Német jogászok tiltakoznak a serdülők oltása ellen!

Hosszas vonakodás és ezzel egyidejűleg nagy politikai nyomásgyakorlás után az németországi STIKO (Állandó Oltási Bizottság) váratlanul mégiscsak javasolja a korona-oltást a 12 évesnél idősebb serdülők számára.

www.kla.tv/20445

13 thoughts on “Német jogászok tiltakoznak a serdülők oltása ellen!

 1. Rendkívül boldog lennék, ha a német jogászok, és úgy általában minden jogász az EMBEREK kísérleti oltása ellen tiltakoznának!

  Ez, hogy “a gyerekek” meg “a serdülők” oltása ellen tiltakoznak, de “a felnőttek” oltása ellen meg nem, ez így csak egy üres képmutatás.
  Emberek százmillióit terelik kísérleti patkánynak a gyógyszeripar elé. Igen, közöttük kiskorú embereket is.

  Én nem látom a különbséget aközött, hogy kiskorú embert, vagy nagykorú embert oltanak be valamivel, amiről nem tudjuk, mi van benne, nem tudjuk, miért erőltetik és nem tudjuk, mi lesz azokkal 1-10 éven belül, akiket beoltottak.

  1. Sajnos ilyen egyértelműen nem szabad ilyen kemény szavakat kimondani! Simán elképzelhető post-Covid tünetnek is! Van aki tünetmentesen átvészeli a betegséget. És ha valaki beteg is volt, és oltott is, akkor vajon melyik okozza a későbbi tüneteket?
   Véleményem szerint nehéz megkülönböztetni a post-Covid tüneteket a vakcina mellékhatásától. Egyéni alapon szinte lehetetlen. Ezt csakis statisztikával lehet meglátni. (Tipikus nem látja a fától az erdőt). És hogy melyik statisztikában hisz az ember? Na ez a fogós, kapós, ravasz kérdés!

 2. Nagyon “biztonságos” és “javasolható”…. Nem így gondolja ezt egy 16 ÉVES fiát elveszítő TEXAS-i apa, aki nem nyugszik: Országnak – világnak kikiáltja fájdalmát. A fiút Pfizer-el oltották be, és az első adag után 5 nappal MEGHALT! Ennyi volt az élete. Az apa sosem bocsátja meg magának, hogy hittek a hivatalos szövegnek, meg a reklámoknak, annak, hogy az oltás biztonságos. Most küldetésének tekinti azt, hogy figyelmeztessen másokat az oltás veszélyeire.

  https://thecovidworld.com/ernesto-ramirez-jr-16-year-old-boy-dies-5-days-after-receiving-the-pfizer-covid-19-vaccine-father-speaks-out/

  1. Sajnos nem úgy látszik! Ezt az oldalt és a médiumokban megjelenő videókat, cikkeket az oltás veszélyeivel kapcsolatban csak egy szűk kör nézi és követi (legalábbis én ezt tapasztalom a környezetemben). Az oltott pedagógus kollégáim teljesen elhatárolódnak minden ehhez hasonló cikktől és videótól. Nem hajlandóak megnézni, elolvasni. Az angol szakosnak mutattunk egy videót amiben egy oltáskárosult szomorú történetét hallhattuk. Mi nem tudunk angolul, kértük, hogy fordítsa le. Megtette, majd röhögve kioktatott minket, hogy el ne higgyünk már ilyen hülyeséget. Szóval ez a helyzet. Addig amig a saját bőrén nem tapasztalja az oltás mellékhatásait, nem fogja elhinni, és nem is tesz semmit. Addig csak uszítanak az oltatlanok ellen pl. Ne kapjon táppénzt az oltatlan, ha beteg! Fizesse ki az orvosi költségeit! stb. Én most személy szerint ezt élem meg

 3. Sajnos a videó nem látható 🙁
  Egyébként nagy szüksége van a népnek ha valaki így megszólítja mert sokan kétségbeesettek és sokan vannak akik öngyilkosságra gondolnak mert nem akarnak így tovább élni. Az egyetlen reményük ha legalább egy videóban beszél valaki hozzájuk.

 4. 8-Year-Old Girl Tells School Board They Should All Go To Jail For Forcing Masks On Kids

  https://summit.news/2021/11/11/video-8-year-old-girl-tells-school-board-they-should-all-go-to-jail-for-forcing-masks-on-kids/

  német: https://uncutnews.ch/maedchen-gerade-mal-8-jahre-alt-sagt-der-schulbehoerde-dass-sie-alle-ins-gefaengnis-gehen-sollten-weil-sie-kindern-masken-aufzwingen/

  Az oltások és a maszviselés önkéntes.
  Mi nem egy diktatúrában élünk !

  Áh, dehogy a mi országunk itt a földi megtestesült jóság.
  Diktatúra csak Oroszországban és Belorussziában van.
  Mert Putyin a nagy diktátor, aki elzárja nekünk a gázcsapot.

  De mi csak beoltunk titeket és a védőoltás majd megvéd mindnyájunkat.
  Aki ezt nem hiszi, az a társadalom ellensége és megérdemli, hogy kirúgjúk a munkahelyről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük