2 millióan lesznek Berlinben 2020.08.29-én most szombaton

′′ Szabadság hősei ′′ Berlin meghívja Európát ❤️Ez egy zenei meghívás minden nemzetközi barátunknak, hogy 29.08.2020-én Berlinben az emberi és szabadságjogainkért vonuljon velünk az utcára.Kérlek, oszd meg ezt a dalt, ha tetszik az összes nemzetközi csoportban, köszönöm!

Köszönet minden független médiának, az összes pedagógusnak, aktivistának, tüntetőnek és minden szívű és agyas embernek… viszlát!Ezt a videót a YT-n osztani kell: https://youtu.be/z6E4pFHT4-kMindenki jöjjön Berlinbe 29.08.2020-én, és ossza meg ezt a videót – KÖSZÖNJÜK!

4 thoughts on “2 millióan lesznek Berlinben 2020.08.29-én most szombaton

 1. Tisztelt Doktor Urak!
  Hálásan köszönöm amit értünk, és gyerekeink jövője érdekében tesznek. Az elsejei tüntetés felvételeinél felemelőbb videót nem mostanában láttam. Igyekszem minél több emberhez eljuttatni az üzenetet, és bár arra kevés esélyem van, hogy kijussak szombaton Berlinbe, de egy hasonló hazai összefogás, felvonulás szervezésében mindenképpen szeretném felajánlani a segítségemet.
  Tisztelettel
  Albrecht Andrea, pedagógus
  Pécs

 2. Köszönjük!!! A német àllam megpróbàlja betiltani a Ballweg&Schulte àltal szervezett felvonulàst…nagyon remélem, hogy nem sikerül…mindennel próbàljàk ellehetetlenìteni az ellenvéleményt. Itthoni “hivatalos” médiàban pl. az egyik “biztonságpolitikai szakértő” azt mondta a legutóbbi 1 milliós tiltakozàsra, hogy nem normàlis, sérült emberek vettek részt. (Ennél sokkal elrugaszkodottabban fogalmazott…) Remélem, hogy ilyen hanyag médiamunka mellett is minden rendben lesz és ràjön nagyon sok ember az àtverésre.

 3. Berlin város politikusai a mai napon betiltották a korábban engedélyezett a 29-i demonstrációt.

  Részletek:
  Demonstrationsverbot für den 29.8. in Berlin

  https://kenfm.de/am-telefon-zum-verbot-der-demonstration-am-29-8-in-berlin-michael-ballweg/
  https://kenfm.de/demonstrationsverbot-fuer-den-29-8-in-berlin/
  https://kenfm.de/querdenken-711-stuttgart-pressemitteilung/

  Néhány részlet a főszervező reakciójából:

  Ganz offensichtlich geht es dem Berliner Innensenator Andreas Geisel nicht um infektionsschutzrechtliche Befürchtungen, die seine eigene Polizeibehörde nicht teilt, sondern ausschließlich um die Gesinnung der Teilnehmer: „Ich bin nicht bereit, ein zweites Mal hinzunehmen, dass Berlin als Bühne für Corona-Leugner, Reichsbürger und Rechtsextremisten missbraucht wird“.

  Quelle: https://www.n-tv.de

  Zitat aus dem Verbotsbescheid – Versammlungsverbot nach § 15 Abs. 1 VersG:
  „Sie richten sich mit Ihrer Versammlung gegen die Maßnahmen der Regierung bzw. der einzelnen Landesregierungen zur Eindämmung des SARS-CoV-2 Virus, die Sie für überzogen halten. Sie sehen Ihre Freiheitsrechte dadurch unverhältnismäßig eingeschränkt, was mit einer Fehleinschätzung der eigentlichen Gesundheitsgefahren, die von dem SARS-CoV-2-Virus ausgehen, einhergeht.“

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük