25 thoughts on “Egészségügyi dolgozó búcsúzik

 1. Hát én megkönnyeztem. Megáll az ész, még védettségi izolványa is van. Valamiért mindenképpen be akarják oltani az embereket. Miért???

  1. https://thephilosophicalsalon.com/a-self-fulfilling-prophecy-systemic-collapse-and-pandemic-simulation/

   Itt van egy nagyon jó elemzés a covid járványról egy másik szemszögből ami árnyalja azokat a véleményeket amik a közösségi fórumokat dominálják – hogy azt a mi kiirtásunkra hozták létre. Itt van róla egy rövid magyar nyelvű összefoglaló.

   Kétféleképpen lehet profitot termelni – alacsony bérekkel vagy kevesebb munkaerővel. Egy hatalmas technológiai fejlődés ment végbe az 198o-as évektől és a élő munkaerő egyre kevesebb profitot képes termelni. A technológia fejlődés következményeként élő munkaerő felesleg jelent meg a munkaerő piacon amit a különböző szektorok nem tudnak visszaforgatni a gazdaságba. Mit jelent ez? Hogy van egy egyre növekvő munkaerő felesleg, ami csak van mert a technológiai fejlődés olyan mérvű, hogy helyettesíteni képes az élő munkaérőt és ezért fölösleget a gazdaságba visszaforgatni nem lehet.
   Ugyancsak probléma, hogy a hatalmas nem produktív szektorok mint például a művelődés és az iskola rendszer, a kultúra területe és a többi nem profit orientáltak. Ezek kitartott szektorok. A paradigma váltás amiben benne vagyunk egy olyan dystopian kapitalizmus modellt próbál követni ami biztosítja a profit orientált szisztéma túlélését. Tehát a pandémiát nem valami ördögi, démonikus vágyak kiélésére hozták létre, mint ahogy azt sokan gondoljuk hanem a technikai forradalom által kiváltott HAGYOMÁNYOS KAPITALIZMUS összeomlása kényszerítette ki azt. (Ettől a ténytől függetlenül a rendszer futtatói, sátáni és démonikus entitások)
   A lezárások amiért a vírus vitte el a balhét, valójában egy gazdasági, pénzügyi hadművelet volt abból a célból hogy a gazdaságot újra strukturálják a háttérben. Itt a szerző belemegy komplikált pénzügyi fejtegetésekbe – ezek közül csak kettőt emelnék ki. Az egyik a közép és kis vállalatok felszámolása és a pénzügyi tranzakciók koncentrálása vagy monopolizálása egy pár multi cég kezében. A másik pedig a vakcina business – gyógyszergyártók olyan elkepesztő profitra tettek szert ami példátlan a történelemben. A világ – a szerző szerint 22oo billiomosa – egy év alatt 1.9 trillió dollár profitot termelt. Plusz a maszk business – mert az is nagyon jövedelmező, ami például fellendítette a műanyag ipart is. Úgy, hogy már pharma-dollárról beszélnek (a petro-dollár helyett).
   A szerző szerint a kihívás, hogy mi legyen ezzel a gazdaságilag haszontalan munkaerő felesleggel. A szerző szerint, a lezárások és az emberi szabadság jogok korlátozása is azért van, hogy ezeket a tömegeket kivonják a gazdaságból igy növelve a profit kulcsot. Az elszegényedő munkaerő feleslegben mutatkozó feszültségeket pedig egy új-feudalista kontroll módszer alkalmazásával próbálják kontroll alatt tartani. A szerző ezután megjegyzi amit már a különböző fórumokon is többször leírtak, nevezetesen, hogy a covid intézkedések nem a mi egészségünk megóvását szolgálják hanem azokat profit érdekek motiválják.
   A gyógyszeripar ragadozói, a nemzeti és nemzetek feletti egészségügyi ügynökségek és a cinikus politikai végrehajtók közötti hatalmas érdekellentétek ma már nyílt titok.
   Az egészségügyi sürgősségi intézkedéseket irányító klikk számára csak az számít, hogy a profittermelő gépezetet fenntartsák, és minden lépést ennek érdekében terveznek meg, egy opportunista politikai és médiafront támogatásával. Ha a hadiiparnak háborúkra van szüksége, akkor a gyógyszeriparnak betegségekre. Nem véletlen, hogy a “közegészségügy” messze a világgazdaság legjövedelmezőbb ágazata, olyannyira, hogy a Big Pharma körülbelül háromszor annyit költ lobbizásra, mint a Big Oil és kétszer annyit, mint a Big Tech. Az oltóanyagok és a kísérleti génkészítmények iránti potenciálisan végtelen kereslet szinte korlátlan profitot ígér a gyógyszeripari kartelleknek, különösen, ha azt közpénzből támogatott tömeges oltási programok garantálják.
   A szerző így fejezi be a cikkét.
   Bár bűntettük távolról sem tökéletes, ennek a globális puccsnak a szervezői mégis bizonyos szadista zsenialitással rendelkeznek. A bűvészmutatványuk sikerrel járt, talán még a várakozásokat is felülmúlva. Azonban minden totalizálásra törekvő hatalom kudarcra van ítélve, és ez vonatkozik a Covid vallás főpapjaira és az általuk mozgósított intézményes bábokra is, akiket az egészségügyi vészhelyzet psyop-ra mozgósítottak…Az irányítóteremben ülők nem veszik észre, hogy uralmuk milyen mértékben ingatag. Nem látják, hogy hatalmuk egy “magasabb küldetéstől” függ, amelyre részben vakok…

   1. Ha csak a profitról, a gazdáság átszervezéséről és az uralomról lenne szó, akkor tulajdonképpen nem lenne szükség erőszakosan kényszerített gyilkos “oltásokra”, amely az emberek elpusztítására szolgálnak! Hiszen a lefizetett kormányok a közpénzből akár a placebót tartalmazó szereket is megvásárolnák és kifizetnék folyamatosan. Függetlenül attól, hogy azokat beadják vagy sem! Viszont ha nem halnak meg a “haszontalan evők”, akkor nagyon hamar már nem lesz, akik megtermeljék a közpénzt, amelyből hosszútávon finanszírozható lenne a profit és a kormányok, politikusok és holdudvaruk lopásai – amiről természetesen ők se akarnak lemondani – , hanem rövid időn belül összeomlana az egész rendszer… Vagyis addig kereshetnek ezek a multik, amig folyamatosan hullanak el az emberek, de mindig lesznek akik néhány hónapra az elhullók helyébe állnak a termelésben…

 2. Biciklisportolónak most a Pfizer-oltás miatt az ellenálló klépessége romlott el.
  A régi legjobb formáját már nem tudja hozni.

  Forrás:
  https://uncutnews.ch/radsportler-leidet-wegen-der-pfizer-spritze-an-stoerungen-des-immunsystems-meine-bestform-ist-weg/
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210831_97713678

  A belga Greg Van Avermaet a Benelux-körtourán csak 104.-id helyezést ért el, mivel a szervezet egy ismeretlen ellenség ellen harcol. És igy a világbajnokságnak számára nincs értelme.
  A Tour de France előtt vette fel a Pfizer oltást. Azt mondja, hogy jól edzett, de a legjobb teljesítményhez hiányzik neki kb. 3 %.
  Normális esetben a legjobb 20 között kellett vonla neki lennie.

  Ez nagyon szomorú, hogy igy van, mondta a régi biciklista Flavio Pasquino.
  Az ügyvéd Rechtsanwalt Michael Verstraeten azt mondta, hogy amig a kormány a mellékhatásokat megszépíti, akkor ezzel elveszíti
  a politika a hitelét.

  A képviselő, Gideon van Meijeren (FVD) szerint egy egészséges ember bele esett a politika csapdájába. Őt azzal csapták be,
  hogy nagyon jó ötlet, hogy hagyja magát egy kisérleti génterápiával beoltani.

  Most egy zavart immunrendszerrel kinlódik. És megbánta, hogy hagyta magát beoltani,
  mondte Meijeren.
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  Covid jabs and the case of the collapsing athletes

  https://www.conservativewoman.co.uk/covid-jabs-and-the-case-of-the-collapsing-athletes/
  https://uncutnews.ch/die-covid-impfungen-und-die-faelle-der-weltweit-kollabierenden-sportler/

  1) Gail Emms, Badminton-Olympiai-bajnok
  2) Roy Butler, 23 öve, Waterford City, foci védőjátékos
  3) Pedro Obiang, 29, a Myokarditis-t kapta meg
  4) Francesca Marcon, 38, Perikarditis
  5) Chinelle Henry, 26, és
  6) Chedean Nation, 34,
  7) Alex Evans, 31 meghalt
  8) Christian Eriksen, 29
  9) Samuel Kalu (23) elájult
  10) Fabrice N’Sakala, 31 oesszeesett
  11) 7 db tenniszjatekos kiszallt:
  Petra Kvitová, die 31,
  Gaël Monfils, 34
  12) szivproblema, Taylor Fritz
  13) hajoe: William Denegri, Maya Gruen orvosi segitseeg

 3. Csak annyit szeretnék gyorsan hozzátenni. Mindenhol őrült hiány lesz belőlük. Sorban mondanak fel küldöldön is, mert nem akarják beoltatni magukat. (Érthetően.) Sokan pedig már megsérültek az un. oltásoktól és munkaképtelenek vagy egyszerűen sokat betegeskednek.
  Ez a Stew Peters Show erről szól:
  https://rumble.com/vlyq5r-media-nurses-quitting-fear-delta-truth-mass-exodus-due-to-vaxx-mandates.html

  Ráadásul harmadik oltást is be akarnak vezetni. A Pfizer úgy, hogy utána naponta kétszer (egy életen át) gyógyszert is kell szedni (vérhigító). Az eddig kiadott un. védettségi igazolványok anélkül az érvényüket vesztik majd.

 4. Azért oltanak, mert Olstejn szabadkőmúves klánja az ENSZ révén feltűnés nélkül akarja csökkenteni a népességszámot
  Ha találnak valami kifogás okot, az mindent megmagyaráz és a birkanép csak bólogat.
  Közben Románia abbahagyta az oltakozást: érdeklődés hiányában ott abbahagyják.
  Rainer Füllmich pedig kiszedte belőlük, hogy az EUban nem tudnának nyugdíjat fizetni, tönkre van az euró és az EU “nyugdíj”alapja.
  Meg amúgy is több jut egy embernek, ha kevesebben osztoznak a koncon.
  Pedig a világon most következő aranystanard (GESARA) klasszul működne a hitelpénzrendszer helyett is. Akármennyi résztvevővel.
  https://www.youtube.com/watch?v=F01h29JnS_Q
  És működni is fog.

  1. Így van. Ezegy 2017-es tanulmány, még a covid előttről. 44 különböző oltást vizsgáltak be,gyerekejéit, ha jól emlékszem,egy macska is volt. Az összes tele van durva “szennyeződésekkel”! Mit keres a tungsten egy oltásban?! Ólom,vas, krómium, nikkel, bádog, aluminium, stb.
   https://siksik.org/wp-content/uploads/vaccins/02-2017-Medcrave-Nanocontamination.pdf

   És akkor csodálkozunk, hogy a fél ifjúság autista, allergiás és sosem látott autoimmun betegségektől szenved.

 5. Minden tiszteletem az övé!
  Szóval ilyen segítő emberekre nincs szüksèg? Nem, mert ennek az ál-kormánynak ès az őket irányító hatalomnak megtört szolgák kellenek. De a kocka fordulni fog! Ès nagyon is szükség lesz empatikus, segítő emberekre!

 6. Nagyon köszönöm ezt a videót! Köszönöm, hogy ilyen tisztességes és becsületes magyar emberek élnek és dolgoznak az országban, akik sok -sok embert kisegitettek a bajból. Hálás vagyok és köszönetet mondok neki, hogy vette a fáradságot és közölte velünk az igazságot. Isten áldása kövesse ezt a fiatalembert, hogy igazát és segítökészségét mihamarabb újból alkalmazhassa. Kivánom, hogy sok ember belássa, a beoltottak is, hogy ez a rendszer csak rombol és más uton kell járni, amelyik egy új és jobb rendszert épit fel. Jobb, ha egymást segítjük, összeállunk és elkezdjük az épitö munkát. Hajrá magyarok!

 7. Azért én elgondolkoznék azon is, hogy amikor emberek szándékos kiírtásának szándékát feltételezzük a totális kontroll-ra törekvő világhatalom részéről, akkor mi lenne abban a ráció, ha azokat akarnák eltenni láb alól, akik az első ijesztésre jó kiskutya módjára engedelmeskednek nekik mindenben? Miért nem azokat akarnák/akarják eltakarítani, akikkel mindig csak a “baj” van?

  1. Mert őket a legkönnyebb. Ránk táborok várnak, mikor már túl kevesen maradunk, mint komoly tömeg. Mindig az oszd meg és uralkodj elvet követték. A következő hullámmal majd az oltatlanokat vádolják meg. Mivel ez a gyerekeket fogja célozni, mindenki nagyon indulatos lesz.
   Ha fiatal gyerekem lenne, nem hagynám tesztelni sem, semmilyen oltást nem engednék beadni (! USA hírek, lebénuló gyerekekre számítanak) valamint távol tartanám a wifitől és a mobiltelefontól is. Ha olyan áron, hogy egy évig nem megy iskolába, akkor úgy.
   HOW DOES CDC ALREADY KNOW KIDS ARE GOING TO BE PARALYZED IN NEXT 4 MONTHS? (Video)
   https://stateofthenation.co/?p=82046
   És
   REPORTS OF IONIZING RADIATION EMITTED BY 5G ANTENNAS ON BUILDING ROOFTOPS
   https://stateofthenation.co/?p=82269ü
   https://www.orwell.city/2021/09/radioactivity.html

   1. Egy biztos, nem túl jók a kilátások a jövőt illetően. Megfelelően sok az ostobák száma ahhoz, hogy madzagon rángassa a komplett emberiséget egy szűk kör. Persze ez nem azt jelenti, hogy adjuk fel, de annak az esélye, hogy a világ egy jobb irányba fordul, napról napra kevesebb. Talán ez a pusztulás bele van kódolva az emberiség genetikájába, mert azokat az eszközöket és tudást amikkel most egyre inkább teljes kontroll alá vonnak bennünket, mi emberek találtuk ki együtt, közösen, mi emberek akartunk mindig újabbat és jobbat az előző dolgoknál a teljes történelmünk során, csak ez a folyamat az utóbbi száz évben hihetetlenül felgyorsult. Az állatok azért változnak, hogy minél jobban adaptálódjanak a környezetükhöz a túlélés érdekében, de mi emberek ettől sokkal messzebbre léptünk, és ezek a folyamatos “újdonságok” legalább annyi mocskot és aljasságot szolgáltattak a világnak, mint amennyi jót és hasznosat. Sztem mi abban a korban élünk, amikor a létünk közel került ahhoz a célvonalhoz, amely után a totális bukás következik a tömegek számára, a realitásokat tekintve igen kicsi az esélye annak, hogy ez elkerülhető lenne, érzésem szerint ehhez már valamiféle csodára lenne szükségünk.

 8. Sokunk nevében köszönöm Önnek kedves Miklós hogy arccal és névvel kimert állni és elmondta a saját véleményét. Példamutató és követendő amit tett a bátorságából remélem sokan fognak meríteni. Erőt és kitartást ad ahhoz hogy ne adjuk fel!!! Nagyon köszönöm!

 9. Én nem értem miért nem csatlakoznak a magyar Orvosok a tisztánlátásért a Füllmich-féle perhez!! Már 15 ország (polgárok, tehát nem kormányok!!!) csatlakoztak ehhez a perhez. Ha Magyarországon nincs olyan ügyvéd aki ezt elvállalná akkor fordulhattak volna a szerb kollégákhoz (prof dr Mila Aleckovic) és valaki segített volna megírni, magyarra fordítani a vádiratot és eljuttatni a hágai nemzetközi törvényszékhez. Prof dr Mila Aleckovic elvállalta, hogy ezen a nemzetközi bíróságon szakértelmezést adjon a tavalyi és az idei helyzetről mert itt fekete pszichiátriai módszerekről van szó, kezdve a Milgramm kísérletről mind a mai napig amikor mérgező anyagokkal oltják be az embereket. Miért kell várni a korrtupt magyar bíróságokra? Nem lenne jobb ennek akiagyalóit elektromos székre juttatni a hágai nemzetközi bíróság által?

  https://www.youtube.com/watch?v=Iz31QY3iJl0

  1. És ki fogja, meri ezeket letartóztatni? Már rég megvettek kilóra mindenkit. Idekinn több, mint egy éve húzódik egy per, minden hülyeséggel késleltetik és ajadályozuák, de hétfőtől már oltják a gyerekeket, szülői jóváhagyás nékül, amiről a többség nem is tud. Hirtelen úgy rendelkeztek, hogy a 12-15 éves gyerek már elég idős, hogy maga döntse el. A gyerek bemegy az iskolába és jól rábeszélik és be is oltják.
   Ausztráliában 3 szinte azonnal meghalt az “oltás” után, pedig a fele placebó és az ösdzetétel is eltér (Japán nyilatkozat, élesben kísérleteznek.)
   https://www.rt.com/news/533431-japan-suspends-moderna-vaccine-contaminated/

   1. Jogos a kérdés, mert valóban az a látszat, hogy itt minden egy kézben van. DE: az eredmények, és a jogi ítéletek egyre szaporodnak mégiscsak létezik még jogállam, ha nem is a fősodratú médiában. Ennek a hatása egyszer csak belobban, és lesznek majd felső katonai vezetők, akik meggondolják a továbbiakat, és átállnak. Mint ahogyan rendőri egységekben van példa erre. Spanyolországban például, és ha már nem verik szét a tüntetést, akkor teret engednek az ellen véleménynek.

    Németországban pedig választások lesznek. Ha nem csalnak nagyot, akkor talán a mostani kúrzus bukik, és az új garnitúra már teret enged az ítéletek végrehajtásának.
    Én legalábbis így látom,

    1. Bár tudnám osztani az optimizmust. 🙂
     7 elnök ment szembe velük, 4 valahogyan meghalt, 3 egyenlőre túlélte a gyilkossági kísérletet.
     Kérem kövessék az orwell.city híreit. Bár országonként (infrastruktúra?) eltérhet, hogy hogyan mérgeznek, nagyon érdekeseket írnak – nem hiszem, hogy alaptalan.
     Tegnap azzal szórakoztam, hogy indulás előtt egy hitelkártyával összevakartam a szélvédőn a port kis kupacba. Több, mint felét felszedte a mágnes. 6 hete nem volt eső, a kocsit 1 hete használtam, rövid út, semmi nagyváros, ipari rész. Kertvárosban lakunk, kis forgalom, nincsenek műhelyek. Bármitől mágneses a por, felülről jött. (Filmre vettük.)
     A Geiger egyenlőre semmit sem talált. Két ember közelében ugrott kicsit meg, de bőven benne volt a normál háttérsugárzás értékben. Itt nincsenek a háztetőn antenna csokrok (még), max a városközpontban, a spanyoloknál igen, láttam. 50-100m-enként, nagy, hosszúkás antenna “csokrok” voltak. Otthon nem tudom mi van.

     1. érdekes kísérlet, magam is kipróbálom.
      Az optimizmusom egyrészt “kincstári”, másrészt táplálják. Olyan oldalak, mint ez is, amelyen írunk, vagy rengeteg hasonló, biztató tartalmakkal,pl:
      https://tapnewswire.com/2021/09/covid-back-story-role-of-corporate-and-political-puppets/
      https://odysee.com/@MAGYARCSATORNA:2/AZ-EMBERS%C3%89G-EREJE-GY%C5%90ZNI-FOG:6

      Tény, hogy a Fuellmich által elindított Nürnberg 2 persorozat a világon sok embert összegyűjt, felébreszt és felbátorít. Ügyvédek jogászok sőt politikusok is jelennek meg az ellenkezők,illetve a józanul gondolkodók táborában, ami egy folyamatot, majde gy lavinát indít el.
      Japán, Kanada után már Amerikában sem vesznek vért oltottaktól. Erre azért felfigyelnek majd,. Portugália és Svédország nem enged be oltott izraelieket. Dánia 10.-től felfüggeszti a covidizmust.
      Kanada Brit Kolumbia tartományában a cégek a kötelező oltási igazolványok ellen vannak
      https://www.facebook.com/groups/1302143960224863

 10. Kedves Miklós!
  Én is mint egészségügyi szakdolgozó egyet értek veled. Nem vállaltam januárban és most sem kérem a kísérleti fázisban lévő injekciót. Vállalva azt, hogy megszűnik a munkaviszonyom egy olyan helyen, ahol kevés a szakdolgozó, szükség van a munkámra és szükségem lenne a munkahelyemre.
  Itt most bezárul egy kapu. Máshol viszont nyílik egy ajtó 🙂

 11. Én is hasonlóan az egészségügyben igen, augusztusban a rendelet hatására veszítettem el az állásomat. Azóta 22.800Ft-ból kellene megélnem és rezsit fizetnem. Szerencse hogy nem egyedül élek, mert akkor valószínűleg éhen halnék és senkit sem érdekelne.
  Azoknak akik idáig juttattak diplomával, nyelvvizsgával és egyéb végzettségekkel – most kb egy senkinek érzem magam -, csak ugyan ezeket kívánom, nem többet nem kevesebbet. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük