Gravitas: Az „X betegség” 20-szor „halálosabb” lehet, mint a vuhani vírus

A tudósok szerte a világon figyelmeztetnek egy új potenciális járványra, az „X betegségre”.

Forrás: WION @ YouTube

Gravitas: ‘Disease X’ could be 20 times deadlier than the Wuhan virus
https://youtu.be/Km1X1Bo_qtI

https://www.bitchute.com/video/3sNsgj9tvkTT/

6 thoughts on “Gravitas: Az „X betegség” 20-szor „halálosabb” lehet, mint a vuhani vírus

 1. Elindult az újabb kamujárvány reklámkampánya az őszi-téli szezonra? Minél bombasztikusabb a főcím, annál jobb, hadd rettegjenek a népek! Nem számít, hogy kizárólag a névelők igazak belőle, sőt.
  “…a tudósok szerte a világon figyelmeztetnek…” Ugye ezek ugyanazok a “tudósok”, akik a kovid-, klíma-, transz- és egyéb kamu-narratívából élnek?
  Kösz, már megvolt, nem kérjük! El lehet húzni!

 2. X = WHO szimulált betegsége. Új WHO kód.
  X- Egy hazugság hír. Igazolom, hogy nem rémülök meg tőle.
  Az oltatlanok akkor lesznek mondjuk X betegek, ha náthásak?
  Az oltottak mondjuk akkor lesznek X betegek, ha szív és érrendszeri betegségük lesz?
  A meg nem nevezett szimulált betegségbe minden természetes és mesterséges eredetű tünet beleférhet, függetlenül attól, hogy az pl. egy normál természetes belső tisztulási folyamat, vagy mesterséges méreg méregtelenítése, mindenképp gyógyulás, az öngyógyítás része.
  Az X hirdetők és X rettegők figyelmébe ajánlom a testi alapvető biológia működésének (újra)megtanulását. Nekik biztos, hogy fogalmuk sincs a legalapvetőbb fizikai és biológia működésről, mert ha lenne, nem pörögnének az egyszer majdcsak mindenki „beteg” lesz mantrán. Az pedig 100% valószínű, hogy egyszerre, rövid időtávon belül lesz 5 ember, aki hasonló tüneteket fog produkálni a világon, egymáshoz közel, kiütéses lesz (pl. menzesz előtt, vagy olajos étel evésétől), vagy székrekedéses, minimum. Amint a WHO „járvány” kihirdetés feltétele megkívánja.
  Az X hirdető és X rettegő tudósok biztosak benne, hogy X jönni fog, és a politikusok is, különösen amióta kiléphettek az ENSZ közgyűlés New York-i ülésszakáról. Ami a belépő pillanat az eddigi összes tanult és tapasztalt, egészségre vonatkozó ismeretük azonnali és végleges elfelejtéséhez.

  Az emberek nem szimulálnak X betegséget, maguktól se, a WHO szándékára se, sohase.

 3. DURVUL A HELYZET.
  HA A ZOONÓZIST EMLEGETIK, ÉS A MAGAS MUTÁCIÓS FAKTORT, AKKOR A H5N1, VAGY A SPANYOL NÁTHA 2.0. TŰNIK VALÓSZÍNŰNEK.

  Előzmény
  Az Egyesült Államok létrehozta a Nemzeti Biológiai Védelmi Programot (NBD), amely olyan országokat foglal magában, mint Ukrajna, Örményország, Azerbajdzsán, Grúzia, Kazahsztán, Üzbegisztán és Kirgizisztán.
  2013-ban egyedül Ukrajnában az Egyesült Államok laboratóriumokat hozott létre Vinnyicában, Ternopilben, Ungváron, Kijevben, Dnyipropetrovszkban, Szimferopolban, Herszonban, Lvivben és Luganszkban, stb, összesen 30 helyen.
  A Pentagon által finanszírozott laboratóriumokban horror kísérletek zajlottak, amelynek kísérleti alanyai sokszor az ukrán lakosság volt.

  Az első kísérleteket a botrányairól elhíresült Baxter International Inc. egy amerikai multinacionális egészségügyi vállalat végezte.
  A Baxter “véletlenül” élő madárinfluenzát és szezonális influenzát is tartalmazó oltóanyagot küldött világszerte több laboratóriumba. Meg kell jegyezni, hogy Baxter már elkövetett ehhez hasonló hibát . A Baxter által gyártott vérkészítmények egykor HIV-t tartalmaztak . Több ezer hemofíliás halt meg emiatt, és sokan megfertőzték házastársukat.

  Nagy valószínűséggel a Baxter hozta létre Ukrajnában a H5N1-nek nevezett bilológiai fegyvert.
  De nem csak ezt, hanem újraaktiválták a spanyol náthát is.
  A vezető tudós Moshe professzor felhívott egy rádióállomást,amelyet a Republic Broadcasting sugárzott, és azt állítja magáról, hogy mikrobiológus, aki bizonyítékot akart szolgáltatni az államügyésznek a szennyezett H1N1 sertésinfluenza elleni vakcinák gyártásával kapcsolatban.
  Azt mondta, hogy Baxter ukrán laboratóriuma valójában egy oltóanyagnak álcázott biofegyvert gyárt.
  Azt állította, hogy a vakcina egy adjuvánst (adalékanyagot) tartalmazott, amelyet az immunrendszer gyengítésére terveztek, és az 1918-as spanyolnátha világjárványért felelős vírus RNS-ét replikálta, ami globális betegségeket és tömeges halált okoz.
  Ezt követően Joseph Moshe-t letartóztatták, a kísérleteket pedig átadták az Észak-Karolinai Capell Hillnek.
  https://archives.infowars.com/why-does-pentagon-need-laboratories-in-ukraine/

  Ez persze önmagában semmit nem bizonyít, de most jön a lényeg:
  „Fauci csapata részt vesz a spanyolnátha vírus halálos verziójának létrehozására irányuló kutatásban:
  Az egyesült államokbeli és kanadai tudósok Dr. Anthony Fauci Országos Allergia és Fertőző Betegségek Intézetének támogatásával feltámasztották a spanyol influenza vírusát fordított genetikával (dr. Ralph Baric), azzal érvelve, hogy a vírus veszélyesebb változatát kell készítenünk, hogy jobb vakcinákat tudjunk készíteni. azért – bár a spanyolnátha már nem létezik a természetben.”
  ( Ez igazán szép tőle, hogy elismerte, hogy ez természetben nem található, vagyis egy mesterségesen létrehozott patogén)

  A spanyol nátha feltámasztásának módszere:
  „… Az A/South Carolina/1918 influenzavírust (H1N1) fordított genetika hozta létre, és a Nemzeti Mikrobiológiai Laboratóriumban (NML) 4-es biológiai biztonsági szintű (BSL-4) zárt környezetben kezelték.

  „Az 1918-as influenzavírus-szegmensek szekvenciái a GenBank DQ208309, DQ208310, DQ208311, AF117241, AY744935, AF250356, AY130763 és 38AF3632 számon jelentett adatokon alapultak.

  „Az 1918-as influenzavírust Madin-Darby kutyavese… sejtekkel tenyésztették. Az MDCK sejteket minimális esszenciális tápközegben növesztettük… 5% magzati szarvasmarha szérummal… és 1 L-glutaminnal kiegészítve…

  „Passage 2 (P2) vírus törzsanyagot állítottunk elő 0,1% szarvasmarha szérumalbuminnal (BSA) … 1 L-glutaminnal és 1 mg/ml N-tozil-L-fenilalanin klórmetil-ketonnal (TPCK) kezelt tripszinnel kiegészített MEM felhasználásával…

  „Ezt az állományt állatok beoltására használták. Az egér 50%-os letális dózisát (MLD50) ennél az állománynál korábban 103,2 PFU-nak határoztuk meg; ezt az értéket az állomány makákófertőzésre történő felhasználása előtt megerősítették.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/fauci-deadly-spanish-flu-virus-cola/

  A Baxter folyamatos botrányai miatt kénytelen volt kivonulni több üzletból, köztük a vakcinapiacról is.
  A vakcinaprofilt ki vette át? Bingó! A Pfizer, 2014-ben.
  Érdemes átfutni a bűnlistáját a Baxternek is, és a Pfizernek is.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Baxter_International
  https://nikolaosanaximandros.gr/i-istoria-tis-pfizer-gia-tin-apati-kai-tin-diafthora/

  1. A spanyol nátha vérzéses lázat is okozhat súlyos esetben, ennyiben hasonló a Marburghoz.
   Ezért az is lehetséges, hogy hatalmas médiaparáztatással azt mondják, hogy MARBURG-vírus támad, hogy mindenki kétségbe essen, és egymást taposva rohanjon a vakcináért, nem tudván, hogy mennyire veszélyes.
   A Marburg-vakcina meg van, és halálos, mert a ricin kimutathatatlan mennyiségben van jelen a vakcinában, de az egy héten belül megöli a beoltottat.

   Dr. Buttarnak is felmerült a gyanúja, hogy valami olyasmit visznek be a „vakcinákba”, ami valamilyen módon káros hatást vált ki az általuk választott időpontban – például az alvó sejtek az oltottak testében, és arra várnak, hogy egy kiváltó ok felébressze őket.
   Az alkatrész – magyarázta Dr. Buttar – egy hidrogél, amely három kórokozót tartalmaz. A hasznos teher felszabadítását az 5G tornyok három 16-18 GHz-es frekvenciájú, egy percig tartó sorozata aktiválja. Dr. Buttar nem tudta, melyik három kórokozó van a rakományban, de azt hallotta, hogy a Marburg vírus az egyik. Tehát, amikor az 5G tornyok küldik ezeket a jeleket, „mindenkitől, aki kapott ezekkel a vakcinákkal és ezekkel az emlékeztetőkkel, hogy kiszabaduljon ez a marburgi vírus” – mondta Dr. Buttar.”
   https://expose-news.com/2023/06/02/rashid-buttar-there-is-something-of-a-critical-nature/

   Nekem az a véleményem, hogy nem merik az emberekre rászabadítani a Marburgot, a spanyol flu 2-re fogják, hogy az Marburg-vírus. Mert ők a halálos vakcinára utaznak, ennek egyik hatóanyaga a ricin.

   Itt a bizonyíték, hogy folytak erre irányuló kísérletek. A jelenlegi státusz: befejezve. És ricint tartalmaz.
   https://ichgcp.net/hu/clinical-trials-registry/NCT01846104

   A Marburg-vakcina is le van védetve. Tulajdonos nem akárki, az Egyesült Államok Védelmi minisztériuma.
   https://patents.google.com/patent/US6517842B1/en
   Promóter: Venezuelai agyvelőgyulladásos ló dns-e
   Ezek után nincs miről beszélni, hogy miről szól a vakcinázás.

   Itt van egy másik Marburg vakcina is, ez is elég különös.
   Promóter: SV40 rákkeltő anyag, de ami érdekes, hogy van egy olyan komponense, amiről eddig nem esett szó, a GPATM.
   Ez az új technológia, amellyel kijöttek, egy harmadik szálat vezet be: az mRNS üzenetküldő technológián keresztül valójában egy szálat megszakít, és belehelyez egy harmadik szálat, ami hármas hélixet hoz létre.
   Lehetséges, hogy ez a COVID-vakcinákban is benne volt, és ez már az ember 2.0, a triplex spirállal.
   https://patents.google.com/patent/AU767551B2/en
   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9639329/

 4. A pécsi celeb virológus, már 1 évvel ezelőtt azt hazudta, hogy a denevérekben 3 halálos vírust is talált, ami emberre terjed. Vagy vele terjesztetik, vagy fejlesztetik. Annyira senki se hülye, hogy beszopja, hogy lemegy kéthétre Thaiföldre és denevérekben talál 3 halálos vírust is…. Thaiföldnek már nem is lenne lakossága ha ez igaz lenne.
  Pécsi celeb virológus elvtárs terjeszti nyilván, már ha egyáltalán létezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük