Prof. Dr. Walter Lang patológus beszéde

A tegnapi (december 4.) berlini patológus-konferencián prof. dr. Walter Lang német patológus is jelen volt. Ő 25 éven át vezette saját patológiai intézetét Hannoverben, amely transzplantációs patológiára, pajzsmirigydaganatokra, tüdő- és pleurapatológiára specializálódott. Munkája során 12 nagy tüdőklinika számára végzett diagnosztikai vizsgálatokat és számos klinikának májpatológiai vizsgálatokat.

A fehérjekutatásban régóta használatos a tömegspekrtométer, ezért elhatározta, hogy tömegspektrometriával fog vizsgálatokat végezni annak megállapítására, hogy oltás után hol, mely szervekben halmozódik fel a tüskefehérje.

Ez az eljárás ellentétben a PCR-teszttel, képes felismerni a vírusok fehérjéit is és az ilyen vizsgálatok segítségével lehetséges egyik vírust megkülönböztetni a másiktól és beazonosítani a variánsokat.

Elmesélte, hogy Prof. Dr. Andrea Sinz a Martin Luther Egyetem (Halle/Wittenberg) gyógyszerészeti kémikusa tömegspekrtomertiai vizsgálatokat végzett már 2019 végén és 2020 elején a koronavírusok beazonosítására és a gyógyszerészeti újságban illetve a Lancetben is publikált arról, hogy ez az eljárás nagyon megbízható a koronafertőzések diagnosztikájában. Sokkal megbízhatóbb mint a PCR-teszt. A politikát azonban nem érdekelték ezek az eredmények.A Trieri Orvosi Ellátó Központ patológiájának vezetői prof. dr. Jörg Kriegsmann és dr. Mike Otto hosszú éveken át munkakapcsolatban álltak prof. Langgal, közösen végeztek molekuláris vizsgálatokat. Röviddel ezelőtt kapcsolatba lépett velük ismét, mert az intézetnek van tömegspekrtométere és ennek használatához kért beleegyezést. A vizsgálatok tartanak, az eredmények sajnos még nem állnak rendelkezésre. Előre láthatóan jövő héten lesznek meg.

Prof. Lang beszélt még a kovid-“oltások” “hatásairól”. A vírusfertőzések alkalmával a légutakon keresztül jutnak be a vírusok az emberi testbe és csak kivételesen súlyos esetben érik el a tüdőt és jutnak be a véráramba. Az oltás azonban pontosan oda kerül, ahová egy vírus csak nagyon ritkán: a vérbe. És itt termelődnek az antitestek, de ezek az antitestek hatástalanok, mert teljesen rossz helyen vannak. Nem ott, ahonnan a vírus jön, hanem ott, ahová a vírus a legritkább esetben kerül: a vérben. Csak akkor van jelentősége a termelődött antitesteknek, ha a vírus kivételesen a vérbe jut. Viszont az oltóanyag bárhol kiválthat tüskefehérje-termelődést, ami katasztrofális következményekkel járhat. Általánosságban mondható, hogy egy beteg, idős ember számára az “oltások” minden esetben potenciálisan halálosak.

Megdöbbenve vette tudomásul, hogy az egyik onkológus kollégája rákbetegeket olt, olyanokat, akik chemoterápiát és/vagy sugárterápiát kapnak. Megmagyarázhatatlan, hogy szakmailag magasan képzett orvosok miért csinálnak ekkora hülyeséget.

Prof. Lang kilépett a Német Patológiai Társaságból, pedig még az első generációs tagok közé tartozik a megalapítás után. Ennek oka az volt, hogy a Német Patológiai Társaság nyilvánosan rágalmazza és sértegeti a kritikus patológusokat, akik a kovid-oltásokkal összefüggő károsodásokat vizsgálják, ahelyett, hogy belemennének a szakmai vitákba.

Véleménye szerint a patológiai társaság korrupt, akárcsak az a prof. Peter Schirmacher, aki hónapokkal ezelőtt még arról beszélt, hogy az oltás utáni halálesetek 40 százaléka az oltás okozta szívproblémákra vezethető vissza. Röviddel ezelőtt, mikor prof. Langék kéréssel fordultak hozzá, hogy végezzen el számukra néhány vizsgálatot, megtagadta azt és a Paul Ehrlich Intézethez irányította őket. Prof. Schirmacher már nem érdekelt az oltáskárosodások felderítésében. Időközben saját eredményeit is visszavonta, véleményét teljesen megváltoztatta, mert mint kiderült, 1,5 millió eurót kapott a kutatásaira. A pénzért cserébe már nem tartja veszélyesnek az oltást.

Prof. Langot elkeseríti az a mérhetetlen fokú korrupció, ami a tudomány területén is eluralkodott.

HA A SPEKTROMETRIÁS VIZSGÁLATOK EREDMÉNYEI NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLNEK; MEGOSZTOM VELETEK.

Link a teljes konferenciához: https://www.pathologie-konferenz.de

Bíró Éva

One thought on “Prof. Dr. Walter Lang patológus beszéde

  1. “Véleménye szerint a patológiai társaság korrupt, akárcsak az a prof. Peter Schirmacher, aki hónapokkal ezelőtt még arról beszélt, hogy az oltás utáni halálesetek 40 százaléka az oltás okozta szívproblémákra vezethető vissza. Röviddel ezelőtt, mikor prof. Langék kéréssel fordultak hozzá, hogy végezzen el számukra néhány vizsgálatot, megtagadta azt és a Paul Ehrlich Intézethez irányította őket. Prof. Schirmacher már nem érdekelt az oltáskárosodások felderítésében. Időközben saját eredményeit is visszavonta, véleményét teljesen megváltoztatta, mert mint kiderült, 1,5 millió eurót kapott a kutatásaira. A pénzért cserébe már nem tartja veszélyesnek az oltást.”

    Ez borzasztó! Az pedig még inkább, hogy már egyre többen vannak, akik eddig figyelmeztettek és teljes erejükkel ellene voltak és most kezdik elkenni a veszélyeket, beállván a gonosz mögé. Sajnos, mint az inkvizíció alatt tették, úgy törték meg őket…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük