SEGÉLYVONAL

2021.10.18-án indult a SEGÉLYVONAL az Orvosok a Tisztánlátásért oldalon. Telefonon lehet hívni orvosokat és természetgyógyászokat, akik vállalták, hogy segítenek azoknak, akik az oltások mellékhatásaitól szenvednek, vagy oltatlanként az egyéb problémájukra nem kapnak segítséget.

Az oldalon lejjebb görgetve látszik, hogy melyik időpontban mely szakembertől lehet tanácsot kérni. A táblázat alatt pedig általános tanácsok olvashatók természetes módszerekről, melyek segíthetnek csökkenteni az oltások mellékhatásait.

SEGÉLYVONAL oldal:

https://orvosokatisztanlatasert.hu/segelyvonal/

Az oldalt azért hoztuk létre, hogy segítséget nyújthassunk bárkinek, aki a jelenlegi járványhelyzet miatt bajba került. Egyre több emberrel találkozunk nap mint nap, akik a már meglévő, súlyos betegségükre nem kapnak kezelést, mert a kórházban nincs hely, vagy mert oltatlanként nem látják el őket.

Sokan sajnos meg is halnak olyan betegségekben, ami egyébként kezelhető lenne, ha kapnának orvosi ellátást. Azt is látjuk, hogy egyre többen szenvednek az oltások utáni súlyos vagy enyhe mellékhatásoktól. Ezért fontosnak tartottuk, hogy ezek az emberek is orvosi ellátást kaphassanak.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük