Ernst Wolff előadása a bécsi jövőkonferencián

Három történelmi folyamat végjátékának egymást felerősítő egybeesésével sorsfordulóhoz érkezett az emberi civilizáció.

A pénzügyi rendszer nem tud tovább működni, a kapitalizmus pedig felélte saját magát. Ennek a két szülőnek a közös teremtménye pedig, a parlamentáris demokrácia, mostantól vagy megáll a saját lábán, vagy a történelem süllyesztőjébe kerül. Végleg és visszafordíthatatlanul.

A tét tehát a parlamentáris demokrácia és az emberi szabadságjogok megőrzése, vagy felváltása a Transzhumanizmusnak titulált technofasizmussal.

A Transzhumanizmus kiépítése már folyamatban van a globalisták rendelkezésére álló teljes politikai, anyagi és szervezeti támogatással. A demokráciában felnőtt nyugati polgárok pedig vagy nem látják, vagy nem akarják elhinni hogy ez megtörténhet velük.

https://www.bitchute.com/video/Cbw5lrlcHSPA/

8 thoughts on “Ernst Wolff előadása a bécsi jövőkonferencián

 1. Az alábbi interjúból is kiderül (többek közt, mert ami ott elhangzik egy átfogó ismerethalmaz), hogy a transzhumanizmus már oly annyira valóság, hogy az emberiségellenes “vallás” egyik fő centrumában (SZA) az egyik robotkisasszony (neve is van Sophia) már állampolgári státuszt kapott. Miközben az embert mint olyant tulajdonolható objektummá redukálják a Covid-pass és az abnormális Covid-vakcinás révén

  Karen Kingston Exposes the Vaccine Bioweapon, What’s In It that Harms Us & How It Tracks Humans
  https://www.conservativebusinessjournal.com/2021/10/karen-kingston-exposes-the-vaccine-bioweapon-whats-in-it-that-harms-us-how-it-tracks-humans/

  1. Azért figyeljünk arra is, hogy van egy régi Rockefeller project, ami most megint nagyon beindult.
   http://nol.hu/tud-tech/tizenharom-napig-mehen-kivul-neveltek-emberi-embriot-1614369
   Ezt manapság próbálják felturbózni.
   Mivel a génjeinket részben már ellopták, és azt gondolják, hogy lélek nélkül is megy az emberek kívülről való pótlása.
   Vagy már a lelkeket is begyűjtötték hozzá….., de tuti, hogy nem a teremtő ajándékozta.
   Az ember szükséges, tagadhatatlan és tudják azt is, hogy a gépek hamar berozsdásodnak.
   Ismétlem magam, ez a negyedik technikai forradalom egy kamu.
   Inkább azt mondanám, hogy az emberi klasszikus teremtés kiváltásának a 21-ik századi próbálkozása.

 2. Mostmár ténylegesen a tömegek összefogásától függ minden!Elég hosszadalmas az ébredezési idő, remélhetően beérik végre és egy jobb világ, egy jobb gazdaság születik, amely elsöpri a bűnösöket végleg. Az ilyen bűnösöknek nincs helye ebben a világban! Úgy hiszem van mitől rettegniük. Ha megindul a tömeg, nekik annyi.

 3. Végighallgattam, logikusak a történelmi felvezetéssel levezetett okfejtései, de sajnos nem mondja meg, hogy mi lesz a kapitalizmus és a demokrácia után, csak a pénzügyi rendszerre ad választ a digitális pénzzel.
  Sajnos arra sem ad választ, hogy milyen alternatívát lehet választani. Ahogy látom nincs más. Tiltakozhatunk különféle módszerekkel, de nincs másfelé út.
  Gyakorlatilag arról beszélt, hogy a mesterséges intelligencia hatalomra tör. Hiába lesz vagyonunk, az MI árnyékában az elolvad, hiába vagyunk szegények, a munkaerőnkkel, eszünkkel már nem érünk semmit.
  Sötét jövő

 4. Azért, mert 3 ipari forradalom megvalósult, egyáltalán nem szükségszerű, hogy a negyedik is megvalósuljon. Nálam eleve bukta.
  Az emberi világ emberi fogyasztásra épül, de a NWO rombolás, ami történik, ezt lenullázza 100%-ban a népesség 100%-os megszüntetésével.
  Jelenleg mindenki teszt alany, csak legfeljebb másképp…
  Érzésem szerint elég sok közgazdász és politikus lehet a világban, és talán nem is kell messzire menni ahhoz, hogy ennél a vázolt tervnél, akár háttérben, akár nyilvánosan, de sokkal jobbat, működőképeset képesek legyenek letenni az asztalra. Csak az alternatív javaslatra sokkal hamarabb lenne most szükség, mint amennyi idő ennek a (nem minősítem) változatnak az előállítására rendelkezésre állt.
  A korábbi kommentem kizökkentésnek írtam, azért, hogy utaljak arra, a Tervtől el lehet térni, nem kőbe vésett. Kérem szépen…, legyen helyette egy értelmes.(az biztos, hogy a rendszert már nem lehet a korábbiak szerint folytatni, mintha mi se történt volna)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük