Az Európai Parlamentben a Pfizer meghallgatása zajlik

Rob Roos az Európai Parlament holland képviselője készített egy rövid videót.

Fordította: Mihalik Angelika
https://angelikamihalik.substack.com/

Forrás: https://twitter.com/Rob_Roos/status/1579759795225198593

https://rumble.com/v1nmrxi-az-eurpai-parlamentben-a-pfizer-meghallgatsa-zajlik.html

https://www.youtube.com/watch?v=FSUGLXyxpZo


17 thoughts on “Az Európai Parlamentben a Pfizer meghallgatása zajlik

 1. Na és lesz végre bármi következménye a tiltott globális emberkísérletnek és népirtásnak, amit az Európai Unió parlamentjének és bizottságának asszisztálásával hajtottak végre? Mikor viszik el bilincsben Ursula von der Leyent, aki a feje búbjáig benne van a korrupcióban, a bűntárs politikai vezetőkkel együtt?
  Ráadásul kiderült, hogy a méreginjekciókat nem pár hónap alatt gányolta össze a Big Pharma, hanem a háttérhatalom politikai csicskásai már jóval korábban megrendelték tőlük:
  Szőke Mária Magdolna cikke: “A Covid19 nem járvány hanem egy megrendelt globalista terrortámadás volt az emberiség ellen – Bizonyítékok, hogy a Pfizer csak kivitelezte a biofegyver-oltásokat”
  https://szmm.substack.com/p/a-covid19-nem-jarvany-hanem-egy-megrendelt

  1. A kovid cirkusz elején, 2020. év legelején volt fenn video, hogy az IMF már 2017-ben ( elnézést fejből írom, lehet, hogy 2018 ?) leszögezte éves közgyűlésén, hogy 2025-ig világjárvány lesz !!!
   Egyes információk szerint orbán már 2018-ban vett 20000 lélegeztetőgépet ???
   A “vakcinát” szabadalmaztatták még a “járvány” kitörése előtt jóval !!!
   Olvastam, láttam hivatalos amerikai “teóriákat, terveket” arról, hogy a világ nagy államai, ( kevés kivétellel !), 30-60 %-os lakosságvesztést szenvednek el !!!??? Ezek visszakereshetők akit érdekel, esetleg van, aki letöltötte, megőrizte !?

   Ellenőrizhető adatok, nem légbőlkapottak ! Ezen kívül számtalan egyéb dokumentum támasztja alá, hogy a piramis csúcsán végtelenül mocskos hatalmi harc zajlik. Ennek csak mellékhatása az emberirtás “tudományosan”, orvosi segédlettel. Ugye, nagytudású merkely béla uram ???

   1. Az IMF meg a lakáj-kormányok biztosan a szallas.hu-ról rendelték meg az esedékes kamu-járványt: “úgy is lett!”

 2. Mikor indul a méstiem média reflektor fényben lepirult “orvos szakértőink” számonkérése idehaza?
  Hamis, félrevezető infók az oltásokkal az intézkedésekkel kapcsolatosan.
  Mi ez ha nem nyílt, kizárólagos pénzorientált víruskezelés?
  Számlaellenőrzés! Kitől kapták a plusz juttatásaikat?

  A sok oltás károsultról és halálesetről nem is beszélve. A környezetemben és az ismerőseim környezetében sajnos egyre több ilyen esetről hallok!
  Ezeknek itt a földi világban nem lesz megfelelő mértékű büntetésük, viszont egyszer mindenki elszámol azzal amit tett, a JÓ ISTEN irgalmazzon nekik!

  1. Ahol összesen 7, azaz HÉT médiamunkás jelent meg. Elvégre nem azért fizetik a mainstream médiát, hogy a tényekről írjon, mint ahogy az EU parlamenti képviselőket sem azért fizetik, hogy a választóikat képviseljék. Tisztelet annak a pár embernek, aki mégis ezt teszi! Sajnos egyetlen magyar sem akad köztük…

 3. Az Európai Bizottság kezdetektől fogva összesen 4,4 milliárd vakcinát rendelt 2023 végéig. Hogy későbbre mi lesz, még nem tudni, mindenesetre eddig itt tartunk. Mint korábbról tudjuk a vakcina gyártókkal jellemzően olyan szerződések köttettek, hogy az egyszer megrendelt-lekötött vakcinákat akár leszállítják, akár nem (pl. az EU nem kéri a fennmaradók legyártását, mert közben elmúlt a járvány), ki kell fizetni.
  Európa összlakossága jelenleg 741,5 millió fő, apraja-nagyja, csecsemő, aggastyán. A 4,4 milliárd adag vakcina ennyi ember beoltására 5,93-szor elegendő, vegyük kerek 6-nak. Az oltósdi lényegében 2021 elejétől tart, így 2023 végéig a 6-szorra elegendő adag egyenlő időközökre elosztva, a teljes népesség 6 havonta történő döfködését jelenti. Valóban, ennyiszer készültek ilyen kétes főzeteket tudományos alapon belénk nyomni? Mondjuk igen, valóban képesek lettek volna rá, hozzá is kezdtek nagy „orvos-szakmai” lendülettel, némi rendőri és katonai rásegítéssel. De ebben a szembeötlően túlzott mennyiségben és a bármitől független garantált kifizettetésben legalább annyira benne van az, hogy itt csupasz üzleti érdekek, bennfentes alkuk, rásegítések, esetleg külön magánérdekek és előnyök is szerepet játszhattak.
  (Megjegyezhető, Magyarország morgott is közben azért, hogy túl sok vakcinát kell kényszerűen átvennie, de az egyre inkább „föderatív” irányba mutató eljárások szerint, a vakcinákra közös EU-s beszerzés/kötelező kvóta elosztás van érvényben.)

  Albert Bourla úgy döntött, hogy ezen az EU-s meghallgatáson nem kíván személyesen részt venni. Maga helyett elküldte az egyik vakcinagyári nőismerősét beszélgetni. Igaz is, mit neki egy ilyen egész földrészt, a teljes lakosságát, egészségét és sok milliárdos üzletet érintő kisszerű üggyel foglalkozni? Következménye nincs. Inkább teszi tiszteletét legközelebb is a WEF-en.
  Mi viszont ezekben a napokban azzal a dilemmával küzdünk, hogy bevalljuk-e – végső soron az EU központnak -, nem a ház mögé járunk környezetbarát céllal, hanem titokban van egy vagy több db fenntarthatatlan vízöblítéses WC a lakásunkban. Ha elmulasztjuk ezt a törvénytisztelő, társadalmilag felelősségteljes állampolgárhoz méltó vallomást a következménye kétszázezres bünti…

  1. Magyarország 21 képviselői mandátummal rendelkezik a 2024-ig tartó EU parlamenti ciklusban.
   Ezek a “képviselőink” MIÉRT hallgattak és HALLGATNAK erről?

   1. A kérdés fordítva teendő fel: akik felszólaltak, miért tették? a válasz: mert nekik nincs Orbánjuk, aki megmondja mit kell csinálni.

   2. Azért mert nem magyarok, csak és legfeljebb magyar állampolgárok. Is ! Meg még ki tudja milyen “emócionális” kötődésű pecsét van az “okmányaikban” ?
    A magyar parlament nem magyar, csak magyarul hazudik, és magyarul árul idegeneknek Istent, embert, és országot.

   1. Kedves Szabolcs, sajnos annál inkább pláne… A 741 milliós népességadat a:
    http://nepesseg.population.city/world/eu
    oldalról származik, ahol időazonos számláló mutatja Európa népességét. De teljesen igaza van, a jelenlegi tárgykör az EU 27 országa és nem egész Európa, amelybe pl. Oroszország is beletartozik nagy létszámmal. (Bár arrafelé és mindenütt, ugyanúgy zajlik a globalista művelet, kísértetiesen hasonló jellemzőkkel.)

 4. Sajnos nagyon sokan bevették azt a maszlagot, hogy egymás érdekében kell oltatni. Ha valaki úgy dönt, hogy beoltatja magát, normál esetben nem pont az általa felvett oltásnak kellene őt megvédeni a betegségtől, hanem a többi embertársának a szintén felvett oltásokkal? Csak úgy kérdeztem… ?
  Siralmas és elszomorító, hogy néhány hét/hónap leforgása alatt, amikor szúrtak ezerrel, mit tettek a föld népességének nagy részével, annyi naív, jóhiszemű és ártatlan emberrel. Isten segítsen nekik, kívánom! ?

 5. Mi ellen is oltunk?
  Az alapok világosak.
  Senki, de senki nem tudja kimutatni a vírusokat.Se ezt, se a többit, aminek vírus nevet adnak.
  Az oltás tartalma is világos. Kémia méreg kombináció, amivel károsan beavatkoznak az életfunkciók működésébe. Az oltóanyagoknak semmi keresnivalójuk a testben. Se az ‘MRNS’ technológiával készültnek, se a hagyományosnak.
  Öt egyszerű kérdés a virológusoknak (Tom Cowan jegyzete) -megjelent a Szilaj Csikó-n. (szilajcsiko.hu)

  1. Én azt nem értem: küldözgetjük ide, mások is küldözgetik máshova, ahol megjelenhetne ezekből egyenesen következve egy olyan konklúzió, ami nem csak a mostani helyzetre vonatkoztatva, de majd 100 évet meghatározó téveszme és átverés és gyógyászati alaptézisek teljes szétesését eredményezi. Miért nem történik ez meg? Mondjuk lehet, hogy fenyegetést kapnának.

   1. Kedves Szilvia,
    Ideje és szüksége lenne a tévedések helyrehozatalának.
    Írtam egy hosszabbb választ a
    COVID-19 OLTÁS UTÁNI PANASZOKKAL ÉRKEZŐK ELLÁTÁSA MAGÁNORVOSI PRAXISBAN
    alá. Üdvözlettel: H.A.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük