Különös dolgok a vakcinában

Dr. Zandré Botha különös fekete struktúrát fedezett fel a beoltottak vérében. A vörösvértestek súlyosan deformálódtak és koaguláltak, amiről azt mondja, hogy 15 éves pályafutása alatt soha nem látott még ilyet.

Eredeti videó: https://www.redvoicemedia.com/2021/10/never-before-seen-blood-doctor-reveals-horrific-findings-after-examining-vials/


Dr. Carrie Madej 2021. szeptember 29-én a Stew Peter’s Show-ban. Carrie Madej orvos azt állítja, hogy személyesen megvizsgált több COVID-19 vakcina fiolát, amelyeket az emberek karjába kényszerítenek és elborzadt attól, amit látott. “Jobban sírtam, mint valaha” – mondja Dr. Madej.

Eredeti videó: https://www.redvoicemedia.com/2021/09/dr-carrie-madej-first-u-s-lab-examines-vaccine-vials-horrific-findings-revealed/


Élő szervezet a vakcinában.


Feliratokat készítette: Alcyon Plejádok

16 thoughts on “Különös dolgok a vakcinában

 1. Jó kis video, köszönöm a megosztást. Akkor talán a GO látható a képen ahogyan rács tér szerkezetbe rendeződnek a molekulák, ahogy korábban már sokan megjósolták. Na errol mi lehet a véleménye kincses Gyula mok vezérnek vajon?

 2. Botha-video @ 4.02-4.50 “fekete anyag…minden egyes betegnél”

  Stew Peters @ 4.55-5.02 “de amit itt látunk, az egy kerek fekete korongnak tűnik, fémcsatlakozókkal [?!]”

  Z. Botha @ 6.01-0.18 “de ezek maguktól összeálltak, ami nagyon furcsa volt… és most nézzük ezeket a korongokat…Nos, valaki meg tudja magyarázni, hogy mi ez?”

  Könnyen lehet, hogy egyszerű légbuborékokat értelmez 400-500x nagyítás alatt ‘fekete korongként’ –
  vö. https://www.istockphoto.com/de/foto/luftblasen-in-einem-tensid-fl%C3%BCssigkeit-unter-dem-mikroskop-gm1028945480-275790543

  https://pbs.twimg.com/media/FBiI-8sXMAsyTDd?format=png&name=small

  A “fekete anyagról” egy hematológus a következőket jegyzi meg: “láthatjuk, hogy ezek a háttér síkján kívül vannak, melyeket minden orvosi labor tudós és hematológus ‘piszokként’ ismer fel – itt van egy példa szabálytalan sötét vagy szennyeződés-darabkákkal, de nem ugyanazon a síkon, mint a sejtek”
  https://twitter.com/dr_barrett/status/1448059024843366411 2021.10.13.

  Dr. Zandré Botha (Ph.D Alt. Med) Scientific Multi Dimensional [Wow!] Health Practitioner “szakmai” hátteréről pedig itt lehet olvasni:
  https://www.drzandrebotha.com/

  Madej-video @ 5.39-5.51: “A J&J-ban gömb alakú gyűrűs szerkezetek voltak..de ilyet még soha nem láttam…”

  “A buborék körüli valami…egy porrészecske. A por a felületi feszültség miatt a buborék oldalához tapad. A mozgás valószínűleg hőindukálta [reakció].” – Sarah Fullager hozzászólása 2021.10.19.
  https://twitter.com/DrMadej/status/1450469216717578257

  https://commons.m.wikimedia.org/wiki/File:Bubbles-microscopic-artefact.jpg

  1. Most már nem értek semmit.
   Van ez a “15 éve mikroszkópozok” doktor?nő. És lerombolja a hírnevét azzal, hogy piszkot meg buborékot mutogat és riadót fúj? Valószínűleg nem ismerjük ezt a személyt. Lehet, ha megismernénk, akkor tudnánk, hogy ez csak feltűnési vágy volt.
   Egyébként én nem értek hozzá, de ha ennyire kilógna a lóláb, más nem vette volna észre? Nem ilyen egyszerű ez a kérdés.
   Ezekkel az álhírekkel az a baj, hogy nevetségességükkel a bizonytalanokat az oltás felé tereli.
   Egyébként én is bizonytalan vagyok, és csupán azért nem oltattam be magam még eddig, mert úgy tűnik engem nem fog ez a vírus. De csupán csak azért mert az én szervezetem védett, nem mertem másoknak azt mondani, hogy ne oltassanak.
   És egyre jobban mérges vagyok ezekre az álhírekre. Pont az ellenkező hatást érik el vele, mint kellene. Vagy ezekkel pont a 80-s IQ-ju embereket akarják megfogni? Szörnyű stratégia.

   1. Még 11-13-án (szombat), ca. 13 óra előtt küldtem egy választ a hozzászólásához, ami mindezidáig (hétfő – 11-15 12.17) nem jelent meg – érdekes…

    Tegnap (vasárnap, 11-14) a webhely elérhetetlen volt:
    “Resource Limit Is Reached
    The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.”

    Hmmm…

   2. Kedves DPed!
    Mit is mondjak…? Hát, igazán nem szeretnék a helyedben lenni ilyen gondolatokkal még mindig, a közel 20 hónapja tartó megfélelmítések és megmagyarázatlan- és megmagyarázhatatlan kényszerítések után is… Kívánom neked, hogy az Úr Isten tereljen téged az erős hit útjára és összpontosíts inkább azokra a szakemberekre, akik hazánkban és nemzetközileg egyaránt kiállnak és fáradhatatlanul küzdenek az emberiségért. Adjon erőt neked is, hogy ennek a “szép Új Világnak” is vannak még IGAZI Prófétái.

 3. A korábban már megismert temetési vállalkozó újabb jelentése. Sajnos beigazolódik amitől tartott: amióta gyerekeket is vakcináznak, gyerekek halnak meg sorra egymás után. Ezt veti egybe azzal hogy az ezt megelőző 20 hónapban egyetlen gyerek sem halt meg “Covid”-ban

  Funeral Director John O’Looney: Very Important Update: Children Are Dying
  https://www.bitchute.com/video/InACOHTLY2Wj/

  Az alábbi témája hogy VAERS adatok szerint az egyes vakcina-szállítmányokhoz illetve egyes célterületekhez köthetőek a vakcinák utáni súlyos esetek és halálozások

  VAERS Reveals Death By Lot Number Specific States Get Certain Vials
  https://www.bitchute.com/video/TnMP82OyLgah/

  A fenti egyebek közt arról is szól, hogy egyes vakcinázó csoportok miként találják meg a gyerekeket az iskolában és oltják őket mintegy titokban, a színfalak mögött.

 4. Bizonyára lesznek olyanok, akiknek ez nem mond újat.
  A második videó végén lévő részlet már tavasszal keringett a neten. Azt mutogattam a “felvegyem-az-oltást-vagy-ne” dilemmával küzdő embertársaimnak. Megkaptam az összeesküvéses barom jelzőt. Már csak azon gondolkodok, esetleg még pár évet is várhattunk volna mire erről beszélünk, addigra a fél világot is akik nem halnak bele, beinjekciózzák ezekkel a szintetikus lényekkel. Keserű iróniát félretéve: Több hasonló videó van, valahol M0rgell0nként hivatkoznak rájuk. Az első videóban beszélő hölgy szupravezetőkhöz hasonlítja őket, nem jár messze a valóságtól. Mindig várom az alkalmas időt hogy erről beszélhessek, és megosszam azt a linket másokkal ahol egy kutató már 2006-ban tanulmányozta őket, talán akkor még csak bizonyos térségekben kísérleteztek velük, mostanra már ne lepődjön meg senki ha elkezdi a saját háza táján keresni őket. Na ez a szomorú: lassan 16 éves lesz a tanulmánya, és ennyi idő alatt sem sikerült a köztudatba kerülnie a jelenségnek. No nem mintha erről a mainstream vonal ne tett volna, sőt nagyon is igyekeznek ezt titokban tartani, ez a google keresések alapján is nagyon szembetűnő. Most is alig tudtam megtalálni a linket.
  https://www.morgellons.org/chemtrails-morgellons-worse-thought/
  Van auto fordítás. Aki akar kicsit szörnyülködni az olvasson bele. A legjobban én örülnék ha kiderülne hogy mindez baromság, de a tapasztalatok egyelőre nem ezt támasztják alá. Most pedig idézek a cikk végéről auto fordítással/kis korrigálással:

  “Most egy feszültség alatt álló elektromos fürdőben élünk (saját megjegyzés: 2006-ról beszélünk), amit a „csodatermesztő” cuccok (fémrészecskék) biztosítanak az egyre növekvő mikrohullámú tornyokkal, mobiltelefon-tornyokkal, rádiótornyokkal, műholdakkal, elektromos vezetékekkel, wi-fi rendszerekkel. stb., párosulva azzal, hogy a műanyag vízcsövek, műanyag növények, műanyag felhők, élelmiszer csomagolások, autóbelsők, műanyag ruházat, műanyag karácsonyfa stb. állandó jelenléte miatt rengeteg műanyag komponens jelenik meg, amelyekkel dolgozni lehet, ha lehetséges. A műanyag folyamatosan lebomlik, és így párolog. Az egyik elfogadható magyarázat arra, hogy a lapos szalagszerű szálak hogyan nőnek még az üvegen is, az az, hogy ezek a szintetikus modellszervezetek képesek műanyag összetevőket összegyűjteni a levegőből, vízből vagy ahol vannak, és egyenáramot használnak az összeszerelési technikájukként, vagy az üvegben lévő szilikonból táplálkoznak, vagy mindkettőből. Bebizonyosodott, hogy a növények ásványanyag tartalmuk nagy részét a levegőből nyerik ki, nem a talajból, ahogyan azt egykor hitték. A nanotechnológiát úgy tervezték, hogy utánozza a természet működését, “önmagát összeszerelő” képességét, ahogyan azt az ember felfedezte. (…)
  Amiért olyan fontos a feszültség: az elektrolizált üvegeimben megfigyeltem, hogy a „szintetikus modellszervezeteknek” (vagy nevezzük mesterséges életformának) növekedése jelentősen fokozódik és megnövekszik. Az általuk M-nak nevezett rostok körülbelül 6 hónap alatt megnőnek szabad szemmel vagy nagyítóval szinte látható méretűre. Az egyik ilyen szálcsomó tucatnyi mikroszkopikus szálból körülbelül százra nőtt, és csipesszel könnyen kiszedhető. Az áttetsző szilikon nanocsőszálak közül kettő egyértelműen egyenletesen szegmentált, és úgy tűnik, hogy az egyik roston egy DNS-szál csavarodik át a belsején. (…)
  Továbbra is logikus azt feltételezni, hogy az elektromos áramot gyűjtő/vezető mikroszkopikus rostok növekednek az agyunkban, és lassan rövidre zárják neuronjainkat (IE-memóriát vagy Alzheimer-kórt). TALÁN a vezetőképesség megtagadása ezektől a lényektől a kulcs, bár látszólag lehetetlen.
  (…)
  Egy új és meglehetősen nyugtalanító megfigyelés/lehetőség jelenlegi helyzetünkkel kapcsolatban a következő: A fertőzöttek tanúvallomása szerint kaptár-mentalitást figyeltek meg az érintettek . Ez mesterséges intelligenciára (AI) utal, de hogy milyen mértékben, az nem ismert. (…)
  Aki tanulmányozta a „smart dust”-ot, egy katonai 3D-s modellező műholdrendszert, az tudja, hogy évek óta ránk és mindenki másra is szórják a nanotechnológiás dolgokat.
  What can be done you ask, anything? Waiting for the CDC to help is moot, they’re in the pocket of the insurance industry. Play with this stuff, (wear gloves you’ll feel better) find something it reacts to, sulfur, garlic, baking soda, glue, static electricity, kerosene, ammonia, chaparral extract, etc. I’m in this now 900+ hours and $1,000 in equip. because I love all God’s creature’s and understand it’s my duty to defend them at my own expense, not because it’s what God commands, because it’s the right thing to do!!!! ”

  A cikk részletezi a chemtrail-t, és egyéb dolgokat. A lényeget próbáltam kiragadni. Most pedig egy cikk, amely a megoldásokhoz is ad tanácsot, vagy azoknak akik belottották magukat és rájöttek mekkora agyhalottak voltak (elnézést a szóhasználatért). https://managehealthnaturally.com/prevent/morgellons-cures/ Lehet a jövőben még hasznos lesz másoknak, mert ez a történet lehet még csak most veszi kezdetét, köszönhetően Bill Gec1nek, a Big Pharmának és a kedves globalista elitnek, akik Isten teremtményeinek a kiírtásán ügyködnek. Na nem sokáig.

 5. Hát ez az, most már több éve a nano robotokon kattog az agyam.

  2020. szept. 3. Tömeggyárthatóvá váltak a mikroszkopikus nanorobotok :
  https://www.pcx.hu/uj-merfoldko-az-orvosi-nanorobotok-fejleszteseben-hamarosan-johet-a-tomeggyartas

  2020. jún. 4 Fehérvérsejtnek álcázott nanorobotokkal pusztítanák el a rákot
  https://raketa.hu/feherversejtnek-alcazott-nanorobotokkal-pusztitanak-el-a-rakot

  2015. okt. 25. Istenszerűvé válunk a nanobotokkal
  https://www.origo.hu/techbazis/20151009-nanobot-nanotechnologia-jovo-robotok-kutatas-kiborgok-istenszeruve-valunk.html

  Bonyolult szerkezeteket nem tudnak egyszerre bejuttatni, meg egy kicsit furcsa is lenne, ezért kell 2-3-4-5-6- és még ki tudja hány oltás, sorozatos upgrade mint egy szoftvernél és a végén összeállnak a kis darabkák. Úgy építik ki mint ahogy a nemzetközi űrállomást, hogy mindig egy kis darabkát oda visznek és hozzá építik. És a végén elkészül a nagy mű.

  És hogyan tudják programozni a nano robotot ? Pontosan azzal ami éppen a covid járvány előtt volt terítéken: az 5G, tökéletesen alkalmas arra, hogy megfelelő rezgés kombinációkkal arra késztessék a kis a bejuttatott genyót amire ők akarják.

  Ez Hülyeség : Kicsi a hatósugár…
  DEHOGY KICSI, hiszen mindenkinek ott van a fülénél a mobiltelefon és rajta a covid applikáció.
  Németországban már működik, hogy csak QR kóddal tudsz előzetes regisztráció alapján bejutni valahova. Tehát tudják, hogy hol leszel a megadott időpontban. ÉS még azt is jelzi az app., hogyha olyan jött be aki nincs beoltva akkor pittyeg, hogy nem beoltott is tartózkodik ott.

  És ha kell, rák ellen, vagy agysejtek ellen, vagy trombózist csinál, vagy ami tetszik és az előzőek bármilyen kombinációja. De simán el tudom képzelni egy hangulati zavar és aztán öngyilok.
  Ki sem mutatható, hogy köze lett volna a covidhoz, hiszen öngyilok lett, dilis volt, azt se tudja mit csinál. De legalább fogy a népesség.

  Innentől meg már csak a fantázia és a képzelet szab határt annak, hogy mi mindenre lehet még használni ezt az igazi NANO VÍRUST !!!

  És erre fogják alapozni a “Oltott – Oltatlan” szétválogatást, akiben nincs benne a kis genyó az a rendszer ellensége. Piros lámpa villog, roham osztag kiszáll és viszik el.

  Akik tudják mi az a SKYNET hát kb. ez is az lesz. Ja és a MÁTRIX-ot még nem is említettem.
  De hiszen ezeket a filmeket évtizedekkel ezelőtt leforgatták…

 6. NAPJAINKBAN, A VILÁGBAN AZ IGAZSÁG ÉS A HAZUGSÁG VÍV ÁDÁZ KÜZDELMET!!!
  A JAVÍTHATATLAN CIONISTA JÉZUS-GYILKOSOK JÓISTENÜNK TEREMTETT VILÁGA ELLEN VANNAK!!!
  AZ AGYALÁGYULT BILL GATES MÁR ÉVEKKEL EZELŐTT FELVÁLLALTA, HOGY TENNI FOG A FÖLD TÚLNÉPESEDÉSE ELLEN!!!…- SAJNOS NEM MAGÁN KEZDTE!!!…
  A hazugság azért van előbbre, mert mögötte állnak a világuralomra törő, az emberiség teljes ellenőrzését- és létszámának nagymértékű csökkentését akaró pénz, média, gazdasági- és politikai háttérhatalom és az érdekeiket kiszolgáló pénzuralmi globalistás válságokozó közveszélyes politikusok és az általuk vezetett, erényjótállásokat (becsületszerződést) nem adó bűnpártok.
  Az értelmes, becsületes, magas érzelmi intelligenciával bíró, bölcsességet szerető emberek az igazság oldalán állnak, és sok jót tesznek annak győzelméért.” ?-???
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3198601076898646&set=a.112229818869136&type=3&theater
  Már Elkezdődött a Népességcsökkentés – Bizonyíték – https://www.youtube.com/watch?v=OIdZv4VET_M

  (Megjegyzem, hogy már 1969-ben volt erről egy rendezvény, Dr. Drábik János bajtársunk ezzel kapcsolatos írását a Leleplező Könyvújságban hoztuk le 2003 körül..!)
  Lásd: A szex és az új világrend – A népszaporulat ellenőrzése
  Dr. Lawrence Dunegan amerikai orvos 1969. március 20-án részt vett egy gyermekorvosok számára tartott szakmai konferencián Pittsburgh-ben, ahol az egyik előadó Dr. Richard Day egyetemi tanár volt. Dr. Day mintegy 80 főnyi orvosokból álló hallgatóságának rendkívüli témájú előadást tartott. Beszéde előtt felkérte hallgatóit, hogy se jegyzeteket, se magnófelvételeket ne készítsenek és vegyék bizalmas jellegű belső tájékoztatásnak mondanivalóját. Dr. Dunegan egyike volt a hallgatóknak és 1988-ban Randy Engel kérésére emlékezetből felidézte, és szalagra rögzítette, amit 1969-ben hallott.
  Lásd bővebben: http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0410.htm

  KORONAVÍRUS-ÁTVERÉS HELYETT ORVOSI TUDOMÁNYOS TÉNYEK – 10 VIDEÓ – Dr. Lenkei Gábor!! -?-??-??
  pld.: 8. Védőoltások – Útvesztő
  6. A félrevezetett emberek védelmében
  2. Csapdába ejtett emberiség
  3. Emberiség elleni bűnök stb.
  A kép linkjét és a kapcsolódókat lásd:
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3203359756422778&set=a.112229818869136&type=3&theater

  Szerrel és tettel: BRiNDZa – PáLoS TReND
  http://naphun.blogspot.com/2017/10/a-rothschild-haz-tortenete.html

 7. Kedves Mindenki!
  Le lehet bolondozni nyugodtan azért amit most fogok írni!De már megszoktam ….jelen helyzetben mindig ezt kapom ha próbálom felvilágosítani az embereket.Na mindegy most nem ez a lényeg!Portugáliában és még több országban is tapasztaltak olyan jelenséget hogy pókháló szerű dolog esik az égből (úgynevezett anygyalhaj így nevezték el)az ott lakó emberek közül volt aki gyűjtött be mintát és bevizsgáltatta a lényeg hogy a minta úgyan úgy viselkedett ahogy itt a doktornő elmondja!Ez az úgynevezett angyalhaj nagyon hamar elillan nem tudják miért és azt sem mi lehet ez és hogy honnan jön!Csak az érdekesség kedvéért írtam le,lehet semmi köze ehhez.A neten rá lehet keresni van róla információ elég sok.Ha jól tudom legutóbb Kanadában történt ilyen.

 8. Tünetmentes szuperfertőző belinkelt egy képet, melyen tenzid buborékok láthatók mikroszkóp alatt
  https://www.istockphoto.com/de/foto/luftblasen-in-einem-tensid-fl%C3%BCssigkeit-unter-dem-mikroskop-gm1028945480-275790543

  A fekete korongok Botha videójában szerintem valószínűleg a LIPID NANORÉSZECSKÉK lesznek, amit be is vallanak a gyártók hogy tartalmaznak az mRNS vakcinák.
  Ld. alábbi videó 13:25 képkocka
  https://www.youtube.com/watch?v=lJO51Sguyaw

  tehát nano micellák, amibe csomagolják az rns-t

  Viszont az ember vére nem biztos hogy szereti ezeket, hiszen összeállnak tőle a vörösvértestek, mint beszámol róla Botha vakcinázottak esetén.

 9. Aki azt hiszi, hogy aki arról beszél, hogy az covid-19 oltásokban chip-ek vannak az bolond, laposföldi tudatlan.

  Na ez nem igy van, mert a 36 éves svájci kutató asszony, Dr. Simone Schürle, ETH-Zürich azt mondja, hogy 20 év múlva ez
  normális állapot lesz.

  Forräs: https://hest.ethz.ch/en/department/people/professors/persdetail.MTY3MjM5.TGlzdC85Miw5ODYyMzU0MDI=.html

  Hogy az emberek vérében nanochip-ek fognak úszkálni.
  Miért ?
  Mert ezek egy esetleges rákbetegséget jelentenek az eü figyelő központba.

  Mi motiválta ezt a Prof. nőt , hogy ilyen kisérleten dolgozik ?

  Hogy a nagynénikéje hasnyálmirigy rákban halt meg és ezért ez a szerencsétlen karrierista nagyon szomorú volt.
  A cikk rendelkezésemre áll. El is tudom küldeni.

  Számomra meg az ilyen hír egy emberíség ellenes bűn.
  Miért ?
  Mert milyen jogon juttatnak be az emberi szervezetbe ilyen megfigyelő robotokat.
  És ha ezen covi-19 géntherápiákat, amiket oltásnak neveznek, milyen agressziv módon tették kötelezővé, akkor a jótékony köntösbe
  öltött vérben úszkáló chip-ek nagyon, de nagyon veszélyes jövőt jelentenek az emberíségre.

 10. Elgondolkodtató, hogy SOK ÉVVEL EZELŐTT MEGJELENT animék, zenék, filmek vizuális elemei és történetvezetése miért vág egybe napjaink intézkedéseivel sok esetben olyan precízen… Aki konteónak vélné, érdekelne a magyarázat a pontos párhuzamok mibenlétéről. Hiszen az itt bemutatott

  Carie Madej stb videókban
  (Madej doktornő videójában 7:58-nál látható mikroszkopikusz felvétel!)

  a mikroszkóp alatt ugyanilyen lényeket láttak napjainkban (az orvosok eddig ilyet sose), mint számos, nemzetközileg EGYKOR terjesztett műalkotások bennfentesei. Utóbbiak honnan tudták már évekkel ezelőtt…? Mindig mindent csupán “véletlen megjósolnának”?? Ennyi véletlen nincs… Habár e szösszenet, amit írok, nem alkalmas bizonyításra, terjedelmi korlátok okán, ezért csak elgondolkodtatásnak fogok képeket mutatni azok számára, akik kíváncsiak arra, hogy mennyire bennfentesek a hollywood-i alkotók, a nemzetközi sztárok, valamint a japán anime készítők.

  – ITT EGY ÉLESEBB MIKROSZKOPIKUS FELVÉTEL EGY MÁSIK KUTATÓ MIKROSZKÓPJA ALÓL:

  https://davidicke.com/2021/10/12/another-life-form-found-in-fake-vaccine-vials-doctor
  2:42-nél !!!

  Műalkotásbeli utalásokról mutatok pár szemelvényt. A No.6 című anime (japán animáció) már 2011-ben szó szerint bemutatta, hogy az idős otthonok lakóit injekciókkal elteszik láb alól, miközben már a jövőben mindenki be van chip-pelve és külön van választva a hatalomhoz hű, illetve a lázadó, elmenekült -de egyúttal szintén be chip-pelt- emberekre. “No.6” = hatos szám. A hatos a sátán jele.

  Zenei albumok és filmek kapcsán sokszor évekkel korábban akár egyértelmű utalások jelennek meg a háttérben húzódó tervekről.
  Csak röviden mutatok utalásokat, szinte csak a híres Tool metalzenekar utalásai kapcsán.
  Ezek NEM képeznek bár bizonyítékot, de legalábbis elgondolkodtatóak…

  Előzetesen egy másik zenekar enyhébb utalása a jelen videóban látható “korongösszeomlásokkal” való hasonlóságról:
  Godflesh (Húsból alkotott isten) nevű metálzenekartól az 1994-es albumborítóját mutatom, címe Selfless, azaz Önmagadtól való megfosztás:
  https://ibb.co/vZ872GV

  ————————————————————–
  MOST TESSÉK KAPASZKODNI, mert eddig csak a bevezetőm szólt…
  ————————————————————–

  A TOOL zenekar 2006-os Vicarious (Helytartó) c. klippje elképesztő animáció, érdemes végignézni, csak pár kiragadott képet mutatok.
  Döbbenetes a videókban bemutatott mikroszkopikus lénnyel való hasonlóság, és már 2006-ban bemutatta a Tool, ahogy az emberek szemén, vagy egyéb nyílásain
  (akár tesztekkel) bejuttatott lények élőlény növekedését okozza az emberi agyban (persze csak szimbolikusan utal az esetek egy részében, így
  emberi embrió növekszik a klippbéli agyban, nem más lény).

  AZONBAN MADEJ DOKTOR MIKROSZKÓPJA ALATTI LÉNY SZINTE TELJESEN AZONOS A 2006-OS TOOL-KLIPPBÉLI LÉNNYEL!

  Elgondolkodtató az is, hogy a lény ábrzáolására jellemző, hogy sodorja a szél, és porzik, ami talán a chemtrail-re utalhat a porfelhő miatt, és arra, hogy légzéssel, azaz tüdővel (belégzéssel) is kapcsolatos lehet a lény.

  A KÉPEK:

  https://ibb.co/Jzf3yXZ
  https://ibb.co/xm49CNb
  https://ibb.co/h8ydwTx
  https://ibb.co/nBwskW4

  És ez nem minden… a Tool zenekar addig átlag 3 évente adott ki zenei albumot, de ekkor állandóan perben állt a kiadókkal, a rajongók persze tűkön ültek, mikor jön már a következő album… a pereskedés fő oka esélyesen az volt, hogy e zenekar folyton túlságosan beszédes képi világot mutatott a háttérhatalomról és akadályozták őket. 13, azaz tizenhárom évet kellett várni az új albumra, így 2019-ben megjelent a

  FÉLELEM OLTÁS (!!!)

  című albumuk (Fear inoculum), immár klippek nélkül.
  Az album borító egy tekergő kígyót ábrázol, a zenekar neve pedig egyértelműen injekciós tű alakőra van kirakva a borítón. Tehát 2019-et írtak, amikor kiadták ezen zenei albumot!!

  Íme az album borítója:

  https://ibb.co/V3FTbB6

  Akinek ez se elég, íme a dalszöveg, linkelem a magyar fordítását (google fordítóval bár, de még ez is elég jól fordította le) :
  https://pastebin.com/bPhKxyyg

  Lehet gondolkodni, aki még nem tette volna meg. 2019-es album, ismétlem! A többi alkotás, melyekre utaltam, meg még régebbiek.

  Mellékesen visszautalnék az 1999-ben mozik műsorára tűzött, kultikus Mátrix c. hollywood-i filmre. A járőr biorobot is meglehetősen hasonlatos a Madej doktor mikroszkópja alatti lény alakjával. Bár a Neo testébe a film elején juttatott biorobot kevésbé hasonlít, utána annak a képét is linkelem, köszönöm a figyelmet.

  https://ibb.co/Jd12Jyz

  https://ibb.co/bbvxDGR

 11. Valahol azt hallottam, hogy Londoni repülőtéren olyan ellenőrző kapu van, amin áthaladva kimutatja, hogy valaki oltott-e vagy sem. Kérem azokat, akik tájékozottabbak erősítsék meg, vagy cáfolják meg! Igazából nem tudom elképzelni, hogy ilyen lenne. De ha mégis lenne, az nagyon megdöbbentene!
  (Egyedül azt tudom elképzelni, hogy ha van, akkor az oltási igazolványt érzékeli)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük