Magyarok Világszövetsége Sajtótájékoztató – 2022. Március 1.

Miközben a koronavírussal kapcsolatos korlátozásait számos ország feloldja, és a világ népei kezdenek fellélegezni, figyelmük pedig a mindennapi COVID-fasizmusról a harmadik világháborúval fenyegető ukrán-orosz konfliktusra összpontosul, a Világ Egészségügyi Szervezetében (WHO) 2022. március 1-jén alakult meg az a kormányközi bizottság, amely egy olyan kötelező jellegű nemzetközi egyezségokmányt hivatott kidolgozni, amely újabb pandémiák és egyéb vészhelyzetek esetén végképp kivenné az államok kezéből az intézkedési jogokat.

ITPPP – International Treaty on Pandemic Prevention and Preparedness (a WHO égisze alatt lopakodóan készülő, az államokra kötelező nemzetközi egyezmény).

Ami történik az egy leplezett kísérlet, a láthatatlanul eddig is érezhetően működő háttérhatalom intézkedéseinek hivatalossá tételére. Vagyis a láthatatlan világkormány létezésének el- és befogadása.

Erről tartott rendkívüli sajtótájékoztatót Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke, dr. Pócs Alfréd, az MVSZ koronavírus-ügyi szószólója, dr. Papp Lehel György v. országgyűlési képviselő, Dr. Papp Éva ausztráliai kutató és dr. Tamasi József az Orvosok a Tisztánlátásért képviselője.BitChute: https://www.bitchute.com/video/6TrIC9uE2anM/

Előzmények:

Először az Európa Tanács elnöke Charles Michel, volt belga kormányfő vetette fel 2020. novemberében egy párizsi konferencián, hogy a Covid19 kapcsán tapasztalható, országonként eltérő és ezért kaotikus járványkezelés tarthatatlan, és egy legközelebbi világjárványig fel kell készülni a nemzetközi, összehangolt járványkezelési metódusra. 

Alig két hónappal később, 2021. február 19-én a G7-ek már nyilatkoznak arról, hogy támogatják az elképzelést. Rá egy hétre február 25-én pedig az Európa Tanács tagjai is rábólintanak a kezdeményezésre.

2021 novemberben a WHO egy kétnapos különleges ülésszakot hoz létre e témában és december 1-én már jelentést is tesz arról, hogy mind a 194 állam egyetért abban, hogy szülessen egy ilyen egyezmény.

Március 1-én meg is alakult az előkészítő bizottság, aminek augusztus 1-re kell bemutatni az egységes pandémiakezelésre vonatkozó tervezetet. A várható egyeztetések után a WHO 76. közgyűlésén, 2023-ban hagynák jóvá az elképzelést. Ebben azt is rögzítik, hogy

ha a WHO tagországok 2/3-a megszavaz egy döntést, az mindenkire automatikusan kötelezettséget jelent az összes tagországra.

Charles Michel, az Európa Tanács elnöke

A sajtótájékoztatón felszólalók az alábbi témákat hozták szóba:

A WHO valós szerepe – Fenntartásokkal kell viszonyulni a világhatalmi szándékhoz. Egy egyelőre “rejtőzködő” globális kormány létrehozása zajlik, amely a WHO-n keresztül léphet színre. Emberéletek 100 millióit érinthetik a döntéseik, ha az ITPPP  tervezetet elfogadnák az országok, és csatlakoznak hozzá. 

WHO nem független egészségügyi szervezet – bár sokan azt gondolják róla – hanem magáncégek, gyógyszeripari cégek finanszírozzák. Lényegében politikai szervezet. Egy ilyen szervezetnek csak akkor van létjogosultsága, ha nem profit orientált, és nem a tőke mozgatja! Jelenleg Bill Gates és Kína a legnagyobb támogató. Nincs klinikai háttere, nincs laborja, hanem meghívott szakértőkkel dolgozik. De kik ők? A WHO-nak nincs fellebbviteli szerve. Senki nem ellenőrzi! 

A szervezet ázsiója sokat romlott a H1N1 járvány idején. A WHO akkor is az oltást szorgalmazta. Kiderült, hogy a a témában érintett közreműködők 60 %-a pénzt kapott az oltóanyagot gyártó cégtől.
A világjárványt kimondták 2020. március 11-én, és már akkor a vakcináról beszéltek! Őszre pedig prognosztizálták az új hullámot.

Covid-tanulságok – Egy óriási hisztérián vagyunk túl , ahol a statisztikai adatokat is manipulálták a félelemkeltés érdekében. Feleslegesen állították le a gazdaságot, felesleges szabályokat hoztak, feleslegesen oltottak.  Nem is vírusjárvány volt, hanem tesztelési járvány. Minél többet teszteltek, annál több hamis pozitív eredményt tudtak felmutatni. Ha a lakosság hagyja, ha a magyar politika hagyja, akkor újra meg fog történni! Főleg ha olyan egyezményt íratnak alá, aminél a WHO diktál. A saját egészségügyi hálózatunk képes arra, hogy kezeljen egy járványhelyzetet.

Patrubány Miklós emlékeztetett a WHO covid járvány alatti áldatlan szerepére. Betiltották a boncolást. Márpedig tudjuk, hogy boncolás nélkül nincs orvostudomány. Vajon hány ezer életet lehetett volna megmenteni, ha boncolások által pontosabb információt szerezhetett volna az orvostársadalom? A kezelési módot is a protokollt is a WHO határozta meg. Hallani sem akartak jól működő, kipróbált készítményekről, pl. az ivermektinről. 

Bill Gates gyorsítana – Két hete Münchenben Bill Gates úgy nyilatkozott, hogy a vírus gyorsabban hatott, mit a vakcinagyártás. Olyan gyorsan kialakította a természetes védettséget, hogy fölöslegessé váltak a vakcinák. (óriási készletek maradtak raktáron). Gates helyett hosszú volt a “vakcina-kísérletezgetés” ideje. Legközelebb nem szabad 2 évig húzni, hanem 6 hónapnak elég kell lenni a vakcinák kifejlesztésére. Zavaró tény, hogy a milliárdos a következő járványról már tudni véli, hogy az előzőnél súlyosabb és más természetű lesz.

Alkotmányos problémák – Sem a történelmi Alkotmányunk, sem a jelenleg Alaptörvény nem ismeri el azt, hogy egy Magyarországtól független hibrid szerkezetű szervezet határozza meg a magyar állam számára kötelezően érvényes rendelkezéseket. Magyarország szabad és független!

Levél az ország vezetőinek – Patrubány Miklós levélben tájékoztatta Áder Jánost, Kövér Lászlót, Orbán Viktort, Kásler Miklóst, Gulyás Gergelyt és Szijjártó Pétert, hogy miért lehet végzetes következménye, ha a ma alakuló bizottság elképzeléseit letolják a nemzet torkán. Magyarország nem fogadhat el olyan egyezményt, ami közvetlen beavatkozás lehetőségét adná meg egy külső, a nemzettől független szervezetnek. Várja a visszajelzésüket.

Dr. Papp Éva kiemelte, hogy 30 éven keresztül élt Ausztráliában, nemrég jött vissza Magyarországra. Szerteágazó nemzetközi kapcsolatai vannak. A WHO globális hatalommal való felruházása sokak számára elfogadhatatlan. Szeretné, ha minél többen tudomást szereznének arról, mi zajlik a színfalak mögött.

Papp Lehel György  a politika és az egészségügy kapcsolatáról beszélt. Ideális esetben külön lehet és kell választani, és nem hagyni, hogy politikus szóljanak bele egészségügyi kérdésbe! Ez a covid járvány alatt nem így volt.

Pócs Alfréd az orvosi esküre hivatkozva elmondta: az orvos felelős a betegért, és nem köteles egy WHO-típusú szervezeteknek megfelelni. Javaslatot tett egy petíció indítására: Lépjünk ki a WHO-ból!

Tamasi József szerint a WHO nem rendelkezik azokkal a kvalitásokkal, amellyel egy adott ország egészségügyi rendszere felé helyezhetné magát, és félő, hogy a kis országok a “nagyok” döntéseinek lesznek kiszolgáltatva.

Patrubány Miklós nyomatékosan felhívta a figyelmet: A WHO szerepének újragondolása a jelenlegi háborús krízis idején talán kis dolognak tűnik. De most kell felhívni az emberek figyelmét most, mert félő, hogy késő lesz.
Csakis a tömegek összehangolt cselekvése tud gátat szabni a diktatórikus szándékoknak. Ezért felhívással élnek Magyarország népéhez, hogy szerezzen tudomást arról, mire készülnek a világ urai. 

Ne hagyjuk, hogy a magyar lakosságra érvényes intézkedéseket egy világszervezet mondja meg!


Forrás: https://mediaforras.com/rendkivuli-sajtotajekoztato-ki-kell-lepni-a-who-bol-1432

22 thoughts on “Magyarok Világszövetsége Sajtótájékoztató – 2022. Március 1.

 1. Amennyiben ez a videó privát, akkor minek teszik fel az oldalra, hiszen nem tekinthető meg!?

  1. Amikor először feltették az oldalra, akkor rögtön utána még meg lehetett nézni a felvételt. Ma délelőtt tapasztaltam meglepődve én is, hogy privát videóra hivatkozva már nem lehet megtekinteni.

 2. Upssz ….
  “A Videó nem áll rendelkezésre” …. ???
  Valamelyik alternatív megosztón elérhető még esetleg?

 3. Ez bizony annyira létkérdés, hogy minden magyarnak és nem magyarnak meg kell kísérelnie embertársai legszélesebb körével a legsürgősebben megismertetni, ha kell elmagyarázni, az egész mérhetetlen súlyát!

 4. Hát nagyon kíváncsi vagyok, mert már az eleje is kiváló.

  Az első percek alapján ez jutott eszembe:

  Dr. Astrid Stuckelberger, tényfeltáró, volt WHO-tudós szerint Gates aláíratott egy ilyen szerződést a WHO és minden tagország közt
  már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, 2009-ben.

  NEM szükséges orvos-szakértőknek lennünk ahhoz hogy éjjel-nappal csápoljunk akár a vakcinák, akár az intézkedések ellen, különösen az eleve elvetendő elképzelés ellen miszerint akár egy megválasztott nemzeti kormány akár egy megválasztatlan privát lobbi, mert a WHO az, döntsön afelett hogy csak akkor lehetnek alapvető jogaink ha éppen ők nem játszanak járványosdit illetve ha mi beoltatjuk magunk eme népirtó világkormány mérgező vakcináival.

  Vagy gondoljuk el ezt a kettősséget.
  Egy demokráciában, anélkül hogy a politikai tudomány szakon végeznénk egyetemet, formálhatunk politikai véleményt és aszerint szavazhatunk arról hogy ki jusson be a parlamentbe.
  Ugyanígy, anélkül hogy az orvostudományi karon végeznénk egyetemet, formálhatunk véleményt az egészségügyről és aszerint dönthetünk arról hogy mi jusson be saját szervezetünkbe. Alap, alap, alap.
  Sőt, még ez a ki szakértő ki nem kérdés eleve bukik hisz mindenek előtt éppen a szakértőkre: az orvosokra és eü dolgozókra kényszerítik eme vakcinákat, azaz “érdekes” hogy éppen a szakértők szakértelme nem érdekes ez esetben.

  Napról napra egyre mélyebben nyomasztó, hogy ezek az egyértelműen rosszhiszeműséget jelző tények oly sokak számára még mindig nem világosak.

  Itt van az a kiindulópont ami mentén az emberiség, legalábbis a fehér ember, verme meg lett ásva: eme bizonyos fertőző kórokozó elmélet által.
  Mert egészen addig amíg a többség képes elhinni, hogy mi emberek, pláne egészségesként, halálos fertőzés veszélyt jelentünk egymásra nézve, mindennek vége. Akkor vége, mindörökre, nemcsak a szabadságunknak, szabad mozgásunknak és alapvető jogainknak, de életünknek is vége, hisz e premissza mentén a választatlan privát lobbi, a WHO döntésén múlna, hogy éppen mikor kezd egy újabb áljárvány szövegbe, és hogy azon az alapon mikor kibe kényszerítik következő biofegyvereik illetve kiket kímélnek meg a placebókkal. Szelektív népirtás. Nem fognak bombákat szórni, és vírusokat sem engednek szabadjára, mert azzal a védenceiket is kinyiffantanák. Ehelyett vakcináznak és az alapján diszkriminálnak és döntenek a felett hogy ki élhet, ki nem, illetve ki maradhat életben de sterilizálva illetve haldokolva.

  A baj milliószor nagyobb annál is mint amit a felébredtek többsége már lát.
  Mert ne feledjük hogy véletlenek nincsenek, így az sem véletlen hogy a WHO azon Ensz szervezete amelyet alapvetően a közel-keleti nagyhatalmak kontrollálnak, az az Ensz, aki szerint Szaúdi Arábia, ahol naponta végeznek ki ártatlanokat, ráadásul nyilvánosan, csupán vallási meggyőződésükért, az emberi jogok bajnoka (!), és amely Ensz szerint a szabad bevándorlás minden országba az “emberi jogok” egyike, de csak az egyenlőbb népek számára persze, mert mások számára efféle emberi jogok nem adottak.

  A témához tartozik hogy egyes nyugat európai országokban néhány éve eme emberi jogokkal dagadtra tömött “bevándorlók” hangadói azért lobbiztak, hogy a tömegközlekedésben a nemeket elválasszák egymástól, mert jogaik közé tartozik hogy az ország ahová menekülnek az ő kultúrájuk vegye át. Pl. láttam képeket Franciaországból, arról hogy több sétáló utcában az egyik oldalon csak férfiak járkálhattak, a másikon csak nők.

  Most ott tartunk, hogy jelenleg számos helyen “csak” a tömegközlekedésben kötelező a maszkviselés. Véletlen? Aligha. Így már nem nehéz kitalálni miért. Valószínű nem azért mert a bacik már sehol nem járkálnak, megunták az éttermeket, sok helyen még a kórházakat is, most már csak a turizmust kedvelik. A buszmegállókban várnak az utasokra, majd rájuk ugranak, és potyautasként mennek világot látni. A repülőgépeken is potya-utaznak, de ott már csak az oltottak nyakában, mert a bacik számára az a business class.

 5. USRAHELL több mint 400 bakteriológiai laboratóriummal bír világszerte!!!
  Köztük legalább 15 a náci-zsidók uralta Ukrajnában.
  Kizárólag “amerikaiak” keverik a mérget ott, és USRAHELL Védelmi Minisztériuma finanszírozza.
  A laboratóriumok (méregkonyhák!!!) Odesszában, Vinnyicában, Ungváron, Lvovban (három), Kijevben (három), Herszonban, Ternopolban, valamint a Krím és Luganszk közelében találhatók.
  Az amerikai “biolaboratóriumok” működése Ukrajnában Viktor Juscsenko elnöksége és Julija Timosenko miniszterelnöksége idején – 2005. augusztus 29-én – kezdődött. A két ország közötti megállapodás rögzíti, hogy a lehető legkevesebb embert vonjanak be ebbe a projektbe – vagyis “titkos” programról van szó.
  A népképviselők felhívják a figyelmet arra, hogy a biolaboratóriumok elindítása után Ukrajnában különböző fertőző betegségek törtek ki:

  Ternopolban 2009-ben volt egy vírus, amely vérzéses tüdőgyulladást okozott. Áldozata 450 ukrán volt.
  2011-ben kolerajárvány tört ki Ukrajnában – 33 ember halt meg.
  Három évvel később már 800 polgárnál diagnosztizáltak kolerát.
  Egy évvel később Nikolaevben több mint 100 kolerás esetet regisztráltak.

  2016 januárjában 20 katona halt meg egy influenzaszerű vírus miatt Harkovban, és több mint 200-an kerültek kórházba. Két hónappal később 364 halálesetet regisztráltak Ukrajnában. „Az ok a sertésinfluenza, amely az influenza ugyanazon törzséhez vezetett, amely 2009-ben a globális világjárványhoz vezetett” – mondja Medvedchuk és Kuzmin.

  2017-ben Nikolaevben kitört a hepatitis A. Ugyanezen év nyarán Zaporozhye és Odesszában, ősszel pedig Harkovban voltak hasonló fertőzési melegágyak.

  Az ügy részleteit felkutató újságíró, Jurij Tkacsev elmondja a magyarázatot:

  „Ezek a laboratóriumok a veszélyes kórokozók viselkedését vizsgálják bizonyos regionális körülmények között – éghajlati, demográfiai és egyéb tényezők figyelembevételével.

  Ezeket a tanulmányokat kettős felhasználású tanulmányoknak nevezhetjük: egyrészt valóban fontosak egy-egy betegség terjedésének veszélyeinek felmérésében, illetve a leküzdésre vonatkozó ajánlások kidolgozásában. Másrészt a tanulmány eredményei felhasználhatók bakteriológiai fegyverek kifejlesztésében, amelyeket egy adott régióban használnak”.

 6. CÉLKERESZTBEN MAGYARORSZÁG!!!…- ÚJ ISRAHELL MEGTEREMTÉSÉÉRT 2022. 06. 06-ra (666!!!)!!!
  A MEGFELELÉSI KÉNYSZERES HAZAÁRULÓ POLITIKUS-BŰNÖZŐINK MIATT BEZUHANT a FORINT és KILŐTT az INFLÁCIÓ!!! MÁR a LÉTFONTOSSÁGÚ ÉLELMISZEREKET is ÓRÁNKÉNT ÁRAZZÁK ÁT a KÖZÉRTEKBEN!!! ROTHSCHILD PARANCSRA SODORJÁK PUSZTULÁSBA MAGYARORSZÁGOT az ÁTKOZOTT PEDOFIDESZ és a MAGYARGYŰLÖLŐ ELLENZÉK GNÓMJAI!!!
  Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szerdán kijelentette, hogy minden országot „de facto barátságtalannak” tekintenek, amely szankciókat szavazott meg Oroszországgal szemben. A kormányszóvivő szerint ebbe beletartozik az Európai Unió összes tagállama, így Magyarország is.
  MAGYARGYŰLÖLET a NÁCI MŰÁLLAMBAN!!!…- HOGY MEGTUDJA SzijjÁRTÓ, HOGY MICSODA SÁTÁNISTA ERŐKKEL is KOKETTÁL VALÓJÁBAN!!!
  https://www.facebook.com/Emberiseg.hu/videos/923234491708430/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C

 7. Kedves Orvosok A Tisztánlátásért és Mindenkiért Csoport!

  meg fogják szavazni, ahogy egyezmény nélkül is mindent végigvittek. Az imf és a rothadák rtschildok szórták a pénzt a korruptabbnál korruptabb politikusoknak. A covid csak egy próba volt, ha ekkora pánikot keltettek egy 0,05 halálozási számú fertőzéshez, mekkorát fognalk egy olyannak, ami jelentősbb, látványosabb tüneteket mutat. A covi egy beetetés volt, hogy a 195 állam rotschild, rfller bábkormányai aláírják az egészségügyi védekelzésnek álcázott orwell-i világrendet. Kétség sem férhet hozzá, hogy a népét átverő és eláruló egykori rtschild iskolába járt, beépített “magyarnak látszó” bábelnök, bármelyik is lesz hatalmon, alárja ezt a fema táborokról szóló szennyet. billg kjelentette, hogy a “további “védekezés”” során AUSZTRÁLIÁT kell mintának tekinteni. Mindenki tudja, mi volt Ausztráliában, szinte az egyetlen ország ahol EBBEN AZ ÉVBEN MÁR KONCENTRÁCIÓS, ELKÜLÖNITŐ TÁBOROKBA zártak embereket, csak azért, mert állítólag fertőzött volt egy hamis teszttől, vagy találkozott olyannal pár napon belül, aki állítólag fertőzött volt egy hamis teszttől, vagy csak látott valakit az utcán, aki állítólag fertőzött volt egy hamis teszttől, vagy egyszerüen, a who narratívájától eltérő véleménye miatt rendszerellenesnek számított, mert “vélemményével akadályozta a “helyes” felvilágosítást’ = véleménydiktatúra.
  Ezt fogja aláírni orbán vagy a másik bábú, mert pénzt kap érte.
  Kedves Doktor Urak és Tisztánlátók!
  Kérem Önönket, akik ilyen módon átlátják a helyzetet, kérem szervezzék meg az aláírásgyüjtést A NÉPSZAVAZÁS ELRENDELÉSÉRE ez ellen a nyilvánvaló emberölési kísérlet ellen!
  Ha az Olimpiát leszavazták akaratuk ellenére, ezt is meg tudjuk talán tenni!!!
  Értékelem a legutóbbi erőfeszítéseiket is, ahol 100 000 embert akartak összegyüjteni egy téren a jelenlegi jogrendszer ellen.
  Szép erőfeszítés, de sajnos, mégha sikerült is volna ennyi embert összegyüjteni, jelenlegi jogrendszerünkben ennek közjogi foganatja NINCS.
  Véleményem szerint, most sürgető a helyzet, és azzal kell dolgoznunk, amink van, azzal kell “főznünk”, ami jelenleg rendelkezésre áll.
  Lehetne egy közös népszavazást kezdeményezni egyszerre a következő kérdésekben is:
  a, kötelező oltás tilalma és egészségügyi helyzettel összefüggő diszkrimináció tilalma “VÉSZHELYZETBEN” IS
  b, MAGYARORSZÁG KILÉPTETÉSE A who RENDELKEZÉSEINEK, IRÁNYELVEINEK MINDEN HATÁLYA ALÓL
  c, vegyük bele a FEMÁZÁS TILALMÁT, tehát TILOS LEGYEN “VESZÉLYHELYZETBEN” IS, EMBEREKET OTTHONUKBÓL ELHURCOLNI, AKARATUK ELLENÉRE “VESZHELYZETBEN” IS BÁRMILYEN KEZELÉSBEN RÉSZESÍTENI AZ ÚN. “KÖZJÓ” “ÉRDEKÉBEN”
  d, belvehetnénk azt is, hogy a MAGYAR ALKOTMÁNY TARTALMAZZA SZÓRÓL SZÓRA A NÜNBERGI KÓDEXET IS.
  Ugye, mint azt Önök is tudják, két “adu ász”, amit felhasználnak a lakosság és a szabadságjogok ellen az jogi értelemben egyszerüen két, jól hangzó és a birkáknak eladható fogalom:
  a, “VÉSZHELYZET” – szerintük ilyenkor mindent is lehet
  b, “KÖZJÓ” – melynek értlemében az egyéni jogok korlátozhatóak
  c, “TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS” – ez utóbbi nem jogi fogalom, hanem egy lelkiimeretre hatú alattomos rizsa, ami fenti kettőt támogatná.

  Ezeket a jogi kiskapus fogalmakat kellene egy, legalább két kérdést is népszavazásra vivő ÍRÁSOS társadalmi kezdeményezéssel aláásni, megszüntetni az önkényt, mely ezekre a “jogi kiskapukra”, jogi helyzetekre alapoz, valójában ezekt haználja ki, hogy “jogosan” építsen ki egy jogtalan rendszert. Ezt kell megakadályoznunk!!! A készülő tervezetükbe JÓ LENNE belevenni ezen jogi kiskapus “adu ász” fogalmak kijátszhatatlanságát is.

  Üdv:
  A

 8. Nem biztos, hogy valós ez a hír (az ex WHO-s Dr. Astrid Stuckelberger terjeszti), de ha igen, akkor hamarosan óriási bajban leszünk sokakkal együtt, az tuti! A május 1-jei dátumról, az “ultimátumról” és a 2/3-os elfogadottságról semmiféle infót nem találtam eddig. Eleve gyanús nekem ez a dátum, mert ez az illuminátus rend alapításának a napja.

 9. Kedves Tisztánlátók,
  lesz petíció a w&o-ból való kilépésre?
  hol lehet aláírni?
  Köszönöm előre is.

 10. Hol lehet majd aláírni a WHO ból kilépési peticiót, online csinálják a peticiót köszönöm

 11. Mikor lehet majd aláírni a WHO ból kilépési peticiót, online csinálják a peticiót köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük