A világ és a magyarság orvosai is válságot hirdetnek

Nyilatkozat a COVID-19 injekciókkal kapcsolatosan megnövekedett számú megbetegedések és halálesetek miatti orvosi válsághelyzetről

Mi, orvosok és tudósok a világ minden részéből kijelentjük, hogy NEMZETKÖZI ORVOSI VÁLSÁGHELYZET van a „COVID-19 injekciók” használatával összefüggő betegségek és halálesetek miatt.

Jelenleg megnövekedett halálozásnak lehetünk tanúi azokban az országokban, ahol a lakosság többsége megkapta az úgynevezett „COVID-19 vakcinákat”. Ezt a többlethalálozást a nemzeti és nemzetközi egészségügyi intézmények mindeddig nem vizsgálták kellőképpen és nem is tanulmányozták.

Különösen aggasztó a korábban ezekkel a „injekciókkal” beoltott egészséges fiatalok hirtelen halálozásának valamint a nem kívánt vetéléseknek és perinatális halálozásoknak a nagy száma.

Még hivatalosan is a mellékhatások nagy mennyiségéről számoltak be, úgy mint a kórházi kezelésekről, a maradandó fogyatékosságokról és az úgynevezett „COVID-19 vakcinákkal” kapcsolatos halálesetekről.
Az így regisztrált számok példa nélküliek a világ oltástörténetében, még úgy is, hogy sok országban nem korrekt a nyilvántartás.

Ha megvizsgáljuk a (i) CDC VAERS adatbázisának, (ii) az Egyesült Királyság sárgalapos rendszerének, (iii) az ausztrál mellékhatás-figyelő rendszernek, (iv) az európai Eudravigilance rendszernek és (v) a WHO Vigiaccess adatbázisának a jelentéseit, akkor a „covid vakcinák” beadásával kapcsolatosan több mint 11 millió mellékhatás és több mint 70 000 haláleset volt a mai napig.
Tudjuk, hogy ezek a számok az összes valós esemény csupán 1-10%-át teszik ki.

Ezért úgy gondoljuk, hogy egy komoly nemzetközi orvosi válság bontakozott ki a szemünk előtt, amelyet világszerte minden államnak, egészségügyi intézménynek, orvosoknak és egészségügyi személyzetnek el tudomásul kell vennie és mint kritikus helyzetet kell kezelnie.

A sürgős intézkedések szükségesek, amelyek a következők kell legyenek:

 1. A „COVID-19 vakcinák” néven ismert termékekkel végzett nemzeti oltási kampányokat világszerte le kell állítani, az ezzel kapcsolatos minden tevékenységet meg kell szakítani.
 2. Az olyan emberek hirtelen haláleseteit ki kell vizsgálni, akik az oltást megelőzően egészségesnek számítottak.
 3. A beoltottak hirtelen halálhoz vezető szív- és érrendszeri eseményeit, valamint a gyorsan kialakuló daganatos folyamatait felismerni képes szűrő vizsgálatokat kell bevezetni, mint a D-dimer, Troponin, gyulladás faktorok, tumormarkerek.
 4. Kezelési programokat kell indítani és azokat kutatni a COVID-19 injekciókat felvett áldozatok számára.
 5. A Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, Sinovac, Sinopharm, Sputnik és bármely más „COVID-19 vakcina” néven ismert ampullák összetételét elemezni kell olyan független kutatócsoportok által, amelyeket egyetlen gyógyszergyár sem finanszíroz, valamint az eredményeket teljes, részletes és összeférhetetlenségtől mentes formájában kell közzé tenni.
 6. Vizsgálatok végzése szükséges az ún. COVID-19 injekciók különböző összetevői közötti kölcsönhatásokról, molekuláris, sejtes és biológiai hatásaikról.
 7. Pszichológiai segítséget és kompenzációs programokat kell indítani minden olyan személy számára, akinél „COVID-19 oltások” következtében betegség vagy fogyatékosság alakult ki.
 8. Pszichológiai segítségnyújtást és kompenzációs programokat kell indítani és népszerűsíteni minden az oltások nyomán elhalálozott személy családtagjai számára.

Összegzésként kijelentjük, hogy az orvostudomány történetében példátlan nemzetközi orvosi válságba kerültünk a „Covid-19 elleni védőoltások”-nak nevezett injekciók miatt, melyeket nagyszámú megbetegedés és halálozás kísér. Ezért követeljük, hogy a gyógyszerbiztonságot felügyelő hatóságok, valamint az összes ország egészségügyi intézményei a nemzetközi intézményekkel, például a WHO-val, a PHO-val, az EMA-val, az FDA-val, az UK-MHRA-val és az NIH-el együtt reagáljanak erre a nyilatkozatra és járjanak el az abban követelt nyolc intézkedésnek megfelelően.

Nyilatkozat aláírása:

https://medicalcrisisdeclaration.com/hu/home-hungaro/

(Előre a keresztnevet, utána a vezetéknevet kell írni.)

Támogató orvosok:

Dr. Gelléri Julianna
Dr. Pócs Alfréd
Dr. Tamasi József
Dr. Horváth Katalin
Dr. Ormay Péter
Dr. Tomasovszki László
Dr. Horkovics Kovács János
Dr. Szepesi Péter
Dr. Szinnyai Attila
Dr. Farkas András
Dr. Herczeg Andrea
Dr. Guseo András
Dr. Vas Csilla Éva
Dr. Bogdán Pável Wolkowski
Dr. Dobi Dalma
Dr. Bodó Sándor
Dr. Hutwágner Rozália
Erdélyi Krisztina
Matejka Mihály
Buzgóné Horacsek Andrea

Aki a https://medicalcrisisdeclaration.com/hu/home-hungaro/ oldalon aláírta a nyilatkozatot, kérjük, hozzászólásban jelezze.

Kapcsolódó oldalak és videók a többi résztvevő országból:

James Roguski: Medical Crisis Declaration:
https://jamesroguski.substack.com/p/medical-crisis-declaration

Gateway Pundit: Doctors, Scientists and Professionals from More than 34 Countries Declare “International Medical Crisis” due to Diseases and Deaths Caused by COVID-19 Vaccines:
https://www.thegatewaypundit.com/2022/09/group-doctors-scientists-professionals-34-countries-declare-international-medical-crisis-due-diseases-deaths-caused-covid-19-vaccines/

DECLARATION OF MEDICAL CRISIS DUE TO THE DISEASES AND DEATHS CO-RELATED TO THE “COVID-19 VACCINES”

Videó – Peru: VIDEO 10 (Setiembre 2022) DECLARACIÓN DE CRISIS MÉDICA INTERNACIONAL POR LAS ENFERMEDADES Y MUERTES CORRELACIONADAS CON LAS “VACUNAS COVID-19”:
https://odysee.com/@LidaObregon1:f/DECLARACI%C3%93NCRISISM%C3%89DICAPORENFERMEDADESMUERTESPORVACUNASCOVID:d

Twitter: 10 septembre DÉCLARATION MONDIALE DE CRISE SANITAIRE DUE AUX VACCINS COVID. Et ses 8 mesures:
https://twitter.com/CaudeHenrion/status/1568720085228863488?t=AQVXzCVuDRKsH6vEEFFJQA&s=19

Telegram: https://web.telegram.org/k/#-679129783

Bilbao Spanyolország:

https://euskalnews.tv/video/declaracion-de-crisis-medica-internacional-en-bilbao/

euskalnews.com – Crisis Médica Internacional:
https://euskalnews.com/2022/09/al-menos-10-reputados-doctores-vascos-y-cantabros-apoyaran-la-declaracion-de-crisis-medica-internacional-que-se-va-a-firmar-en-bilbao-esta-tarde/

Medical Crisis Declaration – India:

27 thoughts on “A világ és a magyarság orvosai is válságot hirdetnek

 1. Nekem azért még lennének egyéb kérdéseim is nevezetesen magáról a vírusról!
  Több száz laboratórium vizsgálja a fertőzöttek vérét. Variánsokat mutatnak ki a vírus hatásaiból. De e laborok közül egy sem, soha, még egy fél vírust se tudott megtalálni, lefényképezni és bemutatni. Ez mégis hogy lehetséges?

  Hogy lehetséges, hogy a vírus és a betegség elkerülte az összes 70 feletti milliárdos bankárt, tőzsdecápát, titkos társaság vezetőt, titkosszolgálati vezetőt. Egyikük se lett még beteg se, nemhogy súlyos vagy halálos. Mekkora ennek a statisztikai esélye? Hogy lehet, hogy olyan városokban lettek fertőzöttek az ún járvány elején, ahol soha senki nem érintkezett kínaiakkal, se más fertőzöttekkel és többszáz kilométerekre nem volt egyetlen más fertőzött se?

  Hogy lehetséges, hogy a világ összes Parlamentje közül egyedül az Iráni Parlamentben van 80% felett a betegségen átesettek száma? Hogy lehet, hogy közülük is csak azok lettek súlyos betegek vagy haltak meg, akik meg akarták szavazni igennel, azt a törvényjavaslatot, amelyik az Iráni Nukleáris programra szánt pénzt teljes egészében a hideg és langyos fúzióra csoportosította volna át?

  Hogy lehetséges, hogy miközben Izraelben hullanak az emberek, mint a legyek a kovidtól is és az oltástól is, a vezető politikusaik még csak meg se betegedtek és az oltástól se lett baja egyiknek se? Mennyi ennek a statisztikai esélye?

  Mennyi a statisztikai esélye, hogy kb 200, 3-4-szer beoltott Parlamenti magyar képviselő közül egyiknek sincs semmi baja, miközben ezrével hullanak az emberek a 3. és 4,. oltástól??? Ennek mekkora a statisztikai esélye?

  A kérdéseimet sok helyen feltettem, de a legjellemzőbb válaszok ezek voltak:
  “Ez tipikus oltástagadó kérdés.” “Ez csak a te véleményed”. “Dolgoztál volna a kovid osztályon három műszakban, láttad volna a rengeteg halottat, nem ezt mondanád”. Magyarán a kérdés feltevése is felér egy bűncselekménnyel manapság. Kötve hiszem, hogy bármiféle változás lesz itt, hogy vizsgálni fogják az oltás mellékhatásokat vagy egyáltalán hivatalosan elismerik azokat. Nem fogják. Kőkemény diktatúra jön októbertől!!! Erre kell készülni. Az oltatlanok üldözésétől, bűnbaknak kikiáltásán át, az oltáskényszerítésig itt minden jöhet, talán jönni is fog. Fel kell készülnünk!

  1. “a betegség elkerülte az összes 70 feletti milliárdos bankárt, tőzsdecápát, titkos társaság vezetőt, titkosszolgálati vezetőt” Erről hogyan szerezhetnél tudomást? Nem mindegyik milliárdos közéleti szereplő vagy celeb. Halálhírét lehet nem is verik nagydobra. Trump pl covid-s lett.
   Véleményem szerint egyébként ez az egész covid őrület lecsengeni látszik.
   De attól még úgy gondolom, hogy nem volt véletlen. Biztos vagyok benne, hogy ez egy előre eltervezett, és mesterséges dolog volt. Ahogy a mostani háború is az, az energia árrobbanással együtt.
   Számomra a legszomorúbb az, hogy alig telt el 30 év a kommunista diktatúrából való kiszabadulásunknak, és a jóléti kapitalizmus falán öklömnyi lyukakat fedezünk fel. ami alatt beton helyett habszivacs díszletek vannak. Csöbörből-vödörbe.

 2. Nézőpont: tervszerű népirtás minden lehetséges módszerrel. (pl. ld. Georgia Guidestones, The Great Reset, stb.).
  Ha napjaink (elmúlt éveink) eseményeit ezek összefüggésében vizsgáljuk, minden a helyére kerül, minden érthetővé válik. Próbáljunk ellenállni!

 3. Minél több ilyen tisztázó fórumra, összefogásra, és minél több égetően fontos kérdéskörben szükség lenne. Az alábbi írás Kanadából ered, de mindenhol igaz:

  https://henrymakow.com/2022/09/canadians-beg-mounties-to-enfo.html
  A kanadaiak könyörögnek Mountiesnek a törvény végrehajtásáért

  Szeptember 3-án Ken Drysdale, a manitobai törvényszéki mérnök körülbelül 100 emberhez fordult az RCMP winnipegi főhadiszállása előtt, és követelte, hogy a rendőrség indítson nyomozást a covid-scam ügyében.
  Nem jelent meg sem a rendőrség szóvivője, sem a média. Ennek ellenére az ország minden parlamenti képviselője, a szenátus minden tagja és minden rendőrségi szolgálat megkapta Drysdale 75 oldalas jelentését. A jelentést körülbelül 250 000 alkalommal töltötték le és másolták le, a másolatokat Kanada minden tartományában minden intézményhez eljuttatták és kiküldik. Emberek százezrei mozgósították ezt az erőfeszítést. Drysdale alábbi beszéde ritka ékesszóló és őszinte értékelése a megtörtént kommunista államcsínyről.

  Tudja, ez az ország látott már háborúkat, de ehhez foghatót még nem.
  És minden bizonnyal háborúban vagyunk. De a háború nem olyan, mint a többi! Ma az egész országunk, életvitelünk a jövőnk forog kockán… az ellenség úgy néz ki, mint mi, közöttünk él és nagyon türelmes. A legtöbben észre sem vettük azt a kúszó fenyegetést, amely ránk támadt. Beszivárogtak iskoláinkba, kormányunkba, kormányhivatalainkba, intézményeinkbe, még a rendőrségünkbe is. Lassan beszivárogtak médiánkba, templomainkba és életünk minden területére.

  Valójában ez az őrült népirtási filozófia elterjedt az egész világon. Nincs hova visszavonulni, nincs biztonságos hely, senki és sehol a világon nem érintetlen. Minden elképzelhető módon megpróbáltak megosztani minket önmagunkkal. Megpróbáltak fajt, bőrszínt, hitvallást, vallást, nyelvet, szexet és szinte minden más módszert használni, hogy szembeállítsanak minket egymással.

  Újra és újra elmondták nekünk, mennyire nem vagyunk méltók a megváltásra. Amikor ez nem működött, hamis globális katasztrófák sorozatával próbáltak minket terrorizálni. Jégkorszak előrejelzésével kezdték, majd a globális felmelegedésig, az ózonréteg kilyukadásáig mentek, és amikor ez a narratíva nem működött, előálltak az új, mindent átfogó klímaváltozási hoaxszal.

  A kanadaiak nem vásárolták meg a végzet és katasztrófa véget nem érő próféciáit, hogy terrorizálják és egymás ellen fordítsák a lakosságot. Szóval kipróbálták az új, legújabb dolgot, a …… Covid 19-et. Titokzatos módon egy kínai laboratóriumból származik, és egy túlságosan lelkes, túlságosan is hiszékeny vállalati média támogatásával vállalták a történelem legnagyobb boondoggle-jét. Terrorizáltak minket egy úgynevezett járvány miatt, amely valójában soha nem létezett.

  Ezúttal a médiában szereplő vállalati cimboráikkal sikeresen meggyőzték az emberek többségét, nemcsak Kanadában, hanem szerte a világon, hogy ez valós, és csak a kormánynak van megoldása a válságra. Ahhoz, hogy megmeneküljön ettől a fiktív katasztrófától, mindössze annyit kellett tennie, hogy átadja életének minden területét egy mindent tudó, mindent látó központosított kormánynak. Lemondták a tudományos kutatást, cenzúrázták az ellentétes orvosi véleményeket, megszüntettek minden eltérő beszédet, és az ország minden polgárának minden aspektusát figyelemmel kísérték. Megkérdőjelezhetetlen engedelmességet követeltek, és ezt az engedelmességet tovább erősítették az új multinacionális vállalatok, amelyek immár életünk minden területét irányítják. Elidegenítettek, megfenyegettek, megfosztottak attól, hogy megélhetést szerezz, és hogy saját lelkiismereted és meggyőződésed szerint éld le az életet.

  Magányos idősek ezreinek szomorú és kegyetlen halálát okozták, és felborítottak minden társadalmi rendszert, amely az egészséges társadalom fenntartásához szükséges. Gyűlöletkeltő beszédet használtak, hogy megpróbáljanak erőszakot kelteni egy nagyon kiszolgáltatott és azonosítható embercsoport ellen ebben az országban. Emlékeztetlek ezekre a szavakra: „Nem hisznek a tudományban, akik gyakran nőgyűlölők, gyakran rasszisták is; ez egy szekta, egy kis csoport, de akik helyet foglalnak, és itt választanunk kell vezetőként, országként” – mondta Trudeau. Szóval kérdezem… milyen választásról beszélt a miniszterelnök? Szándékosan embertelenítette kanadaiak millióit, és ha egyszer dehumanizálták őket, bármilyen módon kezelni lehetett őket, elvégre csak helyet foglalnak.

  Ez hátborzongatóan ismerősen hangzik? Legutóbb, amikor ez tömegesen történt, egy fejlett és virágzó nép meg volt győződve arról, hogy utálják, elszigetelik és végül meggyilkolják milliós nagyságrendű szomszédaikat.

  Ne felejtsd el ezeket a szavakat. Hol volt a nyomozás ezen gyűlöletkeltő szavakkal kapcsolatban? Azt hittem, a gyűlöletbeszéd nem illegális ebben az országban, de csak kevesek számára.

  Amikor az igazság kezdett kiderülni, még félelmetesebb tévképzetekkel álltak elő, amelyeket szándékosan és szisztematikusan hajtanak végre szerte a világon. Létrehoztak egy energiaválságot, amely mindössze két éve még nem létezett. Két fronton az atomháború veszélyét hozták létre. Megpróbáltak félelmet kelteni az új járványok, a majomhimlő és most a gyermekbénulás miatt. Gazdasági válságot teremtettek, inflációt, hiányt, a történelem legmagasabb adóit. Csökkentik globális élelmiszertermelésünket, hogy szándékosan hiányt és éhezést okozzanak. Behatoltak az életed minden területébe, attól kezdve, hogy mit gondolsz, mit érzel, hogyan vagy kit imádsz, egészen a szülői jogok elvételéig… az állam nevében.
  (az írás itt folytatódik…)

 4. Köszönjük a tájékoztatást és a bátor kiállást egyben! A 34 ország csatlakozása meg főként nagyon jól hangzik.
  Annyit fűznék hozzá Dr. Horváth Katalin placebo témájához, hogy nem kétlem az igazát a kísérleteket illetően, azonban aki több ízben is felvette az oltást az nem valószínű hogy mentesül a káros hatásai alól. Hiszen elég kevés az esélye arra, hogy mindegyik oltása placebo legyen.
  A háziorvosom a mai napig megkérdezi felvettem -e már az oltást? Amikor határozottan kijelentem hogy “eszemágában” sincsen, akkor megjegyzi hogy nagyon rossz oldalakon tájékozódom. Remélem elnyeri Ő is a méltó büntetését!

  1. Kedves Annabella!

   Én az Ön helyében megkérném a háziorvost, hogy válaszoljon néhány kérdésemre, mielőtt eldönteném, beadassam-e az “oltást”:
   1. “Mennyi pénzt tetszik kapni egy “oltás” után, tehát anyagilag érdekelt-e abban, hogy nekem ezt ajánlgatja?
   2. Ön, a gyártó és a forgalmazó teljes anyagi és büntetőjogi felelősséget vállalnak-e az összes egészségügyi, pszichés, anyagi és egyéb előre nem látható következményért, amit ez a kísérleti eljárás okozhat? Ugyanis a “nagyon rossz oldalak” szerint rám lőcsölik az összes felelősséget, és erről még egy papírt is alá akarnak íratni velem. Vagyis igaz-e, hogy kísérleti nyúl lennék egy – amúgy tiltott – globális emberkísérletben, tehát az összes kockázatot nekem kellene vállalnom, Önök meg NULLA felelősséget vállalnak, bármi történik is velem?
   3. Ismeri-e az “oltások” pontos összetételét, és azok összes, rövid és hosszú távú hatását az emberi szervezetre? Vagy fogalma sincs róla, hiszen az összetétel üzleti titok, a hosszú távú hatások meg csak ezután lesznek láthatók, hiszen kísérleti eljárásról van szó?
   4. Tisztában van-e az “oltások” által eddig okozott súlyos következményekkel, amelyeket már nemcsak a “nagyon rossz oldalak”, hanem a hivatalos adatbázisok (VAERS) is tartalmaznak?
   5. Hova fordulhatok, milyen kezelésre számíthatok, ha az “oltás” következtében valamilyen egészségkárosodás ér? Ki fogja finanszírozni a szükséges kezeléseket – akár magánorvosit is! – , a kiesett munkaidőt, stb.?
   6. Mindezeket figyelembe véve, összeegyeztethetőnek tartja-e a hippokratészi esküjével egy ilyen kísérleti szer beadását?”

   Persze nem vagyok naiv, tudom, hogy egy átlagos háziorvos már az első kérdés után kiutasítaná a rendelőjéből, mert személyes sértésnek venné, hogy valaki fel meri hánytorgatni az anyagi érdekeltségét a méreginjekció-bizniszben.
   Amúgy meg reménytelen a kovid-szekta híveit jobb belátásra bírni, mert menekülnek minden elől, ami megingathatná a hitüket. Egy jellemző eset:
   Kb. egy évvel ezelőtt találkoztam egy ismerős idős bácsival, aki büszkén mesélte, hogy már a második Pfizer-“oltáson” van túl. Megkérdezte, hogy beoltattam-e magam. Mondtam, hogy nem. Elkerekedett szemmel kérdezte: “De hát miért nem?” “Megvan rá az okom”, válaszoltam. “Milyen oka? Talán egészségügyi?” “Nem, de nem játszok orosz rulettet az egészségemmel.” “Hogyhogy?” “Úgy, hogy nem leszek kísérleti nyúl egy olyan kísérletben, ahol a gyártó NULLA felelősséget vállal, és minden kockázat az enyém.” A bácsi úgy nézett rám, mintha kísértetet látna, és szó nélkül otthagyott. A minap ismét találkoztam vele. Nagyon rossz bőrben és hangulatban volt. “Hogy tetszik lenni?”, kérdeztem. “Megvagyok. És maga?” “Én remekül, köszönöm.” Többet nem is tudtam vele beszélni, mert gyorsan elslisszolt. Az okát igazán csak ő tudja.

  2. Placebo mindaz, ami úgy tűnik, mint a valódi orvosi kezelés, de nem az!

   Vajon egy nem létező betegségre javallott orvosi kezelés minden formája placebó -e?
   Egy kitalált járvány esetben mint a covid vajon minden szóba került gyógymód placebó -e ?
   Vagy akik 100% os táppénzért 3 naponta járnak PCR tesztelni, ők vajon szimulánsok -e vagy csak egyszerűen mind elmebetegek?

 5. Sajnos nagyon késő ébredezik a nép –mikor már sokan meghaltak és gyógyíthatatlanok a sok mellékhatástól . Én mint Seprődi Irén az elejétől óvtam mindenkit –és kormányszintig eljutottam a nem tetszésemmel–mert a covid -fasizmusban vagy covid-diktatúrában lévő nép –akár Magyarországon akár a világon bárhol egyet nem csinált –még a mai napig sem–Nem gondolkodik. –GÉNTERÁPIÁS –EMBERKÍSÉRLETI VAKCINA –mindegy milyen vírús ellen találták ki –de mi az a génterápia?? génterápiás inekció?? mit tartalmaz vajon amit belém döfnek?? —sok család és barátság és kapcsolat szétment sok év után mert az emberi hit –a hazug médiára alapszik és nem a józan gondolkodásra./ sajnos sok orvos felrúgta a HIPOKRATÉSZI –eskűjét és beálltak bohóc doktornak -elveszítve hitelűket ,becsűletűket nagyon sok pénzért. –a magam részéről az egész világon a résztvevő orrvosoktól akik hirdették a covid -inekciók –tökéletes hatását visszavenném a diplomájukat –börtönbe csukatnám mert ezek az orvosok nem kapják vissza soha azt a bizalmat mint a cirkusz előtt. Nem tudni a tervet meddig csinálják velűnk –és valójában mi lesz a vége mindennek??

 6. Ne csak az oltások hatását,hanem a covid-nak nevezett betegség szimptómáit,és maradandó mellékhatásait is vizsgálni kell!Én átestem egy légzőszervi betegségen,ami hasonlított egy influenzára,de sokkal erősebb volt minden eddigi influenzánál!Torokfájás minden este visszatért,olyan sűrű.fehér v áladék jött fel a tüdőmből,hogy sűrűsége hasonló olt a kocsonyához,sűrű.fehér volt,és alig akart feljönni!Bőséges izzadás,gyengeség.rémálmok,gyötörtek,fáradékony vagyok a mai napig.Kezeim “elfelejtették az eddigi tudatalatti vezérlést,irányíthatatlanok,,minden alkotó mozgás erős kontrollra jön csaqk létre.Az interneten felsorolt minden post traumás szindróma jelentkezett nálam,m a is izzadok,fáradékony vagyok,és az egyszerű racionális gondolkodás is nehéz!!Azokt is fel kellene kutatni,akik létrehozták ezt a láthatatlan vírust
  Biztos,hogy létezik valaamiféle vírus,de az nem influenza-szerű,hanem sokkal gyilkosabb annal!!

  1. Az eszement “kemtrél” megy napi szinten hónapok óta (egész nyáron át) világszerte, és a levegőben lévő MÉREG ami különféle tüneteket okoz, akár “vírustüneteket” is! Tucatszor megfigyelhettem, hogy eső után az esővíz HABOS! Talán az “égi mosodából” mosószeres víz jön le?

  2. Védekezni kellett volna, nem elhinni az orvosok hülyeségét, hogy nincs rá gyógyír. D-vitamin, Cink, kvercetin, ezek kaphatók Magyarországon legálisan, de nem ártott volna illegálisan szerezni ivermectint vagy hidroxiklorokint.
   De a legálisan szerezhetőkkel plusz kurkuma evése reggelenként 1 teáskanál, inhalálás, forró zöld-édesgyökér teakeverék. Ezekkel nem lett volna hosszan tartó súlyos betegség és posztkovid szindróma se, ahogy nekem se lett, pedig többszörösen veszélyeztetett vagyok: extrém túlsúlyos, cukorbeteg, magas vérnyomásos, tüdőbeteg. A szomszédom meg csak az orvos által felírt favipiravirt szedte és azt mondta neki, hogy amit ajánlottam neki, azok halálos mérgek ne szedje. Rá hallgatott, két hétig sugárban hányt, nyomta az ágyat és neki is rengeteg poszt kovidja van. Én meg megúsztam 3 napos durva fejfájással és torokfájással.
   Mellesleg a favipiravir totálra tönkrevágja a májat.

   1. kedves mindenki –főleg Jokko!!! nagyon így van amit ír. –még a NAC–HOMOKTÖVIS -bármilyen formában –MÁRIATÖVIS –és nagy dózisban C–VITAMIN –GYERMEKLÁNCFŰ —TEA -KAPSZULA -TINKTÚRA–és hát a FAVIPIRAVIR –is kisérleti –2 ismerősömnek adták mert a 3 méreg vakcinán túl volt –örökké beteg azóta s ezzel meg jól elintézték –azóta is jár a szent Lászlóba–de nem lehet neki mondani mit kellene kivezetőnek szedni –mert nem hallja meg –csak amit neki írkál a doki –a vérzéses láz oltásról is lehetett olvasni hogy Ricin wax–lesz -amitől 5 nap múlva halott a páciens –ha nem azonnal–Nem tudni mi lesz egy biztos –minden a fertőző kórházhoz tartozik –az immunhiányos szindróma -HÍV-Vérzéses láz -Hepatitisek –stb–aztán hogy SZLÁVIK doki bácsi ha éppen arra kavarog –hogy néz a páciensek szemébe –azaz a hitelét visszaszerzi e –?? azt mindenki eldönti ha Isten ments odakerűl végveszély esetén,

 7. https://www.bitchute.com/video/IDZb51orc7SF/
  BG aeroszol szórás opció.(közben BG általi szúnyog invázióról is lehet másutt olvasni) A szúnyogokra van fogva a deunge láz(Wikipédia).
  Ennek a vérzéses láz formáját elő lehet idézni piszkos bombában lévő radioaktív por, anyag “permet” (szúnyog irtó?) szórás belélegzéssel. (A port a felszíni ‘megszállt’ felületekről gyorsan ajánlott lemosni, persze eső is kellene..)
  A gyengített urán vegyület (más radioaktív anyag is lehet) tulajdonosa pl. részben a királyi család, az ország új vezetője pedig kampányában aktívan kiállt a háború radioaktívvá szélesítéséért.
  Lehetséges következő ‘covid’. Szerintem már tavaly kipróbált. Az ‘átesett a fertőzésen ‘ immunitás radioaktív mérgezésekre számomra nehezen értelmezhető.
  Semmilyen vírus nem létezik. (Dr. Lanka)
  Vérzéses láz oltás már létezik.

  1. Néhány napja hallottam a kadmiumrol is, azt is mértek különböző országokban a levegőben. A mérgezés tüneteit az internet azonnal kidobja, lehet olvasni… ?
   Van már itt minden, csak hogy biztosra menjenek.
   A baj az, hogy túl sok gyáva szolgája van a “programnak”, ők vajon meddig bírják még ezt csinálni? Lenne már vége, így is sok volt a pusztítás!
   Jó, hogy itt van ilyen sok értékes ember és kívánok a Doktor Uraknak és Mindenkinek itt kitartást és minden jót! ❤

   1. Tökéletesen lehetséges a kadmium, csonttörő csontfájdalom, csontlágyulás ÉS RÁK.
    Végül is a globalistáknak az a célja, hogy legyen mindenki rákos, mindegy hogyan, és vigye el a balhét a szúnyog,
    Meg a vizes felületek, mint a szúnyog élettere. Meg a mi életterünk is, és a víz a fő méregtelenítőnk is,de ez sem számít.
    Eddig bármilyen global által bepróbálkozott mérgezésből kimutatható egyébként, hogy rákot okoz. Vagy tegyük fel úgy a kérdést, hogy melyik bepróbálkozásból nem mutatták ki eddig, hogy rákot okoz.
    2020-ban hallottam egy adatot, hogy akkor a Földön már minden második embert érintett a rák, mint betegség.
    A maradék 50%-ot gyorsan megcélozták, a még nem mérgezetteket. Felmerült bennem az is, hogy mivel az oltások regisztráltak, aki korábban már sokféle (rákkeltő)mérget kapott egyéb oltásokkal, lehet, most azok kaptak vitamin injekciót. Akkor már úgyis mindegy. A placebo után is meg lehet betegedni, semmilyen variáció sem kizárt.

    Engem az érdekelne, hogy mi volt a gyógyszerkísérlet kiírása. Hány ember vesz benne részt, meddig tart. Mi a követés és hatás értékelés módszere, stb. Aki több oltást felvett, az tudja-e, hogy a kísérletben hány oltást akar bevállalni? Ennél a “kísérletnél” nagyon gyanús, hogy egyáltalán nem felel meg semmilyen kísérleti protokollnak. Vagyis már csak ezért is be kellene tiltani.
    Talán a tiltakozó orvosok ebből az irányból is nyilvánosságra tudják hozni, és értékelni az ismerhető Pfizer anyagokat.
    Vagy esetleg ki lehet-e deríteni, hogy volt-e szabályozás változás a gyógyszer kísérletek végrehajtására vonatkozóan, hogy pont ráírják a szabályokat erre az előre megfontolt szándékkal elkövetett valódi népirtásra.
    Az oltást felvettek biztos nem voltak tájékoztatva arról, hogy mi a szerepük a kísérletben. E mögött az akció mögött biztonságot adó minőségbiztosítási eljárásoknak is kellene lenni, nem? Vagy a minőségbiztosítás előírása pont a gyógyszerkísérletekre nem vonatkozik?

 8. sajnos én megkaptam a P fizer gyári EW 2239 oltóanyagot izületeim teljessen tönkre mentek jártányi eröm alig van idönkén szédülök eszmélet vesztés ami sulyos balesetel is járt a sok zörés után most lábadozok

  1. Nagyon sajnálom! ?
   Keresse a tisztulási megoldásokat az alternatív orvosok körében!
   A legjobbakat kívánom! ???

  2. 2 Pfizer oltás után 1 évvel, láz, izületi gyulladás, majd 2 hónapon belül járni is alig tudtam. MR rosszindulatú folyamatot állapított meg az izületeimben és csontban…

 9. Tisztelt Orvosok, a tisztánlátásért csoportban kihez fordulhatok segítségért?
  1x már elküldtem email cimükre a panaszaim az oltás után,mint oltás károsult, de nem kaptam választ!
  Tudom, hogy sok ilyen beteg van,nem győznek válaszolni. Reménykedem, hogy hamarosan rám is sor kerül a válasz adásban. Újra elküldjem a levelet, vagy hová küldhetem? Köszönöm szépen előre is ha válaszolnak!

 10. Sajnos elôre làttam mindezt , még az idôpontot is , amikor a “bili” ki fog borulni , mivel az elôzô oltàsbotrànyok 18 – 24 hônap között hoztàk tömegesen a mellékhatàsokat . Az oltàs egy high – tech biolôgiai fegyver teljesen nyilvànvalôan népességcsökkentô céllal hoztàk létre , és amely tengernyi szenvedést
  von maga utàn . Most a hàborût és élelmiszervàlsàgot is utànatoltàk , minél nagyobb a zûrzavar , annàl könnyebb megûszni a felelôsséget .
  A média külÖnösen leszerepelt , szégyenletesen közremûködött . Most màr ez van , derüljön ki a teljes igazsàg , és mentsük ami menthetô !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük