Európai parlamenti képviselők ellenzik a WHO szerződését: ez az egészségügyi szuverenitás eltörése


https://rumble.com/v2p9s6a-eurpai-parlamenti-kpviselk-ellenzik-a-who-szerzdst-ez-az-egszsggyi-szuveren.html

https://www.bitchute.com/video/mpIRqrOJ9Bb4/

8 thoughts on “Európai parlamenti képviselők ellenzik a WHO szerződését: ez az egészségügyi szuverenitás eltörése

 1. Íme, a degenerálódott világelit, amely készül lerántani magához az emberiséget minden fronton:

  https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/why-are-miriam-cahns-paintings-depicting-graphic-child-abuse-being-exposed-in-museums-and-why-is-emmanuel-macron-personally-defending-her/
  Miriam Cahn gyermekbántalmazást ábrázoló művészete miért kerül ki a múzeumokba? És miért védi őt Macron?
  2023. május 15.

  https://www.lifesitenews.com/news/un-who-and-bill-gates-are-pushing-to-normalize-pedophilia-globally-journalist/?utm_source=popular
  Az ENSZ, a WHO, Bill Gates a pedofília normalizálásán dolgozik világszerte
  2023. május 15.

  https://slaynews.com/news/who-pushes-guidance-sexuality-infants/
  A WHO iránymutatást ad a „csecsemők szexualitásához”
  2023. május 14.

  https://tapnewswire.com/2023/05/the-united-nations-exists-for-one-thing-only-rape/
  Az ENSZ csak egy dologért létezik – a nemi erőszakért
  2023. május 14.

  https://stopworldcontrol.com/children/
  „Az iskoláknak fel kell készíteniük a gyerekeket, hogy legyenek szexuális partnereik” – mondja az ENSZ és a WHO
  2023. május

  [A hivatkozott cikkek az utóbbi napok termése, az elit viselt dolgai közül nagyrészt a gyerekszexre korlátozódik. A cikkek általában hosszabbak. (Nem hiszem, hogy most bárki, bármelyiket elolvasná, sajnos.) A legutolsó anyag a legterjedelmesebb. Ebből tényleg csak egy véletlenül kiragadott részlet – a Hollandiában eluralkodó állapotokról van éppen szó:
  „… Ugyanaz az igazságügyi miniszter, aki évekig ragaszkodott ahhoz, hogy a pedofiloknak szóló kézikönyvvel semmi baj nincs, azt is mondta, hogy a holttestekkel való szex nem bűncselekmény. Mark Rutte holland miniszterelnök pedig, aki a Világgazdasági Fórum lelkes tagja, fiatalon egy olyan politikai csoporthoz tartozott, amely az állatokkal való szex legalizálását szorgalmazta.”]

  1. Az utolsót megpróbáltam elolvasni, de nem ment, és nem azért mert hosszú. A vérnyomásom túlzottan megemelkedett, és abba kellett hagynom. És eszembe jutott mit mondott a Megváltó, amit Máté 18-ban olvashatunk, 6. és 7. fejezetben:
   “A ki pedig megbotránkoztat egyet e kicsinyek közül, a kik én bennem hisznek, jobb annak, hogy malomkövet kössenek a nyakára, és a tenger mélységébe vessék. Jaj a világnak a botránkozások miatt! Mert szükség, hogy botránkozások essenek; de jaj annak az embernek, a ki által a botránkozás esik.”
   .
   Valóban botrányos, hogy bizonyos felső rétegekben bizonyos lények megengedik maguknak az hogy kisgyermeket ilyen módon megrontsanak. És ez teszik hivatalosan, legális keretek között. Erről miért nem beszélnek itthon ezek a balliberális megmondó infulencerek? Mert idehaza nagyon megszaporodtak, de erről egyik sem soha egy szót sem szólna, noha ők a társadalmi problémákkal foglalkoznak nevezetesen – hát persze, látszik, tudjuk. Remélem a magyar emberek, szülők nem fogják ezt megengedni. Akik pedig ezt a fekélyes kórt megpróbálják beszivárogtatni a magyar iskolákba (mert biztos lesznek és már vannak is), azok már most jobb ha beszereznek egy malomkövet maguknak.

 2. Ugyan tudjuk ezeket már régóta, de mi kell az alábbiaknál beszédesebb, hogy egy sose látott totálhatalom megszerzésére törnek a globalisták a túlterjeszkedő WHO-n keresztül?
  És ha ezt mi is könnyen meg tudjuk fejteni, akkor az államok kormányainak pláne világosan kell látniuk…

  https://www.theepochtimes.com/who-calls-for-global-governance-while-gop-lawmakers-say-quit-and-defund-the-who_5279137.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge&src_src=partner&src_cmp=ZeroHedge
  A GOP visszavág a WHO vészhelyzetekre vonatkozó „globális kormányzási” tervei ellen
  2023. május 19

  Nem sokkal később, május 19-én Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója jelentést intézett a tagállamokhoz, amelyben kijelentette, hogy miközben „a járványveszélyes betegségek újbóli megjelenése továbbra is gyorsul”, a WHO „egészségügyi vészhelyzetekkel” kapcsolatos mandátumának a világjárványokon túl az éhezésre, a szegénységre, az ökológiai degradációra, az éghajlatváltozásra, valamint a társadalmi és gazdasági egyenlőtlenségekre is ki kell terjednie.

 3. AGENDA 2030: DIGITÁLIS ZSARNOKSÁG ÉS RABSZOLGASÁG

  “Kétféle abszolút ellenőrzésre készül a globális elit az Agenda 2030 keretében. Az egyik egy potenciális kényszerzubbony, a programozható központi banki digitális valuta (CBDC) a másikt a WHO mindent elnyomó egészségügyi zsarnoksága, amely felülírja a nemzeti alkotmányos jogokat és a nemzeti szuverenitást az egészségügyi intézkedések tekintetében, és egyben biztosítja a totalitárius kontrollt és zsarnokságot.

  A CBDC-t az úgynevezett Központi Bankok Központi Bankja, a Nemzetközi Fizetési Bank (BIS) „irányítja”, koordinálja és felügyeli (Rotschildok), a WHO-világzsarnokságot pedig Rockefellerek által létrehozott, hamis ENSZ WHO-ügynöksége. Mindkettő bűnszervezet.

  Ezek még csak tervek, és mi megállíthatjuk a történelem legnagyobb bűncselekményét és egyúttal legnagyobb támadását az emberiség ellen.

  A programozható CBDC egy tömegpusztító fegyver . A fegyvert már évtizedek óta tervezik – és pontosan illeszkedik a Nagy Reset / Agenda 2030 nagyobb képébe.
  Programozható – azt jelenti, hogy a pénz beprogramozható arra, hogy az egyén hogyan költse el , vagy letiltható, lejártatható, vagy felhasználható bizonyos árukra vagy szolgáltatásokra – vagy teljes mértékben visszatartható, törölhető, attól függően, hogy milyen jól viselkedsz a mindent parancsoló halálkultusz elit mércéi szerint.

  Ezzel párhuzamosan a WHO egy mindent irányító egészségügyi zsarnokságot készít elő . A tervek szerint az új totalitárius szabályokat – a Biden-kormányzat által kezdeményezett felülvizsgált Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatot (IHR), beleértve az új Pandémiás Szerződést – az Egészségügyi Világközgyűlés ratifikálja, várhatóan 2023 májusának végéig. Ha jóváhagyják, két -harmados többség, az új szabályok 2024-től lépnek hatályba.
  Ha 2023 májusának végén az Egészségügyi Világközgyűlés jóváhagyja ezeket az új IHR-t/pandémiás szerződést, a világ (jelenleg 194 WHO-tag) „egészségügyi zsarnokság” alatt fog élni.
  A WHO-nak túlzott hatalma lenne az egyébként autonóm országok felett, felülbírálhatná a nemzeti alkotmányokat, és eldönthetné, hogy egy betegséget pandémiaként kell-e kezelni, azaz tömeges védőoltással.
  Például a WHO dönthet úgy, hogy ezentúl a közönséges füstgázt járványként kell kezelni. A „covid” óta minden „oltás” génmódosító mRNS-típus lesz. Ugyanaz a vírustechnológia, amely a covid oltásokkal már több tízmillió ember halálát okozta szerte a világon.

  Az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy amikor legközelebb gyermekbénulás vagy kanyaró elleni védőoltásra viszik gyermeküket, gyermeküket potenciálisan halálos mRNS-típusú toxikus oldattal fecskendezik be.”
  https://www.globalresearch.ca/central-bank-digital-currency-cbdc-weapon-of-mass-destruction-and-whos-health-tyranny-towards-a-totalitarian-world-government-no-way/5814122

 4. AZ 5G ÉS A MAGNETO-GENETICS-VAKCINÁK KAPCSOLATA, ÉRZÉKSZERVEK BE ÉS KIKAPCSOLÁSA

  Sokan vagyunk ezen az oldalon, akik vírustagadók, és oltástagadók is egyben.
  Rájöttünk az 5G és a COVID-19 összefüggésére, hogy nincs vírus, hanem a betegséget maga az 5G összetett hatásmechanizmus hozza létre. De nem tudtuk összerakni, hogyan működik.
  Olvasmányaim alapján azt kikövetkeztettem, hogy egy MAGNETO-fehérje is közrejátszik, de nem tudtam, hogyan.
  És bingó, ma a szerencse hozzám szegődött, és itt vannak a szabadalmak, és a teljes folyamat leírása.

  1.) Nanotechnológia – Koronavírus – BioFegyver – Aktiválás 5G-vel – Fizikai népirtás – Mesterséges intelligenciával való visszaélés:
  A nanorészecskéket az 5G mikrohullámok aktiválhatják az emberi szervezetben, így valaki befolyásolhatja, irányíthatja őket, megváltoztathatja információs mezőnket, kvantumterünket vagy DNS-ünket. Ezt hívják „Neural Mesh”-nek vagy NanoCore hálózatnak. Minden adatot összegyűjtenek, és algoritmusokat használnak rájuk – visszaélt mesterséges intelligencia. A nanorészecskék aktiválása történhet 5G földi állomásokon vagy műholdakon keresztül.

  WUHAN – Kína – 5G – koronavírus
  WUHAN, 2019. február 13. (Xinhua) – A kínai távközlési és gyorsforgalmi út-üzemeltetők megállapodtak abban, hogy elindítják az ország első 5G-alapú intelligens autópálya-projektjét Hebei tartomány középső részén. Az üzemeltető szerint a China Mobile hubei fióktelepe 5G bázisállomások elhelyezését tervezi a tartomány autópálya-szakaszaiban, hogy teszteljék az intelligens díjfizető állomásokat. Az 5G-alapú intelligens gyorsforgalmi út lehetővé tenné a valós idejű forgalmi információk gyűjtését és a big data alapján előrejelzések készítését a hálózat üzemeltetője szerint. 2018 végéig harmincegy 5G bázisállomás épült Vuhanban, Hubei fővárosában. A China Mobile idén egymilliárd jüant (147 millió dollárt) tervez további 2000 állomás építésére a tartományban.

  Koronavírus – Szabadalom – US Pat. 10,130,701 sz. (2018. november 20.)
  A CORONAVIRUS-t a Wellcome Trust (Egyesült Királyság, a GlaxoSmithKline-nek értékesített hamisítvány), Bill & Melinda Gates Alapítvány, DARPA, DEFRA (Egyesült Királyság), Egészségügyi Világszervezet, Európai Bizottság (EU) finanszírozta és szabadalmaztatta a THE PINBRIGHT INSTITUTE-n (Egyesült Királyság) keresztül.
  KORONAVÍRUS. Megbízott: THE PIRBRIGHT INSTITUTE (Woking, Pirbright, Nagy-Britannia), a Wellcome Trust, a DARPA, a Bill & Melinda Gates Foundation, EU által finanszírozott. Amerikai Szabadalmi Hivatal.
  https://stop5g.cz/us/magneto-genetics-vaccines-artificial-protein-switching-neurons-senses-body-and-muscles-on-and-off-darpa-biomarkers-ferritin/

  2.) Magneto Genetics vakcinák – Mesterséges fehérje – Neuronok, érzékszervek, test és izmok be- és kikapcsolása – DARPA – Biomarkerek – Ferritin:
  Az oltóanyagban lévő mesterséges kristályok megváltoztatják a test mágnesességét, és velük be- és kikapcsolhatja a neuronokat
  A vakcinákban mesterségesen létrehozott fehérjekristályok találhatók, amelyek a sejteket erősen mágnesessé teszik.
  Ez megváltoztatja a mágnesességet a testben , a vérben, vérzéshez, agykárosodáshoz vezet… A megváltozott mágnesesség segítségével be- és kikapcsolhatják a neuronokat, géneket, mozgathatják az izmokat…
  Szó szerint zombikká változtathatják az embereket….

  A természetes ferritin szuperparamágnes
  A ferritin természetes molekulájának nanoméretben nagyon kicsi mágneses momentuma van, mivel a ferritin egy szuperparamágnes, egy természetes hullám Dipol + a – és természetesen harmóniában van az univerzummal.
  A nanorészecske szuperparamágnese egy harmonikus hullámú dipólusantennához ( Understanding Electromagnetic Radiation ! ) hasonlítható , ahol a + és – a tengely körül oszcillál, a + – pedig oszcilláló harmóniában van, így csak kis impulzus, azaz csak enyhén mágneses. hatás vagy akár nulla hatás. A nulla hatás skaláris energiához vezet . A nanorészecskék csak enyhén mágnesesek, a hasonlat az alumínium mágnesessége. Az alumínium paramágnes.

  Mesterséges kristályok nőnek a testben
  Ferritint tartalmazó, genetikailag módosított, kódolt fehérjekristály molekulája. A kristály az emberi testben növekszik, kristályosítja a vasat , amikor a testen keresztül nő, az embert alacsony frekvenciák segítségével lehet irányítani nagyon nagy távolságokra. A Föld egyetlen helyéről be- és kikapcsolhatja a zombi embereket…. A kristály több mint 10 millió ferritint tartalmaz, és képes a vas mineralizálására… A nanorészecskék a vér-agy gáton keresztül képesek átjutni a vérből az agyba …

  Magnetoreceptorok távoli magnetogenetikája és genetikai célzása
  2015-ben ( Magnetogenetics: a neuronális aktivitás távoli, nem invazív mágneses aktiválása magnetoreceptorral ) feltaláltak egy nem invazív magnetogenetikát, amely a magnetoreceptor genetikai célzását kombinálja a távoli mágneses stimulációval. A neuronok non-invazív aktiválását egy exogén magnetoreceptor, egy vas-kén klaszter összeállítási fehérje 1 (Isca1) neuronális expressziójával érték el . Az ezt a magnetoreceptort expresszáló HEK-293 sejtekben és tenyésztett hippocampális neuronokban külső mágneses mező alkalmazása membrándepolarizációt és kalcium beáramlást eredményezett.reprodukálható és reverzibilis módon, amint azt az ultraérzékeny fluoreszcens kalciumindikátor GCaMP6s jelzi.

  A DARPA elektromossággal, lézerekkel, hanghullámokkal és mágnesekkel megrázza az idegrendszert
  A 21. századi gyógyászatban az orvosok a testet elektromos rendszernek tekintik, és olyan terápiákat írhatnak elő, amelyek megváltoztatják az idegeken áthaladó elektromos impulzusokat.

  A DARPA PROGRAMJA KÉPES VÍRUST ELŐIDÉZNI, ÉS ELTŰNTETNI:
  A DARPA ElectRx program célja a betegség „kezelése” (betegség létrehozása?) a perifériás idegek aktivitásának modulálásával, amelyek parancsokat hordoznak az emberi test összes szervéhez és izmához, és szenzoros információkat juttatnak vissza az agyba (Covid-21 – A vírus megjelenik és eltűnik – A DNS hullám- és holografikus tulajdonságai – Digitális szekvenciák a koronavírusban – Félreértés a nyugati tudományban ).

  A DARPA ElectRx betör az agyba
  A DARPA bejelentette az ElectRx program első hét támogatását . A kutatók nem csak az idegeket stimulálják elektromos lökésekkel, hanem fényimpulzusokat, hanghullámokat és mágneses mezőket is használnak. Az elektromos stimulációt alkalmazó kutatócsoportok a vagus ideget veszik célba, amely a test számos különböző részét érinti. Az IEEE Spectrum feltárta a vagus idegek feltörésének orvosi lehetőségeit.
  https://stop5g.cz/us/magneto-genetics-vaccines-artificial-protein-switching-neurons-senses-body-and-muscles-on-and-off-darpa-biomarkers-ferritin/

  3.) Meggyőző bizonyítékok az elektromágneses mező (EMF) által okozott károk nyolc különböző típusára és az ezeket okozó mechanizmusokra
  https://stop5g.cz/us/5g-great-risk-for-eu-u-s-and-international-health-compelling-evidence-for-eight-distinct-types-of-great-harm-caused-by-electromagnetic-field-emf-exposures-and-the-mechanism-that-causes-them/

  Érdemes körülnézni ezen az oldalon. Mi semmit nem tudunk az ellenünk irányuló kutatásokról, a biológiai nanofegyverekről, és az 5-dimenziós Tesla skaláris fegyverekről.

 5. A jog gyakorlata nem mindig egyezik meg az igazság követésével. A jogi paragrafus megváltoztatható, az igazság – bár relatív – nem!
  Amikor a kormányok szerződéses alapon megengedik a globalistáknak, hogy szándékosan megöljék a saját népüket…
  https://stopworldcontrol.com/unevent

 6. Az oltás is jó volt, meg a lélegeztetőgép is müködött.

  És ezzel nagyon sok emberi életet mentettünk meg.

  Most már jöhet az újabb járvány.
  És a WHO-val ( big Pharma ? ) is megkötöttük a megállapodást.

  Szijjártó: tudunk már gyártani oltóanyagot, maszkot és lélegeztetőgépet, jöhet az újabb válság
  Forrás: https://kuruc.info/r/2/259456/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük