A Pfizer dokumentumai valóban említenek grafén-oxidot

A kérdéses dokumentum neve “A Sars-Cov-2 Tüske Fehérjecukor Strukturális és Biofizikai Jellemzése, mint Oltás Antigén”.

Cikk: https://ruszinkarpatalja.blogspot.com/2023/04/a-pfizer-titkositani-kivant-de-kiperelt.html

A “Közegészségügyi és Orvosi Szakemberek az Átláthatóságért” nevű amerikai orvosi szakmai csoport tette közzé 2023 február 1-én, amely csoport megkérdőjelezte az amerikai COVID-19 politikát és az oltásokat, és akik több ezer oldalt szereztek meg a Pfizer BioNTech COVID-19 “vakcina” FDA általi engedélyeztetési dokumentációjából, miután egy texasi bíróságon a közérdekű adatokra vonatkozó amerikai jogszabály alapján kiperelték a Pfizerből ezeket az adatokat. 

A dokumentáció 7. oldalán található egy hivatkozás a grafén-oxid nevű anyagra.

A Reuters hírügynökség megkereste Yifan Cheng biofizika és biokémia professzort, aki még 2018-ban írt tanulmányt a grafén-oxid rácsként való felhasználásáról, amiket biológiai minták rendezésére alkalmaznak.  Cheng professzor a Reutersnek azt állította, hogy a dokumentumból csupán az derül ki, hogy az “oltás” biológiai mintáit ilyen grafén-oxid rácsokon rendezték, azonban az nem, hogy maga az “oltás” tartalmazna grafén-oxidot. 

A Pfizer a Reuters újságíróinak kérdéseire elküldte az injekcióinak összetevőit tartalmazó listát, és ez ismételten nem tartalmazta a grafén-oxidot, mint összetevőt. A Pfizer nem kívánt egyéb kommentárt fűzni az ügyhöz. 

6 thoughts on “A Pfizer dokumentumai valóban említenek grafén-oxidot

 1. Ha eddig jól értettem,nincs biológiai anyag az oltásban.
  Olyan viszont lehetséges, hogy egy rácson egy maró anyagot átfolyatva, a rács anyaga beleoldódik, kioldódik a maró anyagba, reakcióba lépve vele.
  Valahogy csak belekerült a grafén az oltásba, és nem csoda útján.

  1. Mivel egy önmagát összeépíteni képes grafén oxid alapú rendszer került bele, a véletlent nyugodtan ki lehet zárni. Sem önmagában a grafén, sem semmilyen tüskefehérje (na az a rész is mekkora csalás, mármint, hogy mi az!) nem fog MAC address-t adni az embereknek, márpedik az oltottaknak dinamikus, azonosíthatatlan (gyártó, termék) MAC address-ük van. Az új mobilok nem fogják megmutatni, de a régi androidosak igen. Az új is egy letöltött alkalmazással: Bluetooth Scanner.

 2. Írhatnak, amit akarnak, ha egyszer a független orvoscsoport többezer mintát megvizsgálva megtalálta a grafénoxidot! A papír minden baromságot elbír – főleg az elmúlt 3 év bizonyítja -, “tudományos” értekezések és hivatkozások címén, ha a megrendelő fizet, mint a katonatiszt. Mi a garancia arra, hogy a Pfizer-dokumentumokat a bírósági ítélet óta nem hamisították vagy csonkították meg? Vagy még előtte? Egy ilyen hosszú priusszal rendelkező bűnszervezet bármire képes!
  Nevetséges, hogy ilyen kétes eredetű irományokon vitáznak “szakemberek”. Ez olyan, mintha egy gyilkossági ügyben a helyszínelők által vett mintákat senki sem vizsgálná, csak a leírt – egymásnak ellentmondó – vallomásokat.
  Az egyetlen elfogadható módszer ebben az esetben az, hogy tessék megvizsgáltatni az injekciókat minden lehetséges technológiával, nagyon szigorú kritériumok és ellenőrzés mellett, feddhetetlen szakemberekkel, abból majd kiderül, hogy mi van bennük!!! Pont. Ami egyébként meg is történt, csak nem verik nagydobra, mivel az eredmények az összes kovid-hazugságot romba döntik!
  Amíg a többezer ampulla vizsgálatával kapott eredményeket valaki hitelt érdemlően és kétséget kizáróan nem tudja cáfolni, addig csak egy újabb elterelést és átverést látunk. Odadobtak nekünk egy újabb gumicsontot, hadd rágják az idióták! A papír mindent elbír, valódi tudományos alapelvek szerint lefolytatott vizsgálatokról meg szót sem ejt senki.
  Úgy tűnik, a középkor óta semmi sem változott, amikor a “tudósok” arról folytattak vérre menő vitákat, hogy hány angyal fér el egy tű hegyén. Néhány száz év múlva, ha lesz még a Földön civilizáció, majd megállapítják, hogy milyen sötét középkor uralkodott a 2020-as években, tudományos álca alatt.

  1. A világ több pontján megtalálták, a legtöbbet a La Quinta Columna-val együtt dolgozó orvosok (spanyol nyelvterületek együttműködve) nézték meg. De megtalálták a németek, franciák, angolok, USA, ausztrálok, stb is.
   2 hivatalos toxikológiai jelentés is van.

   Spanyol toxikológiai jelentés, Dr Campa, Almeira University:
   https://www.laquintacolumna.info/docs/docs/campra-informe-tecnico-en.pdf
   Végig mindent közjegyzővel csináltak, csalás kizárva.

   Az angol (amit a kinti rendőrség feljelentés keretében több mint egy éve megkapott, de elásták)
   https://www.laquintacolumna.info/docs/docs/UK-laboratory-report-EN.pdf

 3. Az FDA megerősítette! Figyelem emberek, akkor biztos igaz. Az igazmondó FDA, CDC, NIH, WHO, etc. ha valamit mondanak, a feltétel nélküli szívet melengető igazság a 7 milliomodik négyzeten. Eddig is csupa igazságokat mondtak, mindenki tudja.

  Az hogy, La Quinta Columna csapat tagjai már 2021 nyarán felfedezték, bizonyítatni tudták mindenki számára elérhető publikált kísérletekkel és Isten kegyelméből pár hozzászóló már akkor itt ezen a weboldalon is figyelmeztett erre, az pedig csak mellékes. Ezen az oldalon össze van gyűjtve minden visszamenőleg angolul feliratozva a spanyol anyagok: https://www.orwell.city/ Akinek nincs életkedve az ne kattintson rá, és végképp ne olvasson bele.

  1. IGEN!
   És azóta egyre több injektálató cuccban találják meg, a kegutóbbi a HepB ‘oltása’. De benne van kedvenceink oltásában is, gyerekekében EMELT adag van.
   https://www.laquintacolumna.info/translations/3-day-light-microscopic-analysis-of-the-dried-drop-of-hepatitis-b-vaccine/

   Ennek vége csak akkor lesz, ha az orvosok kiállnak értünk, és a háztetőről kiabálják, hogy a Germ Theory az utolsó két évszázad legnagyobb csalása. De kétlem, mert miből fognak akkor páran megélni?

   https://truthcomestolight.com/drs-tom-cowan-mark-samantha-bailey-andrew-kaufman-why-are-we-doing-this/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük