UK: Több ezer oltásáldozat vár kártérítési pénzre

A Vaccine Damage Payment Scheme keretében a koronavírus oltás által károsított személyek 120 000 fontot kapnak, de ezrek még mindig várnak követeléseik elbírálására.

A Covid-oltás által sérült embereknek több mint 5 millió font kártérítést fizettek. Csaknem 4000 keresetet nyújtottak be az oltással kapcsolatban a Vaccine Damage Payment Scheme keretében, amely egyszeri 120 000 GBP összegű kifizetést biztosít.

Cikk: https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/thousands-still-waiting-covid-jab-29433969

2 thoughts on “UK: Több ezer oltásáldozat vár kártérítési pénzre

  1. Természetesen mindezt az adófizetők pénzéből. Főleg az egészséges oltatlanokéból, akiknek még van munkájuk, képesek dolgozni és pénzt keresni. Azoknak a pénzéből, akiket a méreginjekciózott hiszékeny kovidióták kiközösítettek, kirúgtak, naponta megaláztak, megfosztottak a kórházban fekvő vagy idősotthonban lévő hozzátartozóik látogatásától, kizártak a nyilvános helyekről, nagyi-gyilkosnak neveztek, stb.
    Felelősök nincsenek. Az oltatlanok kártalanításáról szó sem esik, sem arról, hogy az alapvető emberi jogaik megsértéséért bárkit is bíróság elé kellene állítani. De legalább nem ketyeg a testükben egy időzített bomba, amely bármikor felrobbanhat.
    A pharma-maffia röhögve zsebre teszi a rekordprofitot, amit a kamu-kovid éveiben kaszált, a halálkufárok meg trópusi nyaralóparadicsomokban élvezik az embertársaik megbetegítésével és kiirtásával szerzett mocskos pénzt. Pedig előbb-utóbb mindenkinek be lesz nyújtva a számla, és akkor nincs mese, fizetni kell.

    1. A kártérítési pénzt is a halálkufárok teszik zsebre, gyógykezelési árbevétel címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük