Dr. Claus Köhnlein a WHO műhibájáról

Dr. Claus Köhnlein belgyógyász, vírus-szakértő a WHO kísérleti vizsgálatairól.

3 thoughts on “Dr. Claus Köhnlein a WHO műhibájáról

 1. Pontosan ahogy itt is halljuk – a járvány és az intézkedések fenntartása a cél, a legfőbb cél, amelyben van számos egymással ellentmondó és megmagyarázhatatlan elem. Ezek közt van néhány tragikomikus is. A patologikus hazudozót előbb-utóbb leleplez hogy állandóan dilemmába kerül önmaga állításaival..

  Jó példa erre ez a bizonyos vakcina is és az akörüli állitásokban rejlő önellentmondás.

  Kérdés hogy miért is oly fantasztikus ez a vakcina, ha a gyártói NEM szavatolják azáltal az állitólagos fertőzőképesség leállítását?

  Ha ezen vakcina beadatása nem garancia arra hogy az illető nem adja tovább a fertőzést, akkor, miért? (bocsánat, mi a … fenéért) képezi majd ez a csoda-vakcina ama bizonyos tervezett egészség-útlevél azaz a szabad mozgás feltételét? Hisz az illető a vakcina után is továbbra is egy halálos veszély maradt, nem? Az erre adandó válasz az hogy ez a vakcina viszont megakadályozza a súlyos betegség kialakulását. Ha ez így van, akkor viszont egy magánügy hogy ki adatja be ls ki nem. Van aki a vírus általi fertőzés veszélyét választja a vakcinázás miatti veszély helyett. Mindenki szabad döntése kellene legyen és senkit nem szabadna diszkriminálni. Ehelyett viszont a csapból is az dől hogy ez a vakcina nem magánügy.

  Egy valamiben biztosak lehetünk, a “csoda-vakcina még sem akkor csoda mert a közegészségügy gondot nem nem oldja meg” című önellentmondás állandóan műsoron marad majd. Az ehhez hasonló ellentmondások sora egymás után dől majd a nyakunkba, mint ahogy eddig is.

  Az egyik kedvencem ezek sorában az a banalitás, hogy ugye ezen intézkedések értelmében sok helyen közterületen is kötelező maszkot viselni, de olvastam olyan szabályzatokat hogy ez alól kivétel amikor valaki dohányzik. Ez azért is “érdekes” mert éppen a WHO egyik bevallása szerint ez a halálos vírus kiválóan terjed a cigaretta füsttel. További érdekesség hogy az állítólagosan egészségünket védő Covid-rendeletek alól ezek szerint éppen az az eset a kivétel amikor valaki nem oxigént akar magához venni hanem a halálos nikotint és a cigaretta füstben jelenlévő jónéhány ezer egyéb mérgező vegyületet, azaz egy láncdohányos akár egész napon át sétálgathat maszk nélkül és mérgezheti önmagát és a körülötte lévőket, majd ha valaki elkezd köhögni a füsttől, szintén Covid-gyanús lesz.

  A másik kedvencem a Covid-féle börleszk szerű rituálék közt – még abból az időszakból amikor léteztek éttermek – hogy maszkban volt kötelező bevonulni az asztalig, majd leülve már le lehetett venni a maszkot. Ehhez képest a vírus mostanában az ülő emberekre csap le, emiatt a könyvtárakban ülve nem lehet tartózkodni, még maszkban sem, ugyanakkor maszkban járkálva fel-alá kell azt a könyvet olvasni. Az elmebaj ennek értékelésére már túl enyhe kifejezés.

  Azért ez a sok egymással is ellenmondó észbontó intézkedés, mert a cél elemei megvannak már jó előre, csak az azokhoz szükséges okokat kell állandóan szolgáltatniuk, ami miatt állandóan egy dilemmába futnak. Elvileg ugye a csoda-vakcina azért van ill lesz, hogy az összes többi Covid- intézkedéstől végre mentesüljünk. Igen ám, na de ha a Gates féle világvezetés azt mondja majd a vakcináról hogy szuper jól működik, akkor nem fogják mivel megmagyarázni a másik fő céljuk, hogy mi emberek mind halálos veszélyt jelentünk egymás számára. Nos, ezért van amikor “őszintén” beismerik amikor az egész vakcina-tesztelés oly borzalmas eredményekkel járt, hogy lebénulást és számos halálesetet is okoz – azért hogy az embereket egyszerre kötelezzék és tartsák vissza a vakcinától. A narratíva-kotyvalék nettó végeredménye az lesz hogy egy nagy százalék nyilván nem akarja a vakcinát, ám a tömegek beoltatlansága miatt fennmarad az összes intézkedés, eközben az aki megkapja pedig utazhat és élheti életét, de csak ha túléli a vakcinát, és még mozogni is tud, ami ugye nem biztos.

  Mindez azért mert a Gates-féle emberiség ellenes szuper-lobbi sok nagy legyet akar ütni egy csapással és mert az egyik fő céljuk az élet leállítása ami ellentétes a vakcina eladásával és annak dicsőítésével. Így minden időszakban olyan homályos és ellentmondásos ürügyekkel állnak majd elő, ami által egyszerre próbálják fenntartani a lezárásokat, a maszkozást, a tesztelést, a karanténezést, és emellett folyamatosan lehet majd folytatni a vakcinázást. Erre kell majd felkészüljünk – illetve kellene, abban az esetben amennyiben elmaradna a tömeges felébredés.

 2. Mintha csak a fentieket próbálta volna igazolni az alábbi cikk – muszáj idelinkelnem, főleg azok számára akik azt vélek túlzás amiket agyalta és csupán átmenti ez a mizéria. https://nlc.hu/eletmod/20210119/2021-koronavirus-oltas-nyar/
  Véletlenül botlottam az írásba … manapság még egy ártalmatlan receptet sem lehet böngészni anélkül hogy mindjárt ne térítsék el az embert az efféle armageddon-irányokba.

  Tehát ezek a Covid-jóslatok 2021 őszére:

  “Ezek azért valószínűleg velünk maradnak:

  a maszk;
  a korona- vagy más vírus ilyen-olyan variánsa;
  az mRNS-alapú vakcinák, amelyek gyorsan és biztonságosan átalakíthatók és bevethetők, ha valahol valaki megint meg talál enni egy vadállatot nyersen;
  és persze a bizonyosság, hogy sokkal többet bírunk, mint azt gondoltuk.”

  Ha belegondolunk nem meglepő az ily szintű próféciai készség, hisz már múlt márciusban, egy héttel a “járvány” kirobbanása után
  az volt az általános “tudományos” és média-szöveg hogy mostantól fogva a világ végezetéig ezen vírus diktálja majd nekünk az új normát. Mintha a világ urai és azok visszhang-kórusa már akkor előre tudták volna hogy ebből a “járványból” soha nem lesz kilábalás, mert ez a vírus és rokonai örökké fognak élni és köztünk keringeni.

  Az egy millió dolláros kérdés az marad, hogy mégis, eme cikk szerzője honnan veszi – azaz kik diktálják neki tollba – amiket itt
  “megjósol”? Honnan vették a jóslatokat azok akik mindezt a borzalmat már “előre látták” közel egy éve? Miért nem kiált égbe ez az ordítóan banális hazugság mindenki számára, miért csak nekünk “szkeptikusoknak” tűnik ez fel?

 3. Ahogyan a doktor úr állítja, “… túlságosan rábízzák magukat az in vitro vizsgálatokra…”, s ez a vakcinákkal sincs másként. Evidensnek veszik, hogy egy igen fejlett technológiával alkotott gyógyszer, vakcina nem okozhat gondot, mert a laborban az emberi szöveteken végzett vizsgálatok ezt mutatják. De az emberi szervezet, az immunrendszer ennél sokkal komplexebb, s mivel nincs két egyforma ember, nincs két egyforma hatás sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük