A WHO magából és a magyar médiából is hülyét csinált

Mindenkit madárnak néztek: a WHO a világot, a hazai média a magyarokat tájékoztatta félre


Szakács Árpád írása. Cikk átvéve Szakács Árpád oldaláról

https://www.szakacsarpad.com/p/a-who-magabol-es-a-magyar-mediabol


Ha a WHO aktuális félelemkampányába kell beszállni, a magyarországi „újságírók” egységes frontban segítenek félrevezetni az ország lakosságát. Ahogy tették ezt a Covid-idején, most pedig a mexikói madárinfluenzás halálesettel kapcsolatban is.

Durva hazugságon kapták a Tedrosz Gebrejeszusz vezette Egészségügyi Világszervezetet (WHO), amely ismételten megkezdte a félelemkampányt egy új járvány, a madárinfluenza terjedésére figyelmeztetve.

Az elmúlt két napban az egész világ sajtója a WHO szakmai kutatásaira hivatkozva kürtölte világgá azt, hogy újabb halálos járvány fenyeget és már meg is van az első halálos áldozat Mexikóban. A magyarországi WHO-média szokásához híven azonnal bekapta a horgot és ordító szalagcímekkel állt be rettegtetni a magyarokat, csak néhány példa:

Magyar Nemzet: Embert ölt a madárinfluenza

Telex: Meghalt egy madárinfluenzás férfi Mexikóban 

Portfólió: Egy vírus most először ugrott át állatról emberre, meghalt a beteg 

HVG: WHO: Meghalt az első ember H5N2 madárinfluenzában 

444.hu: Belehalt a madárinfluenzába egy mexikói férfi 

Index: Meghalt a madárinfluenza első áldozata Mexikóban 

Arról a magyar médiáról van szó, amelyik egy vak hangot sem adott az elmúlt egy hónapban a WHO pandémiaszerződése körüli vitáról. Mindegy, hogy jobboldali vagy balliberális médiáról van szó, közösen hallgatták el, hogy a magyar emberek szuverenitására milyen veszélyt jelent a pandémiaszerződés. Arról is mélyen hallgattak, hogy terrorisztikus módszerekkel módosították a WHO belső egészségügyi szabályzatát. Ugyanúgy elhallgatták a múlt heti tüntetést Japánban, ahol a volt belügyminiszter beszélt a durva halálozási mutatókról, amelyek a vakcinák miatt keletkeztek. Természetesen arról a tanulmányról is “elfelejtettek” beszámolni, amelyik a világ egyik legrangosabb lapjában, a The Telegraphban jelent meg az oltások miatt bekövetkezett halálozásokról.

Viszont ha a WHO félelemkampányába kell beszállni, a magyarországi „újságírók” egységes frontban segítenek félrevezetni az ország lakosságát. Ahogy tették ezt a Covid idején, most pedig a mexikói madárinfluenzás halálesettel kapcsolatban is.

Csakhogy a madárinfluenzás haláleset egy álhír volt, egy hazugság, egy félrevezetés. Ugyanis: a férfi krónikus betegségek és nem a vírus miatt halt meg. A mexikói egészségügyi minisztérium hangsúlyozta, hogy az 59 éves férfi halálát krónikus betegség okozta, amely szeptikus sokkhoz vezetett és annak semmi köze a vírushoz.

„A férfi régóta küzdött a betegségekkel, amelyek olyan állapotokat okoztak, hogy több szerv leállásához vezettek.”

– közölte a minisztérium egy szakértői csoport megállapításaira hivatkozva. A férfi az egészségügyi tisztviselők szerint az elmúlt 14 évben krónikus vesebetegségben, cukorbetegségben és magas vérnyomásban szenvedett. A minisztérium hozzátette, hogy nincs bizonyíték az A(H5N2) vírus emberről emberre történő átvitelére az esetből eredően.

A Reuters 2024. június 7-i cikke: “Mexikó jelenti, hogy a madárinfluenzás beteg krónikus betegségtől halt meg, és nem a vírustól”

Nem tudom, van-e ennél jobb példa arra, hogy a magát oly nagyra tartó hazai újságírás milyen mély szinten van. Semmit nem ellenőriznek, mások által legyártott közleményből dolgoznak és közük sincs ahhoz, amit újságírásnak neveznek. Azért sikerült velük levezényeltetni a Covid-manipulációkat, mert a többségnek annyi képessége sincs az újságíráshoz, mint egy influenzás madárnak…


3 thoughts on “A WHO magából és a magyar médiából is hülyét csinált

 1. Keresgéltem a győztes minielnök által megkapott évente frissítendő consciousnes oltásról
  Sokszor beoltott munkatársam egy Noal Harari könyveit bújta, amíg élt
  https://www.breitbart.com/politics/2023/11/12/exposed-klaus-schwab-wefs-secret-blueprint-to-control-every-aspect-of-your-life/
  Lényeg az emberek feletti ellenőrzés és ezt mindenkinek illene felvenni (?)
  Él-e még Klaus néni?
  Már jelennek meg róla klónok képei, ami nekem a feláldozását sugallja
  2017-ben gayprájdozott

 2. A páholyukból “Heads transplanted from the rich = Body spares from the plebs”
  A jobbágyok szervei jók lesznek tartalék szerveknek- itt tartanak
  idézőjelben
  Bár lehet, hogy ezt nem könnyű elfelejteni egyszerűen hátborzongató hátborzongató jellege miatt, ennek a cikknek nem csupán az volt a célja, hogy a BrainBridge webhelyet díszes tudományos-fantasztikus műalkotásként tegye közzé, hanem rámutatni erre, ki tudja, valamikor megtörténhet. Fontolja meg a következményeket.

  Mesterséges intelligencia, robotika, Nootropikumok, gyógyszerfejlesztés, idegtudomány… stb., továbbra is jelentős előrelépéseket tesz a transzhumanizmusban. Például a Neurolink nemrég megkapta az FDA jóváhagyását egy második betegnél beültetésére…

  Ez új kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy mit jelent embernek lenni filozófiai, erkölcsi és etikai kérdések/aggodalmak mellett. Hogyan lehet ezt pusztán szenvedély nélkül szemlélni?
  idézet vége

 3. A magyarországi média a lakosság tönkretételén munkálkodik. Az újságírók és riporterek 99%-a semmihez sem ért, ezért képtelenek kideríteni az igazságot és a valódi történéseknek utánajárni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük