Karácsonyi üdvözlet – négyünktől

Ahogyan az idő telik egyre nagyobb jelentőségét érezzük annak, hogy összetartsunk és tisztázzuk mindenki felé a filozófiánkat, érzéseinket, mert ez az aggódóknak, elkeseredetteknek erőt és bátorságot ad. A mozgástér csökken, de ez nem azt jelenti, hogy a józan észt temetni kellene.

A tudományos igényesség, a babonák megkérdőjelezése mindenki joga akkor is, ha be kell tartsa a szabályokat. A szabályok betartására biztatunk mindenkit, ugyanakkor minden alvót ébredésre sarkallunk. Éljük meg a Karácsony szellemét ugyanúgy szeretetben, mint előzőleg bármikor, találjuk meg az üzenetet ebben a befelé fordulásban. Legyen mindenkinek boldog Karácsonya és legyünk sikeresek a jövő évben, abban az értelemben, hogy egyre több ember látásában gyúljon fény, egyre több ember tegyen új felismeréseket és szerezzen bátorságot a saját helyén felállni, nemet mondani az értelmetlen magatartásmintákra, a szabályokon túl licitáló ostobaságokra. Nehéz idők, de ez élezi az elmét, ettől leszünk még jobbak. A Saturnus – Jupiter együttállás pedig – hisszük – nem véletlen, mint Jézus születésekor. Áldott Karácsonyt Minden kedves Barátunknak és Kritikusunknak!

7 thoughts on “Karácsonyi üdvözlet – négyünktől

 1. Köszönöm a magam és családom nevében azt az “önfeláldozó” munkát , amit végeznek.
  Boldog-békés Karácsonyt önöknek , és családjuknak .
  Mi továbbra is Önök mellett állunk !

 2. Kellemes Karácsonyt az orvosokatisztanlatasert.hu csoport minden tagjának és szimpatizánsának. Külön köszönet Lenkei doktornak a jó egeres viccért. Terjesztem itt Kanadában is. Mondhatom, hogy sikere van.

  Újévi kívánságom, hogy az orvosokatisztanlatasert.hu a jövő évben alakuljon mozgalommá és induljon a 2o22-es választásokon mert a gondolkodókat, a tisztán látókat és a folyamatosan ébredőket ma senki sem képviseli az országházában. Egy ilyen lépés meglépésére a globális káosz egy olyan kivételes alkalmat teremtett ami csak ritkán adódik a történelemben.

  “A csillagok nappal nem látszanak, de tudjuk, hogy ott vannak. S ha eljön a sötétség, számíthatunk rájuk, mutatják az utat. ” – Anonymus

 3. L A I K U S G O N D O L A T O K

  A világjárvány hivatalos fölvezetése a nyilvánosság előtt kezdettől elhibázott volt, ami az embereket kételkedésre, igazságkeresésre indította és törvényszerűen keltek szárnyra a legkülönfélébb, kiegészítő magyarázatok. Egyformán szaporodtak a szakma által és a laikusok által föltett és választ nem találó kérdések, amik nyomán egyedül az látszott elfogadhatónak, hogy valójában senki nem tudja egészen pontosan, hogy mi az igazság?
  Természetes, hogy az igazán érdeklődő szakmabeliek megpróbálták az ismereteik alapján kialakítani a meggyőződésüket és számosan ezt vállalva álltak a nyilvánosság elé. A laikusok nehéz helyzetbe kerültek, mert vírushívők és vírusszkeptikusok – mindannyian orvosok, konferenciák, szervezetek – az egymásnak gyökeresen ellentmondó meggyőződésük hirdetői lettek.
  Talán – mivel az új információk mennyisége napról-napra növekedett – egyik oldalnak sem kellett volna egyedül üdvözítő igazságként hirdetni azt, amiről meggyőződött, hiszen minél biztosabban hirdette valaki a véleményét, annál gyanúsabbá válhatott a hallgatóság előtt. A hívők és kételkedők pártjaira szakadás nem segített sem az elkötelezett, szkeptikus kutatóknak, akik a kérdéseikre a másik oldaltól sohasem kaptak kielégítő választ, sem pedig azoknak, akiknek családtagjaik, barátaik, ismerőseik a járvány kifejezett áldozataként mentek el, de azt hallgathatták, hogy járvány pedig nem létezik.
  Ebben a helyzetben ahhoz, hogy az emberek jól döntsenek, nem elég egyik vagy másik „párthoz” csatlakozni, hanem biztosítani kell a számukra folyamatosan az adatok, bizonyítékok gyűjtését, a több oldalú tájékozódásnak, nyilvános fórumoknak, a problémák kibeszélésének a lehetőségét. A hivatalosok elmarasztalhatók abban, hogy a kezdeti rossz fölvezetésen nem javítottak, s bár sok időt, energiát, pénzt költenek arra, hogy a hangjukat hallathassák, az ő tájékoztatásuk egyoldalú, sem szakmai, de még laikus kérdésekre sem tudnak mindig választ adni, a manipulálásra összpontosítanak, s ezt a hibás gyakorlatot igyekeznek törvénnyel védeni, amivel pusztán az ügyet övező kételkedést és káoszt növelik.
  Azt, hogy sem a véleményszabadságot, sem a többoldalú tájékoztatást nem tartják tiszteletben, csak elítélni lehet. A szkeptikusok hatósági zaklatása nemcsak egy tájékozódási csatorna lezárását jelenti, hanem fölkelti azt a gyanút, hogy a hivatalosokat mégsem első sorban az emberek érdeklik – ahogy nyilatkozzák – hanem inkább a manipulációjuk sikere és mögöttes, gazdasági, politikai érdekek mozgatják őket.
  A laikusok számára azonban nem maradt más lehetőség, mint keresni a sokoldalú tájékozódás lehetőségét, még akkor is, ha ezt csupán a fősodratú média repedésein, figyelmetlenségből hagyott résein keresztül találhatja meg.
  Gyakori kérdések:
  – A vakcinaeladás hatalmas üzlet – amerikai, német, orosz, kínai, izraeli, stb. vakcina verseng azért, hogy megvegyék – vajon a nagy profit a fontosabb vagy az emberéletek?
  – Korábban azt hallottuk, hogy mindenki választhatja a vakcinákból azt, ami inkább érdemes a bizalmára. Most már úgy néz ki, hogy mindenki azt kapja, amit adnak neki.
  – Az oltásról kezdetben hangsúlyozták, hogy az csak önkéntes lehet. Ma már halljuk, hogy ha önkéntesnek mondott is, aki nem oltatja be magát, az gyakorlatilag kizárja magát a gazdasági, társadalmi, kulturális életből.
  – Orvosi vélemény szerint a vakcina kikísérletezésére nem volt elég idő, mégis piacra dobták. Svájc ezért betiltotta az oltást.
  – Ausztráliában a beoltottak arcbénulásra panaszkodtak (fényképeket láttunk róluk) és megjelent náluk a hív fertőzés (AIDS) tünete: – az ausztrál kormány betiltotta a vakcinát.
  – Az USA-ban a reklámnak szánt egészségügyi ápoló az oltás után a kamerák kereszttüzében elvesztette eszméletét, nem sokkal később elhalálozott.
  – Hazánkban egy középkorú beoltott honfitársunk pár nap múlva életét vesztette.
  – Laikusok kérdése: – ha a fertőzöttek gyógyszer nélkül (!) kigyógyulhatnak belőle 10 nap alatt, akkor valójában miért van szükség az oltásra?
  – Miért van az, hogy az elmúlt évben – amikor még nem volt járvány – többen haltak meg, mint az idén, a járvány idején?
  – Még 1990 előtt volt olyan influenzajárvány, amiben közel 40.000 ember halt meg a szövődmények miatt, ami magasan meghaladta a jelenlegi halálozási arányt. Akkor nem kiáltottak világjárványt. Később kitalálták az influenza elleni oltást: s az van akit megvédett, van akit beoltottak, mégis elkapta.
  – Miért nem szabad boncolni a covidosnak nyilvánított halottakat? (talán mégsem mindenki covidos, akit annak nyilvánítottak?)
  – Miért kell a covidosokkal foglalkozó egészségügyi dolgozóknak titoktartási fogadalmat tenni? (előnyük származhat abból, ha a szövődményeseket coviosnak nyilvánítják?)
  – Miért nem szabad a covidos elhalálozottakat koporsós temetéssel temetni, hanem kötelező az elégetésük? (ne derülhessen ki a halál igazi oka?)
  – Miért vádolják rémhírterjesztéssel azokat az egészségügyi szakembereket, akik pusztán tényeket közölnek a járványhelyzetről, de a közléseik nem simulnak a hivatalos véleményekhez?
  – A mutálódott vírus (Anglia) ellen mindig újabb és újabb vakcinákkal kívánnak majd védekezni?
  Miért nem lehet beszélni a következő témákról, melyeket az összeesküvés elméletek kategóriáiba szoktak sorolni:
  – a járvány egybeesik az Új Világrend meghirdetett tervével az emberi népesség mesterséges, erőszakos és önkényes csökkentéséről?
  – a nem megfelelően kidolgozott vakcinát beadatóknak mellékhatásként milyen betegségekkel kell számolniuk?
  – a génbázisú vakcina milyen örökletes betegségeket okozhat – mint pl. a meddőség, stb. ?
  – lehetséges, hogy a vakcina az embert kiszolgáltatottá tévő csipet is tartalmaz?
  – a vakcinának a G5-rendszerrel együttes hatása nem fejleszt-e ki halálos betegségeket?
  – bizonyított az, hogy a vírus nem természetes, hanem mesterséges képződmény?
  – a pandémia alkalmas világháború folytatására a hagyományos fegyverek nélkül, mivel a népességcsökkentés mellett leállítja a világgazdaságot, s egyes elszegényedő országokat, kontinenseket eladósíthatóvá, vagyis később gyarmatosíthatóvá, kirabolhatóvá tesz.
  Mindegyik kérdés tartalmára vannak utaló jelek, tények, tapasztalatok, ezért csupán akkor cáfolhatók meg, ha a rájuk adott válaszok bizonyító erejűek.
  A felelős döntés sohasem épülhet propagandára, reklámra, megvezetettségre, egyedül a kimerítő tájékozódásra, s ezért a hivatalosoknak kötelességszerűen a megfelelő tájékozódás feltételeinek a biztosítására kellene összpontosítaniuk.

  Kiss Endre József

  2020. decemberében

 4. Az Isten szerelmére! Miért engedtek át hazugságokat terjesztő kommenteket???
  Csak egy a sok közül. “Svájc betiltotta az oltást.”
  Felvettem a kapcsolatot a svájci ismerősömmel. Ezt válaszolta:

  Az orvos baràtnőm holnap kapja az első oltàst, 3 hèt mùlva az ismètlőt. Baselben ma kezdtek oltani előjegyzès alapjàn, mèg iden (dec 31-ig) szintèn Baselben tovabbi 1900 főt fognak beoltani. Az egèsz orszàgban, igy Zürichben is januar 4-èn indul a tömeges oltàs. Aki nem hiszi, nèzze meg a mai hiradòkat (SRF 1 pl, 19,30-kor kezdődött).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük