A világ első vakcinagyilkossági ügyét Bill Gates és Adar Poonawalla ellen benyújtották az indiai legfelsőbb bíróságon

A kérelmező az AstraZeneca (Covishield) gyártója, Bill Gates, partnere, Adar Poonawalla és más kormányzati tisztviselők és vezetők felelősségre vonását kérte egy 23 éves férfi meggyilkolásában, aki az oltás miatt vesztette életét.

Az elhunyt a Covishield vakcinát abban a hamis narratívában bízva fogadta el, hogy a vakcina teljesen biztonságos, valamint a vasút által előírt megfelelési követelmény miatt, miszerint csak kétszeresen beoltott emberek utazhatnak.

Cikk bővebben: https://indianbarassociation.in/worlds-first-vaccine-murder-case-against-bill-gates-adar-poonawalla-filed-in-indias-high-court

22 thoughts on “A világ első vakcinagyilkossági ügyét Bill Gates és Adar Poonawalla ellen benyújtották az indiai legfelsőbb bíróságon

 1. Indiában korábban volt még egy per a WHO vezér, Tedros Görbejézus, és egy indiai származású , szintén who vezető funkcióban ülő nő ellen (nevére nem emlékszem) az Ivermectine és más hatásos Covid kezelési lehetőséget eltitkolása miatt.

 2. ÁLHÍREK v. HALÁLOS VALÓSÁG?! – “Oltási botrány Szlovéniában – A palackokon a Placebo, Vax vagy KILL SHOT kódszámok szerepelnek!”
  Szlovéniából olyan hírek érkeznek, amelyek, ha beigazolódnak, elképzelhetetlen világreakciót váltanak ki.
  Ma az emberek a hazug propaganda áldozatai, és sejtelmük sincs arról, hogy egy előre megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen!!!

  November 20-án, szombaton az Egyetemi Orvosi Központ, Ljubljana Klinikai Központjának főnővére, aki az oltóanyag-ampullák beadásával foglalkozik és mindent irányít, felmondott, a tévékamerák elé állt és kivette az oltóanyagos üvegeket.

  Megmutatta az összegyűlt újságíróknak a palackokon lévő kódokat, amelyek mindegyikén az 1, 2 vagy 3 végszám szerepelt, majd elmagyarázta a számok jelentését:

  Az 1-es szám a placebót, a sóoldatot jelenti.
  A 2-es szám a klasszikus mRNS “vakcina”.
  A 3-as szám az ONC-gént tartalmazó RNS-pálca, amely az adenovírussal rokon, és amely többek között hozzájárul a rák kialakulásához.

  Ezeknek, akiket olyan fiolából szúrnak be, amelynek kódja a 3-as számra végződik, azt mondja, hogy akik kaptak belőle, azoknál 2 éven belül lágyrészrák alakul ki. Elmondta, hogy személyesen volt szemtanúja az összes politikus és mágnás oltásának, és mindannyian az 1-es számú készítményt kapták. A médiának azt mondták, hogy teljesen temesse el ezt a történetet, és jelenleg is heves erőfeszítések folynak az információ visszaszorítására.
  https://vk.com/video644727407_456239086
  https://www.napitema.com/2021/11/oasi-botrany-szloveniaban-palackokon.html?m=1
  https://vk.com/video644727407_456239102

  1. A Pfizernek legalább 12! verziója van, az összetétel eltér, plusz a placebók. Ez a hír ha jól emlékszem a Dr Ardis show-ban volt ahol a vendégek Karen Kingston (ex-Pfizer) és Dr Carrie Madej voltak. Egy hosszú műsor de nagyon érdekes, nagyon sok részlettel és szadadalom ismertetővel (bizonyíték).

 3. A Deep State, Dr. Anthony Fauci, az illegitim adminisztráció vezető oltóanyag-terjesztője szorgalmazza a negyedéves emlékeztető oltásokat a jelenleg elérhető Pfizer, Moderna és Johnson & Johnson egyszeri és dupla adagjaival szemben ellenálló, egyre több Covid-19 mutáció leküzdésére. vérröglövéseket, mondta egy NIH bejelentő a Real Raw Newsnak.

  Fauci, Rochelle Walensky, a CDC igazgatója és a Biden-Harris Health Equity Covid-19 munkacsoport hét tagja titokban találkozott szerda reggel egy DC szállodában, hogy megvitassák az amerikaiak vészes meggyőzésének módjait a forrás, akinek az RRN hitelesítő adatait megtámadhatatlannak tartja. hogy szívesen elfogadja a gyakori emlékeztető oltásokat.

  Az ördögi Deep Staters konkrétan arról beszélt, hogy az MSM mit nevez a dél-afrikai B.1.1.529 szupertörzsnek, amely mintegy varázsütésre valósult meg a hálaadás ünnepén. Forrásunk szerint Fauci azt mondta bűntársainak, hogy az új törzs hamarosan eléri az amerikai partokat, és pusztítást végez a beoltott és beoltatlan embereken, százezreket megbetegítve és megölve.

  De forrásunk szerint ezt a mitikus törzset egész szövetből készítették; egy fiktív alkotás, amelynek célja, hogy az amúgy is paranoiás embereket elhiggye, hogy több lövés szükséges a vírusnak való kitettség megelőzése érdekében.

  „Mindvégig ez volt a terv, hogy 3-6 havonta új törzseket készítsünk. Nem azt mondom, hogy a Covid-19 hamisítvány. Valóságos, laboratóriumi szivárgás volt Wuhanból, de soha nem volt veszélyesebb, mint a szezonális influenza. A törzseket azonban úgy képzelték el, hogy félelemben és bezárva tartsák az embereket, és hatalmas nyereséget termeljenek a Big Pharma számára. Fauci már korán arra gondolt, hogy a közvélemény csak olyan sokáig vásárol egy adott változatot, mielőtt gyanússá válna. Pontosan azt mondta nekünk, hogy időnként új feszültségnek kell fellépnie, hogy az emberek folyamatosan lövéseket kapjanak. Ugyanez volt a Delta változatnál is; soha nem létezett. És most, hogy az emberek belefáradtak a hallgatásba, és nem törődnek vele, új ellenséget mutattak meg, a dél-afrikai törzset” – mondta forrásunk.

  A bizonyíték – tette hozzá – a pudingban van: egyetlen vakcinagyártó sem változtatta meg vagy módosította az eredeti oltások kémiai összetevőit. Statikusak maradtak.

  „Ha ez a vírus valóban egyre fertőzőbb és virulensebb lenne, a vakcinagyártók rengeteg pénzt költenének a vírus evolúciójának leküzdésére. De ez nem történik meg. És egy szemernyi bizonyíték sincs a lakosság közötti rekombinációra. Minden a félelemről és a pénzről szól” – mondta forrásunk.

  Állítása szerint Dr. Fauci szeszélyesen és önkényesen döntötte el, hogy évente hány oltásra van szüksége egy embernek a vírus elleni védekezéshez, és ez a szám nem véletlenül nőtt Dr. Fauci és a Big Pharma megemelt fizetésével arányosan. vezérigazgatók.

  “Személyes jövedelmük az egekbe szökött, miután az oltások nyilvánosságra kerültek” – mondta forrásunk. „Ezért Fauci most négy lövést akar évente. Négyszer annyi készpénz a zsebében.”

  Az RRN egy független kiadó, amely olvasói támogatásra támaszkodik. Harcolunk az igazságért és a sajtószabadságért egy elnyomott társadalomban. A GiveSendGo-t, egy keresztény alapon működő adománygyűjtő céget használjuk, amelyen keresztül adományokat gyűjtünk. Minden dollár segít.
  GiveSendGo adománygyűjtő link.

  (Látogatás: 23 906 alkalommal, ma 4 495 látogatás)

  Előző cikk
  Newsom: “Adrenochrome Made Me Do It.”

  ichael Baxter

 4. Jó tanács a Korona vírussal kapcsolatban!!!
  Forrás:
  https://youtu.be/PqoK3ea7neM

  Megnéztem a magyarországi Astra Cseneka üzletkötöjének, Gordon Zsolt-nak a videóját.
  Az ez ember ebben a videóbak két hülyeséget tárgyal ki.

  1) A fidesz kormány legyen fasiszta és az összes antioltási véleményeket önkényes alapon
  cenzúrázza, nyomja el.

  Mi ez ???? Hogy van ennek az Astra Cseneka embernek ehhez joga. De ehhez még a magyar
  kormánynak sincs joga !!!

  2) Ez az ember arról regél, hogy állandóan oltani kell, hogy a testben az antitest magas
  szinten legyen.

  Miért ?

  Mert ha nem oltatod magad, akkor nincs a testedben antitest.
  És ez nagyon rossz, mert amig a T-sejtek és az emlékeztető sejtek észreveszik a virust, addig nagyon sok idő kell a szervezetnek.

  És a bolond gondolkodású Gordon Zsolt szerint a szervezet egyedüli reakciója az, hogy a virusok ellen antitesteket termel,
  hogy győzedelmeskedjen a virusok ellen.

  Na, már egy rosszerkülcsü üzletkötő ezt már csak tudja ?

  Ami szerintem egy aljas hazugság, mert az én testen nem a Gordon Zsolt élmélet szerint müködik.

  Ez az elmélet kifejezetten az oltóanyag cégek aljas érdekét képviseli.

  Ezen elmélet szerint, minden 6 hónapban új oltás, mert csak igy éljük túl ezt a gonosz járványt.

  Az igazságom azzal bizonyítom, hogy én nem oltattam magam és már átestem a covid-19 betegségen. Engen egyátalán
  nem érdelek az antitest és a hülye Gordon Zsolt nem is szakember elmélete. Hanem bizom abban, hogy a szervezetem az
  újabb covid-19-es variánsoktól is megvéd.

 5. Én nem fűznék túl sok reményt ehhez a perhez, mert a jelenlegi “igazságszolgáltatás” is – tisztelet a kivételnek – a globális élősködők kasztjának érdekeit védelmezi az alávetett “haszontalan zabálókkal” szemben – ez utóbbi elnevezéssel illeti a parazita kaszt azokat, akiken élősködik.

  Az itthon és másutt tapasztalható jogtiprásból és jogfosztásból világosan látszik, hogy a “jogrendszer” még a tételesen lefektetett, alkotmányba, (nemzetközi) törvényekbe foglalt legalapvetőbb emberi jogoknak sem képes és hajlandó érvényt szerezni.
  Hol van az a bizonyos második nürnbergi per, amiről annyit hallottunk? Eddig hány pszichopata “szakembert”, saját népe kiirtásán ügyködő politikust, hazug, manipulatív, másoknak életre szóló megnyomorodását és halálát okozó médiamunkást állítottak bíróság elé és ítéltek el? Nem is beszélve a háttérből irányító, hosszú távú sötét terveket szövögető figurákról…

  Sajnos az egész rendszer velejéig romlott és korrupt. Az egyetlen reményünk, hogy – bár a népesség nagy része teljesen agymosott – még így is jóval többen vagyunk, mint a parazita kaszt. Ha teljesen sarokba szorítanak minket, és már nem lesz mit veszítenünk, talán az agymosottak is felébrednek és nemet mondanak. Ha elég ember mond nemet – köztük a karhatalom képviselői -, nem lesz, aki kikényszerítse a kovid-terrort.

 6. A ma reggeli újságok tele vannak a dél-afrikai omikron vírusszörnyeteggel,na meg Dél-Afrika morgolódásával amiatt,hogy hálából azért,mert “megtalálták” a deep state által hőn áhított újabb agyi variánst,lezárták a országot a világ álkétségbeesett urai!!
  Persze,gondolom hálára számítottak,hogy a covid-mentesnek mondott Afrika egyik állama megtörte a pozitív folyamatot,és kiszolgálta a háttérhatalmat,na meg kiszolgáltatta Afrikát a volt gyarmattartóinak a kontinens lezárása ügyében,de a politikában a hála ismeretlen fogalom,márpedig ezt Pozsgai Imre már megmondta régen!
  A másik lehetséges indoka ennek az omikronnak,hogy Svájcban ma van a népszavazás arról,hogy megszüntessék-e a világjárványt,és tekintsék az egész haccacárét egy sima náthának,minden korlátozás,meg oltakozás nélküli szabadságnak!Azt hiszem,hogy a deep state pofátlansága nem ismer határokat,és Dél-Afrika segítségével megy szembe a népakarattal,ha már a D variánssal India nem segített!

  1. RE: “…a dél-afrikai omikron vírusszörnyeteggel”

   Beszédes az új rettegtető fantom ‘variáns’ (scariant) elnevezése, hiszen az ‘omicron’ teljes anagrammájaként megkaphatjuk az angol ‘moronic’ (mn. ‘gyenge elméjű, idióta’) és az ‘oncomir’ (egy, a rákkal kapcsolatba hozott microRNS) szavakat.

   Továbbá a görög ábécében a ‘Mu’ (mü) után elvileg a ‘Nu’ (nü) és a ‘Xi’ (magyar: kszí) következne, de az előbbit azért hagyhatták ki, mert az
   az angol ‘new’ mint ‘új’ melléknévre asszociál, míg a ‘Xi’ elnevezéssel a kínai komcsi párt, személyesen pedig az elnök és főtitkár Xi Jinping oly érzékeny lelkivilágába gázoltak volna bele.
   https://www.firstpost.com/world/why-who-chose-to-skip-nu-and-xi-and-named-new-covid-19-variant-as-omicron-10169131.html 2021.11.27.

 7. Miért is tünt el a komment?!
  Ennyire fosik a háttérhatalom,hogy ide is betette idióta tényellenőreinek lábát!?

 8. Újra!
  A ma reggeli újságok rengeteg cikkben számolnak be arról,hogy megjelent Dél-Afrikában a covid omikron nevű új variánsa,na meg azzal,hogy Dél-Afrika megvan sértődve amiatt,hogy a deep state elitje lezáratta az országot,és semmi hálát nem tanúsítanak,hogy erre az új variánsra felhívták a figyelmet!Pedig olyan ütemben szállították ezt a felismerést,hogy ezzel a svájci népszavazás eredményét,ami esetleg felszabadíthatná a világot ezalól a szemét járványhiszti alól,meghiúsíthatná ennek a felismerésnek a fényében!Pedig tudhatnák,hogy a hála nem politikai fogalom,pedig ezt Pzsgai Imre hálaóügyi miniszter annak idején már megmondta!
  Gondolom,ennek az omikronos marhaságnak csak olyan felismerése van,mintha valaki felfedezte volna a tyúkszarban az ütőeret!Igaz,ezt a mocskot aztán fel lehet használni az oltás-meg kovidellenes józanok ellen!

  1. De miért hordja a döntő többség az Új Világrend pofapelenka rabszolga-jelvényét kültéren, amikor az ott nem is kötelező (meg egyébként is)? Mitől félnek?

   1. A büntetéstől. Egy rokon szerint. Nem kéne előbb bebizonyítaniuk hogy 1. működik virus ellen, 2. nem káros hordani?
    Holnap hajnaltól itt is kötelező megint, 200 font ha nem – de egy gumiszabályozás, vagyis aki gondolkodik ki tud térni. Az eszement rettegők agresszív megnyilvánulásai elől viszont nem tud.

    1. Eleve az osztrákok csak munkavégzés, alapvető szükségleti cikkek vásárlása, orvoslátogatás, meg minimális testedzés (értsd – séta) céljából hagyhatnák el a lakhelyüket. Tüntetni a demokretén jogfos rendeletei alapján nem lehetne, de mégis megteszik – NWO pofapelenkában (total disconnect if there has any been one)
     Máskülönben tiszta komcsi mennyország (carbo-ződ szempontól is), á la Észak-Korea és a jelenkori (hely)tartója, a “szabadsásharcos antikommunista” olstein-orban & a soros bencés (1) kakadu peti mint elsőszámú mindenkori CCP seg?nyaló által mennyekig magasztalt (vö. Bp.-Belgrád vasutvonal, etc.) Új Világrend/ENSZ mintaállama (anyja-)Kínája…

     Hun vannak ilyenkor a mindenkori fasistázó_nácikozó kommentelők (you know who you are)

 9. A “világ első vakcinagyilkossági ügye” témához kapcsolódóan szeretnék egy hasonló bírósági ügyet megosztani. Az alábbi részletek egy gépi fordítás, az ezen a linken olvasható bejelentésről, Ferenc pápa kapcsán:
  https://commonlawnews.com/2021/11/01/pope-francis-international-common-law-arrest-warrant-iclcj-child-rape-torture-trafficking/

  ************************************************

  “Kevin Annett – észak-amerikai területi titkár ICLCJ (International Common Law Courts Of Justice)

  Breaking Global News – 2021. november 1., hétfő

  Letartóztatási parancsot és elfogatóparancsot adott ki Ferenc pápa ellen a nemzetközi bíróság – 10.000 dolláros jutalmat és amnesztiát ajánlottak fel Jorge Bergoglio őrizetbe vételéért az emberiség elleni bűnök miatt.

  Brüsszel, New York, Vancouver:

  Az a bíróság, amely 2013-ban Benedek pápa lemondását kikényszerítette, letartóztatási parancsot és elfogatóparancsot adott ki Ferenc pápa (Jorge Bergoglio) ellen emberiség elleni bűncselekmények miatt, valamint 10 000 dolláros jutalmat tűzött ki elfogásáért.

  A Nemzetközi Közjogi Bíróság (ICLCJ) ma adta ki a végzést és a jutalmat, valamint amnesztiát ajánlott fel a büntetőeljárás alól minden olyan katolikus tisztviselőnek vagy papságnak, aki segít Bergoglio letartóztatásában.

  A végzés és a végzés másolata az alábbiakban olvasható.

  A bíróságnak a végzéshez csatolt nyilatkozata szerint,

  >>Ügyészünk birtokában dokumentált bizonyítékok és szemtanúk eskü alatt tett vallomásai vannak, amelyek tanúsítják Jorge Bergoglio személyes bűnrészességét a gyermekek megerőszakolásában, kínzásban és emberkereskedelemben, rituális gyilkosságokban, orvosi népirtásban, az igazságszolgáltatás akadályozásában, valamint a római egyház által elkövetett tömeggyilkosságokban és más bűncselekményekben való általános parancsnoki felelősségét … Bergoglio a közös és nemzetközi jog alapján vád alá helyezhető személyként büntetőeljárás alá vonható, és bíróságunk vádat fog emelni ellene. Jutalmat és büntetőjogi mentességet ajánlunk fel bárkinek és különösen Bergoglio bármelyik egyházi munkatársának, aki segít nekünk az őrizetbe vételében és a büntetőeljárás lefolytatásában<<.

  Az üggyel kapcsolatos információkat és folyamatos híreket a http://www.murderbydecree.com oldalon az ITCCS frissítések között találja.

  Kiadta 2021. november 1., hétfő, a Nemzetközi Közjogi Bíróság Tájékoztatási Irodája (Brüsszel, New York, Vancouver).

  Az ICLCJ egy törvényes bíróság, amelyet 2012. január 1-jén hozott létre az egyházi és állami bűncselekményekkel foglalkozó nemzetközi törvényszék (ITCCS).

  http://www.murderbydecree.com
  https://youtu.be/DRWjVJjRKn0 " .

  ***********************************************

  De mi is az az ICLCJ? Az alábbi linkről
  http://murderbydecree.com/what-is-the-international-common-law-court-of-justice/
  idemásolok még egy gépi fordítást:

  "International Common Law Court of Justice, Nemzetközi Közjogi Bíróság, ICLCJ. 2012. szeptember 15-én Brüsszelben alakult meg törvényes állampolgári lelkiismereti bíróságként.

  A természetjog és a szokásjog lehetővé teszi a népbíróságok létrehozását, ha a meglévő jogi és kormányzati hatóságok felforgatják a jogot és az igazságszolgáltatást, vagy segítik azokat, akik ezt teszik. A szokásjog történelmileg azért alakult ki, hogy a nép szabadságjogait fenntartsa a zsarnokokkal szemben, legyenek azok vallási vagy világiak, és ennek megfelelően egyetemes joghatósággal rendelkezik, ha esküdtbíróságként tizenkét kellően felesküdött férfinak és nőnek több mint tizenkettője hívja össze.

  A Nemzetközi Közjogi Bíróságot (ICLCJ) az egyházi és állami bűncselekményekkel foglalkozó Nemzetközi Törvényszék (ITCCS) jogi és bírósági ágaként hozták létre, jogi szakértők, bírák és az egyházi terror és a birodalmi népirtás több mint egy tucat országban élő túlélőinek segítségével. (www.itccs.org)

  Az ICLCJ első ügye 2012. november 6-án kezdődött, és az őslakos gyermekek Kanadában a Vatikán, az angol korona és más felek által elkövetett szándékos népirtásával foglalkozott. A 2013. február 25-én hozott végső ítéletében a bíróság és ötvennyolc esküdt állampolgár ötvennyolc esküdtje sikeresen vádat emelt és büntetőeljárást indított harminc vádlott ellen e népirtás elkövetése vagy eltitkolása miatt. E vádlottak között volt az akkori Benedek pápa, Joseph Ratzinger, Tarcisio Bertone volt bíboros, Windsor Erzsébet "Anglia királynője" és Stephen Harper kanadai miniszterelnök.

  Miután kimerítően bemutatták az egyház és az állam által Kanadában elkövetett bűncselekmények bizonyítékait, és a vádlottak nem voltak hajlandóak válaszolni vagy cáfolni a bizonyítékokat, valamennyi vádlottat bűnösnek találták bűnös összeesküvésben és népirtásban, és távollétükben 25 év börtönbüntetésre, valamint birtokuk és intézményeik teljes vagyonának és tulajdonának elkobzására ítélték őket. Állampolgári elfogatóparancsot adtak ki, és 2013. augusztus 4-én a Vatikánt és az Angol Koronát a nemzetközi jog alapján transznacionális bűnszervezetnek nyilvánították, és törvényesen feloszlatták."

 10. Tisztelt Orvosok a tisztanlatasert.hu!
  Nem tudom pontosan, hova kellene ezt küldenem, de ma olvastam
  egy fb megosztásban a következőt, talán már ismerik:

  “Dr. Füllmich a legutóbbi (november 26. ) Korona-Vizsgálóbizottsági ülésen:
  “A legfontosabb, hogy megőrizzük a nyugalmunkat. Nyomás alatt még fontosabb megőrizni a nyugalmat, mert ahogy ezt pszichológusok és pszichiáterek is megerősítették, itt egy óriási pszichológiai művelet folyik, ami elsősorban arra szolgál, hogy mindannyiunkat elbizonytalanítson, destabilizáljon és dezorientáljon úgy, hogy a végén mindenbe beleegyezzünk, amit mondanak.
  Nem! Semmibe sem egyezünk bele és ez így marad. Ha mi lemegyünk a színről, akkor a többiek, azok, akik a másik oldalon állnak, oda mennek, ahonnan jöttek, mégpedig egyenesen, köztes állomás nélkül mennek a pokolba.
  De vannak jó hírek is. Eltekintve attól, hogy minket itt mint vizsgálóbizottságot támadások érnek, hogy a párt a “Die Basis” ami a mozgalom egyik nagy felülete, szócsöve lehetne és lesz is, de ezt is támadások érik, kint történnek dolgok.
  Év végén, részleteket nem árulok el, de év végén egy nemzetközi bíróságot állítunk fel igazi bírókkal, igazi államügyészekkel, igazi ügyvédekkel, igazi tanúkkal és igazi szakértőkkel. Ez több részletben fog zajlani, hogy közte mindig lehessen kérdéseket feltenni és véleményt nyilvánítani.
  Tegnap volt erről még egy megbeszélés és a kolléga Dipali Ojha, a mindig vidám és kivételesen eredményes indiai kolléganő elmesélte és a dokumentumokat is ideküldte, -ezt legközelebb részletekbe menően megbeszéljük,- de már most elmondom a hírt, mivel jó hír, hogy Indiában most sorra került Gates úr, most igazán be lesz perelve.
  Az indiaiak és az afrikaiak is, -így hallottuk tegnap,- a súlyosabb előzmények miatt gyorsabban megtanulták kivel van dolguk, mint itt Nyugat-Európában, ahol még mindig azt hiszik az emberek, hogy ezek filantrópok. Nem, nem azok. Hanem gyilkosok. Az indiaiak tudják ezt és ezért most odacsapnak.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük