4 thoughts on “Ivermectin kórházi használata az FLCCC kezelési protokollja alapján

  1. Vajon érdekükben áll-e az MTA orvosi döntéshozóinak és a kormánynak, hogy protokollként írják elő az ilyen és hasonló bevált gyógymódokat? Szándékukban áll-e követni az FLCCC módszereit vagy éppen a https://thezelenkoprotocol.com/ eljárását? Mert ha nem, akkor miért nem? Talán nincsenek tele a kórházak oltottakkal világszerte?

  2. Minden hazai ismert emberrel, akinek esetleg nagy a rajongó tábora, és elveti a vakcinázást, netán kórházba is kerül, példát akarnak statuálni, hogy lám-lám, így jár, aki nem veszi fel az oltást. Még a szándékosságot is el tudom képzelni. Illetve, hogy a kiszálló mentős pozitív PCR tesztet vet be, és máris megvan az ok, hogy miért kerül valaki indokolatlanul a COVID-osztályra. Hány példa van/volt arra, hogy embereket mentettek meg az Ivermectinnel, persze ez is csak a korai fázisban hat. És miért van az, hogy pl. egy fideszes képviselőt vissza tudnak hozni a halálból, egy átlagembert vagy oltást elutasító ismert embert azonban nem??? (költői kérdés volt)

  3. Ezen voltam ezen voltam !! Mégse merte senki vallalni az ugynevezett segelyonalas tanacsadói “TÁRSAK” közül se !!! Kijózanító pillanat volt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük