SZKÍTA Hírek 2024-11. adás – 2024. február 10.

2024-es hatodik adásunk.

Mostantól hetente két híradó – minden szerdán és szombaton 18:00 órakor
https://szkita.tv/
https://szkitaegyesulet.hu

https://szkita.tv/276-szkita-hirek-2024-11-adas-2024-februar-10

8 thoughts on “SZKÍTA Hírek 2024-11. adás – 2024. február 10.

 1. Utolsó pillanatban vagyunk, hogy blokoljuk a digitális rabszolgaságot

  Ajánlom az alábbi cikket elolvasásra, hogy képet kapjunk arról, hogyan fogják bevezetni, lépésről-lépésre.
  “Az ausztrál kormány a közelmúltban bejelentette, hogy július 1-jét tűzte ki országos digitális azonosítójának előzetes bevezetésének időpontját.

  A nemzeti digitális azonosító a MyGovID kiterjesztett változataként fog működni, amelyet az ausztrálok már használnak az ausztrál adóhivatal, a Centrelink (társadalombiztosítási kifizetések) és a Medicare hozzáférésére.
  Más szóval, akár fizetnie kell a kormánynak, akár a kormánytól kell kifizetést kapnia, egy bizonyos ponton ki lesz zárva a rendszerből, ha nem rendelkezik digitális azonosítóval.

  Ez része a globális digitális alaphelyzetbe állításnak, amely minden nemzethez eljut. Arra hivatkoznak majd, hogy mindezt a mi biztonságunk és kényelmünk érdekében teszik.
  – A globalisták tervének első része az, hogy az emberek elfogadják a biometrikus digitális azonosítót,
  – a második része pedig az, hogy elfogadják a digitális azonosítójukhoz kapcsolódó központi banki digitális valutát.

  Ezen a ponton a készpénz megszűnik, a magánélettel együtt, és a teljes infrastruktúra egy világra kiterjedő rendszere a helyén lesz. Más szavakkal: ezen a ponton már nem lesz visszaút, vagyis ideje teljesen kilépni a rendszerből, vagy a onnantól örökre rabszolgák leszünk.
  – Ha úgy döntesz, hogy az Istentől kapott emberi identitásodat a korrupt világrendszer digitalizálja, akkor elfogadod a fenevad bélyegét.
  – Ha elfogadjuk a digitális személyazonosságot, és hamis pénz digitalizált formáját használjuk a vásárláshoz vagy eladáshoz, akkor az Istentől kapott szabad akaratunkat ezen a ponton elveszítjük.
  Életünk irányítása végleg kikerül a kezünkből, és egy démoni “Bábel Torony” fog irányítani valamennyiünket.

  Minden, ami digitális, virtuális, nem kézzelfogható, mint például érme, kártya vagy akár papírpénz.
  A digitális pénz egy csali, eszköz a totális ellenőrzés megvalósítására. Nem a miénk, nem rendelkezhetünk szabadon felette. Programozható, vagyis be- vagy kikapcsolható egy mesterséges intelligencia által vezérelt, démoni algoritmusokra épülő társadalmi kreditrendszer kénye-kedve szerint.
  Ha nem vagyunk digitális mintapolgárok, akkor a pénzünket elzárják. Több húst vagy benzint vásárolnánk, mint amennyit a rendszer kiszabott, a tranzakciót megtagadják, a pénzt zárolják. Nincs több vásárlás és eladás számunkra.”
  https://expose-news.com/2024/02/07/australia-sets-a-date-for-nationwide-digital-ids/
  És akkor még nem beszéltünk a kiberbiztonsági veszélyekről, vagy arról, hogy a titkosszolgálati szervek mindenki azonosítóját ismerik, lesz hozzáférésük hozzá, és bármit tehetnek velünk.

   1. Probléma-Reakció-Megoldás

    Kamu vírusssal, kamu PCR-teszttel, és a médiahisztivel kamu pandémiát csináltak, hogy a vakcinának nevezett biológiai fegyverrel számtalan betegséget hozzanak létre.
    A rák kezelése mindig is a Big Pharmaffia legprofitábilisabb üzletága volt, most a tömeggyilkos Lengyel Zsoltnak köszönhetően tarolnak a turbórákkal.
    https://lumi-news.gr/trisekatommyria-tha-sygkentrosei-i-pfizer-exaitias-ton-karkinon-tourbo/

    1. Az alábbi szervezetek irányítják Amerika tervezett és szervezett összeomlását:

     – ENSZ
     – IOM Nemzetközi Migrációs Szervezet
     – Európai Unió
     – ENSZ Nemzetközi Gyermeksürgősségi Alap UNICEF
     – Héber Bevándorlók Segélyszervezete HIAS
     – Vöröskereszt
     – Orvosok Határok Nélkül
     – Egyesült Nemzetek Menekültügyi Ügynöksége UNHCR
     – Norvég Menekültügyi Tanács

     Erről bővebben, fényképekkel, és videóval bizonyítva, az AGENDA 2030 tervben foglaltak szerint:
     https://thewatchtowers.org/photo-video-evidence-of-illegal-immigrant-encampments-stations-proving-the-planned-organized-collapse-of-america/

 2. https://www.bitchute.com/video/f0Y4F9KDESId/
  Q&A WEBINAR FROM FEBRUARY 7TH, 2024

  A szigorú cenzúra elindulása előtt ez az utolsó ajánlóm.
  Dr. Cowan a hallgatók kérdései közül a héten többek között a zöldségek és gyümölcsök tartósítási eljárásaival (pl.fagyasztva szárítás, vagy gyökérzöldség tárolása homokban), a zsírok és a szívbetegség kapcsolatával, a petefészek cisztával is foglalkozott, és felhívta a figyelmet egy energetizáló kristályra, a Himalája kvarcra, amit speciálisan csiszolva Marcel Vogel fejlesztett ki energetikai gyógyítási célra. (https://www.vogelcutcrystals.com/)

  Egy kérdés arra vonatkozott, hogy mit gondol Dr. Cowan a biorezonancia kezelésről. Saját tapasztalatai alapján azt emelte ki, hogy amikor mérést végeznek a bioenergetikai mezőre vonatkozóan, akkor, mivel ez a mező minden pillanatban változik a minket érő stimuláló hatások eredőjeként, vagy csak magától az alap bioritmustól, az ilyen alkalmi mérések eredményét nem tudta értelmezni, ilyet nem használ. Amikor a mező hangolására, erősítésére használják, az önmagában tud segítő és hasznos lenni, de a biorezonanciában rejlő lehetőségeket még érdemes tovább kutatni.

  Én úgy közelíteném meg a biorezonancia és általában a gyógymódok témáját, hogy azt hangsúlyoznám, mikor, milyen állapot javításában hatékony egy terápia.

  Egy másik kérdés Dr. Lanka feltételezett vírust tartalmazó váladékkal történt kísérletének és ennek a kiindulásnak az elhagyása nélküli kontroll kísérlet eredményének értelmezésére vonatkozott. Mindkét kísérlet azonos citopatogén, sejtkárosító hatású eredményt ért el, miután többször betegből származó váladékból kiindulva, és többször anélkül is éhenhaltak végül a kísérleti anyagban levő sejtek. Mindkét kísérletben antibiotikumot használtak, majd a továbbiakban még hozzáadtak, egyre csökkentve fetal bovine serumot (FBS). A kérdező arra lett volna kíváncsi, hogy lehet-e tudni, hogy az antibiotikum, vagy az FBS miatt történt a sejthalál, melyik kísérleti alkotóelem a citopatogén.
  Dr. Cowan elmondta, hogy nem történt arra nézve további kísérlet, hogy elkülönítsék, mi okozta a megbetegítő hatást, de ettől függetlenül is cáfolt a vírus létezése, és ezt akarták bemutatni. Egyébként pedig nincs csak egy független változó a kísérletben.

  A hét legérdekesebb kérdése számomra a fogas kérdés volt. Van-e kapcsolat a gyökérkezelés és a rák között?
  Dr. Weston A. Price kanadai fogorvos nevéhez fűződik a gyökérkezelési technika kialakítása, aki a kutatási tanulmányaiban leírta, hogy amikor egy kísérlethez nyulak bőre alá beültettek gyökérkezelt, majd kihúzott fogakat, azt találták, hogy az esetek nagy részében a nyulak ugyanazt a betegséget kapták meg, mint annak az embernek a betegsége volt a gyökérkezelés előtt, akinek a kihúzott gyökérkezelt fogát beültették. Volt példa rákos elváltozása, vagy reumatoid artritiszre. A szivárgó fogak körüli anyagok (baktériumok) átkerültek a nyulak véráramába. Ezután a tapasztalat után Dr. Price a tudományos becsület alapján felhagyott ezzel a módszerrel, belátva és bátran kimondva, hogy tévedett.
  A fogorvosok ma azt mondják, hogy sokkal jobb foggyökér feltárási módszereket használnak, ahol nincs szivárgás, de ebben Dr. Cowan szkeptikus. Úgy véli, hogy a gyökérkezelés az utolsó fog megtartási lehetőség, mert több esettel szembesülve is látta, hogy ez milyen problémás. Érthető, hogy nehéz aközött választani, hogy kihúzzanak-e egy fogat, vagy sem. A fog kilyukadása viszont egyáltalán nem normális. A kiegyensúlyozott táplálkozás elsődlegesen fontos ahhoz, hogy ne legyen lyukas fog. Azt tanácsolja, ha mégis gond van, akkor keressenek homeopatát, kérjenek táplálkozási tanácsot, vagy ózon injekciót, vagy valamilyen elektromágneses alapú gyógyítást, hogy elkerülhető legyen a toxikus tömés vagy a gyökérkezelés. Ha nem esztétikai probléma, akkor még a fog kihúzása is jobb, mint a gyökérkezelés.

  Ez utóbbi nyulas kísérlet eredménye nagyon hasonlít a gyermekágyi lázhoz. A közvetlenül vérző sebbe jutó hullaméregtől meg lehet halni. A közvetlenül vérbe jutó betegség méregtől meg lehet betegedni. Dr. Lanka kísérletben pedig nincs vérző seb.

 3. Nanobotokat eszünk?
  Miért vesz részt az UNILEVER K+F a nanotechnológiai kutatásban?

  “Josh Sigurdson a nanotechnológia bizonyítékairól számol be az élelmiszer-ellátásban, mivel számos nagy cég élelmiszert használ nanobotok szállítására.
  – A joghurttól a húsig és a zöldségekig egyre több bizonyíték kerül elő a nanotechnológiára az élelmiszerellátásban, ami tovább bizonyítja, hogy az élelmiszerboltban beszerzett élelmiszer nem az, aminek látszik.
  – Már áttekintettük azokat a szabadalmakat, amelyek az injekciós úton bevezetett távirányítós nanotechnológiát mutatják be, mivel a Moderna 2018-ban mesterszabadalmat kapott az említett szállítási módra.
  Ez a technológia rádióhullámokkal vezérelhető. Korábban foglalkoztunk Johns Hopkins terápiás technológiájával is, ahol a robot parazitákat orrváladékkal juttatják be a szervezetbe. Ezután a gyomor nyálkahártyájához tapadnak, és „gyógyszert” bocsátanak ki, és távirányíthatók.
  – A múltban robotszúnyogokat is bevetettek a nanotechnológia kezelésére.
  Az élelmiszer- és vízellátásba mRNS-t és módosított RNS-t (amely túléli az emésztést) juttatják be.”
  https://thewatchtowers.org/why-is-unilever-rd-involved-in-nanotechnology-research/

 4. nem kívánok ölni sem Erdélyért sem Kárpárltaljáért sem senmiért. ez nálam vallási és erkölcsi kérdés, NEM nemzeti. az interjút orbán rendelte, fizette, és szervezte meg. előérzékenyítés arra, hogy rövidesen magyar tankok és magyar nato “békefenntartók” fognak bevonulni ukrajna területére. nem vagyok büszke. mindez csak a színjáték része, Ukrajnából egy II. Izrael-szerű helyet akarnak a neokhonok. itthon hadkötelezettség lesz, mindenki hagyja el az országot bagy tagadja meg az értelmetlen gyilkolást egy színjátékért.

 5. Magyarországon az országot irányító talmudista kazár helytartótanács az áljárvány alatt hozzájárult Németországi fegyvergyárak betelepítéséhez (gyanítom, hogy csehországi is). Ezek a gyárak az ukrajnai háborúhoz gyártják a fegyvereket.
  Valószínű, hogy ez a háború nem az orosz népek felszabadítását célozza meg, hanem az ősi kazár-zsidó (a bosszú igazi népe) vágyat (i.u. kb. 800-tól) az oroszok. a maradvány szkíta népek (minimum 5 ezer éve, vagy még régebben)) elpusztítására.
  Mind Zelenszkij, mind Putyin félkazár.Putyin kedence a Chábád Lubavics szekta.
  A háború kezdetekor Izraelben egyes copfos szekták örömtáncot jártak, új Izrael létrejöttének lehetőségére
  Ma minimum 3 Kazária van – Ukrajna felső, Pannon provincia középső, és Izrael alsó Kazária.
  Valójában az egész glóbusz egy nagy Kazária.
  A likudos kormány megszüntette az alkotmányt, valójában hazug módon rendeletekkel kormányoz,
  törvénnyel az új honvédelmi törvényben lehetővé tette a népirtást fegyverrel. Nem csak a FED urainak a NATO egységei állomásoznak itt, hanem izraeli katonai és félkatonai szervezetek, a MAZSIHISZ fegyveres gárdái, miközben a nemzeti ellenállási mozgalmakat likvidálták.
  Magyarország lett a NATO közép-európai taktikai, harcászati irányító központja.
  Így jár minden nép, amely nem a saját nemzetéből választja vezetőit. Bár itt igazán csak a szavazás érvényesül mindig, a kiválasztott személyeket a DS (KM) diszponálja. Ma ez gyakorlatilag a Föld teljes népességét érinti.
  A társadalmi konzultáció egy maszk a hazugságok elfedésére. A volt Magyarországból egy periférikus balkáni szintű gyarmat lett.
  Egyetlen államocska, ahol továbbra is tombol a covid terror, maszkkal, dns mintavétellel, kórházi gyilkolással.
  Ez a kicsi nép önmaga ebből a ketrecből nem tud kitörni.
  A több évszázados (inkább évezredes) megosztás a kazár maffiának nagyon raffinált módszerekkel sikerült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük