Giorgia Meloni – a nép vagy a transzatlanti hálózatok képviselője?


https://www.bitchute.com/video/7RBLnOlGdqXJ/

Forrás: www.kla.tv/23812

Vonatkozó anyagok:

Giorgia Meloni, World Congress of Families, Verona, 2019.

https://www.bitchute.com/video/Gsig8fLBajMC/

Viganò érsek az olasz választásokról:

https://www.bitchute.com/video/6YnbKP4n3Gcz/

8 thoughts on “Giorgia Meloni – a nép vagy a transzatlanti hálózatok képviselője?

 1. Határozott egyértelmű üzenet Vigano érsektől. Honnan szólt le, vajon? A piramis melyik szintjéről? Végülis mindegy, ha ez a változás iránya, akkor tulajdonképpen a Nagy Visszaállítás történik meg, nem a Nagy Újraindítás.
  2+2=4 , nem 5!!!
  G. Meloni nyilvános figyelmeztetésként is felfoghatja, hogy tartsa magát eredeti kijelentéseihez cselekvéseiben is. 2019-ben a globalisták még nem lendültek bele igazán, a covid hazugságot csupán 2020 tavaszán indították.
  Ugyanis ismerünk szavaiban nagyon jobboldaliságot mutató miniszterelnököt, aki tetteiben viszont beáldozza a nemzetét és országát, a Davosban tanultak alapján. És nem csak 2020 óta…

 2. Kár, hogy nálunk nincsenek olyan fogadóirodák, mint Nagy-Britanniában, ahol az égvilágon mindenre lehet fogadni. Feltennék egy nagyobb összeget arra, hogy a szavazók megint bekapták a horgot, mégpedig a háttérhatalom és csicskásai jól bevált csalijával, amelynek folyton visszatérő receptje a következő:
  Szondázzuk meg a közvélemény hangulatát, indítsunk egy viszonylag kevéssé kompromittálódott, jó külsejű, jó beszédkészségű jelöltet, és tanítsuk be, hogy azt szajkózza, amit az emberek többsége hallani akar. Ígérjen meg az égvilágon mindent a kampányban, amelyet a globalogazdi finanszíroz, különben eleve labdába sem rúghatna az illető. Egy hatásos és profi kampány ugyanis horribilis összegekbe kerül. Egy ismeretlen politikusnak, egy frissen alakult pártnak ugyan honnan lenne erre pénze? Emlékszik még valaki arra a hölgyre, aki a magyar parlamenti képviselők költségelszámoltatásával vívott ki hírnevet és népszerűséget magának, de a parlamenti választásokon elvérzett, és végül eltűnt a süllyesztőben? Valószínűleg nem volt hajlandő mocskos paktumokat kötni a finanszírozás fejében, szemben az üstökösként feltűnt új pártocskákkal és politikai celebekkel…
  A következő lépés, hogy állítsuk a jelölt mellé az alternatív médiát és az irányított ellenzéket, a mainstream média meg ekézze, ahol tudja, mert annál hitelesebbnek tűnik majd. Ehhez megint befolyás és pénz kell, mert olyanokkal nem foglalkozik a média (semelyik!), akiket a kutya sem ismer, vagy túl függetlenek, egyik politikai oldalhoz sem tartoznak. Erről tudna mesélni az a számtalan naiv jelölt, aki valaha is indult valamilyen kampányban, és sehova sem jutott.
  Minél rosszabb a helyzet egy országban, az emberekben annál nagyobb a Messiás-várás, és annál könnyebben akadnak az ilyen mindent megígérő politikai szerencselovagok horgára. A jelölt fényes győzelmet arat, de eljön az igazság és a kijózanodás pillanata, mert a beiktatása után 5 perccel elkezd úgy beszélni és/vagy cselekedni, ahogy az elődei: “Sajnos nem tudjuk megtenni ezt vagy azt, mert nem tudtuk (!), hogy a költségvetés az előző kormány miatt ilyen rossz helyzetben van.” “Sajnos megszorításokra lesz szükség, hogy kilábaljunk ebből a helyzetből, de ha most meghozzuk ezt az áldozatot, akkor fényes jövő elé nézünk.” Aztán jönnek a soha véget nem érő megszorítások és “átmeneti” áldozatok, az elégedetlenség, a kiábrándultság, amíg fel nem tűnik a következő Messiás-jelölt, akit úgyszintén a globalogazdi képezett ki és finanszíroz. És ez így megy, amíg a többség rá nem jön, hogy egy politikai mókuskereket hajt, amiből nincs kiszállás, amíg elég sokan úgy nem döntenek, hogy nincs szükség politikai messiásokra.
  Régebben nagyon nehéz, szinte lehetetlen volt egy “átlag”embernek utánajárni, kire is adná a szavazatát. Most, hogy erre több lehetőségünk van, nem ártana nagyon alaposan utánanézni, és akkor nem lenne tele a világ Meloni-féle globális pedigréjű és előéletű “ifjú globális vezetőkkel”: Emmanuel Macron, Justin Castro-Trudeau, Jacinta Ardern (Új-Zéland), stb., stb.
  Meloni esetében is ajánlatos alkalmazni, amit miniszterelnökünk egykor a globalogazdinak üzent: “ne azt nézzék, mit mondok, hanem hogy mit csinálok”. Félő, hogy lényegében ugyanazt, amit az elődei.

  1. Kedves Cassandra !

   A “rendszerváltás” óta tudjuk, hogy kizárólag bábokat tesznek “választható”-vá . Kizárólag !!! Lásd Új-Zéland, mint “politikacsináló” !
   Előtte csak azért nem tudtuk, mert az 1-ből az 1-et lehetett “választani”, ezért értelmetlen lett volna még a kérdés feltevése is !

   Manapság kizárólag az előrecsomagolt, tartósított, azonos beltartalmú, de különböző diszcsomagolású, legfeljebb eltérő izfokozót tartalmazó bioszemét között lehet “választani”, a Global Nestlé labor készítményekből .
   Friss, valódi élelem kizárt. Éljen az internacionalista “Meki” !

  2. Kedves Cassandra !

   Csak későn jutott eszembe, Szabó Dezső, ” Az elsodort falu” című regénye. Benne tökéletesen le van írva az az aljasság, szemfényvesztés, ami a “választást” jelenti ténylegesen !
   Egymásnak ugrasztják az embereket, egy nyomorult faluban, gyilkosság lesz a következménye, este meg a fogadóban cigányzenére együtt mulatnak a “politikai ellenfelek”.
   Ettől kézzelfoghatóbban soha, és sehol nem írták meg a “választások” aljasságát, egyben hiábavalóságát, mert csak színjáték a “népnek”.

   Az embereknek ha egy csöpp eszük lenne, már nagyon régen hanyagolnák a “demokratikus választásokat”. Persze, ha a nyúlnak szárnya lenne tudna repülni ! Ott az a ha … !

   A világ évezredek óta csupán technikailag változik, érzelmi, erkölcsi állapota változatlan, tudása elkopott, a világ mindenkori urai által tudata befolyásolt, isteni természete kevés kivétellel megszűnt. Kiforrázták, kilúgozták, és kockára préselték. Ritka kevés az EMBER.

   Már leírtam többször, a homo sapiens mára homo animals-á vált, azzá változtatták. Biológia alapfunkciói működnek, de a szellemi, lelki működése megszűnt, vagy elhanyagolhatóan csekély, teljesen kiüresedett, illetve beletáplálták a primitív gyűlöletet, és ostoba egoizmust, és nem mellékesen az aljasságot. Ez a TÖMEG. Onnan meg nincs visszaút, csak nagyon keveseknek. Ez nem lányregény, vagy romantikus film, ez a rohadtul keserű valóság.

   Mottó, ” Ahol a politika kezdődik, a becsület ott ér véget”. Nem kellene így lennie, de pontosan így van.
   Minden más meg ok és okozati összefüggés, lásd, a világ jelen állapota !

 3. Viganó érsek elmondja az igazat kertelés nélkül! Melani miért is lett megválasztva, mi a céljuk vele. Még az osztrák zöldpárti elnök sem tartja veszélyesnek Európára nézve, vajon miért? Újabb játékos a színpadon. 🙂 Amit Melani elmond a videóban azt olyan meggyőzően teszi, hogy maga is elhiszi, holott tudja nagyon jól hogy egy szava sem igaz. Nem csoda hogy egyre kevesebben mennek el választani.

 4. Meloni ihletője Orbán. Mindketten a természetes család, a keresztény identitás mögé bújva legitimálták magukat, amivel nincs semmi gond, ha valós lenne. Szerintem. Irányított ellenzék?? Politikája kissé kétértelmű: egyrészt a demokratikus, konzervatív oldalt hirdeti, elítéli Oroszország ukrajnai invázióját, és NATO-párti, de ugyanakkor ellenezte annak idején az Oroszországgal szembeni szankciókat a Krím annektálása után. Sokat tanult Berlusconi-tól. Azt szokták mondani, minél teljesebb egy hazugság, annál többen elhiszik. Meglátjuk! Igazi “mamma”.

 5. és még én vagyok naív… ha ez kérdés valakinek az nem tudom mi… bábu, napnál is világosabb… különben nem lehetne ott…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük