Figyelem orvosok!

A Hun TV vendége Dr. Tamasi József az Új Magyar Orvosi Kar elnöke


6 thoughts on “Figyelem orvosok!

 1. Már korábban írtam arról, hogyha úgy történne változás az egészségügyben, hogy a mostani „tudás”, ami inkább nemtudás, és a mostani ismert „megoldások”, amik inkább nem megoldások megtartásra kerülnének, az katasztrófa lenne. Ahhoz, hogy ennél azért árnyaltabban szóljak hozzá, támaszkodom az eddigi itt megjelent fordításaimra.

  Közel két éve fordítom Dr. Cowan előadásait, amikből kiderülnek a problémák, és adnák magukat a megoldások is.
  -Amit élettan címen tanultunk, az részben máshogy van, részben az élettan alapvetően ismeretlen, így a kórélettan is, tehát egy szakmai alap újragondolás lenne szükséges.
  -A járványtan, genetika, kórokozó elmélet kamu, nincs vírus, ezt ki kellene mondani, az erre vonatkozó részeket a tankönyvekből, irodalomból törölni kellene.
  -Egyes gyógyszerként használt szerek eredete kérdéses, így érthető, hogy kvázi mellékhatásokként működnek, nem gyógyítanak, hanem megbetegítenek, tehát módosított szemléletű gyógyszertan lenne szükséges, ezen mérgek betiltása mellett.
  -A diagnosztizálásra használt eszközök diagnosztizálási értéke kérdéses, így az egyáltalán értelmezhető műszeres méréseket állapot összehasonlító célra használnám, nem elsősorban diagnosztizálási célra. Illetve a mérgezések tesztelésének látnám értelmét.
  Kiegészítem a javaslataimat azzal a tapasztalattal, hogy nagyon sok mindennek a „gyógyító” megoldása a csonkító és végleges műtét, ami sokszor valódi kezeléssel megelőzhető, elkerülhető lenne, és egyébként megadná a valódi megoldást. Az egészségizmus üzlete mellett a cél a mű szervű, mű nemű, csonka mű ember létrehozása, miközben a betegség benne marad a testben, és tünetként máshol, más szervben, szövetben fog megjelenni kis idő múlva. A műtétek szükségességét újra kellene gondolni.

  Az egészségügyet én három részre bontanám: labor, sebészet és terapeuták. Az egészségügyi szolgáltatók kapcsolódását az eset és a beteg kellene irányítsa, nem nevezhető ki egy fő irányító gyógyítási elmélet. A finanszírozást pedig ez alá kellene rendelni.
  Szerintem az embert egyben, holisztikusan kell nézni, de a holisztikus terápiák magukban önállóak, saját belső logikus rendszeren alapszanak. Önálló terápiaként használhatók a régi ismert természetes gyógymódok, kiegészítve mozgásterápiával, amik mind méregtelenítésre, illetve testi folyamat kiegyensúlyozásra épülnek, szolgálnak. Pl. a homeopátiának is önálló terápiának kellene lenni, a saját belső logikus rendszere miatt, hasonlóan a többi jelenlegi önálló természetes, alternatív terápiához, önálló képzéssel és vizsgáztatással. A homeopátiának nincs köze a jelenleg érvényesnek tekintett Rockefeller medicinához, ahogy a többinek sincs.
  Az állapot mérések kb. „test labor” szolgáltatásként állhatnának rendelkezésre, mint külön elérhető ellátások, amiket a terapeuták, és az egyének is külön igénybe vehetnének. A sebészet is különálló szolgáltatás lenne, ami szintén együttműködne a laborral, esetleg a különböző terápiákban használt szereken keresztül a terápiákkal.

  Egy ilyen átalakítás nagy munka lenne, de hasznos, és a WHO se kellene hozzá. Potenciális betegként így látom.

  1. 2024. május 13.
   theepochtimes . com
   „Mindenki megdöbbent, hogy az ivermektin potenciális rákellenes szer” – mondja Dr. Kathleen Ruddy ráksebész.
   Több olyan esetet is megfigyelt, amikor a súlyos, késői stádiumú rákban szenvedő betegek javulni kezdtek az ivermektin bevétele után.
   Egy negyedik stádiumú prosztatarákban szenvedő beteg kipróbálta az összes hagyományos protokollt, például a kemoterápiát és a sugárzást, mielőtt azt mondták neki, hogy az orvosai már nem tehetnek semmit. Utolsó megoldásként elkezdte szedni az ivermectint. Néhány rövid hónap alatt lenyűgözően felépült.
   Miután több ehhez hasonló esetet megfigyelt, Dr. Ruddy úgy döntött, hogy többközpontú megfigyelési vizsgálatot indít arról, hogy az újrahasznosított gyógyszerek, mint az ivermektin, hogyan befolyásolják a rák túlélési arányát.

   1. Nagyon érdekes az Ivermectin téma.
    Mi van akkor, ha ezek a daganatok belső féreg tenyészetek?
    Sajnos erről nincs információ.

   2. Vadászat során az egyik technika állatok idegméreggel való elkábítása, megölése. Az így mérgezett állat táplálékként lehet mérgező.
    Amikor idegmérget használnak féregtelenítőként az emberen, állaton belül, az nemcsak a féregre hat, hanem hat az emberre, állatra is. Sterilizálóként is.
    Nem lehet kizárni a mérgező hatásokat úgy, hogy a mérgezés megáll egy ponton, és nem terjed tovább.

 2. Barátság szempontjából egy nagyon érdekes esemény történt:

  Dr. Letoha Tamás a WHO-ról: “ennyire hülyék azért nem vagyunk!”, bemutatja, hogy nincs vírus, és a virológia csalás. Ennyire hülyék azért nem vagyunk, hogy nem látunk át a virológia csalás szitáján.
  Forrás: https://kuruc.info/r/34/273549/
  A lényeg VezerAlma Hangja által hangzik el, aki az 51-ik perctől élőben közvetíti és kommentálja a “meccset”:
  “És megmutatta. És mit mutatott? Egy rajzolt ábrát. Azt mondta hogy fölvette. Azt reméltem – hirtelen felkapva a fejemet a vacsorából -, hogy most végre láthatunk valódi képeket egy vírusról. Hova reméltem én. Bezzeg processzorok esetében már 4 nano méternél tartunk. És van hozzájuk nagyító a nagyitól.
  Amúgy említettem már, hogy a virológia önmagába visszafordulva igazolja dolgait? Körkörös megállapítás.
  Amikor vesz egy mintát, hogy is mondta a doki a megállapításait? Mit csinál? Vesz egy vírust. Hogy megállapítsa mit köt, és ezáltal, hogy mivel van dolga.
  Na még egyszer. Kíváncsi hogy ott van-e a betörő/katona, és tudja – mert ezt tanították -, hogy a vírusok megölik a gazda sejtet. Tehát akkor miért is kell megölni, izé, ‘összedzsadzsálni’ a ‘bizonyos’ sejteket, ha elvileg a nekrózis megtörténik, amennyiben tartalmaz vírust a minta és a vírus azt teszi, amit testáltak reája?
  A spektrométer előtti trypsin-es etetésről miért nem volt képes egy szót is mondani? Miért siklott át felette? Hacsak nem a trypsines oldat a ‘dzsadzsáló’ eszköz. Minden estre a magyarázatai annyira elrugaszkodottak, hogy elgondolkodtató, hogy egyáltalán érti is, mármint tényleg érti és látja is mit miért csinál?”

  A virológia csalás ezennel megbukott. Magyarországon is. Végre valahára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük