Elhallgatott szakvélemények

Az elmúlt 2021-es évben is a kötelezően finanszírozott állami média még lejjebb süllyedt.

Elhallgatják a magas rangú orvosok, mikrobiológusok, kutatók, tudósok, ügyvédek és szemtanúk kulcsfontosságú szakértői hangjait. A nyílt diskurzus már régóta nem lehetséges. A közvélemény a mainstream média által csak egyoldalúan van tájékoztatva, és félelem, megosztó agitáció és profitéhes gyógyszeripari óriások által sarokba van szorítva.

Kizárólag a Kla.TV-n.

17 thoughts on “Elhallgatott szakvélemények

 1. HOGY VETTÉK ÁT A HATALMAT A GLOBALISTÁK A VILÁG FELETT
  Ahhoz, hogy megértsük a mostani globális folyamatokat, történelmi kontextusba kell helyezni, ami mindent megmagyaráz.
  Aki nem ismeri a múltat, nem érti a jelent, s a jövőt, tartja a mondás, és ez a mostani helyzetünkre különösen igaz.

  ELŐZMÉNY:
  Az elit új világrendre vonatkozó terve nagyon régi, 1776-ra datálható.
  Azóta több színes forradalmat és két világháborút is azért robbantottak ki, hogy átvegyék az uralmat a világ felett, politikailag, gazdaságilag, társadalmilag, egészségileg.
  Ennek főbb pontjai voltak: a FED létrehozása 1913-ban, majd 1944-ben a dollár, mint világvaluta megteremtése, és ami számunkra most a legfontosabb, hogy Rockefeller átvette előbb az USA, majd az egész világ egészségügyi rendszerének irányítását.

  JFK halálát követően megszűnt a valódi tudományos kutatás.
  Nem engedték tovább a világ megismerését. Leállították az Apolló programot, és szándékosan korlátozták a természeti jelenségek megismerésére, az éghajlatra, a földrengések okaira, a naprendszer elektromos mezőire, a galaxis megértésére vonatkozó tudományos kutatásokat, és nem engedték meg azt sem, hogy az emberek további ismeretekre tegyenek szert.
  Tudták, ha tovább folytatják a kutatásokat, lelepleződnek,mert a hatalmuk alapja a rejtett tudás, hogy a világ nem 3 dimenziós, és a világban a newtoni fizika mellett sokkal inkább az einsteini fizika működik, stb.
  De nekünk csak 3 dimenzióig engedtek betekintést a világunkba, mert ha tovább megyünk, akor eljutunk a nullpontos energiáig, ami az ő anyagi jólétüket veszélyeztetné, és a hamis rnarratívájukat rombolná le, ami egyenlő lenne hatalmuk elvesztésével.

  A TUDOMÁNY ÉS IGAZSÁG LEROMBOLÁSA 1970-TŐL NAPJAINKIG:
  A 3-oldalú bzottság eldöntötte, hogy átveszik az irányítást az emberiség elméje felett.
  Ezt követően „áltudományos papok” „hamis narratívájukkal” fertőztek bennünket az általuk uralt médiákon, Hollywoodon, és papírmasé-figuráikon keresztül.
  Az agytrösztök által diktáltan közölték velünk a médiáikon keresztül az összeg hazugságot
  A globális felmelegedésről, az üvegházhatásról, arról, hogy a földrengések miért nem megismerhetők, és miért nem jósolhatók meg előre, és így tovább. Ők mondták meg a hivatalos narratívát a politikában, gazdaságban, egészségügyben, és minden területen.

  A BIG-ek bedarálták a tudósokat, kutatókat, orvosokat egyaránt, mert a kutatáshoz pénz kell, a támogatáshoz pedig a hivatalos hazug narratíva elfogadása, és a feltétel nélküli lojalitás. Millió dolláros nagyságrendekről beszélünk, amire nehéz nemet mondani, ahogy a szakmai előmenetelre is.
  Ha valaki vitatni, vagy tagadni merészeli a hivatalos narratívát, az ellen megindul a boszorkányüldözés, felfüggesztéssel, praxis-megszűntetéssel, egzisztenciális fenyegetéssel.

  Magánszférában pedig összeeskövéselmélet-hívőnek, laposföldhívőnek titulálták azokat, akik még nem felejtettek el gondolkodni, írni és olvasni, és megkérdőjelezték a nyilvánvalóan hazug narratívákat, és tiltakoztak ellene.

  Ez zajlik immár 40 éve, és ezért a tömeg nagy része agymosott zombiként éli az életét, nyájszellemben, és a globalisták politikai bábjainak instrukcióit vakon követve.
  Ez idő alatt felépült a BIG-TECH- BIG PHARMA–BIG FINANCE hármas rendszere, ami átfogja a világunkat, és képes arra, hogy befejezze a tervét, és létrehozza az ember 2.0-át.

  A COVID-19, MINT A TRANSZHUMANIZMUS ESZKÖZE:
  A transzhumanizmus, mint ideológia 1988-ra datálódik, amikor is az elmélet lényege az volt, hogyan tudják megváltoztatni az emberi természetet technológia útján, hogy létre hozzák a szuperintelligens, szuperjóléttel rendelkező embert.
  (Milyen jól hangzó ígéretek. Mára ez annyiban módosult, hogy tudnak létrehozni akarat és tudat nélküli digitális rabszolgákat.)

  Ma a 4-ik ipari forradalom korát éljük, ami egyenlő a tranzhumanizmus globális szintű megvalósításának technikai lehetőségével, mivel a 4-ik ipari forradalom elmossa a határokat a fizikai digitális, és a biológiai szféra között, a géntechnológia, az új CRISPR –génszerkesztési eljárás, a mesterséges intelligencia, a robotika, a 3 D-nyomtatás, a kvantumszámítás lehetőségeivel.
  Nagyon fontos:
  A transzhumanizmus elutasítja a keresztény hitet, azt az abszolút igazságot, hogy Isten saját kérére és hasonlatára teremtette az embert. Ennek azért van jelentősége, mert már megtalálták a hit központját is, és egy vakcina segítségével képesek kiiktatni…)))

  Most már tudományosan bizonyított, és így kinyilvánítható az az igazság, hogy a COVID-19 lett az a sok célt megvalósító biológiai fegyver, ami azon túl, hogy mérgez, és öl, az emberből képes kiborgot, vagyis gondolkodás nélküli zombit csinálni.
  Arra is képesek, hogy az EEG-ről lementett anyaggal manipuláljanak embereket, és egy másik tudatot hozzanak létre.
  Mindet tudnak, és bármire képesek.

  De van remény, mert az emberiség fele felébredt, és hallani sem akar további vakcinázásról, és hallani sem akar digitális identitásról, amivel a személyes adatok, az emberi jogok, és más etikai kérdések kerülnek veszélybe.
  A tudás, és a leleplezés az egyetlen fegyverünk, valamint a krisztusi értékek képvielelete.
  Áldás-Szeretet Mindenkinek!

  1. “De van remény, mert az emberiség fele felébredt, és hallani sem akar további vakcinázásról,…”
   Mindenbe beletették azt a szemét grafént, mindenbe. Nem fogja őket érdekelni, hogy nem akarjuk, a La Quinta Columna orvosi csapata már egy ideje rendszeresen néz meg mindenféle injektálható dolgot.
   Megtalálták majdnem az összes fogászati érzéstelenítőben, a HepB-ben, a Prevenar 13-ban, valami flu oltásban (ezek a franciák voltak Next Dose c. videó), gyerekek naptári oltásaiban, sőt azokban emelt adagot.

   De megtalálták saline solutionban, gyógyszerekben (pl hashajtó), teákban, növényekben, az amerikaiak (TimTruth Odysee csatorna, magnetic meat) a szupermarket húsokban, a Kanári szigeteken az esővízben is. Valamint a törökök már egy éve dolgoztak a belélegeztethető változaton.

   Kövessék a La Quinta Columna oldalát, már több nyelvre fordítják le az anyagaikat és általában mikroszkóp felvételekkel támasztják alá. Spanyol, Angol, Német és még jó pár, sajnos magyar nem.

   https://www.laquintacolumna.info/

 2. Az igazán elhallgatott szakvélemények dr Tom Cowan, dr Sam Bailey, dr Andrew Kaufmann, dr Stefan Lanka részéről történtek.

  1. IGEN! Pontosan Szilvia. Dr Cowan megállapításai különösen érdekesek és egyediek. És Sam Bailey-é is.

  2. Dr. Sam Baileynek van néhány olyan egzakt, egészen esszenciális, tökéletes videója, ami kiválóan összefoglal, rendkívül érthető mindenki számára, és sokkal többet ér, mint az özönvíz léptékű, ide öntött hegyibeszédek, és az “ezt olvasd el !”, “ezt nézd meg !”.

   Az ide öntött, legtöbbször mérhetetlen mennyiségű betű halmazt, de nevezzük információnak, íróján kívül az égvilágon senki nem olvassa el, és nem is fogja elolvasni ! Sokadszorra, az ide írók nagyon nagy többsége gyakorlatilag önmagának ír, pótcselekszik !

   A tömegek információhoz juttatása, és ami a legfontosabb, azok megértetése a tömegekkel,( agyba ültetése !!! ), ezen a módon eleve értelmetlen, felesleges, és teljesen haszontalan. Szemmel láthatóan az eltelt közel négy év alatt ezt csak egy-két ember fogta fel, ezen az oldalon is, meg a “hivatásos ébresztők” közül is !!!

   Akiknek információra lenne,( van !), szüksége, azok legfeljebb halálfáradtan elolvasnak ( elolvasnának ), néhány értelmes bővített mondatot, vagy megnéznének a szemük elé tett tizenpárperces videót, mert egész nap robotolnak, munka, család, gyerek !
   Nincs sem több energiájuk, sem több idejük hegyibeszédeket olvasni, és nézni.

   Valamiért ide egyetlen egy dr. Sam Bailey, vagy Stefan Lanka video sem került fel ??????????????????????????????
   Egészen nyilvánvalóan, nem ok nélkül. De mi az ok ????????????????????????? Soha, egyetlen egy sem.

   1. Hol van Sam Bailey magyarul? Ráadásul a kiwi akcentus miatt néha még én is szenvedek. Elolvassák vagy sem, mi ide nagyrészt magyarul írunk. Úgy akarok este elaludni és egyszer majd meghalni, hogy tudom, megtettem, amit csak tudtam, hogy megállítsam a gyilkolást. A covid hoax sikere és, hogy a világ 2/3-a hagyta beoltani magát a tudatlanság miatt volt.

    Ha van mgyarul kérem szépen a linket, hogy tovább oszthassam.

    1. Csak a nevet kell beütni, és lehet mazsolázni !
     A youtube-os videók nagyon nagy része automatikus fordítással akár magyarul is megnézhetők, nyilván nem tökéletes, de többnyire igen jól érthetőek. Be kell állítani, ami elég egyszerű.

     Feleslegesen nem szoktam nagy szavakat használni, mert elkopnak hamar, de Sam Baileyből egyszerre sugárzik valami isteni szépség, és értelem, és most ezt hangsúlyozni szeretném ! Ez nagyon ritkán adatik meg.

   2. Hogy miért nem került fel?…
    Ha valaki képes szembenézni az igazsággal, akkor sajnos meg tudja válaszolni…ne legyenek illúzióink :-).

 3. Pénteken Igor Kirillow az orosz Nukleáris, Biológiai és Kémiai védelemi erők főnőke közölte, hogy Ukrajnában létrehozott katonai
  és biologia laborokban folytatott projektek fő megbizója a Pentagon.

  Ezekben a projektekben a vektorok, például költöző madarak által terjesztett korókozókat vizsgálnak.

  Az amerikai védelmi minisztériumnak “nyilvánosan nics köze a költöző madarak vizsgálatához”, de ugyan akkor “legalább két költőző
  madár csoportnál, amelyek kizárólag az orosz átvonulási területen mozognak a kutatók tárgyát képezi”.

  Kirillow arra útal, hogy az hozzáértő tudosok adatai szerint az európai területeken a madárinfluenza régebben csak szezonális betegság
  volt, ami ma már egész évben kitörhet.

  1. Igen.. hát igen érdekes hogy a madárinfluenzának hazudott jelentséget azóta látjuk mióta a G-ket elkezdtük telepíteni és használni. És milyen hatékony már, a madarak csapatostól esnek le az égből, megzavarodva, egymásnak ütközve, néha megégve, néha azt mutatva hogy mindnek megállt a szíve. Bocs a szarkazmusért, de tényleg elég ebből.
   Valaki mutassa meg a kórokozót, bizonyítsa be hogy az izolálási folyamat nem csalás volt a mindent bele a genetikai-levesbe alapon és utána bizonyítsa be hogy az a kórokozó képest ezt meg ezt okozni.
   Most azért hazudoznak össze-vissza, mert a terveik része az ételhiánnyal való engedelmességre kényszerítés, ennek jegyében csapatostól mészárolják le, gyújtják fel, mérgezik meg az állatokat. Tiszta rosszul vagyok ettől, szeretem a húst de nem pazarlom mert tisztelem az életet.

 4. Ezek ott felül nem csak a szakvéleményeket hallgatják el, hanem csalnak és együttmőködnek a big Pharma-val is.
  De sok esetben nem demokratikus módszerekkel a kritikusokat, mint például rendőrségi és bírósaág előtti meghurcultatás
  raklatás el is hallgattatják.

  Forrás: https://fassadenkratzer.wordpress.com/2023/05/04/impftote-schweigen-nicht-pfizers-supergau/

  A tényekben elmondják, hogy a német nyugdíjpénztárnak 2019-ben még 6.5 Euró vesztesége volt. És az oltások után már ennek a
  pénztárnak már 2,1 milliárd Euró nyeresége lett.

  A másik eget rengető csalás az igazságszolgáltatás összefonodása a big Pharma-val. Nevezetesen Naomi Wolf és Steven Bannon
  tényfeltáró újságírok kérték a bíróságtól a 75 évre titkosított Pfizer dokumentumok feloldását. A kérelemet azzal indokolták meg,
  hogy akik elszenvedték a génoltások halálos és tragikus hatásait, azok 75 év útán már nem fognak az élők sorában lenni.

  És mit tett erre a tisztelt korrupt bíróság ?

  Látszólag igazat adott a vádlóknak a big Pharma-val szemben. És most a sok birka megnyugodott. Habár még nem lesz Nünber II
  nemzetközi per, de legalább megtudjuk az igazságot.

  Az igazság napfényre kerülésében nagyon téved a türelmes és jó gyapjut adó birka népség.
  Nevezetesen összesen 300 ezer oldalas dokumentumok halmazáról van szó. És a bírói döntés értelmében havonta 55 ezer dokut adnak
  ki. Persze a Pfizer rögtön alkalmaz olyan mennyiségü áltudóst, akik nagyon is megnézik, hogy mi kerül ki. És el is végzik a kiadás előtt
  a dokumentumok megfelelő átdolgozását.

  Aki még nem vette észre, hogy mi folyik itt ?

  Az nem más, mint a ködösítés magas foka.
  És aki még most sem vette észre, hogy az itteni beszólók között is sok ködősítő van.

  Mit érdekel engem, mint oltatlant, hogy a halálos oltásban van-e tüskeprotein, vagy csak kigyónak a mérge ?
  Nekem nincs laborom, meg képzettségem arra, hogy erről saját magam bizonyságot nyerjek.

  De esetleg van egy hozzátartózóm, aki szenved, vagy pont a szemét kényszeroltás miatt elment.
  És azt látom, hogy vannak olyan evidens tények, mint például a túlhalálozás és a hirtelen halál, vagy mások.
  Ami számomra nem lehet kétséges.

 5. Reiner Fuellmich csaló! Két évet vesztettünk mert mindenki rá várt meg a cirkusz Nürnbergre. Majd összeveszett a partnerével, Vivian akárki és lelépett egy csomó pénzzel. Eztán az USA-ban újra kezdte az ígérgetést és megalapította az ICIC-t.
  Annak ellenére, hogy beszélt Dr Kaufmannal és Dr Yeadonnal még mindig a vírus legendát erőlteti.

  https://drsambailey.substack.com/p/reiner-fuellmichs-coronaviruses

  De van rosszabb is. Beszélt Dr Barrie Trowerrel is egy igen hosszú interjú keretében. Dr Barrie Trower egy ex MI5 MI6 ügynök és a mikrohullámú fegyverek szakértője. Trower elmondta, hogy BÁRMILYEN BETEGSÉGET LEHET OKOZNI PULSATED mikrohullámmal. Azt is elmondta, hogy előszeretettel használtak mobilokat arra, hogy embereket megőrjítsenek, például, hogy karakteridegen bűncselekményeket kövessenek el mint X lemészárolja az egész családját.
  Rövid változat, Fuellmich beszámol az interjúról a Stew Peters műsorban. Nincs vírus, sosem volt, a covid mikrohullámú sugárzás eredménye.
  https://rumble.com/v2daxq0-imminent-5g-induced-genocide-vaccinated-vulnerable-to-5g-kill-grids-deadly-.html

  Már kezdik a Marburg Hoaxot felvezetni, a pánik akkorra lesz, hogy egymást adjuk az ellenségeink kezére halál-vaxra vagy táborokba, miközben valószínűleg a 26Ghz-et fogják használni, mert az boodtolja a grafént legjobban.

  SENKI NINCS VELÜNK, AKI MÉG MINDIG A VÍRUS LEGENDÁT TÁMOGATJA ÉS A TOTÁLIS WHO URALOM A TÉT.

  Ezek között a dokik között sajnos nem látom a képen “Nincsenek légúti vírusok” Dr Yeadont, sem Dr Kauffmant, a Bailey orvos házaspárt, sem Dr Cowant, egyet sem, aki kimondta, hogy nincsenek vírusok, a virológia csalás.

  Hogy ezek itt mit mondanak, nem érdekes, tudjuk, hogy a Rockefeller iskolákban nevelkedett orvosok sem voltak ezzel tisztában bár a Dr Lanka per és a HIV fiaskó után (amikor megváltozott az antibody “tudomány”) illett volna gyanakodni. Milliárdokat mérgeztek meg, mert nem fugyelmeztették őket, hogy nincsenek vírusok. Oltatott volna bárki, ha tudja? A félelelem nagy úr, nem (volt) elég csak az oltások ellen beszélni. Ezek ott fenn csak azt tették és azt is csak az állítólagos alternatív médiák hozták le.

  Dobják el a Wifiket meg a mobil telefonokat, kerüljenek el minden wireless technikát és nem fognak ‘Marburgban’ meghalni.
  Mivel a szemét grafén oxidot még a figászati érzéstelenítőkben is megtalálták, senki aki az utóbbi kb 4 évben (a 2019-es influenza oltások egy részében is megtalálták) bármilyen injektálható dolgot kapott nem tudhatja szerencsés volt-e vagy van a szervezetében.

  1. “Ezek között a dokik között sajnos nem látom a képen “Nincsenek légúti vírusok” Dr Yeadont, sem Dr Kauffmant, a Bailey orvos házaspárt, sem Dr Cowant, egyet sem, aki kimondta, hogy nincsenek vírusok, a virológia csalás.”
   Sajnos igen, én is kb ezt írtam feljebb, a következtetést nem írhatom ki ide….

  2. https://www.bitchute.com/video/9EMF8sYeOV7u/

   Szerintem az átlagos, eddig a denevéreket hibáztató közönség addig marad eme tévhit rabja, amíg a tudósok is kitartanak a mese mellett.
   Azért van ellenpélda.
   Azért tartom Dr. Cowan virológusok kihívásának kezdeményezését, és a próbapert rendkívülinek, mert cáfolhatatlanul és objektíven tudja megoldani a kérdést. Ha úgy tetszik a belátást helyesbíti.
   Egyébként dezinformációból a kicsi is túl sok. Az új elmélet igazságának terjesztéséből és a valóságra eszmélésből pedig a sok is kevés, amíg el nem terjed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük