Bukaresti Ítélőtábla: nem törvényes a nyílt tereken a kötelező maszkviselet

Nem törvényes a nyílt tereken a kötelező maszkviselet, derült ki a bukaresti Ítélőtábla szerdán hozott ítéletéből – írja a Ziare.com.

Egy konstancai ügyvéd, Minodora Ion, panaszoltba be a Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóságot (DSU) a fővárosi Ítélőtáblánál, ahol megvizsgálták a nyílt tereken a maszkviselést kötelezővé tévő december 18-án hatályba lépett 4660427-es számú határozat törvényes alapját és mint a december 23-ai ítélethirdetésből kiderült, törvénytelennek bizonyul a nyilt terek kitétel.

Az ítélet nem végleges, az intézmény nem is tette a honlapján közzé, a DSU-nak lehetősége van fellebbezni a döntés ellen.

Erről maga az ügyvéd számolt be a lap megkeresésére, aki azt is elmondta, hogy pontosan az érintett DSU által kezdeményezett határozat 4-es cikkelyéről van szó, annak 15-ik pontjáról, amely kimondja, hogy kötelező ‘a zárt és nyílt terekben’ a védőmaszk használata.

Az Ítélőtábla bekérette a teljes dokumentációját az érintett határozatnak, amelynek a szervezet eleget is tett, viszont a „nyílt terekre” vonatkozó maszkviselési kitétel nem minősült a törvény által kellően megalapozottnak. Az esetre reagálva egy volt szenátor, ügyvéd, Iulian Urban, az új egészségügyi minisztertől kérte, hogy mentse fel dr. Raed Arafatot, a DSU vezető tisztségét betöltő államtitkárt a megbízatása alól – írja a Mediafax.

Amennyiben az ítélet véglegessé válik, országszintű hatása lesz, ugyanis nem lesz kötelező a nyílt tereken a maszkviselés.

Forrás: Transindex

One thought on “Bukaresti Ítélőtábla: nem törvényes a nyílt tereken a kötelező maszkviselet

  1. A maszkhordási kötelezettséget lesz a legnehezebb eltöröltetni mivel az egy hosszabb távú agyprogramozási stratégia része. A tömegeknek nincs tapasztalati tudomása a járványról – mert az nem létezik, ezért kell egy vizuális jel amivel fellehet tartani a tömegekben a halálfélelmet, a betegségtudatot, iszonyatos rendellenességeket okozva ezzel elsősorban a felnövekvő generációk mentális és spirituális fejlődésében – a pszichológusok és a neurológusok már egy ideje kongatják a vészharangot.
    A tudatalatti nem érti a nyelvet csak a szimbólumokat – a maszk a tudatalattihoz beszél. Akik foglalkoztak reklámmal (ami ugyancsak szimbolikus nyelvezettel dolgozik) tudják hogy az a reklám a legtökéletesebb amelyik szubliminálisan szólítja meg a célközönséget – adja el a terméket. A maszkviselésnek is ez az értelme a termék, a betegségtudat bekódolása az emberek tudatába tudatalatti módszerekkel, így kicselezve a tudati kontrollt. Ezzel összhangban már nem beszélnek egészséges emberekről sem, hanem megalkották a tünetmentes egyén fogalmát ami az egészséges ember definícióját van hivatva felváltani. Az új fogalom értelme – betegség – igaz az egyén per-pillanat tünetmentes de akár mikor tüneteket produkálhat. Más szóval egészséges ember nincs is csak átmenetileg tünetmentes. A cél hogy ezt a tudatállapotot beégessék a tömegek gondolkodásába.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük