! Ennek a törzskönyv nélküli „vakcinának” „vak-ciánnak” külön nagy előnye az, hogy a hadsereg bevetésére sincs szükség, maximum megfélemlítésre és gödör ásására használjuk majd ki Őket! Hiszen, az „oltás” fedőnevű globális hadműveletben, katonákat megszemélyesítő, mindenre elszánt párthű „orvosok” mosolyogva, gondolkodás nélkül juttatják be áldozataikba a tömegpusztításra megrendelt szert! Szokatlan jelenség, hogy az „orvosok” által halálra ítélt áldozatok – szemmel láthatólag – nagyon hálásak mindezért! Még az is lehet, hogy halál-pénzt is adnak a „gyógyító orvosoknak”. Nem utolsó sorban, itt jegyezném meg, hogy a Globalista Tömegpusztító Fegyver összes költségét, beleértve a fejlesztést is, előre meg lehet fizettetni a leendő áldozatokkal, így a Globalistáknak egy dollárjába sem kerül majd a népírtás, sőt…!
  Ez aztán a CSODAFEGYVER!
  Ezért, minimum egy Nobel-díj jár a párosnak! A párt virológusainak, infektológusainak nagyszerű alakításáért, egy mellékszereplőnek járó Oscar-díj járna, de tartok tőle, hogy ezek a nagyotmondók, csak Kossuth-díjban részesülnek majd, akár csak a nemzet bölcse, A Nagy Feró.

  Ez a nanotechnológiás protokoll Magyarországon jelenleg minimum 6 millió ember halálát jelentené! Sajnos azt a hírt, amit a miniszterelnök elvtárs többször is megerősített, hogy „AZ OLTÁS MŰKÖDIK”, most már mi is elhisszük! Adolf Hitlernek és nemzeti pártjának, 5 évre volt szüksége ennyi ember likvidálásához, a nemzeti Pártunknak mindehhez csak 1-2 évre lesz csak szüksége. Ennyi idő alatt, még a nagy Internacionalista Globalistának, Joszif Visszarionovics Sztálin elvtársnak se nagyon ment volna a tizedelés, pontosabban a Szovjetunió teljes lakosságának, a 60-70%-ának a kiirtása.
  Természetesen azért még van némi remény! Van még jövője a Nemzetünknek, hiszen tapasztalataink szerint az elit politikusok, érthetetlen módon immunisak a nanotechnológiával szemben! Az elit politikusok gondoskodni fognak arról, hogy a jövőbeni megüresedő helyünkre, kínai migráns elvtársakat importálnak majd Kínából, így tovább építhetik a kommunizmus brutális demokráciáját.
  A legfőbb érték az oltott ember, mondaná ma Sztálin elvtárs!

  1. HR! Nem tudom, ki ön, mi ön, csak azt kell ismét tapasztalnom, hogy ön egy szánalmasan primitíven gondolkodó, történelmileg csőlátó embernek mutatja be magát. Sztálin nevét és tevékenységét ne mocskolja be azzal, hogy egy kalap alá veszi a mostani neonáci orvosokéval és tudósokéval. Az ő nevét még ma is sok millió ember áldja, mert akkor megtett minden lehetőt – beleértve a kényszerűen terrorisztikus intézkedéseket is – azért, hogy megszabadítsa nem csak saját népét, hanem Európa népeit is Hitler nácijainak uralmától. Ami itt most az “oltások” kapcsán is lezajlik, tkp. a III. világháború kezdete, amelyet ismét nácik robbantottak ki – ezúttal és precedens nélkül nemcsak Európa, de a Föld lakossága ellen is. Ezt a náci hordát a nyugati, főleg az é-amerikai kapitalizmus táplálta és adott most hatalmat a kezükbe. Ha tenni akar valamit az ilyen mesterkedések ellen, akkor a velejéig bűnös kapitalizmust támadja, amely véget nem érő háborúkat aggatott eddig is az emberiség nyakába. Ha nincs kapitalizmus, akkor nincs Mr. W. Gates, Klaus Schwab, stb., az emberiség békében élne. Sztálin bolsevikjei előrelátóan tkp. ilyen világtól akarták megmenteni az emberiséget.

   1. Azok írták meg Hitler történetét és állították be kegyetlen diktátornak,akik most ezt az oltást ránk kènyszerítik. Te vagy a rendkívül primitív,hogy Sztálint elteted!

  2. RE: “Szokatlan jelenség, hogy az „orvosok” által halálra ítélt áldozatok – szemmel láthatólag – nagyon hálásak mindezért!”

   Nem annyira szokatlan – Stockholm-szindrómának hívják!

   https://levitania.hu/stockholm-szindroma/

   https://www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/12225/stockholm-szindroma

   RE: “Még az is lehet, hogy halál-pénzt is adnak a „gyógyító orvosoknak”.”

   Nem csak lehet, hanem biztos – legalábbis az USÁban!

   https://www.sott.net/article/432426-Whistleblower-How-the-CDC-Is-manipulating-COVID-19-death-toll-Medicare-paying-hospitals-to-lie-about-admissions

   https://blog.nomorefakenews.com/2020/04/12/state-senator-and-doctor-exposes-medicare-payouts-for-covid-19-patients/

   https://off-guardian.org/2020/06/25/cash4covid-how-hospitals-are-making-money-off-the-coronavirus/

   https://www.anti-empire.com/cdc-director-admits-hospitals-have-monetary-incentive-to-inflate-coronavirus-death-count/

   https://boriquagato.substack.com/p/how-to-massively-skew-reporting-of

   Európában is hallottunk ilyesmiről; például a franciáknál állítólag egyfajta “fejpénzt” kapnak/tak az orvosok a méreginjekció beadásáért.

   Nálunk pedig az alábbi a hivatalos:

   “A védőoltások felgyorsítása érdekében a kormány kiegészítő díjazást biztosít a háziorvosok oltási tevékenységéhez, és az általuk végzett hétvégi oltásokhoz. A háziorvosok, ha hétvégén is oltanak, akkor napi 80 ezer forint díjazásban részesülnek.”
   https://koronavirus.gov.hu/cikkek/emmi-tobb-penzt-kapnak-hetvegen-olto-haziorvosok-az-oltas-felgyorsitasa-erdekeben 2021.02.28.

   Az állami eü.-t érintő béremelésről pedig alább olvasható a hivatalos narratíva (hogy mi a valóság, az más kérdés), mindenesetre a 2021 március 1-től érvényes új jogviszony nem keveset tehetett a rezsimnek mindenkor kedvező a “ne szólj szám, nem fáj fejem” megvalósításáért:

   “A korábban elfogadott törvény értelmében három lépcsőben valósul meg az orvosok béremelése, először 2021-ben, majd 2022-ben és 2023-ban kaphatnak emelést az orvosok. 2021. január 1-jétől az orvos, szakorvos, fogorvos, szakfogorvos, gyógyszerész, szakgyógyszerész, továbbá a kormány rendeletében meghatározott munkakörben foglalkoztatott, egyéb, nem egészségügyi egyetemi végzettséggel, valamint nem egészségügyi egyetemi végzettséggel és egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkező egészségügyi szolgálati jogviszonyban álló személy illetmény,- illetve bértáblája szerint egy kezdő orvos (0-2 év gyakorlati idő) alapbére 481 486 forint, 3-5 év gyakorlati idő után a havi bruttó bér 613 134 ezer forint, 21-25 év munkaviszony után 1 millió 158 ezer 975 forint, míg 41 év munkaviszony után 1 millió 666 ezer 040 forint lett

   2022. január 1-től 0-2 év gyakorlati idővel 619 053 forint, 3-5 éves munkaviszonynál 788 315 forintra, 21-25 év munkaviszonnyal 1 millió 490 ezer 087 forintra, míg 41 év után 2 millió 142 ezer 051 forintra emelkedik a havi bruttó alapbér.”
   https://www.origo.hu/itthon/20211011-mutatjukmennyivel-vihet-haza-tobbet-2022ben.html

 6. https://civilekatisztanlatasert.hu/a-grafen-oxid-mukodese-ha-a-szervezetbe-jut/
  Az orvos válaszol – A Grafén-oxid működése, ha a szervezetbe jut

  Egy tudóst meggyilkoltak, mert igazat mondott arról, hogyan fecskendeznek belénk borotvapengét

  Lásd és terjeszd ezt a videót. Európa első számú nanografén szakértője, Dr. Andreas Noack (mostanra meghalt/elhantolták?):
  Video: Egy tudóst meggyilkoltak, mert igazat mondott arról, hogyan fecskendeznek belénk borotvapengét
  https://brandnewtube.com/watch/scientist-murdered-for-speaking-the-truth-about-how-they-are-injectingraf%C3%A9ng-razor-blades-into-us_auplHMJUmG3OZRV.html

  (Ábra: https://civilekatisztanlatasert.hu/enimsust/2021/11/aletalitate.jpg )

  A grafén-oxid vagy inkább grafén-hidroxid úgy működik, mint a borotvapengék nano méretben a testünkben: hosszú, éles tárgyak, a véráramba kerülhetnek, és sebeket ejtenek a hámban (az erek bélése), kémiailag nem mutatható ki, mert ugyanazokból a kémiai elemekből áll, mint amik már a testünkben vannak (szén, oxigén, hidrogén). A fizikai szerkezet (architektúra) az, ami a veszélyes hatást, az erőt és a tartósságot adja. Szinte lehetetlen lebontani. Ez nem a klasszikus kémiai értelemben vett birtoklás…
  Erősen elektromosan vezető, így biztosan antennaként működik a testben. A 2000-es években az elektronikai ipar nagy összegeket fektetett a grafén kifejlesztésébe, hogy helyettesítse a szilícium chipeket.

  Tudományosan lehetséges spin indukálása ezeken a borotvapengéken, az RF-mező körkörös polarizációjának létrehozásával. (Gondoljunk egy macskára, amelyet ráveszünk, hogy körbe-körbe szaladgáljon egy lézermutató pontot kergetve).

  Az 5G milliméterhullámú antennatáblák képeit megnézve láthatjuk, hogy 2 polarizációt vezettek be.
  https://www.rfwireless-world.com/Vendors/5G-Massive-MIMO-Antenna-Array-manufacturers.html

  Ezért az 5G polarizációs irányváltozásokat fog bevezetni az RF mezőben mind a mágneses, mind az elektromos mező polarizációjában.

  A 2 polarizációval körkörös mezők jönnek létre, valószínűleg az adattartalomtól és a modulációtól függően.
  A grafénhidroxid elektromosan töltött, továbbá az RF-mezők indukciója töltéseket hoz létre, ezért a mágneses és elektromos mezők, de a grafénre ható erők az EMF-mezővel változnak.

  A fenti oldalon az is látható, hogy a Nokia antennája 74,8 dBm EIRP teljesítményű adásra képes, ami 30.000 wattos antennahatásnak felel meg, amely minden irányba sugároz. Ez felháborítóan nagy egyenértékű teljesítmény egy ilyen viszonylag kis méretű dobozban, ráadásul a 2,6 GHz-es sávban!!!. A milliméterhullámú antennák képesek ezt a teljesítményt egy olyan csomagban szállítani, amely minden dimenzióban 10-20-szor kisebb (azaz 100-400-szor kisebb felületű), vagy még nagyobb EIRP teljesítményt tudnak küldeni, mivel az energia sokkal több antennaelemmel összpontosítható 128-256 antenna nem ritka.

  Egyéb hatások nagy károkat okoznak:
  -A brillouin prekurzorok mélyen behatolnak a testbe. Egyes tudósok meglepetésére a milliméteres hullámok esetében is.
  https://scientists4wiredtech.com/what-are-4g-5g/brillouin-precursors/

  A vivőhullám(milliméteres hullám) egyre jobban kiszűrődik, minél mélyebbre a behatolási mélység, de az “információtartalmú” hullám mágneses komponense mélyen a testben folytatódik, ami már dominánsabb, mint maga a vivőhullám.

  A “halál ezer papírvágás által” most már
  “Halál egy trillió nano vágás által”

  A hatóságok “közel valós időben” akarják nyomon követni az oltások okozta károkat: lásd a 17. oldalon a
  “archive.org” – https://archive.org/details/vrbpac-10.22.20-meeting-presentation-covid-19-cber-monitoring-vaccine_202109/page/n17/mode/2up
  című jelentésben.

 7. Hosszabb cikk sok elektronmikroszkópos felvétellel, videóval, – az elejét bemásolom, érdemes lenne teljesen átvenni.

  https://civilekatisztanlatasert.hu/a-pasztazo-es-transzmisszios-elektronmikroszkopia-feltarja-a-grafen-oxidot-a-cov-19-vakcinakban/
  Elhallgatott tények – A pásztázó és transzmissziós elektronmikroszkópia feltárja a grafén-oxidot a CoV-19 vakcinákban

  Pfizer: Az energia-diszperzív röntgenspektroszkópia (EDS) rGO-t vagy grafén-hidroxidot mutat ki a Pfizer vakcinában. A Pfizer vakcina folyékony frakcióját ezután elemezték a kémiai és elemi tartalom szempontjából energiadiszperzív röntgenspektroszkópia ( EDS ) segítségével, amint az a 6. ábrán látható . Az EDS spektrum szén, oxigén jelenlétét mutatta ki, igazolva az rGO vagy grafén-hidroxid elemeket, valamint nátriumot és kloridot.

  A 17. és 18. ábra szerves szén-, oxigén- és nitrogénszemcsék azonosítását mutatja be, amelyekbe beágyazott nanorészecskék, köztük bizmut, titán, vanádium, vas, réz, szilícium és alumínium található, és amelyek mindegyike megtalálható volt az úgynevezett Pfizer “vakcinában”[75][76][83][84][84].

  [Figure 17 – shows an organic (Carbon-Oxygen-Nitrogen) aggregate with embedded nanoparticles of bismuth, titanium. vanadium. iron, copper, silicon, aluminum embedded in Pfizer “vaccine!”[75][76][83]]

  [Figure 18 – shows an organic (Carbon-Oxygen-Nitrogen) aggregate with embedded nanoparticles of bismuth, titanium. vanadium. iron, copper, silicon, aluminum embedded in Pfizer “vaccine!”[75][76][83][84]]
  Az alábbi 13. és 14. ábra a Pfizer, Moderna, Astrazeneca és Janssen úgynevezett “vakcináiban” azonosított különböző mikro- és nanorészecskék mikroszkópos felvételét mutatja, amelyeket egy környezeti pásztázó elektronmikroszkóp (SEM) és egy energiadiszperzív spektroszkópia (EDS) röntgenmikroszondával kombinált elemzése során elemeztek, amely feltárja a megfigyelt mikro- és nanorészecskék részecskeméretét, összetételének eloszlását és kémiai természetét.

  Paraziták vannak a Pfizer “vakcináiban”?

  A 13. ábrán látható 50 mikrométeres hosszúkás alakú éles test egy , rejtélyes jelenléte a Pfizer vakcinában. Úgy jelenik meg és anatómiailag Trypanosoma cruzi parazitaként azonosítható, amelynek számos változata halálos és a szerzett immunhiányos szindróma vagy AIDS egyik oka. [Atlas of Human Parasitology, 4. kiadás, Lawrence Ash és Thomas Orithel,

  [Figure 13 shows a Trypanosoma Parasite approximately 50 microns in length found in the so-called Pfizer “vaccine”. It is composed of carbon, oxygen chromium, sulphur, aluminum, chloride and nitrogen.[83]]

  [Figure 13a shows a Live Blood pHase Contrast Microscopy Micrograph of Trypanosoma cruzi Parasite. [9][83]]
  [2] Az Astrazeneca “vakcina” Nem nyilvánosságra hozott összetevői

  A 19. és 20. ábra az Astrazeneca “vakcinában” beágyazott és azonosított mikro- és nanorészecskék vasból, krómból és nikkelből, más néven rozsdamentes acélból álló mesterséges aggregátumát mutatja, amelyet transzmissziós elektronmikroszkópia (TEM) segítségével néznek meg, és az energiadiszperzív spektroszkópiai rendszer röntgenmikroszondájával ( amely feltárja a megfigyelt mikro- és nanorészecskék kémiai természetét és morfológiáját.

  (… folytatás a linken …)

  A teljes eredeti cikk: Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines
  2021, February 5th, Updated October 1st, 2021 Author: Robert O Young CPC, MSc, DSc, PhD, Naturopathic Practitioner http://www.drrobertyoung.com 15th Revision Phase Contrast, Dark Field, Bright Field Microscopy, Transmission and Scanning Electron Microscopy and Energy-Dispersive X-ray Spectroscopy Reveal th…
  https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

 8. Téves és szakmaiatlan a mikroszkópos videó feletti kísérőszöveg. Nyilvánvaló, hogy 400-szoros, de még 1250-szeres zoom-olással sem közelíthető meg a nano-részecskék méret-nagyságrendje, a nano-részecskék sokkal-sokkal kisebbek, mint a videóban látható bármely alakzat. Ilyen mikroszkóp nem alkalmas nano-részecskék láthatóvá tételére, ettől függetlenül igen tanulságos, ijesztő és döbbenetes volt látni, miféle viselkedésű, élőlényszerű sci-fi-horror-ba illő anyagokat rejt egy bio-laborból kikerülő folyadék, amit emberi szervezetbe szántak!
  A négyszögletes lapkák, bár nyilvánvalóan NEM a grafén-hidroxid pengéi voltak, de nem tűntek kevésbé veszélytelennek!

 9. Ha ezt elolvassátok,akkor még tisztább képet kaptok elről a mocsokságról!Klikk a linkre!

  Grafén, MTA
  (A cikkből kiemelve: Emberi agy és a Grafén elnevezésű, tízéves futamidejű projektek kaptak kiemelt támogatást 2013.Egymilliárd eurós költségvetésből gazdálkodó Graphene Flagship célja .Európai Bizottság hétfői bejelentése szerint megduplázódik a projektben résztvevők száma )
  http://www.techmonitor.hu/piacmonitor/a-nanoelektronika-jovoje-a-grafen-20140624

  1. Köszönöm Sándor a cikket! Nem lepett meg a mondanivalója, hiszen itt is ferdítenek mint azt megszokták már, főként a MTA köreiben. Hiszen a magyarság történetét is ők hamisították meg. Valójában maga a grafén – és nanorészecske – kutatás önmagában, jó célokra használva, bizonyára nem lenne káros az emberiség számára. Azonban Noack nem véletlenül halt meg és torzítják el a halála körüli történéseket.

 10. Lehetsége lenne letölteni a videó.
  Tudna valaki tanácsot adni, hogyan? Nekem nem sikerült.

  1. Valaki esetleg tudja, hogy bármi ami a vakcinában van, át tud-e jutni egy egy másik emberbe? Sehol nem találok információt, biztosan egy tőlem okosabb esetleg tudja a választ. Köszönöm előre is

   1. Egyedül az mrns-ek által generált tüskefehéjék szóródása valószínű – amit a tünetek nem oltottakon való megjelenéséből valószínűsítenek.

   2. RE: “bármi ami a vakcinában van, át tud-e jutni egy egy másik emberbe?”

    Rövid válasz: Igen.

    Bővebben – ld. alább…

    “A Twitter nemrég felfüggesztette Luigi Warren fiókját… Warren most megbüntetett tweetje azzal a nézetével foglalkozott, hogy az mRNS-vakcinával beoltott emberek kiürítik-e [shed(ding)] a spike fehérjét.

    Aki nem tudná, Luigi Warren a Cellular Reprogramming Inc., egy kaliforniai székhelyű biotechnológiai cég jelenlegi elnöke és vezérigazgatója. Ami ennél is fontosabb, Luigi [Warren] arról híres, hogy Derrick Rossival, a Moderna biotechnológiai vállalat társalapítójával dolgozott együtt….elsőként írták le az mRNS-alapú újraprogramozást a Cell Stem Cell nevű szaklapban megjelent ‘Highly efficient reprogramming to pluripotency and directed differentiation of human cells with synthetic modified mRNS’ címet viselő úttörő tanulmányukban. A Science című folyóirat a 2010-es év tíz legjobb tudományos áttörése, a TIME magazin pedig az év tíz legjobb orvosi áttörése közé sorolta a munkát.”
    https://www.indiatoday.in/technology/news/story/mrna-technology-pioneer-says-covid-19-vaccinated-people-can-shed-spike-protein-twitter-says-delete-this-1809062-2021-05-31

    “Design and Analysis of Shedding Studies for Virus or Bacteria-Based Gene Therapy and Oncolytic Products”
    https://www.fda.gov/media/89036/download

    részletesebben, további hivatkozásokkal:

    video @ 0.38.05-1.13.33 min.
    https://www.thelastamericanvagabond.com/covid-vaccine-shedding-data-cdc-fda-accused-covid-willful-misconduct-covid-illusion/ 2021.09.17.

    +

    https://blog.nomorefakenews.com/2021/08/06/pfizer-document-describes-vaccine-shedding-from-person-to-person/

    https://blog.nomorefakenews.com/2021/05/03/covid-vaccinated-people-shedding-and-spreading-genetic-disaster-to-unvaccinated-women/

    … és akkor még nem említettük azokat a lehetséges károkat, amelyek az oltottak vérének oltatlanokba történő transzfúziója nyomán jelentkezhetnek –

    Kapcsolódó: https://orvosokatisztanlatasert.hu/18-11-dr-alina-lessenich-a-schedding-jelenseg-elleni-vedelem/ 2021.08.25.

    1. Pontosítás re: “kiürítik-e [shed(ding)] a spike fehérjét” > “üríthetik/átadhatják-e a tüskefehérjét”

 11. SZIASZTOK! MIND KET FLNOTT GYERMEKEM FELVETT KET OLTAST nagyon aggodok . tudtok esesteg barmi hasznos infot esetleg az elso ket oltasbol talan meg hianyzik ez a bizonyos grafen oxid vagy hallottatok e valami mast ezzel kapcsolatban. Elore is koszonom megtisztelo valaszotokat !

  1. Kedves V.E.!

   Nincs olyan hogy grafén oxid. A grafén nagyon leegyszerűsítve szén /tudományosan a szén egy allotróp módosulata/ (mint a gyémánt, grafit vagy “sima” szén). Ha elégetjük nincs olyan hogy grafén oxid. szén dioxid keletkezik ami a levegőben meg a vérünkben alapból van és bizonyára hallott róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük