Dr. Bhakdi figyelmeztetése a COVID vakcinákról

Dr Sucharit Bhakdi thai-német mikrobiológus figyelmeztet, hogy a COVID hisztéria hazugságon alapul és, hogy a vakcinák úgy vannak beállítva hogy globális katasztrófákat okozhatnak.

Összefoglalva, mivel az interjú angol nyelvű, Dr. Bhakdi először azt magyarázza, hogy a hírhedt PCR teszttel visszaéltek, a tudománytalan félelem kiváltására.

Ezután elmagyarázza, hogy az mRNS oltások mit fognak tenni az emberi testtel, olyan példákkal szemléltetve, amelyeket bárki megért. Az egyéb aggodalmak mellett masszív véralvadás várható, valamint káros immunrendszer válaszok, melyek elpusztítják az emberi testet.

A COVID-19 elleni vakcinázást követően a szervezet harcolni fog saját sejtjeivel.

A vakcinákról szóló figyelmeztetés magyar felirattal is nézhető:

Teljes interjú angol nyelven:


Bhakdi professzor úr könyve megjelent magyarul is és kapható a dr.Lenkei shopokban, dr.Gődény Györgynél, a dr.Tamasi rendelőkben, a Libri könyvesboltokban valamint megrendelhető az info.tamasidr@gmail.com email címen. Ára 4500 Ft.

10 thoughts on “Dr. Bhakdi figyelmeztetése a COVID vakcinákról

 1. Kedves Tamasi doktor úr!

  Küldök önnek két képet. Az első szerint a nemzeti konzultáción is mindössze 4%-nyian támogatták a védettségi igazolvány bevezetését. Utána kellene nézni, mert ha igaz, akkor mehetne az oldalra saját anyagként. Az egyik kép alatt a mai dátum van. https://uploads.disquscdn.com/images/a7001ded3bb69dc44ba6641db85fc99432233675e525cb622168e7975cf533b9.png

  https://uploads.disquscdn.com/images/691700d0bf1b477231c02ae0d10df463ab3e0a53438b64b4df86ff98bff026b6.png

 2. Sucharit Bhakdi (született Sucharit Punyaratabandhu, 1946. november 1., Washington, DC) nyugalmazott thai-német mikrobiológus . 2020-ban Bhakdi a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos gondolatok kiemelkedő képviselőjévé vált, amelyek ellentétesek voltak a tudományos konszenzussal.
  Professzor volt a Mainzi Egyetemen , ahol 1991 és 2012 között az Orvosi Mikrobiológiai és Higiéniai Intézet vezetője volt.
  Szakmai díjak
  1979 Preis der Justus-Liebig-Universität Gießen
  1980 Konstanzer Medizinischer Förderpreis
  1987 Preis der Deutschen Gesellschaft für Hygiene und Mikrobiologie
  1988 Dr.-Friedrich-Sasse-Preis
  1989 Ludwig-Schunk-Preis für Humanmedizin
  1989 Robert-Koch-Förderpreis, Clausthal-Zellerfeld
  1991. évi Gay-Lussac Humboldt-díj
  2001 Aronson-díj a „wegweisende Arbeiten auf dem Gebiet des Komplementsystems und bakterieller Toxine” tr. “úttörő munka a komplementrendszer és a bakteriális toxinok területén”
  2005. évi HW Hauss-díj
  2005 Verdienstorden des Landes Rheinland-Pfalz
  2009. évi Rudolf-Schönheimer-érem a Deutschen Gesellschaft für Arterioskleroseforschung-tól

  https://en.wikipedia.org/wiki/Sucharit_Bhakdi

 3. A COVID AZ LESZ ORBÁNNAK, MINT NAGY IMRE KÁDÁRNAK

  Kovidos világunk beköszöntével azonban egy új Orbán Viktor jelent meg a színen. Nem olyan értelemben, hogy mintha elveszítette volna zseniális reálpolitikai egyensúlyozó képességét. A közvélemény-kutatások azt bizonyítják, hogy pártja elfogadottsága nem csökkent az ellenzéki pártokhoz képest. Mivel emezek is ugyanúgy behódoltak a világ egészére kiterjesztett politikai és járványügyi eljárásrendnek, ezért a jövő évi választások szempontjából pártját különösebb veszély nem fenyegeti. Megnyerheti az elkövetkező éveket, mint ahogy végeredményben Kádár is megnyerte az ’56 utáni éveket, még ha ő szovjet fegyverek segítségével is.

  Orbánnak erre nincs szüksége. Ő a félelmet és a jóhiszeműséget, az évek során kiharcolt-megszerzett becsületét lovagolja meg.

  Hogy miért, ezt most ne firtassuk.

  Hogy miért akarja immáron az 5 milliomodik magyart is beoltatni olyan vakcinákkal, amelyek csak veszélyhelyzetre kaptak engedélyt éppen a kipróbálatlanságuk okán, most ne firtassuk.

  Hogy miért tolja ki mindenféle okkal-ürüggyel a vészhelyzet határidejét, csak hogy ne kelljen abbahagyni a tömeges átoltatást, szintén ne firtassuk.

  Erősen hiszem és remélem, hogy nem butaságból és nem jókedvéből.

  Mint ahogy azt is erősen hiszem, hogy Kádár nem butaságból nevezte és neveztette ’56-ot ellenforradalomnak és nem jókedvében akasztatta fel Nagy Imrét.

  De ettől még egyszer Orbán Viktornak, becses szabadságharcosomnak is szembesülnie kell azzal az elképesztő mennyiségű hazugsággal, elhallgatással, megtévesztéssel, zsarolással, amelyet ez az új kovidos világ hozott ránk.

  Eljön – mert mindig eljön – az igazság pillanata, amikor erről a most létező kovid-demokráciáról kiderül, hogy valójában egy, az egész világra kiterjesztett, jól álcázott, hamis hadművelet, nagyon is sötét szándékokkal, nagyon is alantas erők és alakok személyes hasznára, önkényuralmuk alig leplezett kiépítésére, megszilárdítására.

  S eljöhet az a pillanat, amikor a létező kovid-demokráciából kiábrándultak, hiába Orbán egykori legjobb, leghűségesebb hívei, áttörik majd a hallgatás falát, s szembesítik őt mindazzal a tetemes kárral, amit a Covid-19 körüli igazságok agyonhallgatása a magyar állampolgároknak, a magyar nemzet egészének okozott.

  Élő lelkiismeret azt a pillanatot nem viselheti el.

  Ezért lenne jó elejét venni, tisztelt Olvasó!

  Hátha még nem késő, tisztelt Miniszterelnök Úr!
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/a-covid-az-lesz-orbannak-mint-nagy-imre-kadarnak

   1. Kedves Zsolt!
    Egy szerintem igazán hiteles fordítás igen időigényes munka. Ezért is kerül hosszú hetekbe, hónapokba jók és rosszabbak megjelenése is. Az események viszont olyan mértékben felgyorsultak, hogy legnagyobb sajnálatomra, arra már nem marad időm.
    Én is csak a magam lehetőségeivel tudok élni, ami csak annyi, hogy “előszűröm” egy csekélyke részét, amit érdekesebbnek gondolok a témában.

 4. Neki és az itthoni valódi orvosoknak köszönhetem azt, hogy felnyílt a szemem tavaly.
  Köszönjük a videót! Kitartást!

 5. Köszönjük az újabb információkat!
  Találtam a Nemzeti Jogszabálytárban egy érdekességet: …” a koronavírus elleni védettségi igazolás hatályossága: 2021.03.08.- 2021.05.12./2021.05.13 – 2021.05.23…” A rendeletet a 80/2021. (II. 22.) Korm. rendelet 3.§ 74.pontja hatályon kívül helyezte 2021. május 23. napjával.
  (https://njt.hu/jogszabaly/2021-60-20-22.3, https://njt.hu/jogszabaly/2021-80-20-22.1#SZ3@PO74) Ez igaz lehet? Vagy mi a helyes értelmezése?
  Ami a lezárásokat illeti, elképzelhető, hogy valamennyi országot megkereste annak idején a WHO, az IMF vagy talán még a Világbank is és felajánlott “gyorssegély vagy egyéb anyagi támogatás” címen pénzt (pl. Olaszország zárt be legelőször, vagy esetleg Fehéroroszország). Persze csak feltételezések 🙂
  Csatolom Dr.V.Zelenko Nobel-díjra jelölt ukrán-amerikai orvos hidroxiklorokin + vitaminok megelőzési és kezelési protokollját (adagolási útmutató) érdekességképpen. 2020 márciusában nyílt levélben számolt be a sikeres kezelési eredményekről D.Trump elnöknek. Számos országban elterjedt az alkalmazása, úgy mint pl. Olaszország, Franciaország, Izrael, Brazília, Törökország, stb. Úgy gondolom, hogy sok országban pedig politikai kérdést csináltak belőle, mint pl. Magyarország vagy Kanada, ahol rejtély övezi az Apotex gyógyszergyártó cég tulajdonosainak, a Sherman házaspárnak 2017.decemberi halálát !!! (generikus gyógyszereket gyártottak, mint a hidroxiklorokin)
  (https://docs.google.com/document/d/1TaRDwXMhQHSMsgrs9TFBclHjPHerXMuB87DUXmcAvwg/edit, https://docs.google.com/document/d/1i7C_6H1Yq0u8lrzmnzt5N1JHg-b5Hb0E3nLixedgwpQ/edit)
  Továbbá megjegyzem, most olyan cég gyárt vakcinát, aki tudott a baba hintőporban lévő azbeszttartalomról = Johnson & Johnson. (https://www.ecoreporter.de/artikel/asbest-in-babypuder-von-johnson-johnson-nachgewiesen/)
  Dr.D.Jockers még kiegészítette Dr. Zelenko protokollját azzal, hogy önmagában a hidroxiklorokin nem jelent gyógymódot a COVID-ra, Szükség van még cinkre, melynek a sejtekbe való bejutását (pl. a tüdőszövetben való koncentrációját) segíti a hidroxiklorokin, lúgos közeget biztosítva. Ezért nagyon fontos cink tartalmú étrendkiegészítők vagy cinket tartalmazó élelmiszerek fogyasztása. A cink egy olyan antivirális elem, ami megállítja a vírusreplikációt. Javasolt napi adag: 20-40 mg. (https://drjockers.com/)

  1. Köszönjük, ezek tényleg fontos információk arra a kérdésre vonatkozóan, hogy létezik-e egyszerű és hatékony gyógymód. Mert akkor nem indokolható a ‘vakcinázás’ szükségessége. Ebben a videóban (https://www.bitchute.com/video/a45sWKDLJEHd/) Professzor Dolores Cahill beszél a hidroxiklorokinról és az ivermectin-ről, mint fontos gyógyszerekről. Láthatóan van igyekezet a kezelésre alkalmas gyógyszerek kitakarására. A videóban van egy bejátszás, hogy a világ második legnagyobb hidroxiklorokin gyárát Tajvanban tavaly decemberben felrobbantották. Ismertl Köhnlein doktor egy interjújából (https://www.facebook.com/apaszivegyesulet/videos/139626051018913) az is, hogy a WHO orvosai a hidroxiklorokin szándékos túladagolásával jutottak arra a következtetésre, hogy a szer alkalmatlan, Fauci is a ellene érvel a Cahill anyagban. Érdekes adalék még az MVSz idei áprilisi sajtótájékoztatója, ahol Patrubány Miklós mondja el, hogy megbetegedvén Németországból jutott ivermectinhez, mert az Magyarországon csak állatgyógyászati célra kapható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük