Mi történik ha az orvosok ellentmondanak?

Pfizer volt alelnöke,  Dr. Malone, az mRNA technológia igazi, első feltalálója, Kary Mullis, a PCR teszt feltalálója, Nobel díjas tudós és más orvosok, rendőrök nyilatkoznak, akiknek megszólalt a lelkiismeretük…

https://szovetkezettv.hu/movie/mi-tortenik-ha-az-orvosok-ellentmondanak/?fbclid=IwAR0KID2eF-9vTNptaYFoPKp-6WtTI0JREasugllFb9B7oI0lgd4qLXHlL7c

7 thoughts on “Mi történik ha az orvosok ellentmondanak?

 1. Jó összeállítás, tovább is küldtem mélyalvóknak.
  Adalékként még ideteszem azt a nem meglepő helyzetet, ami a román rendőrség keretein belül történik.. Nem meglepő, most, mert már volt előzménye:
  https://informatialibera.ro/hu/nem-leszunk-kiserleti-patkanyok-es-eleg-volt-hogy-velunk-felemlitik-meg-a-lakossagot-a-roman-rendorok-zome-nem-ker-a-kiserleti-covid-vakcinabol-es-nem-fogja-ellenorizni-a-vakcina-igazolvanyok/

  Mivel a társadalom tanultabb rétege, az orvosok nagy része azonnal beállt harcosnak a nép ellen a lélegeztető gépekkel, vakcinákkal, most már csak a jogászokban, a rendőrségben, és a katonaságban bizhat a társadalom. Ha a hatalom megrendül, van remény az antikrisztus megállítására. Konkrétan nálunk a “keresztény demokrata népnemzeti” kormány sátánt kiszolgáló ténykedésének.

 2. Mai világunk szinte az elátkozottak világa, amiben mindenki az első helyet keresi, ami miatt végül biztosan az utolsó helyre kerül. Napjaink az utolsó helyek ideje. Ezt mindenki láthatja, akinek még van szeme a látásra. Az emberek túlnyomó többsége eladta lelkét a Sátánnak, és bábja, rabszolgája lett. Sátán birodalmában azonban nincs paradicsom, csak pokol. Ahol Sátán kormányoz, ott a világ pokollá válik – ezt minden katolikusnak tudnia kellene.
  Pedig mit ér az első hely ebben a világban az örökkévalósághoz képest? Ott a mai elsőkből lesznek az utolsók! Egy első hely semmit sem ér, ha nem maga Urunk Jézus Krisztus ismeri annak el. Isten előtt csak az válik naggyá, aki megalázza magát, és Istennek tetsző cselekedeteket hajt végre. Ezért int isteni Tanítónk: „Addig kell végbevinnem [végbevinnünk] annak tetteit, aki küldött, amíg nappal van. Eljön az éjszaka, s akkor senki sem munkálkodhat.” (Jn 9,4)

 3. Csak egy kérdés: melyik népcsoport tagjai az orvosok,szinte kivétel nélkül.

 4. Emlékeztető az orvosok részére:
  “Tehetségemhez és tudásomhoz mérten fogom megszabni a betegek életmódját az ő javukra, és mindent elhárítok, ami ártana nekik. Senkinek sem adok halálos mérget, akkor sem ha kérik, és erre vonatkozólag még tanácsot sem adok. Hasonlóképpen nem segítek hozzá egyetlen asszonyt sem magzata elhajtásához. Tisztán és szentül megőrzöm életemet és tudományomat. Sohasem fogok hólyagkövet operálni, hanem átengedem ezt azoknak, akiknek ez a mesterségük. Minden házba a beteg javára lépek be, s őrizkedni fogok minden szándékos károkozástól, …”

  Továbbá:
  „Aki emberölésre irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”.
  Aki az oltás révén öl, vagy egyéb kárt okoz, orvosként igeni felelősségre vonható! A “parancsra tettem” ugyanúgy nem állja meg a helyét, ahogy Auschwitzban és Nürnbergben sem…

 5. Bár a videó nem az alábbi kérdésemről szól, de Dr.Malone is szerepel benne és eszembe jutott, amit azóta sem értek. Nem is olyan régen megszólalt:
  Létrehozta az mRNS technológiát egyedüliként, először a világon.
  Miért nem védette le? Mi volt ennek az oka? Hogyan lehet/tudja ezt alátámasztani, ill. bizonyítani?
  Most úgy fest Karikó Katalin a “feltaláló”. Övé tehát a szabadalom? Az ő nevéhez fűződik?
  Több, mint 4000 szabadalom van az USA-ban a Big Pharmához kötődően.
  Sajnos nincs hozzá tehetségem, technikai hátterem, segítségem, hogy az MTA-án tartott előadasát feliratozzuk és elküldjük pl. közvetlenül ifj. Robert Kennedynek (és egyúttal felkerüljön az összes alternatív videó csatornára) azzal a kérdéssel, hogy ki van bejegyezve ezzel a szabadalommal név szerint? Ki a feltaláló?
  Lássunk/vagy lássak (?) már tisztán ebben a kérdésben is!
  Valamelyik csatornán olvastam, hogy a Pfizer vakcina előállítása- amit K.K. alkotott meg – 3 napot vett igénybe.
  Most akkor a török házaspár (BionTech) a szotyizásért részesült a német államtól magasrangú kitüntetésben?
  Elvesztettem a fonalat, hogy ki, mit is hozott létre?
  Mi K.K státusza a Pfizernél, vagy a BionTech-nél? Alkalmazott? Tulajdonos?
  Miért van itthon, amikor a munka dandárja folyik az “emlékeztető oltások terén a még “halálosabb mutánsok” ellen”?
  Elvileg az övé az “alap” vakcina, a logika azt diktálná, hogy ő fejlessze tovább…
  Tudna valaki ebben a kérdésben világosságot gyújtani az elmémben?

 6. Hagyjuk már el ezt a “PCR teszt” elnevezést!

  Ez nem teszt, hanem egy laboratóruimi eszköz. Eredetileg.
  Kary Mullis élete végéig hangoztatta, hogy nem lehet orvos diagnosztikai eszközként alkalmazni, mert lehet manipulálni az eredményt.
  Ez egy laboratóriumi sokszorozó/erősítő eszköz: Reverse transcription Polymerase Chain Reaction is a laboratory amplification tool.
  2019 augusztusában elhunyt. Pár hónappal azelőtt, hogy Vuhánban kitört a denevér.
  Az egyetlen személy aki hiteltérdemlően tudta volna cáfolni a RT-PCR orvosdiagnoszika eszközként való alkalmazását, – amire az egész járvány-narratívát alapozták – , nemsokkal a járvány előtt meghal…

  Más, de a videóhoz kapcsolódóan:
  Mivel az iskolákban hazug történelmet tanítottak, tanítanak most is, – igy az onnan hozott példák és következtetések is hamisak.
  Nem tudják az emberek, hogy ki is az igazi ellenség, hogy mire képesek, és hogy már nem a hátsó ajtónál vannak, hanem az országvezetésben, az otthonainkban.

  Segítségként itt egy idézet Alekszander Szolzsenyicintől:

  “Meg kell értened, a vezető bolsevikok, akik megszerezték a hatalmat Oroszország felett, nem voltak oroszok.
  Gyűlölték az oroszokat. Gyűlölték a keresztényeket.
  Vallási gyűlölettől hajtva oroszok millióit kínozták meg és mészárolták le az emberi lelkifurdalás fikarcnyi jelét sem tanusítva.
  Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni.
  A bolsevizmus követte el minden idők leghatalmasabb emberi mészárlását.
  A tény, hogy a világ nagyrésze teljesen tudatlan és érdektelen ez iránt a hatalmas bűncselekmény iránt, azt bizonyítja,
  hogy a globális média az elkövetők kezében van.”

  – Alekszander Iszajevics Szolzsenyicin (1918-2008)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük