Beoltva – Mi most elmondjuk! Teljes film magyar felirattal

A Geimpft – Jetzt reden wir! című dokumentumfilm magyar fordítása, melyben a Covid-oltás áldozatai szólalnak meg. Elmesélik fájdalmas és félelmetes történeteiket szenvedésükről, kirekesztettségről, az átélt borzalmakról. Köszönjük nekik, hogy volt bátorságuk és erejük kamera elé állni, és mindezt elmondani. És köszönjük azoknak az orvosoknak, akik a hippokratészi esküjükhöz híven megpróbáltak nekik segítséget nyújtani.

11 thoughts on “Beoltva – Mi most elmondjuk! Teljes film magyar felirattal

 1. Beoltva- Mi most elmondjuk! – Mit mondtok el? Mit? Miattatok van az egész, mert egyszer, kétszer, háromszor, négyszer, akárhányszor mentetek beoltatni magatokat, most meg a problémáitokat elmondjátok!? Nem nektek vannak a problémáitok, hanem a józan eszű, kritikus gondolkodású, ellenállásra kész oltatlanoknak, akiket diszkriminálnak, kizárják őket a társadalmi együttélésből, leszólják, leköpik, mert beteg, fertőző, meggyilkol másokat! Ha egyszer sem oltottátok volna be magatokat a józan eszetekre hagyatkozva, akkor nemcsak betegek nem lennétek, hanem már régen véget ért volna ez az aljasság, mert nem tudott volna kibontakozni! Nem az oltottaknak kell itt segélyvonalakat létesíteni, hanem az oltatlanoknak, akiket kizárnak az orvosi ellátásból, nem azoknak a képeit kell közzétenni, akik már meghaltak, mert pontosan ők azok, akik soha nem vették védelmükbe a diszkriminált oltatlan honfitársaikat, akik semmivel és senkivel nem törődve, élték oltottként az életüket, egészen addig, amíg a következmények közbe nem szóltak! Ha nem szóltak volna közbe, ezeknek az embereknek egy fikarcnyi jóérzésük sem volt soha az oltatlan embertársaik iránt, s csak azért, mert ők élhették tovább az életüket, fel sem merült bennük, hogy segítő jobbot nyújtsanak a diszkrimináltaknak! Nem érdekelnek a nyavalygós panaszáradatok, én az ellenálló és ezáltal mindent felvállaló embertársaim előtt hajlok meg!

  1. Kedves Sine Lege!

   Ez egybites gondokozás, nem szabad így kezelni ezt a dologot. Akik beoltatták magukat, azok (is) áldozatok, megvezetett, megféleméített emberek akiknek szintén segítségre van szükségük. Biztos hogy nem akartak ők (sem) ártani senkinek, legkevésbé saját maguknak.
   Engem az háborít fel hogy olyan esetekben amikor nyilván valóban kilóg a lóláb, nem történik semmi. Pl. Anthony Fauci vagy Bill Gates személye… Hogy lehet hogy ezen emberek ellen nem folyik semmifél vizsgálat, eljárás? Hogy lehet hogy ezek még mindig szabadon vannak és tervezgetik a következő mocskosságukat az emberiség ellen?

   Én nem voltam/vagyok beoltva és én is megjártam. Lassan fél éve vagyok nagyon rosszul és egyelőre nem találok kiutat, szóval az én helyzetem sem különbözik sokban a szenvedő oltottakétól, pedig oltatlan vagyok.

   A másik ahol nagyon nagy problémát látok az a hagyományos orvoslás. A saját esetem döbbentett rá hogy az orvosaink mennyire felkészületlenek és mennyire híján vannak az analitikus gondolkozásnak. Simán bevették azt a maszlagot amit a WHO hazudott a covidról, hogy az egy légzőszervi megbetegedést okozó vírus, és eszerint kezelték (és kezelik még mindig) az embereket. Nem tűnt fel egyetlen orvosnak sem hogy egyetlen vírus sem okoz olyan tünetket mint az állítólagos covid vírus, ellenben a mérgeskígyók idegmérge pontosan olyanokat okoz??? Erre egy amerikai csontkovácsnak kellett rájönnie két év után???
   Hogy a véralvadás, légzésbénulás, gyulladások mindenfelé a szervezetbe, ízlés- és szaglás vesztés, különféle idegrendszeri tünetek, ezek mind-mind főként mérgeskígyók idegmérgeire jellemzőek? Nehéz légzéssel lélegeztető gépre tették az embereket a protokoll szerint és 80-90%-os volt a halálozás? Az idős krónikus betegek mellett főleg a fit- és sportos emberek kerültek lélegeztetőre és haltak meg… A fiatal vagy középkorú tunya, dohányzó emberek meg túléltek… Azért mert a kígyók idegmérge, többek között, az agyi nikotin acetilkolin receptorokhoz kapcsolódva blokkolja azok működését és bénítja meg a rekeszizmot, ezzel fulladást okozva. Ilyen állapotban tették az embereket lélegeztetőgépre, ahelyett hogy idegmérgezéssel kezelték volna őket. A dohányzó embereket éppen a dohányzás védte mag attól hogy lélegeztetőre kerüljenek. Az ő agyi nikotin acetilkolin receptoraik folyamatosan blokkolva voltak a cigaretázásból a szervezetükbe kerülő nikotintól, ezért az idegméreg nem tudott kapcsolódni azokhoz.
   Egyetlen hasznos dolog amit az orvosok tettek, hogy a protokolba bevették a véralvadásgátlót mert megfigyelték hogy a “vírusfertőzés” gyakran bele szól a véralvadási folyamatokba… egyébként bizonyos kígyófajok idegmérge okoz véralvadást ha a véráramba kerül…. és sok covid “vakcinánál” is megfigyelhető ez a probléma!
   Szóval az orvosaink inkompetenciája sokkal jobban elkeserít engem. A poszt kovid klinikákon még mindig gőzük nincs arról hogy mit keresnek. Az emberek mennek oda különféle idegrendszeri tünetekkel, az orvosk meg találgatnak… különféle ‘agyfényesítőkkel’ probálják kezelni a központi idegrendszeri tüneteket, amiknek persze nincs semmi hatásuk, de a klinikai magánrendelésért alkalmanként 40-60.000 ft-okat elkérik… eredmény pedig nincs! Akinél van, annak a saját immunrendszere pucolja ki a mérget a szervezetből és nem az orvosok “agyfényesítői”. Én inkább így látom ezt a helyzetet.

   1. Én kvercetinnel, cinkkel és D-vitaminnal, kurkumával, inhalálással, forró teával (zöld tea, édesgyökért és kamilla) pár nap alatt kikezeltem magam belőle háromszor is.
    Érdekes kígyóméreg lehet, amit meggyógyít az antivirális kvercetin. De végül is nekem mindegy, Nekem bevált, szóval ennyi. Felőlem abban hisz mindenki amiben akar, de egyet mondhatok, hogy ez nem természetes vírus, az tuti. Leginkább szerintem félkész biofegyver, tesztelési célra.

    Tesztelik, hogy mennyit írt ki, hányan oltatják be magukat akármivel félelmükben, vagy éppen propaganda vagy munkahelyi nyomás hatására. Tesztelik a következő fázisra készülve. Bill Gates nem a levegőbe beszélt, pontosan tudja mit terveznek, hiszen ő maga is kitervelők közt van. Valami sokkal durvább biofegyver lesz a következő.

  2. Sine Lege!
   Teljessen egyetértek veled amit írtál, páromat 33 év egészségügyben eltöltött évek után elküldték mert nem oltatta be magát, előző évben még hősként ünnepelték az egészségügyi dolgozókat a Covid harcban. Következő évben választás elé lettek állítva, oltatsz vagy mehetsz munkanélkülire. Végkielégítés a sok ledolgozott év után nem jár, bíróságra mentünk de ott sem kapott kártérítést, még csak erkölcsit sem. A mostani munkáját szereti és nem menne vissza dolgozni a betegségiparba, pedig nagyon jó szakember volt a munkájában. Sokat veszített az egészségügy és sajnos főleg a betegek, hogy már nem dolgozik ott. Ezt a filmet már elvből nem nézem meg mert nem álltak ki sem magukért sem másokért. Önként oda tartották a karjukat, hogy mehessenek ide-oda az oltási könyvel. Köszönöm azoknak az orvosoknak a munkáját akik megpróbálták felnyitni az embereknek a szemét, hogy nézz utánna, gondolkozz. Még a meghurcoltatás ellenére is. Igaza van az egyik komikus mondásának, csak egy dolog van ami a fénynél gyorsabb, az pedig a hülyeség, (ő f@szságnak nevezte).

  3. RE: “mert egyszer, kétszer, háromszor, négyszer, akárhányszor mentetek beoltatni magatokat…”

   Van, aki 7X:

   “Elhunyt Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkij, az Oroszországi Liberális Demokrata párt vezetője – közölte szerdán Vjacseszlav Vologyin, az orosz parlamenti alsóház elnöke…

   [2021] December közepén Zsirinovszkij azt közölte, hogy újra beoltották a koronavírus ellen. Állítása szerint 2020 szeptembere óta hétszer [!] kapott vakcinát.
   A Kommerszant című lap úgy értesült, hogy állapota egy hete drasztikusan megromlott, a koronavírus és a cukorbetegség vérmérgezést okozott, mindkét tüdeje felmondta a szolgálatot. Az orvosok hétfőn behívták hozzátartozóit a kórházba, hogy elbúcsúzhassanak tőle, mert már lélegeztetőgéppel sem tudták életben tartani.
   Hogylétéről az elmúlt hetekben ellentmondó értesülések jelentek meg. Március közepén a sajtó arról számolt be, hogy orvosai szepszis miatt újra mesterséges kómába helyezték, de pártja ezt tagadta. Március 25-én Alekszandr Pronyuskin szenátor bejelentette a politikus halálát…”
   https://kuruc.info/r/4/241986/ 2022.04.06.

   De a (h)oltások működnek?!
   http://www.renegadetribune.com/wp-content/uploads/2022/05/Tedros-WHO-95-Protection.jpg

  4. Megértem, hogy így érez, és bizonyos tekintetben igaza van. De ha végiggondoljuk, pozitív, hogy ők legalább felszólalnak, és képesek arra hogy ha későn is de felébredtek, így a szimpátiánkra lennének érdemesek, és arra hogy minél többen szólaljanak fel. Velük is össze lehetne fogni.

   A megbánást mutatók iránti irgalom nélkül az értelem annyit ér mint egy gyufa fej nélkül. Én tisztelem őket amiért ki mernek állni ezzel a témával. Hisz az oltottak közül azokat akik arra vetemednek hogy ezeknek a “csoda-oltásoknak” valóságos áldozatai legyenek, sokszor még keményebb módon vádolják és kirekesztik, mint egy sima oltatlant. Minket leírnak azzal hogy mezei hülyék vagyunk akik nem bízunk a tudományban, de, miként azt itt is hallhattuk, az oltássérülteket sokszor egyenesen meghazudtolják, és/vagy elmebetegnek bélyegzik és még inkább kirekesztik őket mint ama bizonyos örökre takargatnivaló “gyűlöletre méltó tények” (“hatefacts”) alanyait és tanúit. És ha ez még nem lenne elég, ráadásul egészségük is odavan.

   Nemcsak ők, de az oltottak jelentős százaléka súlyosan sérült, mégis hallgatnak és még azután is oltáshívők, sőt oltáskényszerítők maradnak. Ilyen értelemben nagyon is kivételek: ahelyett hogy miként a többi oltássérült, az oltatlanok kárára hallgatnának, a megbélyegzést is felvállalva segítő szándékkal szólalnak fel. Az segítene nekünk is, nekik is, ha minél többen követnék őket ebben.

   Ezt írja:
   “Nem az oltottaknak kell itt segélyvonalakat létesíteni, hanem az oltatlanoknak, akiket kizárnak az orvosi ellátásból,”

   A fentiek nem zárják ki egymást, tehát nem vagy-vagy kérdése, és mindkettőre egyaránt szükség van, égető szükség.
   Az oltottak sérülésére egyébként sem azok az orvosok hivatottak gyógykezelést és tanácsot adni akik az oltatlanokat láthatnák el azzal amiből a jelenben ki lettek rekesztve. Ha én oltássérült lennék az utolsó gondolatom lenne azoktól keresni a segitséget akik elvették egészségem. Olaj lenne a tűzre.

   Az oltássérültek ellátása többnyire a felvilágosodott orvosi magánpraxisok és az alternativ természetgyógyászat területe, beleértve ezt a csoportot, míg az egyéb ellátások többsége a kórházakra és specialistákra tartozik.

   Egyébként, legutóbbi értesülésem szerint ezen a téren is lazul a helyzet, azaz a hivatalos eü ellátásban nincs oltott-oltatlan diszkrimináció, legalábbis ott amerre én élek. Úgy általában véve minden kórházi és specialista általi ellátás késik egyaránt, függetlenül attól hogy ki kapja. Van olyan is hogy egy ellátásról.lemaradni végzetes de sok esetben lecsúszni egy ártalmas beavatkozásról vagy lemaradni egy gyógyszernek nevezett méreg szedéséről, kifejezetten hasznos lehet.

  5. Kemény vélemény, talán még durva is, de megértem. Nekem is beszélgetés közben odajött egy öregasszony, és azt mondta ha oltatlan vagyok akkor dögöljek meg…. vagy legalább 3 maszkot kéne hordanom, hogy ne öljek meg másokat….
   De a koronavírus fórumokon, ahol még egyáltalán engednek megszólalni oltatlanokat is, egyből megkapom a gyilkosozást. Volt olyan aki fórumon kiröhögött, hogy beadatja a harmadik oltást, mert semmi baja…. a harmadik után meghalt szívrohamban 31 éves volt. Szó szerint engem vádoltak, hogy biztos egy hozzám hasonló rohadék oltatlan fertőzte meg variáns koviddal….. Tényleg amit művelnek, az elképesztően aljas.

   Egy másik ismerősöm nem vádolt, meg semmit de folyton kinevetett, hogy neki semmi baja és aki azt mondja, hogy az oltás káros, az tudatlan. Most lebénult a fél oldala a harmadik oltás után 1 héttel. De most se ismeri el, hogy az oltástól volt. Elfogadja a háziorvosa véleményét, hogy a helytelen étkezése vezetett strokehoz – mert túl sok vitamint meg ásványi anyagot szedett és nem evett elég húst. És ő elhiszi. Rá nem vagyok dühös, de az orvosára annál inkább! Hogy lehet egy orvos, akiben a beteg megbízik, ennyire aljas hazug? Ezek után csoda, hogy emberek kontrollálatlanul elhiszik, amit ezek az orvosok mondanak?

 2. Rohadjon meg az összes oltott.Ők ennek a NÁCI rendszernek fundamentumai,éltetői, legitimálói.Az emberi faj ürülékei a tudattalanság mintapéldányai.Minket mocskoltak elnyomtak lenéztek kiröhögtek…Minden mocskukat,belső lelki piszkukat rajtunk vezették le.Pusztuljon a férgese,vissza a Teremtő elé.Lehet ujra jönni.

  1. Ez butaság! Nem szabad így gondolkozni! Csak biztonságba akarták tudni az életüket. Ezeket az emberek áldozatok, megvezették, becsapták őket. Ők is áldozatok, mint mindenki más!

 3. Az a helyzet, hogy a sok oltott újra és újra el fog menni beadatni.
  Addig jár a korsó a kútra… amíg el nem…..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük