A V-AIDS jelenség a fősodratú médiába is megérkezett

Február elején Dr. Stephan Becker az AUF1 “Az igazság tanúi” című dokumentumfilmjében számolt be a V-AIDS jelenségéről. Most, közel öt hónap elteltével a rendszermédia is beszámol a Corona-oltások e veszélyes következményéről.

Azt a tényt, hogy a kísérleti génterápia nem erősíti, hanem egyenesen elpusztítja az immunrendszert, és így “oltási AIDS-et” hoz létre, valószínűleg már nem lehet teljesen tagadni. Így ismét egy úgynevezett “összeesküvés-elmélet” válik igazzá. De a kár már megtörtént.

Forrás: https://auf1.tv/corona-fakten-auf1/corona-fakten-thema-impf-aids-ist-jetzt-auch-in-den-systemmedien-angekommen

https://www.bitchute.com/video/kqM3mDUecqd4/

8 thoughts on “A V-AIDS jelenség a fősodratú médiába is megérkezett

 1. Mindezt kormányunk és “vírus-celeb”-jeink is tudják? Ha igen, akkor mióta? Mert a néphülyítés vírus- és oltás-ügyben tovább folyik, sok hiszékeny ember ismét maszkban szaladgál az utcán. Őszre újabb járvánnyal riogatna egyesek, amire bizonyára lesz “vakcina” is., a mindentudó PCR teszttel együtt.
  Az autoimmun folyamatok bekövetkeztét a valódi tudósok már akkor előrejelezték, amikor kiderült, hogy egyes oltóanyagokat génmódosító tulajdonsággal láttak el. A káros mellékhatások száma már közismert, beleértve a az immunrendszer tönkretételét is.
  Az ilyen oltások tehát népirtásra alkalmasak. Az az állam, mely az ismeretek birtokában továbbra is hivatalosan elfogadja az ilyen oltóanyagokat, bűncselekményt követ el, még ha kényszer alatt is teszi.
  A gyártókat semmiféle felelősség nem terheli a tömegek mérgezéséért. Az oltóanyagok összetétele nagyrészt ismeretlen, az eredetit módosíthatják anélkül, hogy és annak következményeit vizsgálnák.
  Ha valóban a népirtás a cél, akkor az ilyen oltások folytatódni fognak, de arra egyéb lehetőségek is elképzelhetők, pl. infláció, éhinség, energiahiány és ezek következményei.

 2. Hát, ha már a fősodratú médiában is lehet róla olvasni, akkor talán a sok félrevezetett, agymosott emberhez is eljut végre az információ. Kérdés, hogy mit kezdenek vele.
  Más.
  Most találkoztam ezzel videofelvétellel: https://www.bitchute.com/video/FYxrpVl5s656/
  Düsseldorfban az emberek kiakasztják az oltás után elhunytakról szóló bejelentéseket.
  Nos, ezt Magyarországon is meg kellene csinálni minden városban és lehetőleg minél több településen. Így lehetne megkerülni a fősodratú média ez irányú titkolózását. Így azok is közelebb jutnának a valóság megismeréséhez, akik ma még kizárólag a közmédiából tájékozódnak. Tudniuk kellene az embereknek, hogy mennyire veszélyesek ezek védőoltásoknak álcázott génmanipulációs szerek. Ha látnák a saját szemükkel, hogy mennyi halálesetet okoznak ezek a méreginjekciók (amit a hatóságok gondosan elhallgatnak előlük), akkor felelősebben tudnának dönteni. Gyanítom, hogy lényegesen kevesebb szülő adatná be a gyerekének ezt a kártékony trutyit azt remélve, hogy így óvja meg a csemetéjét.
  Tényleg, jó volna, ha valaki megszervezné!
  Egyébként jellemző, hogy az emberek között mennyi a felelőtlen figura, aki fel sem fogja még ilyen hosszú idő után sem a helyzet komolyságát. Egyszerűen nem látják a lényeget, annyira agymosottakká váltak. Hallani a felvételen a nevetgélést, miközben nézegetik az elhunytak céduláit. Hát, ilyesmit egy jóérzésű ember azon túl, hogy egy cseppet sem vicces, már csak kegyeletből sem csinál.

 3. Á dehogy, ősszel újabb oltáskampány jön, uniós, központi kezdeményezésre. Mert “oltásbizonytalanság” van ami ellen tenni kell, erre nem sajnálják a pénzt. Társadalomban élünk, te is felelős vagy oltass, stb. de miről beszélünk? Egy rtl, ripost, vagy bors az ember szeme elé kerül, a kamuvid rettegtetés és az oltásreklám folyamatos. A közszolga média? Minden nap “fokozódik a járvány”, pl. a Kossuth nevét bitorló közrádió propagandahíradóiban.
  Ahogy 2020 tavasszal sokan ráéreztek, az oltások okozta betegségeket és halálozásokat ráfogják majd az “új vírusokra”! Ezért nem szabad hogy maradjon oltatlan. Akinek ezalatt kutya baja!

 4. Budapest tele lett hirtelen ” Legyél vakcina-technikus !” álláshirdetéssel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  A Sátán köszöni, jól van.

 5. Kémény szavak hangzanak el ebben a videóban.

  Forrás:
  Anwalt und Pilotin schlagen wegen COVID-Impfzwang Alarm: “Nebenwirkungen explodieren – Sorge um Sicherheit von Personal
  und Passagieren”

  July 6th,
  https://odysee.com/@RTDE:e/eu-parlament-anwalt-pilotin-schlagen-corona-impfzwang-alarm:5

  A légi biztonság ellentétben a géntherápiával ?
  A repülési felügyelési szervek végeztek-e az írányú vizsgálatot, hogy ezeknek a géntherápiáknak milyen hatása van a bíztonságra ?
  Nem.

  És az EMA ?
  Még a szükséges állati vizsgálatokat sem végezték el.

  Az emberi jogok kimondják, hogy még vészhelyzetben sem lehet embereket ilyen kényszeroltásokra kötelezni.
  Az orvosok nem világosítottak fel az embereket.

  Az kényszeroltás jogilag egy kényszerítés a testi károsodásra, amit elvileg jogi lépéseknek kellene követni.

 6. Sziasztok
  Mi anno a kötelező gyermekoltások elleni harcban Halottak napján a megyei ANTSzek elé helyeztünk megemlékezéseket. Persze secperc eltűntek. Próbáltunk felvilágosító plakátokat kihelyezni óvodák iskolák és rendelőintézetek elé a farmakovigilancia hazai tvbe iktatást követően ( gyszerbiztonságossági adathalmaz figyelésének szükségessége) – eltüntették. Csak ne kelljen szembenézniük a tetteikkel… apropó az tiszta bennetek hogy farmakokinetikai ( gyógyszermozgási) vizsgálatok a gykkori oltásokra ” nem értelmezhető” minősítést kapnak a gytájékoztatóban: azaz nem kell csinálni. Mind hazudik aki azt mondja kiürül!!! (OKNE -oltást követő nemkívánatos események figyelőrendszere- bizottságok)
  Ők ugye tudják h helyben történik a reakció, csak sose vizsgálták… hála a Japánoknak most ezt nem vette be a drágalátos orvostársadalom ( pharmabérencek). Ill igen… persze mi nem vettük be…
  Tehát javaslatom: Temetőknél kellene emlékhelyeket felállítani a C19 kampány áldozatainak. Onnan nem vehetik el s sajnos egyre többen járnak is … hullanak az emberek mindenkinek van már szinte ismerőse családtagja. Szomorú de hát ez a tapasztalat ami felébreszt 🤔
  El kell kezdeni s akkor ahogy látják az emberek … oda fogják vinni halottaikról a képeket. Tisztelegjünk emlékük előtt. Ne hiábavaló legyen a szenvedés!
  Amúgy az a pár ember aki gyerjónál gyámhivatalnál védőnői szolgálatban meghallott minket lett a belső ellenállás magja. A polip karjai…sajnos nem sokan maradtak pályán hisz nem bírta a lelkiismeretük de addig sok családot tudtak megmenteni. Köszönet most is és mindörökké.
  Most is így lehet építkezni.
  Hisz a rendszer működtető karok – csápok – mi emberek- mind vesztettünk el valakinket. Csak láttatni kell velük pl temetőknél, hogy nincsenek egyedül. Akkor bátrabbak lesznek. Lehet oda imádságokat szervezni stb. Fbn is sok o-károsodott csoport van – el kell kezdeni. Majd kinövi magát. Tapasztalata van mindenkinek – egybe kell fogni és bátorítani őket!
  Jómagam 10 évet harcoltam – ” csak” a fiamat mentettem meg mind mind az összes tvhozási szerv : bíróságok AB Etikai bizottság EUStrasbourg antsz orvosok…mind a Sátán bérence volt már akkor is.
  Tisztelet annak a pár kivételnek akik mertek fiókba dugni aktákat és békén hagyni családokat. Mindörökké. Amen

  1. Jó javaslat. A temetőből biztosan nem távolítják el a halottak képét és céduláját. (Bár, ha a hatalom mindenképpen el akarja titkolni a nép elől, hogy mennyien halnak meg a vakcináktól, akkor az sem kizárt, hogy hivatalból ott sem engedik. Majd a kormány utasítja a temetők üzemeltetőit, hogy intézkedjenek.) De tegyük fel, hogy erre nem kerül sor, és ott békén hagyják. Azonban van ennek a megoldásnak egy hátulütője. Akik a temetőbe járnak a közelmúltban elhunyt hozzátartozóik sírjához, azok már úgyis tisztában vannak vele, hogy mit okozott ez a génmanipulációs szer. A cél az lenne, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk erre a veszélyre. Mégpedig rendszeresen. Hiszen a fősodratú médiából ömlő kormánypropaganda is folyamatosan, megállás nélkül manipulálja az embereket, éppen ettől olyan sikeres.
   A legtöbb ember pedig évente csak néhány alkalommal, bizonyos napokon megy ki a temetőbe, pláne, ha a temető egy másik településen van. Így nem látja elégszer ezt az erős figyelemfelkeltő megoldást.
   De annál mindenképpen jobb, mintha semmit sem teszünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük