Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj – Díjátadó

A 2023-as Szent- Györgyi Albert Orvosi Díj Dél-Kelet Magyarországi régió szavazásának I. helyezettje lettem.

Kedves Mindenki!

Szeretném megköszönni a sok szavazatot nektek! Együtt megnyertük ezt a díjat!

https://www.bitchute.com/video/i4JnTAXGNv19/

https://rumble.com/v2j5y7c-szent-gyrgyi-albert-orvosi-dj-djtad-dr.-tamasi-jzsef.html

6 thoughts on “Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj – Díjátadó

 1. Kedves Tamasi doktor!

  Szívből gratulálok! Jobb helyre nem is kerülhetett volna a Szent-Györgyi Albert orvosi díj! Ön nemcsak a betegein segít a tudásával, hanem példát mutat a többi kollégájának orvosi etikából, emberségből és gerincességből! Köszönet azért is, hogy 3 éve tartja bennünk, józanul gondolkodókban a lelket, hogy nem vagyunk egyedül!
  Bárcsak több ilyen orvos lenne ebben az országban, akkor nem itt tartanánk!
  A további munkájához sok erőt, kitartást és nagyon jó egészséget kívánok!

  1. Ez pontosan igy igaz……….A Joisten aldasat ez uton is Mindnyajukra…..-minden IGAZ EMBERRE ……!

 2. Tisztelt Doktor úr! Mi csak a szavazatunkkal járultunk hozzá a díjhoz,ön volt az aki rendíthetetlenségével,kitartásával, eddigi életművével és igaz emberi értékeivel érdemelte ki azt.Ön és sok harcos társa,mint Dr Pócs Alfréd,Dr Lenkei Gábor,Dr Gödény György és még sokan mások példát mutatnak nekünk és remélem egyre több Orvosnak is akik eddig tévúton jártak.Ezúton köszönöm a felbecsülhetetlen segítségüket minden embertársam nevében.

 3. Szívből gratulálunk, és jó egészséget kívánunk! Hatalmas respekt és köszönet mindenért.
  Én emlékszem, hogy 2020. húsvét körül azt ugyan már éreztem, hogy valami nem stimmel ezzel a vírussal, de ugyanúgy féltem tőle, mint mindenki más.
  És akkor a jó Isten segítségével megtaláltam dr. Tamasi József videóit, és teljesen levette rólam a parát, szorongást, minden diszkomfort-érzést, és visszataláltam a normalitáshoz.
  Tamasi doktor úr nevével jelzett videókat, és oldalakat, és más csatornákat követve soha többé nem ültem fel a médiafenyegetéseknek, az oltási kényszerítő eszközöknek, nem is oltottuk be maginkat, és nem is voltunk betegek.

  Nagyon jálásak vagyunk azért a bátorságáért, hogy már 2020 tavaszán kiállt, és elmondta az igazat, és ezzel sokunk életét és egészségét mentette meg.
  A jó Isten áldja meg Önt, és kedves családját, valamennyi munkatársát és kollégáját, akik a mai keserves időszakban apostolként próbáltak/próbálnak minél több ember megmenteni.
  Áldás és köszönet mindenkinek, aki részt vett a felvilágosító munkában, és ennek a népirtási kísérletnek a leleplezésében!

 4. Én arra vagyok kíváncsi, hogy az ügyész hogy fogja a tárgyláson felkonferálni a vádat. “Megvádoljuk rémhírterjesztéssel a Szentgyörgyi Albert díjas orvost”. Gondolom valahogy így kellene neki…

 5. Olvastam, hogy Nagy Nikoletta a Telex-tol mar lerohanta Tamasi doktort es egy nagyon lealacsonyito cikket irt rola. Az ilyen illeto irant mint Nagy Nikoletta csak sajnalatot tudok erezni aki a szamitogepen valo szoveg gepelesen kivul mashoz nem ert.

  Gratulalok Tamasi dokinak! Csak igy tovabb!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük