Maszkok a vírusfertőzések befolyásolásában (Tanulmány)

A “Cochrane” 2023. január 30-án publikált egy részletes munkát arról, hogy milyen hatásai vannak a maszkoknak a vírusfertőzések befolyásolásában. Az eredmény: Az orvosi és az FFP2 maszkok hordásának semmilyen jelentős befolyása nincs a fertőzések terjedésére.

https://www.cochranelibrary.com/cdsr/doi/10.1002/14651858.CD006207.pub6/full

A Cochrane egyébként egy globális, teljesen független hálózat, 1993-ban alapították Oxfordban. Orvosokból, tudósokból, egészségügyi szakemberekből és más, egészségügyi kérdésekben érdekelt emberekből áll.

5 thoughts on “Maszkok a vírusfertőzések befolyásolásában (Tanulmány)

  1. Hát igen, ilyen egy “teljesen független” globális hálózat, akiket a Bill és Melinda Gates Alapítvány pénzel, meg egy “biztonságos és hatékony” HPV-injekció, amelynek klinikai vizsgálatakor még a placebo is mérgező, konkrétan idegméreg alumíniumot tartalmazott. Arról már nem is beszélve, hogy különféle okokból hány kísérleti csoportot zártak ki, pl. azokat, akik hogy, hogy nem, meghaltak (persze “nem attól”). Ahogy az már a gyógyszermaffia klinikai vizsgálatainál lenni szokott, a végén annak az eredménynek kell kijönni, amit előre elhatároztak, ha törik, ha szakad. “Szakértő” gárda meg mindig akad jó pénzért, aki azt mutatja ki, amit a megrendelő csak akar.
   Elvégre az üzlet az üzlet.

 1. ALL ABOUT SMALLPOX – DR. TOM COWAN WEBINAR FROM SEPTEMBER 23, 2022 | MIRROR (bitchute.com)
  https://www.bitchute.com/video/YznBKbAURul7/

  Kate Sugak.
  https://odysee.com/@katie.su:7

  A korábban már idézett videóból szeretnék néhány példát ismertetni arról, hogyan is történik a tünetek szétválasztása, vagy újra egyesítése a betegségek létrehozásához, majd eltüntetéséhez.

  Egy tünet szétválasztási folyamat a következő:
  -A kiindulás egy alap betegség megnevezése, pl. himlő, lepra, pestis bármilyen betegség, ami magába foglal számos tünetet, kezdve a bőr és légúti tünetektől a rákos tumorig.
  -A himlő részére kiemelték a bőrtüneteket, ez lett a fő gyűjtőfogalom.
  -Amikor bevezették a himlő elleni oltásokat, 1958-ban, az oltás után mindenki ’himlős’ lett, különböző bőrtünetek jelentkeztek, de ekkor már mindenkit másképp diagnosztizáltak.
  -Aztán kiderült, hogy egyéb kísérő tünetek nélkül nem lehet diagnosztizálni a himlőt. A kísérő tünetek alapján ezért aztán a bőrtüneteket tovább csoportosították, alábontották bárányhimlőre, majomhimlőre, egyéb himlőre, kanyaróra, így nem a betegség radikalizálódott, hanem az elnevezések lettek változatosak.

  Ugyanez történt a polio-val is. A terminológia megváltozásával próbálták elhitetni, hogy az oltás működik.
  -Széleskörű volt az eredeti polio tüneti kép.
  -Az általános oltások után megjelentek a kísérő tünetek, mint az agyhártyagyulladás, agyvelőgyulladás.
  -Ezután viszont már úgy kellett diagnosztizálni a polio-t, mint olyan paralízist, ami több, mint 60 napig tart.

  Járványt úgy csinálnak, hogy összeraknak egy betegséget komponensekből, hozzáadnak különböző ideológiát, majd a járvány végétől az eredeti betegséget soha többet nem diagnosztizálják, csak a komponenseket. Viszont nem lehet majd elkülöníteni azokat a szétszabdalt betegségeket, amiknek azonos a tünete.

  Ezzel a felosztással tünt el a ’rettegett’ himlő is.
  Himlő (smallpox) járvány tüneteinek felosztása későbbi ’különálló’ betegségekre: erythema multiforme, chickenpox, shingles, herpes, monkeypox, scarlet fever, dermatitis, measles, rubella, impetigo

  Hasonlóan a ’járványos’ Covid-19 a következő betegségtünetekből lett összeállítva: acute bronchitis, rhinopharingitis, cold, flu, ARDS, bronchiolitis, all types of pneumonia, pulmonary thromboembolism Ez mind együtt a járvány.
  Amikor vége a járványnak, és már ki van dolgozva a járvány feltételezett gyógymódja, akkor szétválasztják a betegséget az eredeti részeire, ezzel eltüntetve a járványt, de igazából közben a betegek állapota mindvégig azonos.

  Mivel az emberen a bőre állapota látható, feltűnő, kiemelt, mégis mi látható a bőrön?

  A testben a mérgek kiürítési útjai a tüdő, máj, vese, bőr és vastagbél. A bőrön a kiü(rí)tés jellege attól függ, hogy mit akar a szervezet kitakarítani. Pl. más egy kiütés fájdalomcsillapító használat után, vagy kiütés meprobamate tranquilizer után, (vagy csokoládé evés után, vagy tojás allergiánál, vagy sok tartósítószeres étel után). A legláthatóbb tisztulási tünet valamilyen bőr vagy légúti tünet.
  Kiütés jelenhet meg a bőrön a leggyakrabban, amikor kimerültek vagyunk, alultápláltak, ha nem fertőtlenített az étel és a víz, mentális stressztől, toxikus mérgektől, gyógyszerektől, helyi ipari tevékenység miatti mérgezésektől, stb.
  Gyerekeknél a csontnövekedés önmaga sok metabolikus hulladék kiürítésével jár. (Vagy a hormonok működése.)
  Túl sok benzingőz belégzésnél a légzésen történő kiválasztás lehet érezhető, ijesztő.

  Aki ezzel nincs tisztában, az könnyen elhiszi hogy a kiütés, tisztulás fedő sztorija az egymástól kapott fertőzés és a járvány(os gyerekbetegség pl.). És elhiszi pl. a himlő oltás szükségét, ami pedig teljesen felesleges és haszontalan.

  Mint a maszk -?.

  1. Nem mondom, hogy teljesen egyetértek, de a végkövetkeztetésben igen: minden oltás teljesen haszontalan.
   Ahogy a maszk hordás is.
   Egy kis példa: Megnéztem a pécsi tvsztár virológus kemenesi Gabika videóját az oltások történetéről. a Diftéria elleni oltásáról a követezőket mondta el: az oltás hatékonyságát az 50-es években igazolták Londonban, ahol az oltottak között a diftéria esetek száma nullára csökkent. Aztán visszatekertem a videót még kétszer, mert nem akartam hinni a szememnek és a fülemnek!
   Londonban??? És akkor mi van Magyarországon? 1938-ban vezették be a gyermekek rendszeres diftéria elleni oltását! 1950 és 1954 között több ezer gyermek halt bele diftéria járványba! 1954-ben jött a Diperte nevű amiben diftéria elleni is van. Erre mondta Kemenesi, hogy megállította a Magyarországi diftéria járványt…. két baj van ezzel az állítással, hogy az 1954-es Diperte ugyanazt az oltást tartalmazza mint az eredeti 1938-as. Akkor hogy akadályozta meg a járványt??? Nos sehogy. Amikor elkezdték a Diperte oltásokat, már nullán volt a Diftéria esetszáma.
   Valójában a diftéria olyan járvány, aminek hosszú támadási ciklusai vannak: kb 80 évenként előjön tombol, aztán elhal. A Diperte oltásokat pontosan a lefutása után kezdték, ahogy Londonban is. Például azokban az ázsiai országokban, ahol szintén az 50-es években tombolt a Diftéria ugyanúgy nulla az esetszám, pedig ott még oltás se volt, egészen a közelmúltig.
   Kb 10 év múlva telik le a Diftéria 80 éves ciklusa, vajon amikor elkezdődik majd a diftéria járvány, mit fognak hazudni? Miért nem véd az oltás?
   A többi oltással állítólag kiirtott betegségnek még utána se néztem, de gyanítom, hogy ott is nagy büdös hamisítások vannak.

 2. Nekem csak egy kérdésem van: hogy lehet, hogy ez a nagyon független, nagyon tisztességes és nagyon alapos kutatómunkát végző szervezet, nem vette észre, hogy a maszkok ugyanazzal vannak bekenve, ami az oltásokban van: grafén oxid és hidrogél.
  Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük