Összedől a kártyavár? – Dr. Lenkei Gábor

Mivel kapcsolatban van teljes hírzárlat a médiában?

A sorozat összes epizódja letölthető itt: https://www.jogazegeszseghez.hu/valas…

5 thoughts on “Összedől a kártyavár? – Dr. Lenkei Gábor

  1. Sajnos nem látok ébredést a környezetemben, az embereknek nincs is idejük utánajárni a dolgoknak, mert dolgoznak, gyermeket nevelnek stb. A legtöbb ember a fősodratú médiából tájékozódik és el is hiszi amit az hírként közöl. A tipikus állampolgár most az, aki be van oltva és még büszkélkedve mondja a vakcina fajtát amit kapott. Rosszallóan nézi az oltatlanokat.
    A kocka el van vetve, Neo módjára tudunk élni ebben a mátrixban…

    1. Várj amíg lebetegednek – ha majd jön a hűvös idő és D vitamin hiányosak lesznek. Az majd felfogja gyorsítani az ébredést. Az viszont igaz amíg a fősodor médiát nem sikerül bedönteni kiugró eredmény nem lesz – az ébredés elhúzódhat.

    1. Lassan ébredezik a világ, és félnek a bűnrészesek a számonkéréstől. Köztük a média (egál, hogy jobb- vagy baloldali) is. Hogy mentse a bőrét, próbálja apránként csepegtetni az igazságot.

  2. Fél éven belül kötelezővé akarják tenni az oltásokat minden szektorban. Sajnos ….. jók az információink. Nagyon gyorsan kell lépnünk, másképp a fél ország a temetőben végzi. Jogi, orvosi és polgári megmozdulásokra van szükség. Minél hamarabb!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük