6 thoughts on “Temetkezési Vállalkozók felszólalnak: 2020-ban nem volt haláleset emelkedés, aztán jött az oltás…

 1. Mai (2021.10.26) cikk a 24.hu-ról:
  https://24.hu/kulfold/2021/10/26/koronavirus-oltas-izrael-5-ev-felettiek/
  Idézek a cikkből:
  “megállapították, hogy a Pfizer vakcinája több mint 90 százalékban hatásos a gyermekeknél, miközben csak minimális mellékhatásokkal jár.”
  Ez már egészen elképesztő hazugság. Hiszen a gyermekeknél szinte nincs is megbetegedés, de ha véletlenül van, akkor az egyáltalán nem súlyos. Akkor mire alapozzák azt a kijelentést, hogy 90%-ban hatásos? Hogyan mérték ez ki? Ha egészséges és egyáltalán nem veszélyeztetett gyermekeket beoltunk, akkor 100% – 90% = 10%-uk megbetegedhet? Hisz már most is 99.99%-ban nem betegek.
  És mi az a duma, hogy minimális mellékhatások? Vagyis az egészséges és betegségre egyáltalán nem hajlamos gyermekek bizonyos százalékát mellékhatásoknak teszik ki a semmiért???? Kinek a lelkiismerete viseli el, ha az oltás miatt elveszíti gyermekét? És az a valaki el fogja hinni, hogy ez szükséges volt a közért?
  Pont úgy mint ahogy a videón lévő férfi megmondta…

 2. Annak idején néztem egy ragyogó videót – ha jól emlékszem – egy amerikai közgazdász hölggyel a népesség számának növekedéséről. Nem találom már a neten, de röviden a következőkről van benne szó.
  Nem kell félni a népesség túlszaporodásától, mivel pont az életszínvonal emelkedése az ami meg fogja állítani és szabályozza majd azt. Az emberek egyre felvilágosultabbak, elterjednek a fogamzásgátlók a fejletlen országokban is, továbbá a fejlett országokban egyre kevesebb gyermeket vállalnak a párok, vagy egyáltalán nem vállalnak a karrierépítés és a rohanó világ miatt. Másrészt ott van a természetes kiválasztódás is. Ha Európát nézzük, el van néptelenedve, azaz egyre kevesebben vagyunk. Az afrikai és ázsiai területeknél pedig a népesség azért tűnik olyan hatalmasnak, mert a nagyobb városokban élnek az emberek, mivel óriási területek lakhatatlanok, vagy műveletlenek még mindig. A közgazdászhölgy úgy demonstrálta ügyesen a Föld népességét, hogy egy megye nagyságú területre tette azokat mikroszkopikus nagysággal. Ezzel azt akarta bemutatni, hogy ennyi helyen képes lenne elférni a világ népessége, ha összesűrítve nézzük őket. Tehát a médiák hazudnak, riogatnak mint mindig. Nem kell túlnépesedéstől tartani. Ebből adódik hogy népirtásra sincsen szükség. Pár éve néztem meg ezt a videót, bánom hogy nem mentettem le.

  1. Igen. Egy másik érvelés: nézzük meg egy NASA képen a földet éjjel, mennyi világos, kivilágított rész van? Elenyésző a lakatlan részekhez képest.

 3. ÍME, a HÁBORGÓ LELKEK FÖLDJÉRE ÉPÍTETT ELÁTKOZOTT VÁROS: JUDAPEST.
  EZ EGY KREÁLT KÖZPONTOSÍTOTT VÉREN VETT TERÜLET, AMIT VÉGÜL IS MAGYARORSZÁG NEMZETTESTÉBE RÁGTA IDEGEN ÓMIGRÁNSOK POKOLFAJZATAI (A TÖRÖKÖKKEL ÉS HABSBURGOKKAL LEPAKTÁLÓK!!!) KREÁLTAK EGY ún. FŐ…VÁROSSÁ, AHOL „MINDHALÁLIG” AJVÉKOLHATNAK „KIVÁLASZTOTTSÁGUKRÓL”!!!
  A SORS IRÓNIÁJA, HOGY MA „KARÁCSONY” NEVE ALATT ún. „GYÚRT OCSMÁNYOK” (gyurcsányok?!) PÚPOSKODHATNAK MEGINT: REGGEL, DÉLBEN és ESTE
  NÉZZÜK IS AKKOR MEG, HOGY HOVÁ IS ÉPÍTKEZETT VALÓJÁBAN ÉS MIRE JUTOTT AZÓTA: AZ ÖRDÖG NÉPE
  „Sokan tudjátok, gondolom, de leírom, mert bennem van:
  Minden Ménróttal (Béllel-Bállal) kezdődött egykor, akiből ők Bael-Zebubot csináltak, mert Ő volt JHVH legnagyobb ellensége…
  Itt két, eredendően ellentétes világnézeti rendszer állandó szembenállásáról van szó:
  Van a Mi ősi mellérendelő rendszerű, a Valódi Szentséghez igen közel álló tiszta világnézetünk, és van az ő alá-fölé rendelő rendszerű, önérdekből hazudott kiválasztottság-tudatra épülő “eszmeiségük”…
  Minden nép világnézete szubjektív, de a Miénk eredendően nagyon közel áll a Világ valódi szakralitásához, az övék pedig egy emberi körű, hazudott de-szakrális rendszer…
  Az asszír (Sémi) birodalmat, a világ első terrorbirodalmát, amely szemita állam volt, a szkíták semmisítették meg Méd (szintén íjfeszítő nép) szövetségben.
  Ezt azt hiszem, soha nem bocsátják meg nekünk.
  Mint ahogy soha nem bocsátják meg Atillát, aki Isten Ostoraként döntötte végül romba a velejéig rothadt erkölcsű, nyugatrómai- Birodalmat, és soha nem bocsátják meg nekünk, hogy évezredek óta birtokoljuk a Szent Kárpát-medencét, a szkíta-népek igazi Szent Földjét, Isten ajándékát számunkra, az Aranykertet…
  Azt a földet, mely egykor nagyon gazdag volt, és ami a mai pusztuló világban még mindig nagyon gazdag és értékes.
  És a Miénk, nem az övék.
  És soha nem bocsátják meg Nekünk, hogy egyáltalán létezünk…
  Emiatt volt Pozsony, emiatt Mohács, és emiatt Trianon folyamata, emiatt mindaz, ami ma van, emiatt a sok Népünk Valódi történelmével kapcsolatos, általuk irányított hazugság, miközben maguknak és eszköznépeiknek sosem-volt történelmet adnak.
  És mindenütt ugyanazok a szereplők, ők, az eszközembereik, és a Mi belső kollaborációnk…
  Nem csak testileg, hanem szellemileg-lelkileg is el akarnak Minket pusztítani, úgy ráadásul, hogy Minket okolnak a maguk bűneiért.
  De a Hagyomány és az Aveszta, Ménrót tanításai kimondják, hogy végül a Fény fog győzni, ha sok szenvedés árán is, és a sötétség bukni fog.
  És ez a Valódi Igazság…
  …Mi Ménrót, a Mennyei Vörös, a minden hajnalban és minden téli napforduló hajnalán újjászülető Istenség Gyermekei Vagyunk, ezért nem lehet Minket elpusztítani…”
  Varga Zoltán – Szkíta ember és PLS
  https://www.youtube.com/watch?v=A17K-BVGjlo
  https://novekedes.hu/elemzesek/miert-es-mikor-lett-budapest-az-orszag-fovarosa

 4. Tud-e valaki valamit az interjú alanyáról, John Olooney Egyesült Királyságban lakó temetkezési vállalkozóról? Azért kérdem ezt, mert néhány vele váltott e-mailes levél után hirtelen megszűnt vele a kapcsolatom. Az interjúban maga beszélt állításainak magára nézve veszélyes voltáról, és most (tkp. ismeretlenül is) aggódom sorsa miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük