A Pfizer leleplezés

Jordan Trishtan Walkert, a Pfizer kutatási és fejlesztési, stratégiai műveletek és mRNS tudományos tervezés igazgatóját “interjúvolták” meg rejtett kamerával.

Az interjú:

Forrás: https://karikor.substack.com/p/a-pfizer-leleplezes-magyar-felirattal Rumble: https://rumble.com/v27x0h0-a-pfizer-leleplezs-1.-magyar-felirattal.html


A szembesítés:

Forrás: https://karikor.substack.com/p/a-pfizer-leleplezes-2-resz-a-szembesites Rumble: https://rumble.com/v27x3fe-a-pfizer-leleplezs-2.-a-szembests-magyar-felirattal.html

8 thoughts on “A Pfizer leleplezés

 1. Ez a néger úgy néz ki mint egy majom, így inkább saját magán kísérletezzen!
  Ki tudja mi folyik még ott az ajtók mögött? Ezeket a cégeket mint a Pfizer is, a francba fel kellene már számolni egytől-egyig.
  Amennyiben a gyógyszerellenőrzés is teljes mértékben ezek kezébe kerül, hát akkor tényleg vége az emberiségnek – akik tétlenül nézték
  mit is művelnem velük….

 2. https://www.bitchute.com/video/uPNRYOuysGRk/
  A kamuval foglalkozik Dr. Cowan is. Ebben a videóban egy Dr. Richard Fleming nyilatkozatot elemez hihetőségi szempontból.
  A téma az, hogy lehet-e a Covid-19 biofegyver. Már az baj, hogy a vírus és a járvány megnevezése össze van keverve. Szakmai hiba.
  Amikor arról van szó, hogy a Sars-Cov-2-ben benne van a HIV, stb, akkor alapból el van fogadva, hogy van eredeti koronavírus, és van HIV vírus stb.
  Holott ezek létezésének soha nem volt, nincs bizonyítéka. Az se igaz, hogy a mostani vírus nem “olyan”, mint az összes ezt megelőző, mivel egyik se létezik. Ugyanígy a spike nem része a nem létező vírusnak, amit állítani szoktak.
  Nem lehet tudni, hogy Dr. Luc Montagnier hogyan azonosította a HIV-et (megj: a wikipédia alapján a HIV gyorsan mutálódik, a verziók csak részben azonosak, az izoláció vitatott; https://en.wikipedia.org/wiki/Luc_Montagnier), se azt nem lehet tudni, hogy hogyan lehet egy nem létező valamit (vírus) módosítani.
  A másik ijesztő kórokozó típus a prion, ami szintén nem köthető az őrültséghez.
  Az egész például bemutatott beszélgetésben nincsenek bizonyítékok az alapokra (pl. bármilyen vírus létezésre), és nem is kérdeznek rá az alapokra végig. Amikor valaki úgy nyilatkozik, hogy csak feltételezett alapok alapján, az a nyilatkozat egy színészi munka, nem tudományos.
  A videó végén az egyik feltett kérdésre, a herpesz vírus létezésére Dr. Cowan azt mondja, hogy talán Dr. Andy Kaufmantól hallhatta azt a magyarázatot, hogy ha valakinek új partnere lesz, úgy hiheti a test, hogy ideje felkészülni a babavárásra, és elkezdeni kitakarítani, egyébként kollagén hiány és pszichológiai körülmény lehet a magyarázat, és persze nincs olyan, hogy herpesz vírus.

  Még mindig visszatérő téma az oltás génmódosító hatása, amiről a végső konklúzió az, hogy az egész genetikának hívott tudomány csalás. Miután a gén sem az, ami a tankönyvekben van, és az sem igaz, hogy az mRNS beépül a DNS-be, és tüskefehérjét gyárt. Ezekről a részletekről jónéhány előadását fordítottam az elmúlt évben. Dr. Cowan szerint ez a megijesztéssel megjelölő gondolat olyan lehet, mint a sámáni csontmutogatás.

  Dr. Cowan azzal nem kötötte össze ezt a gondolatot, hogy továbbra is jogot formál, és tárggyá minősíti az oltottakat egy hamis elmélet alapján az USA szabadalmi hivatal. De oltva az emberi minőséghez, mint olyanhoz, továbbra sem fér kétség.

 3. Persze, hogy kamu videó. Poornima Wagh és kutatócsoportja által elvégzett vakcina vizsgálatok eredményei futótűzként terjednek. Valahogy kell valami ellensúly, hogy hiteltelenné tegyék, akár úgyis, hogy az egyik vezetőjüket “beáldozzák”. Persze ez a beáldozás szimbolikus hiszen úgyse lesz semmi baja, nem fog börtönbe kerülni tömeggyilkosságért és emberiség elleni bűncselekményért ahogy kellene, hanem majd szép suttyomban átmegy egy másik hasonló céghez.
  Szóval a videó lényege, hogy elhitesse a kétkedőkkel, hogy az oltásban tényleg van mRNS vagy tüskefehérje vagy akármi, miközben nincs, de még fontosabb, hogy elhiggyék, hogy ezek szarháziak látták mikroszkóp alatt a vírust és tudják manipulálni. Ez is kettős célú: Elhitetni, hogy valaki látta már a vírust mikroszkóp alatt és az alapján készítették az oltást. Természetesen éppúgy nem látták, ahogy senki más se. Az oltást pedig már vagy 10 évvel ezelőtt elkészítették, sőt, ahogy a fent említett kutatócsoport szintén kimutatta, már 2017 óta pontosan ugyanazok az anyagok vannak az influenza és más egyéb oltásokban, ami a mostani ún kovid oltásokban van.
  A másik cél, hogy az emberek féljenek ezektől, féljenek, hogy milyen gátlástalanok, de legfőképpen féljenek velük szembeszállni. Egyáltalán nem lepődnék meg, ha a “rejtett kamerás újságíró” szintén a Pfizer alkalmazásában állna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük