Aggódom! – Kőműves Géza nyílt levele

T. C.: dr. Láng Katalin                                                                               

Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség

 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 38. 1476 Budapest, Pf. 405

Tisztelt Dr. Láng Katalin, Tisztelt Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda Nyomozó Főosztálya Erőszakos Bűncselekmények Elleni Osztály, dr. Barsi Gábor r. alezredes osztályvezető és Magyarországon érintett egyéb szervek!

Aggódom!

Eddig azért kaptam elutasítást Önöktől a Covid – 19 vonatkozásában fennálló anomáliák okán tett feljelentéseimre mert „nem szolgáltattam bizonyítékot”. Úgy vélem a tárgyban újabban bizonyítékokkal szolgáltam és szolgálok.

 Egyébként meggyőződésem, hogy józan paraszti ésszel, fejlett igazságérzettel elegendő lett volna a megalapozott gyanúm s a bizonyítékokat az arra illetékeseknek kellett volna szolgáltatni. Pl.: Hogy csak egyet említsek, nem várható el tőlem, hogy PCR teszt alkalmatlansága vonatkozásában bizonyítsak, ha az Önök számára nem bizonyíték, vagyis nem szolgáltat nyomozáshoz elegendő megalapozott gyanút, hogy maga a teszt feltalálója alkalmatlannak minősítette a célra és erre az álláspontra helyezkedik a világban sok más szakember is. Természetesen a hatalom és az általa vezényelt szakemberek ellenkező, vagy ravasz, rugalmas  állásponton vannak. Tehát az ügy jogi vonatkozásában nem véletlenül nem állt módomban döntő, közvetlen bizonyítékkal szolgálni, csupán a gyanúm közöltem.

Gyakorlatilag nem oly régen 2020. 11. 25 – én küldtem el Önök számára egy újabb levelet / feljelentést e- mailban, mely az un. Covid – 19 kivédése okán a lakosság számára propagált és kötelezett maszk tettenéréséről, leleplezéséről, vagyis a maszk alkalmatlanságáról szólt. Arról mindenképpen, hogy  Müller Cecília, Szlávik János, Orbán Viktor, Merkely Béla  és társaik által garantált 95%- os biztonságot ezek a maszkok messzemenően nem biztosítják.

Ennek okán élek a feltételezéssel, hogy, ha az egész vírus- ügy olyan súlyos miképpen propagálják, a felelősségben érintett személyek megtévesztenek, hamis biztonságérzetet keltenek, lánc- fertőzést és halált okoznak!

Tehát nem véletlenül aggódom az idő múlása miatt, hiszen a nyomatékkal feltételezhető bűncselekmény következménye okán az emberek egészségéről, életéről- haláláról van szó!

De! Ha pedig csalárd, manipulált és egészségügyi szempontból nem oly komoly maga a Covid- ügy, akkor ki tudja milyen hátsó szándékkal a mindennapi életünk ellen elkövetett megnyomorítás, rémhírkeltés, megtévesztés a tény!

Nem mellékesen, ha az általam rögzített két feltételezhető tényállásból nagyrészt egy is megállja a helyét, akkor a maszkhordás kötelezettsége és egyéb korlátozások, a személyi

2.

szabadság tisztességtelen korlátozása okán teljesen jogtalanul vegzálják, büntetik a lakosságot. Jogtalanul zárnak be munkahelyeket és veszik el olyan országban az emberek

megélhetését, veszik el szájuktól az egészséges falatot, ahol erre más országokhoz mérten amúgy is jóval kevesebb telik.

Az előző levelemben prezentált maszk- leleplezésemhez még utólagos adalék az ATV Start műsorában elhangzott interjú is, mely szerint a forgalomban lévő maszkok zöme csupán porszűrésre alkalmas. No persze a gyógyszertárban forgalmazott még arra sem! https://www.youtube.com/watch?v=497mJEHI9wI&list=PLLbVIN5-thkpnMm3okT08OYddCa7GxA_E&index=4   (Természetesen arról nem szól az interjú, hogy az ilyen, vírusszűrésre alkalmas maszkok mellékhatása is súlyosabb mint az arra alkalmatlan maszkoké. Mint magam is gondolkodó, feltaláló alkat, kivételnek tekintenék, ha van egyáltalán ilyen, kétutas pillangószeleppel ellátott maszkot. )

Ha igazak a melléklet szerinti interjúban elhangzottak, a feltételezett tettesek olyan maszkokat minősítettek alkalmasnak a vírus elleni védelemre melyeket gyakorlatilag a vírusvédelem alkalmasság okán nem is teszteltettek, vagy hamis tesztelés történt. Gyanút alátámasztja az általam nem szándékosan kivitelezésre került tesztelés.

Súlyosbítja és sürgeti az ügyet a tény, hogy a maszkhordás önmagában, alapból káros

(kérem utánanézni az oxigénhiány, széndioxid, szénmonoxid visszalélegzés többirányú káros következményeinek, de ha szükséges én is tudnék tanukkal megerősített bizonyítékokkal szolgálni!), még akkor is, ha eltekintünk az oxigén hiány okán súlyosbodó, a világban elszaporodott tüdőgyulladás betegségtől. Na persze manapság ebből is Covidot lehet kreálni.

2020. 12. 10. Kisfalud.                                       Mielőbbi válaszra várva, tisztelettel: Kőműves Géza

Kőműves Géza fent említett novemberi levele:

T. C.: dr. Láng Katalin                                                                                

Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség

 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 38.

1476 Budapest, Pf. 405

Tisztelt Ügyésznő!

 Teljesen véletlenül döbbenetes leleplező bizonyítékhoz jutottam a hatalom hazugsága, vagyis általa vírusvédelem szempontjából 95% hatékonyságúnak garantált, gyógyszertárban vásárolt  maszk vonatkozásában. Megerősödött a több ok miatt kelt gyanúm, hogy nem egy tekintetben folyik a fogyasztó, vagyis a társadalom megtévesztése. Tulajdonképpen megerősítése történt a gyanúmnak, hogy  nemzetközi bűnszövetségben eltervezett és módszeresen végrehajtott, összetett merénylet zajlik a köz ellen. 

Reggel napirendre tűztem  a két kezemmel téglából rakott kemence- kályha lepucolását, vagyis egy kisebb sarokcsiszolóval és azon redős– vászon csiszoló koronggal történő felületes átcsiszolását, hogy szabaduljak a fugából kilógó, száraz agyagmasszától. Hasonló esetben  valamilyen egyszerű építőipari maszkot szoktam használni, de kéznél volt egy általam előzőleg feliratozott „víruselleni” maszk s azt vettem fel gondosan, hiszen olyan ember vagyok aki feleslegesen nem rombolja az egészségét. Alaposan az orromra hajlítva a betétet … Talán dolgoztam vele 20 percet, de már a levétel előtt éreztem, hogy  szárad az orrom a finom portól.  Mellékelem a használat utáni felvételt mely a maszk belsejéről készült.  Szemléletesebb lenne ha mondjuk tisztán téglát vágtam volna, mivel most a por összetevőjének csak egy része volt téglapor mely láthatóbb, de így is döbbenetes volt a felismerés.

Vajon mennyibe került a köznek, hogy a maszkok bevizsgálásával, csalárd, 95 % -os hatékonyságú bizonyosságot állítsanak ki, mikor a vírusoknál nagyságrendekkel nagyobb agyag s téglaport sem képesek elégséges mértékben kiszűrni? Mi lehet a nagy és végtelenül aljas motiváció az emberek megtévesztése okán? 

Ha valóban egy olyan halálos kórról van szó, mint ahogyan állítják, hogy alapbetegség nélkül is, akár a szövődmények következtében életek garmadát oltja ki az un. Covid 19, akkor az én olvasatomban a kormányzat közreműködésével, a megtévesztéssel életellenes bűncselekmény zajlik.  Maga Müller Cecília mondja, hogy ezek a vírusok órákon keresztül ott lebegnek a levegőben. Akkor mit érnek az olyan maszkok melyek a port sem képesek kiszűrni.  

Ha pedig nem ilyen valós halálos okról van szó és nincs komoly jelentősége, hogy mit biztosítanak a forgalomban lévő maszkok, akkor egy mesterségesen felfuttatott, aljas cirkuszról van szó, ami nálam szintén bűncselekmény.

 A World Integrated Trade Solution (Integrált Világkereskedelmi Megoldás) adatai alapján 2018- ban többek között Magyarország már nagy mennyiségű PCR tesztet rendelt!!! https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2018/tradeflow/Exports/partner/WLD/nomen/h5/product/382200 Mire is tudok ebből következtetni, ha nem bűnszövetkezetben összeesküvésre. 

Az egyik jellemzően meghatározó politikus a múltban nyíltan, a másik ma a szemünkbe hazudva, udvartartó társaikkal és ripacs ellenzékükkel versengve, sunyi késztetéstől hajtva, nemzetjobbító szándékot kürtölve szolgáltatják ki s használják fel páholyuk szándéka, valamint önös érdekük szerint a mostoha, részben agymosott népet. 

IGAZSÁGÉRT ÜVÖLT A NEMZETI SZÜKSÉG! ORSZÁGGYŰLÉSI, KORMÁNYZATI SZINTEN AZ ÖNZETLEN HAZAFIASSÁG, A BECSÜLET, A NEMZETFÉLTŐ, NEMZETÉPÍTŐ SZÁNDÉK A TÖRTÉNELEM EZREDÉVNYI HOMÁLYÁBA VÉSZ.

Az előző küldeményeimben említett patológusok félreállításán és egyéb nem helyzetkompatibilis elemen túl az alábbi videóban elhangzottak, különös tekintettel arra, hogy  2017 csak januárjában elhunyt 5000 fő nem volt hír, ma viszont kisebb nagyságrendek terrorisztikus intézkedéseket indokolnak, semmiképpen nem bizalomgerjesztő. https://www.youtube.com/watch?v=BqMl0dNzaQQ

Rendkívül gusztustalan és embertelen a folyamatos presszió, melyet csalárd teszt erőltetésével, hazug, egyre fokozottabb félelemkeltéssel, kényszerrel közvetítenek. Mi lesz az emberiségből?!

Maszk! Tilalom! Halál! Mindenek felett: Vakcina!

2020. 11. 25. Kisfalud.                                                                     Tisztelettel: Kőműves Géza

6 thoughts on “Aggódom! – Kőműves Géza nyílt levele

 1. Köszönöm a 4-eknek a vírusmizériával kapcsolatos sejtéseim megfogalmazását, kimondását, és a korábbi tájékoztató anyagaikat az egészség témában.
  A felvetésem: Nem lehet, hogy az államok vezetőinek a víruskezelés az egy kényszerpálya ? Volna lehetőség nemet mondani ?

 2. A teremtő jó IZ-TEN áldását kérem ezekre a becsületes kitartó orvosokra és Családjaik minden tagjára!
  Hálás köszönet az értünk vívott harcukért, amit ezzel a förtelmes gaz társulattal vívnak!
  Áldás! Áldás! Áldás!

 3. Mi a KORONÁRIA?

  “A KORONÁRIA, vagyis koszorúerek azok az artériás edények, amelyek számos águk segítségével átnyúlnak a szív teljes külső felületén, és oxigénnel telt vérrel látják el a szívizomot, azaz a szívet .

  A koszorúerek tehát azok a artériák, amelyek megtartják a szívet, és egyben az a szerv, amelyen az egész szervezet jóléte függ, él, egészséges és funkcionális.

  Amikor a szív nem kapja meg a megfelelő mennyiségű vért/oxigént, elkezd szenvedni – mert hiányzik az éltető oxigén – és rosszul működni.

  A szív szenvedése és meghibásodása befolyásolja az emberi test minden más szervének, az agynak a jólétét és funkcionális kapacitását.”

  Ezek ismeretében gondoljuk át mégegyszer:

  1. – miért is a kötelező maszk hordatás?

  2. – véletlen egybeesés, hogy a “kórókozót” úgy nevezték el, ahogy elnevezték?

  3. – miért javasolnak az usában kb egy hete KETTŐ, de akár HÁROM maszk hordását is, még akkor is, ha már megkaptad a “védő-takozást?!

  Minden tiszteletem Kőműves úré!

 4. Kedves Kőműves Úr!
  Köszönjük és kérem legközelebbi levelében erőteljes célzást is intézzen a címzettekhez, hogy ők is észre vegyék, rájöjjenek, hogy nem oda, hanem ide tartoznak…! Ők és a családjuk is a kiirtandók között sorakoznak, még akkor is, ha ez még nem világos előttük!

 5. Mindenben egyetértek a levél írójával.
  A legnagyobb baj, hogy mint a történelemben oly sokszor, most sincs komoly társadalmi összefogás. De hogyan is lenne, amikor az emberek nagy része képtelen átlátni, hogy mi folyik. A kötelező oltás kapcsán, most kellene mindenkinek felmondani, akit akarata ellenére akarnak rákényszeríteni. Gusztustalan, hogy most 10 000 forintot akarnak kínálni a még nem oltottak nak. Az eszükbe sem jut, hogy van aki használja az eszét?1
  Csak remélem, hogy már senkit sem tudnak rávenni.
  Kovács Károlyné

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük