A magyarországi covid-kormány sajtós dögevői oltáspropagandának fogják be a beteg vagy elhunyt személyiségek esetét

A magyarországi covid-kormány sajtós dögevői oltáspropagandának fogják be a beteg vagy elhunyt személyiségek esetét, mivel egyre csökken az oltakozási kedv – Kóbor után az “oltott” Csollány is a covidnáci média agymosó propagandájába  került – írja Szőke Mária az informatialibera.ro-n.

Magyarország polgárainak jóérzésű, épelméjű része nyilván joggal háborodott fel az elmúlt napokban, hetekben tapasztalt, minden emberi etikát, kegyeletet,jóérzést, morális tartást és nem utolsósorban sajtóetikát mellőző propagandagépezet miatt, mely újabban, a Magyarországon is csökkenő oltakozási számok miatt már attól sem riad vissza, hogy ismert személyiségek betegségét és halálát használja fel reklámként, nem riadva vissza a legalantasabb húzásoktól, hazugságoktól sem.

Elég ha a világhíres, nemrég szívbetegség miatt elhunyt Omegás rocklegenda, Kóbor János halálára gondolunk, és arra a minden képzeletet felülmúló aljasságra, ahogy a csonkahoni kormányközeli média ezt az esetet is kezelte, fals információkkal gyalázva meg egy zseniális zenész életét és halálát. Erről az esetről később részletesen fogunk írni, ugyanis oknyomozás folyik az ügy kapcsán.

Persze nemcsak Kóbor János halálát fogták be oltáspropagandának a pszichopata rendszer gerinctelen firkászai, például az ismert magyar sportoló Csollány Szilveszter betegsége és kórházba kerülése is jó ürügy arra, hogy ijesztgessék azokat, akik nem kérnek a hírhedt, védőoltásnak hazudott, ám minden védőoltás jelleget nélkülöző, a megbetegedéseket érdekes módon egyre fokozó, génterápiás Covid szérumból.

A beteg sportoló nem mellesleg be van ezzel oltva, mindez azonban nem zavarja a magyarországi covid média sajtókeselyűit a hazugságok terjesztésében

A cikket tovább olvashatja itt: informatialibera.ro/hu/a-magyarorszagi-covid-kormany-sajtos-dogevoi…

Szőke Mária írása

16 thoughts on “A magyarországi covid-kormány sajtós dögevői oltáspropagandának fogják be a beteg vagy elhunyt személyiségek esetét

 1. Egyetértek az írással. Mindenkin átgázolva próbálnak példát statuálni, rajongókat, és úgy általánosságban embereket manipulálni.

 2. Szlovákiában pedig holnaptól az oltottakna mindent szabad,mehetnek ,ahova akarnak,az oltatlanokat pedig eltiltották szinte mindentől,kijárási tilalom,maszk,teszt mindenhol!
  Ott is van mit szégyelni a kormánynak,na meg rettegni a majdani felelősségre vonástól!Hiába akarja U.Leyer megszüntetni a Nürnbergi 2 -es törvényt!

  1. Szlovakiaban elek, a dolgok azert nem igazan ugy mukodnek itt (sem), mint ahogy a sajto azt leirja. Eloszor is elvileg eddig is kijarasi tilalom volt, de a gyakorlatban ezt nem ellenorzi senki. Es a forgalom sem csokkent, mert unnepek elott vagyunk, mar sokkal kevesebb embert erdekel ez mint tavaly ilyenkor.
   Holnaptol nyitnak az ettermek, barok, sportcentrumok elvileg csak oltottaknak, majd meglatjuk az hogy fog kinezni a gyakorlatban. Alig nehany rendor volt eddig is egy 30ezres varosra, es azoknak mas dolguk is van, a vallalkozok meg nem erdekeltek az emberek buzeralasaban, nehez elkepzelni hogy ez igy mukodni fog.

 3. Csak egyetérteni tudok.
  A legaljasabb az index nevű szennyoldal.
  Ma is gyalázta Kóbor emlékét, fekete mágia covid propagandát csiholva a művész halálából.

 4. Mivel ő is az osztrákoknál volt edző, minden módon megpróbálják lejáratni és ha lehet láb aló is eltenni, hogy példát statuáljanak. A gyógymódokat és gyógyszeres kezeléseket sem kímélik. Ugyanezt csinálják az ivermectinnel és társaival mint hatékony covid ellen jól alkalmazható gyógyszerekkel is, vagyis lejárató hadjáratba kezdett a média. Ennek ellenére vannak akik még mindig vakon hisznek benne, elképesztő.

 5. Ne használjuk már a gén”terápia” szót, mert az merő neurolingvisztikai programozás: azt sugallja, hogy gyógyító célzattal változtatják meg a géneket. Valójában egy génmanipulációs, génmódosító eljárásról van szó, és korántsem gyógyítási célból használják. A génmanipuláció durva beavatkozás a természetes folyamatokba, anélkül, hogy a “szakemberek” tisztában lennének a hosszú távú következményekkel: Istent játszanak kellő tudás és előrelátás nélkül.
  A génmanipulált növények és állatok, amelyek már eddig is rengeteg embert betegítettek meg és veszélyeztetik a természetes élőhelyeket, csak az előfutárai voltak annak, ami most játszódik le. Jelenleg globális génmanipulációs emberkísérlet folyik, aminek rengeteg áldozata van és lesz.
  A magyar kormány és papagáj-médiája ezt hajtja végre tűzzel-vassal, mindegy, hány ember életébe és egészségébe kerül. 180 fokkal megfordítják a tényeket, és a legpofátlanabb hazugságokkal állnak elő, kétes értékű celebeket használva az “üzenet” célba juttatására. Sajnos ezek közé bekerülnek valódi kiválóságok is.

  Aki még mindig bedől ennek a harsogó, primitív propagandának, az úgy tűnik, reménytelen eset…

 6. Számomra meg igenis nagyon fontos, hogy Csollány be lett-e oltva vagy sem. Hogy lehetne ezt hitelt érdemlően kideríteni?

 7. Egy Erdélyi koncertjén volt először rosszul. A mentők vitték el, de sikerült meggyógyítani. Olyan kórházban kezelték, ahol nincs C osztály?? Szegény Kóbor János, ha felkelne, saját maga kérné ezt ki. Több interjút végighallgattam, ami egyértelműen arról szólt, hogy hallani nem akar a hazugságömlenyből tovább. Lelkileg, pszichikailag megviselte a bezártság és a zenésztársai halála. Ez már önmagában elég ahhoz, hogy beteggé váljon. Csak ép lélekkel ép a test, mondják az orvosok. Neki pont az ép lélek nem volt már meg. Egy biztos, hogy nem a C19 vitte el. Csodálkozom a hozzátartozókon, hogy ezt nem kérik ki maguknak. Nyugodjon békében…. ha tud.

 8. Nyírábrány településen történt december 6.-7.én. Az elhunyt idős, jóval 80 év feletti hölgyhöz kiérkező orvosok a tetemről vett mintával és gyorsteszttel a halál okát kovidként jegyezték. Ez, tapasztalatom alapján, a halál után, akár kettő, de legalább háromnegyed óra után történhetett. A hozzátartozók, akik a hölgyet otthon gondozták, megrökönyödtek, hiszen nátha, megfázás, légúti megbetegedés akár legenyhébb tüneteit sem mutatta, – szívgyengeségre visszavezethető alapbetegsége volt. Az elhunyt idős hölgy nem volt oltott, bár szélesebb családi körének tagjainak fele viszont az. Hová süllyedhet még az orvosi szakma?? Így nagyon hamar eljuthatunk derék elnökünk szélsőségeinek igazolásához: ~ vagy oltott, vagy átesett rajta, vagy belehalt~. Hogy higyjek el ezután bármilyen halálozási adatot? – nem mintha eddig nem lettek volna fenntartásaim. Hogyan teljesíthetem így mintapolgári kötelességemet, a hiszékenységet?

  1. RE: “tetemről vett mintával és gyorsteszttel a halál okát kovidként jegyezték”

   Kis Covid-abszurd a nagyvilágból:

   Nemrégiben egy aucklandi (Új Zéland) lakost, bizonyos Robert James Hartot a háza előtt lőtt le egy ismeretlen támadó. Szerintem elég egyértelmű miben hunyt el. A hatóságok számára mégse: post mortem Covid-1984 tesztelték, ami pozitív lett.

   Egy szóvivő szerint a protokoll a következő: “Az egészségügyi hatóságok akkor vizsgálhatják meg az elhunyt személyt Covid-19-re, ha a halál oka nem egyértelmű [eszerint a helyi rendőrség számára a ‘golyó általi halál/gyilkosság’ a halál okaként nem elég egyértelmű – hmm], és ha fennáll a Covid-19 esetleges érintettségének gyanúja, például ha van kapcsolat egy ismert esettel, vagy a halál előtti tüneteket figyelembe véve.”
   https://www.nzherald.co.nz/nz/auckland-shooting-new-lynn-victim-robert-hart-tests-positive-for-covid-19/J7GON3TOB44563L4WWJYTUZNCQ/ 2021.11.10.

   Egyesek szerint így Covid-halottként könyvelték el.

   “Auckland, NZ. Heath authorities log another covid death after testing a man who died of gunshot wounds.”
   https://odysee.com/NZ_Covid_Gunshot_Death:6 2021.11.13.

   Colorado államban (USA) pedig két lelőtt személyt Covid-halottnak nyilvánítottak, mert 30 napon belül pozitív tesztet produkáltak.
   https://pjmedia.com/vodkapundit/2020/12/16/seriously-gunshot-deaths-counted-among-covid-19-fatalities-in-colorado-n1215526

 9. Grafén-hidroxid és különféle “finomságok” az oltásoknak nevezett biofegyverekben, így valamiféle “nanoszenzort” is találtak a szabadalmakat böngészve (a videó címében elírták több helyen is a ‘nanosensort’, nem tudom direkt e) – érdemes megnézni a 13 perces videót:

  Friss videó: Moderna Patent Uncovers Horror: NanoSensor Contained in Bioweapon
  https://rumble.com/vq6e3h-moderna-patent-uncovers-horror-nanocensor-contained-in-bioweapon.html

 10. Nagyon igaz…!
  Maria cikkeit mindenkinek a figyelmebe ajanlom….!O is egy oriasai munkat vegez es rendszeresen megjeleno irasai hiteles tajekoztatast nyujtanak mindig a tenyekrol-a valos helyzetrol-es irasi tartjak a lelket nagyon sok emberben .. Elismeres es koszonet – ez uton is-neki is- mindazert amit nap mint nap tesz…!
  Ha neha csuggedne vagy ha neha ebbe az embert probalo kuzdelembe bele faradna erositse ot is az a tudat hogy naponta sokan olvassak es adjak tovabb az irasait/hireit es az is hogy egyaltalan nincs egyedul-nincs magara hagyva o. sem A vilag minden reszen e kuzdelemben ott vannak vele- ha nevtelenul is -de tobb ezer szamra tarsak
  ANGLIA- (Nem mennek a szomszedba.azert ok sem ….)Az angol maintream media tobb cikkben is az elmult napokban azt allitotta hogy azert nem halad annak a kozel 6 millio embernek az orvosi kezelese/korhazi ellatasa (akik-tegyuk mi hozza akkor- az elmult kozel ket ev embertelen kormany intezkedesei miatt jutottak ebbe a ketsegbeejto helyzetbe )mert vannak olyan szakorvosok es korhazi apolok akik nem voltak/nem hajlandok magukat beoltatni( egy kiserleti un vaccinaval beoltatni es harcolnak az eletukert-hogy ezt is mi tegyok akkor hozza .) es um ezek/az ilyenek miatt kell tovabbra is honapokat varakozni a betegeknek….Ugyhogy aljassagert az angol maistream media es ennek az un ujsagiroi sem mennek azert a szomszedba manapsag ….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük