Kornelia Kirchweger a 2022 novemberi pandémia-szimulációról

Egy mai beszélgetésben Stefan Magnet vendége volt az az újságírónő, aki elsők között tudósított az “Event 201”-ről, a 2019-es koronapandémia-szimulációról. Kornelia Kirchweger ebben az interjúban a legutóbbi, 2022 novemberi pandémia-szimulációról mondta el a legfontosabb tudnivalókat.


Ebben a szimulációban egy Latin-Amerikából származó, különösen fertőző vírus volt a pandémia okozója, mely elsősorban a fiatalokra és a gyerekekre nézve veszélyes. A résztvevők között afrikai országok egészségügyi miniszterei voltak, illetve ahogy már írtam az RKI egyik vezető személyisége. Természetesen jelen voltak a Johns Hopkins Egyetem illetékesei és Bill Gates is.

A gyakorlat legmeghatározóbb része az volt, hogy a résztvevőknek megtanítsák, hogyan kell a “hamis” információkkal szemben fellépni. Tehát, hogy hogyan szorítsák vissza azokat a véleményeket, melyek a WHO álláspontjával nem egyeznek meg. Számítanak arra, hogy a további pandémiák során még több “hamis információ” kezd terjedni és ezek elnyomása érdekében az államoknak össze kell fogni és akár törvényileg meg kell akadályozni a nem kívánt vélemények terjedését. A cél az alternatív média elhallgattatása, a teljes cenzúra.

Minden bizonnyal azért a gyerekek a következő célcsoport, mert egy gyerekeket érintő “pandémiával” még szigorúbb megszorításokat lehet csinálni és sokkal eredményesebben bele lehet kényszeríteni azokat is a géninjekcióba, akik eddig kimaradtak belőle.

Venezuelában a napokban szárnyra kelt a hír egy újfajta madár-vírusról. Már vizsgálgatják, hogy ez veszélyes lehet-e az emberekre. És Mexikóban is találtak hirtelen egy új vírust, ami “rendkívül fertőző”.

Tudván, hogy Fauci finanszírozta a wuhani labort, ahonnan a SARS-CoV-2 vírus nagy valószínűséggel származott, nem kizárt, hogy a következő “pandémiához” is egy ember által megalkotott vírust fognak felhasználni.

Stefan Magnet felolvasott egy mondatot Bill Gates idén megjelent könyvéből, melynek címe: “Hogyan akadályozzuk meg a következő pandémiát”: “Elsősorban nem szabad, hogy hagyjuk, hogy a világ elfelejtse, milyen szörnyű volt a koronavírus és mindent meg kell tennünk, hogy a pandémia témáját politikai napirenden tartsuk helyi, nemzeti és nemzetközi szinten is.”

Az EU és a WHO közötti internacionális pandémia-szerződéssel kapcsolatban 2023 februárban és májusban lesznek ülések. A szerződés értelmében a WHO tulajdonképpen a világ egészségügyi hivatala lesz. Az EU tagországok nevében az EU intézkedik. A kész szerződés aláírásának és jogerőre emelkedésének várható időpontja 2024 május.

https://auf1.tv/stefan-magnet-auf1/bill-gates-und-who-veranstalten-neues-planspiel-catastrophic-contagion/


Szóval meglátásom szerint 2024-ig menni fog a pánikkeltés ilyen-olyan vírusfertőzésekkel, csak hogy porondon maradjon a téma és 2024-ben, mikor a WHO magához kaparintotta a hatalmat, jön valami “nagyobb pandémia” aminek ürügyén minden jogától megfosztják az embereket.

Biró Éva

11 thoughts on “Kornelia Kirchweger a 2022 novemberi pandémia-szimulációról

 1. Nem nehéz kitalálni Mr. Global Pszichopat célját, célközönségét az “önvallomásából”, amelyet nemrég tett. Mi is ez? Idézem: „mely elsősorban a fiatalokra és a gyerekekre nézve veszélyes.” mármint az új vírus aminek meglétét a következőkben az ELMÉKBE akarják ültetni!
  Mindenkinek fel kell fegyverkezni előre a gondolattal: Ilyen NINCS!
  A megerősítés: „Bill Gates idén megjelent könyv… címe: “Hogyan akadályozzuk meg a következő pandémiát”:
  Ha egy FŐHAZUG, és sátán SZÓCSÖVE, valamiről beszél, az attól még nem válik valósággá.

  Más:
  “Elsősorban nem szabad, hogy hagyjuk, hogy a világ elfelejtse, milyen szörnyű volt a koronavírus és mindent meg kell tennünk, hogy a pandémia témáját politikai napirenden tartsuk helyi, nemzeti és nemzetközi szinten is.””

  Milyen szörnyű volt a koronavírus? Nem. Nem értem miről beszélt? Miféle vírus? Kéremszépen! Fogalmazzunk a REALITÁS, az IGAZSÁG szerint!
  Mi volt?
  „Corona situation” vagyis HELYZET, HISZTÉRIA, hazugságfolyan (özön), vírusszimuláció, pszichoterror. Ezek voltak! Valóban voltak.
  Influenza is volt. Meg a különféle permetezésekből eredő MÉRGEK, amelyeket a kijárási tilalom idején az UTCÁKON permeteztek. TÉLEN is. Mi volt ez? Szunyogírtás? Vagy azt is lehetne rájuk mondani, hogy az Állatkertből elkóborolt krokodilok ellen permeteztek.
  Nyilván valamivel ki kellett váltani a “vírustüneteket” ellenkező esetben a szerencsétlenné vált ember nem fordul orvoshoz. És sosem kerül kórházba.
  Nem kellett túlzottan sokat gondolkodni azon miért van: Ez a FERTŐZÉS CSAK Kórházban öl! Otthon miért nem halt meg senki a C19 miatt?
  Volt eset (nem 1), amikor a “házhoz várták” a tesztelőket, mert “C19 gyanús” tüneteket produkált a családból valaki. És…?
  És nem értek oda a tesztelők 3 nap múltán sem. Mi lett? Meghalt valaki?
  Legfeljebb a remény halt meg, hogy jönnek. És nem is jöttek. Aztán a “beteg” a saját lábán és főképp gyógyszer nélkül (mert a forró, citromos tea nem gyógyszer) gyógyultan távozott. TÚLÉLTE.

  Semmit probléma nincs ezzel: „Venezuelában a napokban…. Mexikóban is találtak hirtelen egy új vírust”
  A helyzet kulcs nagyon egyszerű: Hazudni bármit lehet!
  Ha én is “Illetékes elvtárs” lennék, rákérdeznék: Mi hazudjak nektek?
  Ez teljesen ingyenes, sőt még tanúkat is lehet szervezni hozzá.
  Akár más városokból, vagy földrészről is.
  Hiszen egészen nagy a földgolyó…

 2. Újra ide írom, mert valamiért senkinek nem tűnt fel !!!???

  http://www.pfizer.hu

  Orrba-szájba youtube reklám, aki a “kovid tüneteit észleli magán, azonnal forduljon orvoshoz”, de leginkább hozzájuk !

  Legjobb tudomásom szerint nem volt pfizer.hu három héttel ezelőttig ???

 3. A teljes cenzúra megfigyelési eszköze lehet az EU DAC7, ami már kész, 2023-tól alkalmazandó. A szólásszabadság és a vállalkozási szabadság jegyében.

 4. Erről a pszichopata, velejéig romlott tervről és kiagyalóiról a minap hallott morbid vicc jut eszembe:
  “Mi a különbség az “oltó”orvos és a bérgyilkos között? Semmi. Mindkettő pénzért öl.”
  Azzal a különbséggel, teszem hozzá, hogy a bérgyilkos nem akarja elhitetni az áldozatával, hogy valamilyen halálos veszélytől akarja “megmenteni”.

  1. Sajnos mindig “van másik”, ahogy a régi vicc mondja: hasonmás, vagy egy új, még nem lejáratódott figura. De a hasonszőrűek csak csicskások, lakájok, végrehajtók. A mögöttük álló, láthatatlan irányító hatalom az, amitől egyszer s mindenkorra meg kellene szabadítani a világot.
   Ahogy David Icke mondja, nem megoldást kell keresni a problémára, mert az csak újabb problémákat szül, hanem az okát kell megszüntetni.

  2. Újra írom, mert elkallódott.

   A bilgates, meg a soros, fauci, csak a háttérhatalom kifutó fiúi ! Jó pénzért, orbitális jólétért és vele járó hatalomért cserébe, végrehajtják a láthatatlan arcok utasításait. Azok maradnak a sötétben, jól álcázva.
   Ennyi ! Lehet őket köpködni, hivatkozni rájuk, ( ők a hivatásos utálatos kép ), feladatot teljesítenek.
   Természetesen ehhez kell az a bizonyos gerinc, és lelkiismeret hiány, rengeteg van belőlük, a hétköznapi “képviselőtől” kezdődően.
   Egy rusvai például azonos ezekkel, csak nagyon alacsony fokozatban ! Meg a többi “tudós” is !

   1. Kedves S.G.!
    Értem, amit mond, de, ha nem lennénkek “kifutó fiúk”, “feladatot teljesítők”, nem lenne ilyen gáz. Igen is, lehet és kell is őket köpködni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük